- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Tesekkur ederim canim. Dun dondurma almistim buzlukta duruyor. Bugun onu afiyetle yerim artik***HAFTALIK SPOR YARISMAMIZIN SONUCLARI***
1. Ucyuzbesyuz ===> 4055 PUAN
2. Yawrukush ===> 3115 PUAN
3. Melegimkorusun ===> 2720 PUAN
4. @ciseak77 ===> 2660 PUAN
5. @DeryaOnDiet ===> 2380 PUAN
6.fyzanur ===> 1550 PUAN
7.haeshin ===> 1530 PUAN
8. @allymcbeal ===> 1046 PUAN
9. @tomrs ===> 990 PUAN
10.Monica_ ===> 390 PUAN
11. @hega8286 ===> 300 PUAN
12.Ellssa ===> 90 PUAN
1. olan arkadasimizUcyuzbesyuz 'u tebrik ediyorum, kendisi odul ogununun haricinde diledigi bir tatliyi yemeye hak kazandi.
Yarismaya katilan diger tum arkadaslarimi da verdikleri emeklerden oturu yurekten kutluyorum.
tebrik ederim:) Bu hafta bende katılabilirim:)Tesekkur ederim canim. Dun dondurma almistim buzlukta duruyor. Bugun onu afiyetle yerim artik
Bu hafta beni spor kurtardi zaten. Bnde soyle bir dusunce oluyor. O kadar spor yaptim bari yemeyeyim. Yaptigim spora yazik olur diyip kendimi tuttugum cok oldu. Diyet sporla desteklenince daha guzel kilo veriliyortebrik ederim:) Bu hafta bende katılabilirim:)
haftasonu giremem KK ye.
spor yapmaya başlayacagim
çünkü kasım sonu 80 kg u görmem lazim .:)
Hastaliklar bitmiyor bitmiyor özge ne diyim bilmiyorum gercekten cok üzfünüm oglan bir haftadir okuls gitmiyor ates ökdürük var iki gündür kucuk yavruma da geldi sira nasil pöhüm pöhüm öksürüyoe kücücük cocuk bilemezsib ates var bir yandan haldiz keyifsiz burnu akiyor sürekli kucakta bilmiyorum Allah yavrularima sifa versin ben herseye dayaniyorum da onlari öyle görünce cok üzülüyorunCanim ben senin yerine hesapladim 780 puan oluyor.
sen lutfen dinlen biraz...
Gayet guzel bir gun olmus canim, su , menu , egzersiz hepsi cok guzel :)
Bugununde spor rekoru sende guzelim :)
Menun gayet guzel canim, keske azicikda spor olsaymis..
Nasil oldunuz ailecek?
Cok guzel bir gun olmus canim senin icinde, harikasin :)
Harikasin canim, karnabaharida yapmissin afiyet olsun.
Su miktarinda iyi, sporlarda sahane :)
Deryacim sporlarina hayran kaldim harikasin.
Azmediyorsun cumaya nefis bir eksi gelecek.
Bugun en cok sporu @ciseak77 yapti demistim ama sen herkesi gecmissin canim :))
Cok gecmis olsun ya cocuklar hasta olmasin. Hic dayanamiyorum. Yazik ufacik bedenleriyle cok zorlaniyorlar Allahim sifa versin bir an evvelHastaliklar bitmiyor bitmiyor özge ne diyim bilmiyorum gercekten cok üzfünüm oglan bir haftadir okuls gitmiyor ates ökdürük var iki gündür kucuk yavruma da geldi sira nasil pöhüm pöhüm öksürüyoe kücücük cocuk bilemezsib ates var bir yandan haldiz keyifsiz burnu akiyor sürekli kucakta bilmiyorum Allah yavrularima sifa versin ben herseye dayaniyorum da onlari öyle görünce cok üzülüyorun(
***HAFTALIK SPOR YARISMAMIZIN SONUCLARI***
1. Ucyuzbesyuz ===> 4055 PUAN
2. Yawrukush ===> 3115 PUAN
3. Melegimkorusun ===> 2720 PUAN
4. @ciseak77 ===> 2660 PUAN
5. @DeryaOnDiet ===> 2380 PUAN
6.fyzanur ===> 1550 PUAN
7.haeshin ===> 1530 PUAN
8. @allymcbeal ===> 1046 PUAN
9. @tomrs ===> 990 PUAN
10.Monica_ ===> 390 PUAN
11. @hega8286 ===> 300 PUAN
12.Ellssa ===> 90 PUAN
1. olan arkadasimizUcyuzbesyuz 'u tebrik ediyorum, kendisi odul ogununun haricinde diledigi bir tatliyi yemeye hak kazandi.
Yarismaya katilan diger tum arkadaslarimi da verdikleri emeklerden oturu yurekten kutluyorum.
Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel senelereBugün 8 Kasımbenim doğum günümm
çok güzel vermisşin canım muhteşem,tebrik ederimgeçen hafta: 86,0
bugün: 84,2
100 gr da olsa gitmiş olsun ,tebrik ederim fatimecim :)
çok güzel vermişsin canım,tebrik ederim,bu haftanın yıldızı sen oldun .Gecen hafta:72.5
Bugun:70.9
Fark: 1.6
Yuzde: 2.20
daha 1 hafta olmamış ama bayağı gitmiş ,tebrik ederim çok güzelGunaydin benim sonucum
Gecen hafta:78.5
Bugun: 77.7
Fark:0.8
Yuzde:1.01
Diyete baslayali tam 1 hafta olmadi:)
Eki Görüntüle 2552341
Aynen canım o kadar ekmek yiyip o kadar kilo
Dogum gunun kutlu olsun nice mutlu yillarannem de akrep burcu cok severim akrepleri
Cok iyi yapmissin canim kendini tutmakla.
Sabah ac karnina , mumkunse wc sonrasi, kiyafetsiz olarak tartilip ,burada paylasiyoruz canim :)
Guzel menu canim :)
Cok guzel birgun olmus Deryacim :)
Iyi ki dogdun canim, tum sevdiklerinle ,cok mutlu, saglikli, huzurlu uzun omrun olsun.
Nice guezel yaslara..
Nice güzel yaşlara canm. Doğum günün kutlu olsun
Nice mutlu senelere canım
Allah hayırlı, uzun ömür versin
Tebriklerrrr
doğum günün kutlu olsun:)
Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel senelere
Teşekkürler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?