- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
spora daha başlamadim.@MigiMadid kankim sana guveniyorum bu hafta sporda senin birinci olmani istiyorum,kiz beni mahcup etme . fyzanur puanlari toplar
slm canlarım...Çok şükür bebişte bende iyiyiz..Biraz hastayım sadece bu aralar..Vücudum çok yorgun düştü üstüne iş yerinde hasta olanlar vardı..Bende an itibariyle nasibimi aldım diyebilirim..@besive sen bana soz vermistin ugrayacagim arada diye nerelerdesin?
@fmad sinavlar mi basladi acaba gulum, iyi misin?
@Falanfilannnn Tugbacim ise basladin mi , evine yerlesebildin mi?
@Gonulmeyvesi yine sende kayiplara karistin canisi...
@madamesnow nerelerdesin canim her sey yolundadir insallah cok zamandir haber alamadik senden.
@tuzsuz_ruh kaptanim sen nasilsin?
@klbk33 sende iyisindir umarim canim..
@Derya_the_queen senide cok ozledik canisi..
Aomine Daiki nasilsin guzelim, bebisimiz nasil?
@DenizinYosunKokusu belki sende mesaji gorur bir selam verirsin canim:)
@Wizardmom nasil oldun acaba canim, rahatsizligin gecti mi, coook zamandir senden de haber almadik.
Boylelikle bir hal hatir sorayim dedim hepinize..
Cok sevindim canim iyi olmaniza, vakit yaklasiyor desene, cok heyecanli. saglikla gelsin insallahslm canlarım...Çok şükür bebişte bende iyiyiz..Biraz hastayım sadece bu aralar..Vücudum çok yorgun düştü üstüne iş yerinde hasta olanlar vardı..Bende an itibariyle nasibimi aldım diyebilirim..sabah bulantılarımda devam ediyor..İşe gitmeden bir yokluyorlar beni sağolsunlar.. bu ay doktor çok hızlı kilo aldığımı söyledi..şuan toplamda 5,5 kilo almış durumdayım..5. ayım bitti 6.aydan gün aldım fazlamı sizce ? Ayy çok konuştum uzun süre yazmayınca sizde ne var ne yok bakalımm
menu cok karbonhidratli olmus ama 2 ogun sadece, spor da var kalori acigi olmustur.Menum
Sabah 7.30
1 dilim patatesli borek
1 kase sutlu misir gevregi
Ara
1 hurma
Aksam 17.00
1 kase etli patates yemegi
1 tabak bulgur pilavi(fazla oldu ama gun icinde bir sey yemeyince cok acikmistim ekmek hakkimi pilavda kullandim)
1 tabak salata
Ara
2 bardak cay
Su: 2 litreyi rahat gecmistir
Spor
Esimle az once yuruyuse ciktik 5000 adim: 250 puan
300 ziplama 600 puan
15 dakika cocuklari parka goturdum. O arada spor aletlerinde spor yaptim: 45 puan
3 saat ev isi 360 puan
Toplam puan :1255
bence guzel olmus menunKızlar iyi akşamlar pazartesi menüm,
Sabah: 11:00
Uyanınca Detoks çayı
1. 5 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, sebze, 5 küçük zeytin, 2 parmak beyaz peynir
Ara öğün : 17:00
1 muz, sütlü kahve, 7-8 adet kuruyemiş
Akşam: 19:00
Bulgurlu patlıcan yemeği, yoğurt
Spor: boş gün ev temizliği 1 saat
Su :yakalaşık 3 lt
Aksam ekmek yemediğim için annemin yaptığı az şekerli kabak tatlısından bir dilim yemeyi düşünüyorum eğer durdurmazsanız yicem :)
Kozmogirl17 Yawrukush
bu menu olmamis tomrisim, eski motivasyonunu yakalayamadin bu kez bir turlu. hadi sen isteyince biliyoruz biz seni, patir patir veriyorsun kilolariSlm 4 Kasım menü
Sabah 10
Kk dan biraz büyük peynir.5 yeşil zeytin.1 dilim ekmek
Öğle sonrası misafirlerim vardı
2
6 dilim çiğ köfte yanında bol salata yeşillik
4 civarı
Bir dilim irmikli tatlı. Bir avuç yerfistigi çiğ. 2 tane subardagi ağzı büyük luk te pisi.
