Deneyeceğim kaptişim sağolasın en azından daha fazla oluşmasını engellerimCanim nemli tutmaya calis sadece goguslerini degil, vucudunun her yerini.
Ben tum hamileligim boyunca hergun bazen birkac defa vazelin surdum tum vucuduma.
Fakat catlaklar cogunlukla genetik, dilersen vazelin, dilersen catlak olusumunu engelleyici kremler surebilirsin.
Yinede catlak olursa uzme canini cunku cok buyuk olcude catlaklar genetik.
Anne olan kadinlarin buyuk cogunlugunda oluyor catlaklar, o kirmizi gorunum geciyor suan vucudun cok buyuk bir degisime ugruyor, tum bunlar cok normal, oncelikle bu sekilde dusun..
Fakat sadece goguslerde degil, kollar, bacaklar, kalcalar, karin her yerde olabiliyor catlaklar ,benim tavsiyem vazelin sur bolca...
Bana coook yardimi oldu vazelinin ve cok eski bir yontem.
Ananem bile vazelin kullanmis zamaninda, umarim faydasini gorursun..
Çok teşekkür ederim
Ayy insallah canim. Sayende. Bana inanip beni listeye almasan bu kadar motive olmazdimGuzel menun canim, Allah kabul etsin..
Buradan uzaklastikcada sabit kaliyorsun bence, egzersizilerin azaldi, biraz arttirmalisin canim...
Canim tekrar acil sifalar, sicak seyler ic, corba ic, kendine gel bekliyoruz :)
Aaa harikasin Aslicim tebrikler :)
Supersin Busem, hasta halinle bile sporu birakmiyorsun :)
Deli hafiza var Busede @fyzanur unutmaz vallaa :)))
Ilac aliyor musun canim, dinlenemeyincede iyilesmek cok zor
Okulada gidiyorsun mecbur, ben gelip bakacam sana, bugun insallah misil misil uyursun kuzum...
Tamam canim ne zaman iyi hissederseniz biz hep buradayiz :)
Guzel menu, guzel su miktari, egzersizin de sahane canim :)
Allah kabul etsin Fatimem cok guzel menu:)
Cok mutlu oluyorum senin adina Deryacim, yeni yila fit gireceksin :))
Canim o tart olmasa cok sahane bir menuymus, tart keske olmasaydi..
Nasilsin canim, nasil gidiyor diyete alisma donemin :)
Bende dun giremedim epey zaman, bugun sorunsuz girdim ama :)
Nasilsin Ozlemcim?
Guzel menu canim, nasilsin, diyet nasil gidiyor:)Sabah:
- 2 yumurtali omlet
- 30 gr peynir
- 2 dilim ekmek
- 2 tatli kasigi tahin pekmez
- Domates salatalik
Ara ogun:
- Ogle:
- 1 dilim ekmek
- 150 gr kofte
- Salata
Aksam:
- sutlu kahve,
- 1 dilim borek
Ara ogun:
- 8 yemek kasigi kabak yemegi
- 1 kase yogurt
- 1 dilim ekmek
Su: 3 litre
- Rezene cayi
- 1 galeta
- 1 dilim peynir
Spor: iki saat ev isi 240 puan
Dene canim, bu aydan sonra daha cok kilo alacaksin , kilo arttikca catlaklar cogaliyor, her firsatta nemli tut vucudunun her yerini.Deneyeceğim kaptişim sağolasın en azından daha fazla oluşmasını engellerim
Rica ederim canim..Çok teşekkür ederim ❤
Ben bir sey yapmadim, her sey icin sen cabaliyorsun, azimli bir hatunsun vesselam..Ayy insallah canim. Sayende. Bana inanip beni listeye almasan bu kadar motive olmazdim❤
Hindistan cevizi yagi sur canim. Hamileligimde gobegimde onu kullanmistim. Benim goguslerim dogumdan sonra sut geldikten sonra buyudu catlak oldu. Dogumdan once bir farklilik olmamisti iki kizimdada.Kızlar burda tecrübeli anneler var hepinize soruyorum... 4. Ayımda göğüslerimde çatlaklar oluştu ama böyle az buz değil.. meme başından başlayıp neredeyse memeyi kaplıyor kıpkırmızı göğüslerim ... buna bir çare varmıdır..
