Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Melek kiz gecen haftanin acisinimi cikartiyon supersin , iyi bir eksi gelir senden

Melek kiz gecen haftanin acisinimi cikartiyon supersin , iyi bir eksi gelir senden
Valla inş ama Cuma akşam yediğim karides güveç ertesi gün bana +1 kilo olarak döndü onları vermekle uğraşıyorum hala Pazartesi +300dü hala sabit gidiyo birden düşer inş nasıl bir bünyedir anlamıyorum yaa akşam yediklerim çok etkiliyo akşam hep sebzemi yiyeceğim ben yaa ama inş eksi olacak Cuma bu hafta aksilik çıkmazsa hergün yürüyüşümü yapacağım ve suyu da arttırdım. -500 bile razıyım ben

Canim menun guzel, spor puanini yazmayi unutma olur mu?

iyi akşamlar kızlarr
Sanada iyi aksamlar canim :)

Allah bagislasin Nurcum kuzularini.
Aramiza tekrar hosgeldin , ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim, dogma buyume Ankaraliyim ama 11 yildir Abdde yasiyorum.
Beraber cok guzel kilolar veririz umarim :)

Menun guzel canim, kilolar burada hizla veriliyor hic merak etme.
Egzersizde yapiyormussun, bebisinide emziriyorsun, hemen mezun ederiz seni :)

canim, insallah. Bugun cok guzel gecti bence diyet acisindan. Eve gidince az da olsa spor da yapacagim. Hatta eve gidip cantami alip spor salonuna mi gitsem diyorum ama yoruldum iste. Off su salonu gecen ay 1 kere bile kullanmadim yaa kizdim kendime
Spora gittin mi deryacim :)
Cumaya verdigin her bir grama takimimizin ihtiyaci var bu senin motivasyonun olsun kuzum :)

Guzel menu canim, suyunda 2lt guzel olmus, spor puanlarinda guzel :)

Cok iyi gidiyorsun guzel bir eksi gelecek ben eminim :)

sen bunu yazarken bende puanlarımı yazıyodum aynı anda denk geldi.bugün pek bir şey yapasım yoktu,zorla yaptım biraz.

menün az kalorili olmuş canım güzel. su ve sporda güzel.bu hafta bende karnabahar alayım iyi hatırlattın.cumartesi pazardan alayım varsa ,kalorisi de az güzel olur benim için de.

menün az kalorili olmuş canım güzel. su ve sporda güzel.bu hafta bende karnabahar alayım iyi hatırlattın.cumartesi pazardan alayım varsa ,kalorisi de az güzel olur benim için de.
Saol canım benim diyette iken en çok tükettiğim kabak ve karnabahar

10 gün sonra 3 aylık olacak. Düzeldi demek. Umudumu kaybetmek üzereydim. Neler yaptın, nasıl düzeldi?
Bnm kizin meme reddi 3 ay surmustur. Herkes sanada cocugada eziyet mama ver dedi. Dinlemedim. Bazi zamanlar hoplaya ziplaya emdirdim. Bazi zamanlar oda oda gezerek emdirdim.karanlik ve sessiz odada etkili o zamanlarda aliyordu ara ara. Hic bir sekilde emmiyorsa uyutuyordum. Uyku esnasinda farkina varmayip emiyordu. Yada youtubedan fön sesi aciyordum arada o da etkili oluyordu. Denemedigim yontem kalmadi. bazen hic biri kar etmiyrdu. Bnde sagip kasikla veriyordum. 4 aydan snra hala ara ara meme reddine devam edince 4. Aydan itibaren olan kasik mamalarindan gunde 1 kere veriyordum. En azindan midesi bos kalmasin diye. Ama biberon asla vermedim bu surecte. Cunku biberondan ilk kizimdan dilim yanmisti.
6. Aydan sonra kendiliginden almaya basldi. Bu ay bni gorunce kendi yalaniyor. Bluzumun ustunden emmeye calisiyor
Biraz uzun oldu ama ben kendi kullandigim yontemleri anlattim sanada fikir olur belki. Hic bir sekilde almiyorsa yapacak bir sey yok. Benm buyuk kizim dogdugu andan itibaren mamayla buyudu. Cok saglikli ve gelisimide iyi masallah. Kendini yipratip uzme gelip gecici oldugunu dusun.

Saol canım benim diyette iken en çok tükettiğim kabak ve karnabahar
Bnde karnabahari cok severim ama esim hic sevmez. Dolapta var ama hala yapmadim. Esim yemeyince kendimede yapmaya useniyrm. Esim tam bir etcil. Et tavuk balik turevi yoksa disardan soyler. Bu kilolarin bir nedenide esimdir

Cook tesekkurler :) seninkileri de allah bagislasin

spor : 10 dk eliptik =30 puan
15 dk yerinde yürüme=30 puan
bölgesel hareket çalışma = 50 puan
toplam = 110 puan
Yawrukush
Bugun az olmus sporlarin feyzos ama hic olmamasindan iyidir canim :)

kolay gelsin özgecim :)
Sagol canim, simdi oglen yemegime oturdum :)
Aciktim epey..

Canim ne zor surecler gecirmissiniz sizde, bundan sonrasinda hep guzelce emsin insallah kuzucuk..

Cook tesekkurler :) seninkileri de allah bagislasin
Cok tesekkur ederim:)

Aynen cok zorlu sureclerdi. Cok uzuldum cok yiprandim ama sonunda galip oldum

Sali menum
Saba 7.30
Sutlu misir gevregi

Ara
1 avuc findik fistik badem
1 mandalina

Oglen 13.00 gibi
1 kase mecimek corbasi
Az yesil biber domates kavurmasi
2 dilim tbe

Ara
Yarim nar

Aksam
Tavuk sote
Bol salata
2 dilim tbe

Ara
2 bardak cay

Su:2 litreyi gecmistir

Spor
400 ziplama 800 puan
2 saat ev isi 240 puan
Toplam 1040 puan
Esim hastaydi yuruyuse cikamadik. Yoksa aksm yuruse cikmakti niyetim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…