- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
Melek kiz gecen haftanin acisinimi cikartiyon supersin , iyi bir eksi gelir sendenİyi akşamlar herkese
Salı menüm
Sabah
Oğlumdan kalan biraz kaşarlı omlet, bir dilim ekmek,
Öğle
Soğanlı omlet, biraz peynir, 3 zeytin, 2 wasa
Ara
1 portakal
1 bardak süt
Akşam
4 tane küçük balık nugget, biraz karnabahar graten ( karnabaharı haşladım üzerine biraz kaşar serpip fırınladım, krema yada besamel sos yapmadım)
Su: 2lt tamamlıycam inş
Spor: 2 saat ev temizliği, yemek: 240p
9000adım: 450
Top: 690p
@Yawrukush
@Kozmogirl17
Valla inş ama Cuma akşam yediğim karides güveç ertesi gün bana +1 kilo olarak döndü onları vermekle uğraşıyorum hala Pazartesi +300dü hala sabit gidiyo birden düşer inşMelek kiz gecen haftanin acisinimi cikartiyon supersin , iyi bir eksi gelir senden
teşekkür ederim canım:)Canim ozel bir diyetisyene gidiyorum ben armadanin oralarda istersen ozelden yaziyim sana
Canim menun guzel, spor puanini yazmayi unutma olur mu?bugün menüm
sabah : peynirli omlet
1/2 kk peynir
5 tane zeytin
2dilim ekmek
domates
ara : yarım elma
3kaşık yoğurt
öğlen : 4 kaşık ıspanak
salata
3kaşık yoğurt
2dilim ekmek
ara : yarım elma
3 kaşık yoğurt
akşam : 4 kaşık ıspanak
1 kepçe mercimek çorbası
salata
3 kaşık yoğurt
1dilim ekmek
ara : 3 kaşık nar
3 kaşık yoğurt
su : 1.5 litre
spor : 10 dk eliptik
15 dk yerinde yürüme
bölgesel hareket çalışma
Yawrukush @Kozmogirl17
Sanada iyi aksamlar canim :)iyi akşamlar kızlarr
Allah bagislasin Nurcum kuzularini.Kullanıcı Adı : nnurc
İsim (İsteğe Bağlı ): nur
Mesleginiz: bilgisayar muhendisi
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2/ 23 aylik ve 4 aylik
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 165
Kilonuz: 78.5
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : hamilelik ve lohusa donemlerimde kilo aldim ve tekrar veremedim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha saglikli olabilmek icin. Daha rahat hareket etmek hemen yorulmamak icin. Ve tabi daha fit gorunup istedigim giysileri giyebilmek icin :)
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Hayir.
4 aylik kizimi emziriyorum. Emzirme donemine uygun bir diyet yapiyorum.
Menun guzel canim, kilolar burada hizla veriliyor hic merak etme.Yaklasik 18 kilo vermek istiyorum yani yolum uzun ama cok motiveyim :) insallah bu grubun da bana olumlu etkisinin olcagina da inaniyorum :) iki kizim var su an calismiyorum dogum iznindeyim. Diyetisyene de gidiyorum. Bugunku yediklerimi yaziyorum:
Sabah:
Ara ogun:
- 2 yumurtali omlet
- 30 gr peynir
- 1 dilim ekmek
- Domates salatalik
Ogle:
- 1 sutlu kahve
Ara ogun:
- 8 yemek kasigi kiymali karnabahar
- 1 dilim ekmek
Aksam:
- 1 kucuk muz
Ara ogun:
- Patlican oturtma
- 1 kase yogurt
- 1 dilim ekmek
- Rezene cayi
- 2 galeta
- 1 dilim peynir
Spora gittin mi deryacim :)canim, insallah. Bugun cok guzel gecti bence diyet acisindan. Eve gidince az da olsa spor da yapacagim. Hatta eve gidip cantami alip spor salonuna mi gitsem diyorum ama yoruldum iste. Off su salonu gecen ay 1 kere bile kullanmadim yaakizdim kendime
