Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gittim canim. 1 saat hem de baya yogundu.

Aynen cok zorlu sureclerdi. Cok uzuldum cok yiprandim ama sonunda galip oldum
Cok sevindim boyle sonuclanmasina :)

Guzel menu ve spor canim, yuruyuse cikamamis halinle bugunun en yuksek puanini yapmissin :)

Herkese iyi geceler
Iyi geceler canim :)

Vee 1 saat gittim ☺
Harikasin Deryacim, iyi dinlenmeler :)

Cok sevindim boyle sonuclanmasina :)

Guzel menu ve spor canim, yuruyuse cikamamis halinle bugunun en yuksek puanini yapmissin :)

Iyi geceler canim :)

Harikasin Deryacim, iyi dinlenmeler :)
Bir derdim var bolumune baktim. Yazilanlari okuyunca uyku falan kalmadi yeni yatacagim. Ziplamak guzel puan getiriyor. Ben seviyorum ziplamayi
Yarin leslie yapmayi dusunuyorum onuda seviyorum epeydirde yapmadim.

SALI MENUM
SABAH 9DA

1.5 tereyaginda yumurta
1 dilim tam bugday ekmegi
10 yesil zeytin
3 dilim salam
Yarim salatalik, 10 adet uzum

OGLEN 13.15DE
Corba kasesi ile bulgur pilavi
1 avuc ici buyuklugunde firinda tavuk

ARA 14DE
Filtre kahve
2 hurma

AKSAM 16.30DA
1 porsiyon firinda tavuk
4 kasik yogurt

ARA
Bolca limonlu sekersiz cay ve bir tanede buyuk boy sutlu filtre kahve icecegim.

SU:
2 ltye tamamlayacagim.
SPOR: 1saat ev isi (120 puan) , 1bucuk saat parkta cocuklarin pesinde yurume-kosma (225 puan) , 10dk cocuklarla dans etmece (30 puan), 200 ziplama(400 puan)
TOPLAM PUAN: 775

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet
ciseak77
allymcbeal
Yawrukush
nnurc
Hega8286
dtcf
Haeshin
fyzanur
Tomrs15DK Y
AKovser MUAF
Melegimkorusun
Akrrep
Ucyuzbesyuz
Huzurvermeyolunda15 DK YSPOR?
@Gonulmeyvesi nasil oldun canim?
@haeshin busem gelmedin dun ,iyi misin, hastaligin ne durumda?
@ciseak77 . @allymcbeal , @hega8286 , @tomrs , @Akrrep sizlerde ugramadiniz kizlar dun nasilsiniz?

Monica_ hosgeldin aramiza. Bnimde 2 ufak kizim var. Biri 3 yasinda digeri 8 aydan gun aldi. Benimde dogumdan sonra 13 kilo fazlam kalmisti . 4 u bu grup sayesinde gitti. 9 u da gidecek insallah
Hosbulduk :) Allah bagislasin cok tatlilar ama cok yoruyorlar degil mi...
sen de emziriyor musun?

canim, insallah. Bugun cok guzel gecti bence diyet acisindan. Eve gidince az da olsa spor da yapacagim. Hatta eve gidip cantami alip spor salonuna mi gitsem diyorum ama yoruldum iste. Off su salonu gecen ay 1 kere bile kullanmadim yaa kizdim kendime
Spor salonuna gitme şansın varsa git canm.Ben fırsat buldukça yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum. kızlara da babası bakıyor.evde spor yapmaya çalışsam da yapamıyorum

Günaydın kaptan ben erkenden uyuya kalmışım

Kızlar günaydın iki gündür giremedim fecinhasta ve yoğunun menü bile yazamadım. Hala hastayım dün nöbetten sonra sesim tamamen kısıldı hiç konuşamıyorum şu anda. Kızları okula bıraktım yürüyüşe çöktüm çok zorlamadan biraz temiz hava alıp geleceğim ve geçeceğim. Menülerimi yazayım hemen
Pazartesi
300 gr dana etli yahni
Marul salatası
Bol soğuk algınlığı ilacı
Su çok fazla ama 3 ü geçmiştir ha bire su içiyorum hastayken
Salı
Keto susamlı ekmekten hindi fümeli ve kaşarlı tost
Bir minik keto brovni
Bol su bol ilaç
Yamuldum bildiğiniz biraz yürürken geçmişe bakarım şimdi kafamı azdık yukarı kaldırayım beynim gözlerimden düşecek gibi oluyo telefona bakarken

Slm kizlar 5 Kasım menü
Kahvaltı 10
İki çeşit peynir kk dan büyük tr.yesil zeytin 5. Sahanda yumurta kıymalı. Domates salatalik. Yarım simit.
Öğle bir dilim ayva. Mandalina. Bir dilim 3lma.
Kahve yani ceviz,li sucuk parmagm uzunluğu da.
4 gibi bir avuç kadar çiğ fıstık. İki sıkım tarhana
Akşam 5 gibi
5 sıkım çiğköfte bol yeşillik
6 civarı 2yk kadar kıyma kavurma
Suyum 2 litre ye yakın
2 saat yürüyüş. toplam puan 360
@Yawrukush

Bnde karnabahari cok severim ama esim hic sevmez. Dolapta var ama hala yapmadim. Esim yemeyince kendimede yapmaya useniyrm. Esim tam bir etcil. Et tavuk balik turevi yoksa disardan soyler. Bu kilolarin bir nedenide esimdir
Sormayın benim eşimde aynı çoğu sebzeyi yemez karnabahar kabak brokoli kereviz enginar bamya pazı pancar yemez ama 7 yıl oldu evleneli ilk zamanlar bende o yemiyo diye alıp yapmıyordum son bir kaç yıldır kendime pişiriyorum ona ayrı yapıyorum alıştım artık ben egeli olarak sebzeden vazgeçemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…