Akşam 6
2yk kavrulmuş kıyma 5 e yakın yerfistigi.
2 litre su
1 buçuk saat yürüyüş
Canim eski demeyelim izinli diyelim biz ona hosgeldin firtina gibi geldinGunaydin kizlar nasilsiniz? Ben geri dondum hem de cok kilo alip
kanadali35 canim gel bekliyorum seni, bana soz verdin, beni zayiflatican
yeni gelen arkadaslar, herkese merhababen eski kaptan yardimcisiyim, yogunluktan ayrilmistim, ama artik geri donus ve mezun olma zamani, bakalim cuma tartim ne gostericek
Selam canim, dun aksam donduk. Sabah tartildim hemen. 500 gr almisim. Cumaya kadar once onu verip sonra da eksi gelmek icin elimden geleni yapacagimGunaydin kizlar, cok mutlu bir hafta gecirirsiniz umarim.
Bu hafta ilk 3'e girip cezamizi sildirmeliyiz, lutfen herkes menulerine, egzersizlerine cok dikkat etsin.
Elimizden gelenin en iyisini yapalim bu hafta.
Listede olan arkadaslarim ozellikle sizden her gun menu paylasimi bekliyorum ve takip edecegim.
@Akrrep canim lutfen buraya katilimini biraz arttir, bu sayede daha motive olursun ve kilo direncini kirariz diye dusunuyorum.
@besive , @Harpy bir ses verin be kizlar.
stitch dondunuz mu canisi?
Kozmogirl17 nasilsin kaptanim?
@MigiMadid haftasonu ugramadin her sey yolunda mi canim?
@fmad nasilsin guzelim?
@Gonulmeyvesi ,kanadali35 , Huzurvermeyolunda sizler nasilsiniz kizlar?
Aramiza yeni katilan arkadaslarim @hega8286 , @dtcf , @allymcbeal , @ciseak77 guzel bir diyet haftasi olsun kizlar.
DeryaOnDiet simdiden iyi yolculuklar canim.
fyzanur , @haeshin , @Melegimkorusun , Dahlia_ , Ucyuzbesyuz sizlerede gunaydin.
@tomrs bu hafta menulerin , sporlarin takibimde canim, haberin olsun...
@Sibal57 canim senide doner donmez bekliyoruz yeniden aramiza.
@Konus dinliyorum az kaldi sinavina kolayliklar canim..
aşk olsun sensiz yarışın tadı olmaz ,onlar işin esprisiydi@MigiMadid kankim sana guveniyorum bu hafta sporda senin birinci olmani istiyorum,kiz beni mahcup etme . fyzanur puanlari toplar
tekrar hoşgeldin ozaman :) ben de yeni katıldım gruba 1 haftayı biraz geçti . birlikte güzel kilolar veririz umarım.Gunaydin kizlar nasilsiniz? Ben geri dondum hem de cok kilo alip
kanadali35 canim gel bekliyorum seni, bana soz verdin, beni zayiflatican
yeni gelen arkadaslar, herkese merhababen eski kaptan yardimcisiyim, yogunluktan ayrilmistim, ama artik geri donus ve mezun olma zamani, bakalim cuma tartim ne gostericek
Kiyamam kuzum ya zorlama kendini dinlen biraz neler yaptin bugun.gerci uyuyorsundur simdiGunaydin canlarim acayip yorucu birgun gecirdim, menu tablosunu yapayim dedim ,elim kolum kalkmiyor.