Guzel menu canim, suyunda 2lt guzel olmus, spor puanlarinda guzel :)İyi akşamlar herkese
Salı menüm
Sabah
Öğle
Ara
1 portakal
1 bardak süt
Akşam
4 tane küçük balık nugget, biraz karnabahar graten ( karnabaharı haşladım üzerine biraz kaşar serpip fırınladım, krema yada besamel sos yapmadım)
@Yawrukush
@Kozmogirl17
Cok iyi gidiyorsun guzel bir eksi gelecek ben eminim :)Valla inş ama Cuma akşam yediğim karides güveç ertesi gün bana +1 kilo olarak döndü onları vermekle uğraşıyorum hala Pazartesi +300dü hala sabit gidiyo birden düşer inşnasıl bir bünyedir anlamıyorum yaa akşam yediklerim çok etkiliyo akşam hep sebzemi yiyeceğim ben yaa ama inş eksi olacak Cuma bu hafta aksilik çıkmazsa hergün yürüyüşümü yapacağım ve suyu da arttırdım. -500 bile razıyım ben
kolay gelsin özgecim :)Kizlar arasi almaya gidiyorum, menulerini sadece 4 arkadasim yazdi, spor puaninin ise sadece 1 arkadasim yazdi.
Lutfen menu- egzersizlerinizi yazmayi unutmayim :)
sen bunu yazarken bende puanlarımı yazıyodum aynı anda denk geldi.bugün pek bir şey yapasım yoktu,zorla yaptım biraz.Canim menun guzel, spor puanini yazmayi unutma olur mu?
Sanada iyi aksamlar canim :)
Allah bagislasin Nurcum kuzularini.
Aramiza tekrar hosgeldin , ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim, dogma buyume Ankaraliyim ama 11 yildir Abdde yasiyorum.
Beraber cok guzel kilolar veririz umarim :)
Menun guzel canim, kilolar burada hizla veriliyor hic merak etme.
Egzersizde yapiyormussun, bebisinide emziriyorsun, hemen mezun ederiz seni :)
Spora gittin mi deryacim :)
Cumaya verdigin her bir grama takimimizin ihtiyaci var bu senin motivasyonun olsun kuzum :)
Guzel menu canim, suyunda 2lt guzel olmus, spor puanlarinda guzel :)
menün az kalorili olmuş canım güzel. su ve sporda güzel.bu hafta bende karnabahar alayım iyi hatırlattın.cumartesi pazardan alayım varsa ,kalorisi de az güzel olur benim için de.İyi akşamlar herkese
Salı menüm
Sabah
Öğle
Ara
1 portakal
1 bardak süt
Akşam
@Yawrukush
@Kozmogirl17
Saol canım benim diyette iken en çok tükettiğim kabak ve karnabaharmenün az kalorili olmuş canım güzel. su ve sporda güzel.bu hafta bende karnabahar alayım iyi hatırlattın.cumartesi pazardan alayım varsa ,kalorisi de az güzel olur benim için de.
Bnm kizin meme reddi 3 ay surmustur. Herkes sanada cocugada eziyet mama ver dedi. Dinlemedim. Bazi zamanlar hoplaya ziplaya emdirdim. Bazi zamanlar oda oda gezerek emdirdim.karanlik ve sessiz odada etkili o zamanlarda aliyordu ara ara. Hic bir sekilde emmiyorsa uyutuyordum. Uyku esnasinda farkina varmayip emiyordu. Yada youtubedan fön sesi aciyordum arada o da etkili oluyordu. Denemedigim yontem kalmadi. bazen hic biri kar etmiyrdu. Bnde sagip kasikla veriyordum. 4 aydan snra hala ara ara meme reddine devam edince 4. Aydan itibaren olan kasik mamalarindan gunde 1 kere veriyordum. En azindan midesi bos kalmasin diye. Ama biberon asla vermedim bu surecte. Cunku biberondan ilk kizimdan dilim yanmisti.10 gün sonra 3 aylık olacak. Düzeldi demek. Umudumu kaybetmek üzereydim. Neler yaptın, nasıl düzeldi?
