Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah:
  • 2 yumurtali omlet
  • 30 gr peynir
  • 2 dilim ekmek
  • 2 tatli kasigi tahin pekmez
  • Domates salatalik

• Ogle:
  • 1 dilim ekmek
  • 150 gr kofte
  • Salata
Ara ogun:
  • sutlu kahve,
  • 1 dilim borek
Aksam:
  • 8 yemek kasigi kabak yemegi
  • 1 kase yogurt
  • 1 dilim ekmek
Ara ogun:
  • Rezene cayi
  • 1 galeta
  • 1 dilim peynir
Su: 3 litre
Spor: iki saat ev isi 240 puan

Deneyeceğim kaptişim sağolasın en azından daha fazla oluşmasını engellerim

Ayy insallah canim. Sayende. Bana inanip beni listeye almasan bu kadar motive olmazdim

Guzel menu canim, nasilsin, diyet nasil gidiyor:)

Deneyeceğim kaptişim sağolasın en azından daha fazla oluşmasını engellerim
Dene canim, bu aydan sonra daha cok kilo alacaksin , kilo arttikca catlaklar cogaliyor, her firsatta nemli tut vucudunun her yerini.
Birde karite yagini oneririm sana ayni vazelin gibi catlaklarda oldukca iyi bir yag.
Aktarlarda satiliyor, doktor kontrolune gittiginde doktoruna da sorarsin karite yagi kullanabilir miyim diye.
Karite yagi ve vazelini donusumlu kullanirsin canim...

Hindistan cevizi yagi sur canim. Hamileligimde gobegimde onu kullanmistim. Benim goguslerim dogumdan sonra sut geldikten sonra buyudu catlak oldu. Dogumdan once bir farklilik olmamisti iki kizimdada.
Menun guzel canim. Rezene hazir mi aktarlardan tohumunu mu aldin?Ben ilk aylarda sutum artsin diye humana cayini kullandim. Rezenenin tohumunuda aktardan aldim ama tadini sevemedim. Simdi caylari tumden biraktim

Menum
Sabah 7.30
1 kase sutlu misir gevregi

Ara
1 mandalina

Oglen 13.00
Dunden kalan karnibahar yemegi
2 dilim tbe

Ara
Turk kahvesi
1 avuc kuruyemis

Aksam 18.00
Yarim tabak kuzu ciger kavurma
3 kasik pirinc pilavi
Bol salata

Ara
1 bardak cay

Su:2 litreye yakin

Spor
300 ziplama 600 puan
1 saat ev isi 120 puan
1 saat parka gitme cocuklarin pesinden kosma 120 puan
Toplam 840 puan

Tam persembeye yakisir bir menu olmus canim ,cok guzel :)

Diyet zorladi beni bugun. bu aksam misafirlerim vardi pastalar borekler ama ben yiyemedim :)) kendimi tuttum. Yarin sabah mi yaziyoruz kilolarimizi?

Canim tesekkur ederim. Rezeneyi hazir poset cay iciyorum. Humana ben de ilk zamanlarda iciyodum. Ama humana cok sekerliymis... rezeneyi ben de cok sevmiyorum poseti suyun icinde cok kisa tutup oyle iciyorum

Teşekkür ederim

Canim tesekkur ederim. Rezeneyi hazir poset cay iciyorum. Humana ben de ilk zamanlarda iciyodum. Ama humana cok sekerliymis... rezeneyi ben de cok sevmiyorum poseti suyun icinde cok kisa tutup oyle iciyorum
Humana cay guzeldi ama dedigin gibi sekeri yogundu. Ben 4 kutu bitirdim sonra almadim.

Canim sahurun cok az olmus gibi. En azindan salata eklesen cok daha iyi olur. Vitaminsiz kalma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…