Bir bardak cay icip kendime geleyim, yapmaya calisacagim :)
Gununuz cok guzel gecsin, opuyorum hepinizi
Aman kuzum dikkat et kendine 5.5 kilo 6 ay icin normal bence kalan 3 4 aydada biraz hizli alirsin ben iki gebeligimdede 10 kilo aldim fazla degil dedi dr um sen 5.5 kiloyu bi anda mi aldin ben mesela ilk 5 ay hic almazdim 6. Aayda 5 kilo birden alirdim cok su ic vucudun odem yapmasin bide tuzu azalt en azinda bosuna vucudun odem yapmasin.slm canlarım...Çok şükür bebişte bende iyiyiz..Biraz hastayım sadece bu aralar..Vücudum çok yorgun düştü üstüne iş yerinde hasta olanlar vardı..Bende an itibariyle nasibimi aldım diyebilirim..sabah bulantılarımda devam ediyor..İşe gitmeden bir yokluyorlar beni sağolsunlar.. bu ay doktor çok hızlı kilo aldığımı söyledi..şuan toplamda 5,5 kilo almış durumdayım..5. ayım bitti 6.aydan gün aldım fazlamı sizce ? Ayy çok konuştum uzun süre yazmayınca sizde ne var ne yok bakalımm
Canim sut dilimlerin nasildi sekeri azmiydi 3 tane fazla gibi ama acliginida gidermeyip acligi tetiklicek bi menu olmuus herzaman dedigim gibi hem ac kalmissin hem kalori almissin bence gunluk takipteyim canim bu hafta menu tablon dolu olsun lutfenKIZlar günaydinlar.. dün menümü yazamadim
Sabah
Maydanozlu soganli az patatesli omlet
Kiraz sapi cayi
Oglen 15.0
Besamelnsoslu karninahar
Aksam 19.0
3 dilim evde cocuklarla yaptigimiz süt dilimi
Su 1 lt
Spor yok
Hali pürmelalim böyle kizlar napicam bilmiyorum
Sen verirsin kuzum inaniyorum ben sana hosgeldin bu aradaSelam canim, dun aksam donduk. Sabah tartildim hemen. 500 gr almisim. Cumaya kadar once onu verip sonra da eksi gelmek icin elimden geleni yapacagim
Canim sahurda ac yatma gucsuz kalirsin iftarin guzel olmus ama hurmayi bianda yiyerek sekerini yukseltirsin ve bianda aclik krizine girersin bence iftar menunde cikar malisin hurmayiPazartesi menü
Sahur
1 bardak su
İftar
3 küçük hurma
3 kaşık sade pirinç pilavı
Yarım tabak sebzeli et kavurma
Salatalık
3 dilim salatalık turşu
2 büyük bardak ayran
Ardından
3 fincan çay
Su 750 ml ancak olur
Sagol canim, umarim. Off ya su 65 bir geri donsem nasil sevinecegimCanim valla ben kendi adima soyliyim sadece yarismalardan emekli ol dedim menu paylasma demedim ama mezun oldugun icin senin tercihin tabi paylasip paylasmamak buralardan cok uzaklasma bize yeter
Kiyamam kuzum ya zorlama kendini dinlen biraz neler yaptin bugun.gerci uyuyorsundur simdi
Aman kuzum dikkat et kendine 5.5 kilo 6 ay icin normal bence kalan 3 4 aydada biraz hizli alirsin ben iki gebeligimdede 10 kilo aldim fazla degil dedi dr um sen 5.5 kiloyu bi anda mi aldin ben mesela ilk 5 ay hic almazdim 6. Aayda 5 kilo birden alirdim cok su ic vucudun odem yapmasin bide tuzu azalt en azinda bosuna vucudun odem yapmasin.
Canim sut dilimlerin nasildi sekeri azmiydi 3 tane fazla gibi ama acliginida gidermeyip acligi tetiklicek bi menu olmuus herzaman dedigim gibi hem ac kalmissin hem kalori almissin bence gunluk takipteyim canim bu hafta menu tablon dolu olsun lutfen
Sen verirsin kuzum inaniyorum ben sana hosgeldin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?