Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim, insallah. Bugun cok guzel gecti bence diyet acisindan. Eve gidince az da olsa spor da yapacagim. Hatta eve gidip cantami alip spor salonuna mi gitsem diyorum ama yoruldum iste. Off su salonu gecen ay 1 kere bile kullanmadim yaa kizdim kendime
bak iste bu sana motive olsun, gecen ay hic kullanmamissin o yuzden bugun atla git, hem gidip bir baslayinca insan daha iyi hissediyor, sadece oraya gitmesi mesele :)

cok guzel menu canim, spor yapabildin mi hic bugun? ictigimiz su miktarini da yaziyoruz
18kg cok gibi gorunuyor ama bir yerden baslamak onemli, farketmeden hepsi gidecek merak etme, burasi cok iyi geliyor insana :)

Hosgeldin. Masallah cocuklarin saglikla buyusunler. Verirsin canim 18 kilo, hele ki boyle gidersen tikir tikir verirsin menun gayet guzel olmus canim, afiyet olsun. Peki spor? en azindan yerinde yuru yani leslie yapiyormus gibi. Leslie yi daha once yapmadiysan youtubedan videolarina bakabilirsin.

bak iste bu sana motive olsun, gecen ay hic kullanmamissin o yuzden bugun atla git, hem gidip bir baslayinca insan daha iyi hissediyor, sadece oraya gitmesi mesele :)
tamam canim, off ya saat 18 oldu neredeyse hala isteyim. Tmm is bitmeyecek zaten bugun, kapatayim eve gideyim spor cantami alip cikayim o zaman. hic olmazda 30 dakikalik dersler var onlardan birine giderim bir saat cok geldi bir anda

tamam canim, off ya saat 18 oldu neredeyse hala isteyim. Tmm is bitmeyecek zaten bugun, kapatayim eve gideyim spor cantami alip cikayim o zaman. hic olmazda 30 dakikalik dersler var onlardan birine giderim bir saat cok geldi bir anda
ben o 30dk dersleri daha cok seviyorum, hem cok terletiyor hem sıkılmıyorsun
kizim olmadan once haftada en az 3 giderdim, kizimdan sonra hala spor duzenimi oturtamadim

Hosbulduk :) Cok tesekkur ederim
Ah Insallah vermeyi cok istiyorum.
leslieyi biliyorum dun 15 dakikalik olandan yaptim bugun de yapacagim birazdan. Onlari da yazayim

cok guzel menu canim, spor yapabildin mi hic bugun? ictigimiz su miktarini da yaziyoruz
18kg cok gibi gorunuyor ama bir yerden baslamak onemli, farketmeden hepsi gidecek merak etme, burasi cok iyi geliyor insana :)
Bugun hep evdeydim spor yapamadim ama birazdan leslie yapcam. Ictigim suyu da ekliyim listeme tesekkurler:)

aramıza hoş geldin canım,inşaallah burda hedefimize ulaşırız hep birlikte . ben de ankara da yaşıyorum bu arada :)

menün güzel olmuş canım,ankara da hangi diyetisyene gidiyorsun ? ben dışkapı hastanesindekine başladım 1 hafta bitti .

evet canlmmliste sorunlulugumu kaybettim tooarlicam ins siz de beni yerden yere vurarak elestiein böyle yaparsam verdiklweimi de alicam
haklisin canim cok haklisin hastaliklar vs derken buraya girenememeye girenedince de yarisma ve sorunluluk formatindan cikamamaya basladim ama sizin yorumlarikiz beni kendime getiriyr yarin yepyeni guzel bir gün olsun istiyorum bir de ypabilirsem bir yuruyus yapicam
hosgeldin canim ben de emzirioyrum 5 aylik oglum emzirirlen dikkst edince hemen gidiyor ben de saldim bu ara ama toparlicam artik allah izin verirse birlikte hallederiz ins hepsini

ayy canım ben de çok mu eleştirdim diye aklıma takılmıştı ,yorumun rahatlattı beni inşaallah birlikte vericez bu kiloları,bende çok zorlanıyorum,menüm dolu dolu ama yine de alışamadım daha ,birlikte başarıcaz bu işi

Heh işte ben de tam bu yüzden her pes etmeye kalkışımda vazgeçiyorum. Ne kadar zor olsa da emzirmek bana da güzel şeyler hissettiriyo. Yine de kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Her şey nasip sonuçta...

Sizin de çok sıkıntılı olmuş. Ah bizimki 1 hafta 10 gün ağlayıp düzelseydi keşke. 1 buçuk aydır aynı. 4-5 dakika emiyo sonra ağlayıp istemiyo. Çok istekli bi çocuk değil galiba..

Geldin mi kiz ,hosgeldin . Bakacam puanina bugun , kanki Takibimdesin bugun yogunum yarindan itibaren tependeyim

Yedigimi ,ictigimi anlatayim ,ziplamalarim benim mi olsun , valla kacamak yok kilom cumayla sabit , bu hfata mola verdim usenmezsem yazarim haftaya ,yenilerin onu acilsin anacim kaynamasin onlarinki ,yogunum canim tamirciler , cocuklarin doktor kontrolleri yoksa biyere gittigim yok

İyi akşamlar herkese
Salı menüm

Sabah
Oğlumdan kalan biraz kaşarlı omlet, bir dilim ekmek,

Öğle
Soğanlı omlet, biraz peynir, 3 zeytin, 2 wasa

Ara
1 portakal
1 bardak süt

Akşam
4 tane küçük balık nugget, biraz karnabahar graten ( karnabaharı haşladım üzerine biraz kaşar serpip fırınladım, krema yada besamel sos yapmadım)

Su: 2lt tamamlıycam inş
Spor: 2 saat ev temizliği, yemek: 240p
9000adım: 450
Top: 690p
@Yawrukush
@Kozmogirl17

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…