Bnde karnabahari cok severim ama esim hic sevmez. Dolapta var ama hala yapmadim. Esim yemeyince kendimede yapmaya useniyrm. Esim tam bir etcil. Et tavuk balik turevi yoksa disardan soyler. Bu kilolarin bir nedenide esimdirSaol canım benim diyette iken en çok tükettiğim kabak ve karnabahar
Cook tesekkurler :) seninkileri de allah bagislasinCanim menun guzel, spor puanini yazmayi unutma olur mu?
Sanada iyi aksamlar canim :)
Allah bagislasin Nurcum kuzularini.
Aramiza tekrar hosgeldin , ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim, dogma buyume Ankaraliyim ama 11 yildir Abdde yasiyorum.
Beraber cok guzel kilolar veririz umarim :)
Menun guzel canim, kilolar burada hizla veriliyor hic merak etme.
Egzersizde yapiyormussun, bebisinide emziriyorsun, hemen mezun ederiz seni :)
Spora gittin mi deryacim :)
Cumaya verdigin her bir grama takimimizin ihtiyaci var bu senin motivasyonun olsun kuzum :)
Guzel menu canim, suyunda 2lt guzel olmus, spor puanlarinda guzel :)
Bugun az olmus sporlarin feyzos ama hic olmamasindan iyidir canim :)spor : 10 dk eliptik =30 puan
15 dk yerinde yürüme=30 puan
bölgesel hareket çalışma = 50 puan
toplam = 110 puan
Yawrukush
Sagol canim, simdi oglen yemegime oturdum :)kolay gelsin özgecim :)
Canim ne zor surecler gecirmissiniz sizde, bundan sonrasinda hep guzelce emsin insallah kuzucuk..Bnm kizin meme reddi 3 ay surmustur. Herkes sanada cocugada eziyet mama ver dedi. Dinlemedim. Bazi zamanlar hoplaya ziplaya emdirdim. Bazi zamanlar oda oda gezerek emdirdim.karanlik ve sessiz odada etkili o zamanlarda aliyordu ara ara. Hic bir sekilde emmiyorsa uyutuyordum. Uyku esnasinda farkina varmayip emiyordu. Yada youtubedan fön sesi aciyordum arada o da etkili oluyordu. Denemedigim yontem kalmadi. bazen hic biri kar etmiyrdu. Bnde sagip kasikla veriyordum. 4 aydan snra hala ara ara meme reddine devam edince 4. Aydan itibaren olan kasik mamalarindan gunde 1 kere veriyordum. En azindan midesi bos kalmasin diye. Ama biberon asla vermedim bu surecte. Cunku biberondan ilk kizimdan dilim yanmisti.
6. Aydan sonra kendiliginden almaya basldi. Bu ay bni gorunce kendi yalaniyor. Bluzumun ustunden emmeye calisiyor
Biraz uzun oldu ama ben kendi kullandigim yontemleri anlattim sanada fikir olur belki. Hic bir sekilde almiyorsa yapacak bir sey yok. Benm buyuk kizim dogdugu andan itibaren mamayla buyudu. Cok saglikli ve gelisimide iyi masallah. Kendini yipratip uzme gelip gecici oldugunu dusun.
Cok tesekkur ederim:)Cook tesekkurler :) seninkileri de allah bagislasin
Aynen cok zorlu sureclerdi. Cok uzuldum cok yiprandim ama sonunda galip oldumBugun az olmus sporlarin feyzos ama hic olmamasindan iyidir canim :)
Sagol canim, simdi oglen yemegime oturdum :)
Aciktim epey..
Canim ne zor surecler gecirmissiniz sizde, bundan sonrasinda hep guzelce emsin insallah kuzucuk..
Cok tesekkur ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?