Menun guzel canim. Rezene hazir mi aktarlardan tohumunu mu aldin?Ben ilk aylarda sutum artsin diye humana cayini kullandim. Rezenenin tohumunuda aktardan aldim ama tadini sevemedim. Simdi caylari tumden biraktimSabah:
- 2 yumurtali omlet
- 30 gr peynir
- 2 dilim ekmek
- 2 tatli kasigi tahin pekmez
- Domates salatalik
Ara ogun:
- Ogle:
- 1 dilim ekmek
- 150 gr kofte
- Salata
Aksam:
- sutlu kahve,
- 1 dilim borek
Ara ogun:
- 8 yemek kasigi kabak yemegi
- 1 kase yogurt
- 1 dilim ekmek
Su: 3 litre
- Rezene cayi
- 1 galeta
- 1 dilim peynir
Spor: iki saat ev isi 240 puan
Tam persembeye yakisir bir menu olmus canim ,cok guzel :)Menum
Sabah 7.30
1 kase sutlu misir gevregi
Ara
1 mandalina
Oglen 13.00
Dunden kalan karnibahar yemegi
2 dilim tbe
Ara
Turk kahvesi
1 avuc kuruyemis
Aksam 18.00
Yarim tabak kuzu ciger kavurma
3 kasik pirinc pilavi
Bol salata
Ara
1 bardak cay
Su:2 litreye yakin
Spor
300 ziplama 600 puan
1 saat ev isi 120 puan
1 saat parka gitme cocuklarin pesinden kosma 120 puan
Toplam 840 puan
Bugun sabah tartildim. Guzel bir eksi gordum bakalim yarin sabah ne olacakTam persembeye yakisir bir menu olmus canim ,cok guzel :)
Diyet zorladi beni bugun. bu aksam misafirlerim vardi pastalar borekler ama ben yiyemedim :)) kendimi tuttum. Yarin sabah mi yaziyoruz kilolarimizi?Guzel menu canim, nasilsin, diyet nasil gidiyor:)
Dene canim, bu aydan sonra daha cok kilo alacaksin , kilo arttikca catlaklar cogaliyor, her firsatta nemli tut vucudunun her yerini.
Birde karite yagini oneririm sana ayni vazelin gibi catlaklarda oldukca iyi bir yag.
Aktarlarda satiliyor, doktor kontrolune gittiginde doktoruna da sorarsin karite yagi kullanabilir miyim diye.
Karite yagi ve vazelini donusumlu kullanirsin canim...
Canim tesekkur ederim. Rezeneyi hazir poset cay iciyorum. Humana ben de ilk zamanlarda iciyodum. Ama humana cok sekerliymis... rezeneyi ben de cok sevmiyorum poseti suyun icinde cok kisa tutup oyle iciyorumHindistan cevizi yagi sur canim. Hamileligimde gobegimde onu kullanmistim. Benim goguslerim dogumdan sonra sut geldikten sonra buyudu catlak oldu. Dogumdan once bir farklilik olmamisti iki kizimdada.
Menun guzel canim. Rezene hazir mi aktarlardan tohumunu mu aldin?Ben ilk aylarda sutum artsin diye humana cayini kullandim. Rezenenin tohumunuda aktardan aldim ama tadini sevemedim. Simdi caylari tumden biraktim
Teşekkür ederimGuzel menun canim, Allah kabul etsin..
Buradan uzaklastikcada sabit kaliyorsun bence, egzersizilerin azaldi, biraz arttirmalisin canim...
Canim tekrar acil sifalar, sicak seyler ic, corba ic, kendine gel bekliyoruz :)
Aaa harikasin Aslicim tebrikler :)
Supersin Busem, hasta halinle bile sporu birakmiyorsun :)
Deli hafiza var Busede @fyzanur unutmaz vallaa :)))
Ilac aliyor musun canim, dinlenemeyincede iyilesmek cok zor
Okulada gidiyorsun mecbur, ben gelip bakacam sana, bugun insallah misil misil uyursun kuzum...
Tamam canim ne zaman iyi hissederseniz biz hep buradayiz :)
Guzel menu, guzel su miktari, egzersizin de sahane canim :)
Allah kabul etsin Fatimem cok guzel menu:)
Cok mutlu oluyorum senin adina Deryacim, yeni yila fit gireceksin :))
Canim o tart olmasa cok sahane bir menuymus, tart keske olmasaydi..
Nasilsin canim, nasil gidiyor diyete alisma donemin :)
Bende dun giremedim epey zaman, bugun sorunsuz girdim ama :)
Nasilsin Ozlemcim?
Humana cay guzeldi ama dedigin gibi sekeri yogundu. Ben 4 kutu bitirdim sonra almadim.Canim tesekkur ederim. Rezeneyi hazir poset cay iciyorum. Humana ben de ilk zamanlarda iciyodum. Ama humana cok sekerliymis... rezeneyi ben de cok sevmiyorum poseti suyun icinde cok kisa tutup oyle iciyorum
Sagol canim, cok dusuncelisin. Hicbirimizi hicbirseyi unutmuyorsun, atlamiyorsun.Ben bir sey yapmadim, her sey icin sen cabaliyorsun, azimli bir hatunsun vesselam..
Canim sahurun cok az olmus gibi. En azindan salata eklesen cok daha iyi olur. Vitaminsiz kalma.İyi geceler kızlar..
Uyumadan menümü yazayım..
Perşembe menü
Sahur
Peynir
3 kuru kayısı
3 hurma
İftar
Yarım tabak karabuğday
3 köfte
3-4 dilim patates kızartması
1 bardak meyve suyu
Suyu sabaha kadar içeceyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?