Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@MigiMadid kankim sana guveniyorum bu hafta sporda senin birinci olmani istiyorum ,kiz beni mahcup etme . fyzanur puanlari toplar
spora daha başlamadim.
hergün ortalama 4500 adım atıyorum.
ev işleri temizliği derken 2 saatim aliyor.
sabah çok üşeniyorum yapmayi ay bana biri kiırbaçlasin:)
galk migi galk lan gilo verr galkkk.:)

şu an regldeyim..
hiç halim yok.
resmen ölü gibiyim
kan şekerim hep düşük..
regl zamanda canim aşırı tatlı çekiyor.
bi parça çikolata yedim de resmenwc koşup bi kusma....
şekerli şeyler bana dokunmaya başladi..
midem şekere HAYIR diyor.
tamamen birakacagim artık.

slm canlarım...Çok şükür bebişte bende iyiyiz..Biraz hastayım sadece bu aralar..Vücudum çok yorgun düştü üstüne iş yerinde hasta olanlar vardı..Bende an itibariyle nasibimi aldım diyebilirim.. sabah bulantılarımda devam ediyor..İşe gitmeden bir yokluyorlar beni sağolsunlar.. bu ay doktor çok hızlı kilo aldığımı söyledi..şuan toplamda 5,5 kilo almış durumdayım..5. ayım bitti 6.aydan gün aldım fazlamı sizce ? Ayy çok konuştum uzun süre yazmayınca sizde ne var ne yok bakalımm

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Ben geri dondum hem de cok kilo alip
kanadali35 canim gel bekliyorum seni, bana soz verdin, beni zayiflatican
yeni gelen arkadaslar, herkese merhaba ben eski kaptan yardimcisiyim, yogunluktan ayrilmistim, ama artik geri donus ve mezun olma zamani, bakalim cuma tartim ne gostericek

Cok sevindim canim iyi olmaniza, vakit yaklasiyor desene, cok heyecanli. saglikla gelsin insallah
Ben de o civarda almistim, toplamda 18 falan olmustu 15i 2ayda kendiliginden gitmisti.
son 2 ayda cok kilo aliniyor ama burada hic tartmiyorlar, ben kendim merakimdan tartiliyordum. az kilo ile tamamlarsan dogum daha kolay olur diyorlar diye orada kontrol ediliyor sanirim.

menu cok karbonhidratli olmus ama 2 ogun sadece, spor da var kalori acigi olmustur.
bence guzel olmus menun ama spor biraz daha olsa daha iyi olurdu
bu menu olmamis tomrisim, eski motivasyonunu yakalayamadin bu kez bir turlu. hadi sen isteyince biliyoruz biz seni, patir patir veriyorsun kilolari

Canim eski demeyelim izinli diyelim biz ona hosgeldin firtina gibi geldin

Selam canim, dun aksam donduk. Sabah tartildim hemen. 500 gr almisim. Cumaya kadar once onu verip sonra da eksi gelmek icin elimden geleni yapacagim

tekrar hoşgeldin ozaman :) ben de yeni katıldım gruba 1 haftayı biraz geçti . birlikte güzel kilolar veririz umarım.

İyi günler kızlar..
Nasılsınız?

Dün sabah geldim, sonrasında hiç uğrayamadım.. Öğlene kadar oğlum kucağımdan inmedi neredeyse öğlen ancak uyuta bildim, azıcık dinlenip anneme gittim, iftarda ordaydım eve de geç geldim.. Öyle yorgundum ki, kanepede bebek kucağımda uyumuşum..

Yawrukush menu paylasmicam canimcim emekli oldum ben ,kizlar oyle istedi.

Canim valla ben kendi adima soyliyim sadece yarismalardan emekli ol dedim menu paylasma demedim ama mezun oldugun icin senin tercihin tabi paylasip paylasmamak buralardan cok uzaklasma bize yeter
Gunaydin canlarim acayip yorucu birgun gecirdim, menu tablosunu yapayim dedim ,elim kolum kalkmiyor.
Bir bardak cay icip kendime geleyim, yapmaya calisacagim :)
Gununuz cok guzel gecsin, opuyorum hepinizi
Kiyamam kuzum ya zorlama kendini dinlen biraz neler yaptin bugun.gerci uyuyorsundur simdi
Aman kuzum dikkat et kendine 5.5 kilo 6 ay icin normal bence kalan 3 4 aydada biraz hizli alirsin ben iki gebeligimdede 10 kilo aldim fazla degil dedi dr um sen 5.5 kiloyu bi anda mi aldin ben mesela ilk 5 ay hic almazdim 6. Aayda 5 kilo birden alirdim cok su ic vucudun odem yapmasin bide tuzu azalt en azinda bosuna vucudun odem yapmasin.
Canim sut dilimlerin nasildi sekeri azmiydi 3 tane fazla gibi ama acliginida gidermeyip acligi tetiklicek bi menu olmuus herzaman dedigim gibi hem ac kalmissin hem kalori almissin bence gunluk takipteyim canim bu hafta menu tablon dolu olsun lutfen
Selam canim, dun aksam donduk. Sabah tartildim hemen. 500 gr almisim. Cumaya kadar once onu verip sonra da eksi gelmek icin elimden geleni yapacagim
Sen verirsin kuzum inaniyorum ben sana hosgeldin bu arada

Canim sahurda ac yatma gucsuz kalirsin iftarin guzel olmus ama hurmayi bianda yiyerek sekerini yukseltirsin ve bianda aclik krizine girersin bence iftar menunde cikar malisin hurmayi

Sagol canim, umarim. Off ya su 65 bir geri donsem nasil sevinecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…