Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüde spor da şahane

Bir derdim var bolumune baktim. Yazilanlari okuyunca uyku falan kalmadi yeni yatacagim. Ziplamak guzel puan getiriyor. Ben seviyorum ziplamayi
Yarin leslie yapmayi dusunuyorum onuda seviyorum epeydirde yapmadim.
Yaa biz en üst katta oturuyoruz yalıtımda çok yok çekiniyorum zıplamaya malum ağırım da öğlen saatlaerinde biraz zıplayım bari kalori yakarım olduğum yerde

Geçmiş olsun canım bol bol dinlenmeye çalış grip dinlenmeden geçmiyo ne yazık ki

Hosbulduk :) Allah bagislasin cok tatlilar ama cok yoruyorlar degil mi...
sen de emziriyor musun?
Aynen cok yoruyorlar.ilk zamanlar cok pisman olmustum. Keske yas farki bu kadar az olmasaydi diye. Gencligim elimden gitti hersey bitti olarak bakiyordum hayata yeni yeni kabullendim alistim bu aralar daha mutluyum
Evetemziriyorum bu arada.
Bende et sebze fark etmez. Herseyi yerim(yesil fasulye haric onu asla yiyemem)
O yuzden esime gore yapmaya alismisim. Karnibaharida haslayip eksileyip tursu gibi yemeyi dusunuyorum. Kendim icin yemegini yapmicagm sanirim

Yaa biz en üst katta oturuyoruz yalıtımda çok yok çekiniyorum zıplamaya malum ağırım da öğlen saatlaerinde biraz zıplayım bari kalori yakarım olduğum yerde
Bende ilk zamanlar ziplarken cekiniyordum. Baktim sikayet falan eden yok kafama gore zipliyorum simdi
Birde oturma odasinda falan ziplamiyrm. Koridorda zipliyorum. Ses cok gitmesin diye

Dahlia_ canım sen de emziriyosun galiba. Senin bebişin ne kadarlık? Emzirmeyle ilgili sana özel mesaj atıcaktım ama beceremedim.

Ben de denedim yapamadım..
Zaten kaç gündür sitede sorun var galiba..

Biraz geç oldu ama geçmiş olsun canım..

Çok sağol canım..

dun aksam geldik ama hasta olup gelmeyi basardim

Geçmiş olsun canım..

kan tahlili yaptırdım saçlarım çok dökülüyor diye . kanım 9 çıktı. d vitaminim de yerlerdeymiş. yarın ilaç yazdırcam..

kansızlık sorunu olan var mı kızlar?

Çok geçmiş olsun canım..
Ben de yaşadım bir dönem, iğne, ilaçla iyi gibi oldu. Düzeliyor yani merak etme..

Çok sağol canım, iyiyim :)

Hoşgeldin canım

Günaydın kızlar..
Kaç gündür sitede sorun yaşıyorum, ya kendiliğinden dışarı atıyor, ya mesajlarım gitmiyor.. Sadece bende mi oluyor böyle?
Dün bir sürü alıntı yapmıştım, yarısı gitmiş, yazdıklarımı da gönderdim sanıyorum ama şimdi baktım gitmemiş

Canim sahurda ac yatma gucsuz kalirsin iftarin guzel olmus ama hurmayi bianda yiyerek sekerini yukseltirsin ve bianda aclik krizine girersin bence iftar menunde cikar malisin hurmayi

Sahura 2 gün geç kalktım, o yüzden su dışında birşey yiyemedim.. Bugün de geçti ama atıştırdım birşeyler :)
Nedense hurma bana açlık değil de tokluk hissi veriyor.. Hurmayla açmak iyidir diye hurma yiyeyim dedim ama 3 fazla oldu, 1 yeterdi..

Çok sağol canım..
Artık emzirmiyorum diyebilirim
Zaten zar zor emiyordu artık tamamen bıraktı, ben de zorlamıyorum.. Dün yine bir deneyelim dedim ama yok, olmuyor..

Emeğine sağlık canım..

evet canım.. Az kilo normal doğum için daha iyi.. hem bende gereksiz fazla kilo almak istemiyorum ..bakalım nasip bende 15 kilo alacak gibiyim

Başta ben de çok almayayım dikkat edeyim dedim ama olmuyor..
Ben 3cü aydan şişmeye başladım, aşırı ödemim vardı, sonuna kadar da devam etti.. 66-67 kiloda 75 gibi falan görünüyordum, o derece şişmiştim.. Önce yememezlik, sonrasında açlık krizleri derken 21 kilo aldım.. Eve döndüğümde 11 kilosu gitmişti bile..
İdeal kilomda hamile kalsaydım sadece 11 kilo fazlam olucaktı.. Ama ben neredeyse 13-14 kilo fazlalıkla hamile kaldığım için tam 24 kilo vermem gerekiyordu
Şimdi 17 kilom kaldı

Sağol canım..
Uyanamıyorum ki yiyeyim
Çocuktan sonra yastıktan ayrılamaz oldum :)

Hoşgeldiniz

Tatlıyı sevmiyorum kaptişim.. Hamilelikte tiksindim canım hiç çekmiyor..Hamur işide çok çok nadir yiyorum..Tek tükettiğim ekmek o biraz normale göre arttı ve hareketim azaldı.. Diğer türlü hamile olmadan önceki beslenmem gibi besleniyorum.. Açlık krizlerim falan olmuyor öyle denilen gibi..

ayy hadi inşallah verirsin onlarıda.. Bende 59 ile gebe kaldım tahminim 72-73 civarında olurum doğumda..Ama tabi önümde daha 5 ay var.. ne olacak kestiremiyorum

hayirdir canim, ne tamircisi? cocuklar hasta mi?
gitme gitme, sen daha beni eriticen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…