Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tesekkur ederim canim. Dun dondurma almistim buzlukta duruyor. Bugun onu afiyetle yerim artik

tebrik ederim:) Bu hafta bende katılabilirim:)
haftasonu giremem KK ye.
spor yapmaya başlayacagim
çünkü kasım sonu 80 kg u görmem lazim .:)
Bu hafta beni spor kurtardi zaten. Bnde soyle bir dusunce oluyor. O kadar spor yaptim bari yemeyeyim. Yaptigim spora yazik olur diyip kendimi tuttugum cok oldu. Diyet sporla desteklenince daha guzel kilo veriliyor

Hastaliklar bitmiyor bitmiyor özge ne diyim bilmiyorum gercekten cok üzfünüm oglan bir haftadir okuls gitmiyor ates ökdürük var iki gündür kucuk yavruma da geldi sira nasil pöhüm pöhüm öksürüyoe kücücük cocuk bilemezsib ates var bir yandan haldiz keyifsiz burnu akiyor sürekli kucakta bilmiyorum Allah yavrularima sifa versin ben herseye dayaniyorum da onlari öyle görünce cok üzülüyorun (

Cok gecmis olsun ya cocuklar hasta olmasin. Hic dayanamiyorum. Yazik ufacik bedenleriyle cok zorlaniyorlar Allahim sifa versin bir an evvel

Ucyuzbesyuz canim tebrik ederiiimmm okadar sporla cok guzel hakettin .
Yawrukush Melegimkorusun kizlar sizi de tebrik ederim ilk üce girmissiniz Siz de bir kare bitter bari yiyin yazikk

geçen hafta: 86,0
bugün: 84,2
çok güzel vermisşin canım muhteşem,tebrik ederim
Bildirim

Geçen hafta - 67.4
Bu hafta - 67.3
Fark - 0.1
Yüzde - %0.15

Eki Görüntüle 2552327
100 gr da olsa gitmiş olsun ,tebrik ederim fatimecim :)
Gecen hafta:72.5
Bugun:70.9
Fark: 1.6
Yuzde: 2.20
çok güzel vermişsin canım,tebrik ederim,bu haftanın yıldızı sen oldun .
Gunaydin benim sonucum
Gecen hafta:78.5
Bugun: 77.7
Fark:0.8
Yuzde:1.01
Diyete baslayali tam 1 hafta olmadi:)
Eki Görüntüle 2552341
daha 1 hafta olmamış ama bayağı gitmiş ,tebrik ederim çok güzel

Dogum gunun kutlu olsun nice mutlu yillar annem de akrep burcu cok severim akrepleri
Nice güzel yaşlara canm. Doğum günün kutlu olsun
Nice mutlu senelere canım
Allah hayırlı, uzun ömür versin

Tebriklerrrr
doğum günün kutlu olsun:)
Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel senelere
Ellssa doğum günün kutlu olsun canım ,nice mutlu yılların olsun inşaallah
Teşekkürler kızlar iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…