Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet canım.. Az kilo normal doğum için daha iyi.. hem bende gereksiz fazla kilo almak istemiyorum ..bakalım nasip bende 15 kilo alacak gibiyim

yok ilk 3 ay 2,5 kilo aldım.. 4-5 toplam 3 kilo aldım ondan dedi galiba benimde dediğin gibi birden oldu çok su içermiyorum oda üzüyor beni

Ah canım ben yediklerimi dahi unutmaya başladım kusura bakma bebeğim küçük evet. 10 gün sonra 3 aylık olacak. Bizim hikayemiz biraz trajik. Sütüm olmaması sebebiyle hayata mamayla başladık. Kolostrumdan sonra süt gelmeyince pes edip mamayı biberonla vermeye başladık. Emzirerek, sağarak çoğaltmaya çalıştım sütümü ama olmadı. Çıkan az miktar sütü verip mamayla devam ettik. Sonra sıkıntı tiroidlerimde çıktı. Onları düzenleyince sütüm düzelmeye başladı. Biberonu ve kademe kademe mamayı hayatımızdan çıkardık ama meme reddi 1 buçuk aydır bizimle. Bu ayki kilo alımına göre bi rota belirleyeceğiz ama yorgunlugu yetti bize. Sen ne gibi sıkıntılar yaşadın?

Zor, çok zor. Zaten bu annelik akıllı işi değilmiş onu anladım, akıllıyı da delirtiyo zaten

Aşırı mantıklı

10 gün sonra 3 aylık olacak. Düzeldi demek. Umudumu kaybetmek üzereydim. Neler yaptın, nasıl düzeldi?

ayy kolay gelsin canim, insallah duzene girer. kesinlikle zor annelik
bende de hep tikanma olmustu, 9. ayda da mastite dondu ama her hafta bir gosgum tikaniyordu, tam mastite cevirmeden atlatmayi basariyordum ama aglaya aglaya emzirdim hep
buna ragmen gariptir ki kizimi emzirmeyi ozluyorum, cok farkli bir duyguymus

PAZARTESI MENUM
SABAH

1 haslanmis yumurta
10 yesil zeytin
3 dilim salam
50 kalorilik pita ekmegi
10 adet uzum

OGLEN
3 kasik pilav
5 adet kofte

ARA
Avuc ici buyuklugunde tavuk gogsu ve ayni miktarda pita ekmegi
Latte

AKSAM
4 kofte
1 salatalik

SU: 1.5 lt
SPOR: 1 saat utu (120 puan) , 75 dk parkta cocuk pesinde yuruyus (225 puan), 1 saat yemek-ev isi (120 puan)
TOPLAM: 465 PUAN

Son düzenleme:
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZARTESI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Gonulmeyvesi
Deryaondiet
ciseak77
allymcbeal
Yawrukush
Sibal57
Hega8286
dtcf
Haeshin
fyzanur
Tomrs15DK Y
AKovser MUAF
Melegimkorusun
Akrrep
Ucyuzbesyuz
Huzurvermeyolunda15 DK Y

kaptanim cok guzel menu, hala diyette misin?

haftaya beni de ekleyebilir misin? :)

Canim alismasi zaman aliyor ama hic kimseye birakmazsanda hep seninle olmak isteyecek , alisma donemi sancili ama ilk gun 30dk birakirsiniz, sonra 40dk boyle boyle arttirirsiniz :)

günaydin kaptanim nasılsın:)
canim bu mesaji gormemisim iyiyim sen nasilsin Aslicim:)

Cok gecmis olsun canim benim.
Sende bebisimizde iyi olun...
Saglikli beslen canim, saglikli beslenerek ben 12 kilo aldim dogumumda ve hemen gitti dogum sonrasi.

Canim bu menu hic olmamis, hele birde gecen hafta ceza aldi takimimiz, uzuldum bu menuye

Selam canim, dun aksam donduk. Sabah tartildim hemen. 500 gr almisim. Cumaya kadar once onu verip sonra da eksi gelmek icin elimden geleni yapacagim
Deryacim bu hafta cok onemli takimimiz icin, cumaya kadar gider o azicik kilo canim, ben eminim :)

Sahurda neden yemedin kuzum?
Allaj kabul etsin.

Ellerine saglik kaptanim ilk sayfayi guncelliyorum hemen.

allah kolaylik versin canim benim sonuncud da ilkinde de ayni seyleri yasamistim meme ucum olmadigi icin bebek alamiyor dediler siringayla ucunu cekip ciksrticaz derken patlatip iyice yara yaptilar sonra silikon uc kullanmaya basladik e onubla da cocuk agzina aliyor alniyor silikon kayiyor icine birikeb sütler dökülüyor tekrara silikonu buluo yapistiraba kadar cöcuk deliriyor tam bosalmadigi icin sisip mastit oluyorum tekrar sagarak verkyorum falan ssgmak da silikon da bizim icin kisir döngüDü iki ay dayanabildim Dedim bu is böyle olmaz ne sekilde olurssa olsun norml emmeye dönmeliyiz 1 hafta 10 gün cok agladi ama ikimizde cok mucadele verip norml meneden emmeye alistik tabi isin bir doger yani da sosyaö baskilara dynmk oldu esim bile cocuga eziyet ettigimo emmiyosa zorlama vs diye beni cok kasti ama toparladik süküf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…