2 gundur problem vardi sitede sanirim, hosgeldinBen mi tek sorun yasiyorum kk giremiyorum ya sinir bozucu
kar yagmaya basladi miYilin ilk kari
Bugun basladi nisana kadar kar olur hepkar yagmaya basladi mi
ben burasi sogudu diye hic soylenmeyeyim en iyisi
Bende benimi almiyolar dedim .uslu bir kizdim banlanmis olamam dedim2 gundur problem vardi sitede sanirim, hosgeldin
Ben kari seviyorum . Cok uzun suruyo kis biktiriyokanadali35 kara kavusmussunuz canim gozunuzaydin mi diyeyim, yoksa biktiniz mi bilemiyorum :)
Ama sahsen biz kara hasretiz.
Son 11 yilda 1kez kar gordum :)
Guzel menun canim, Allah kabul etsin..5 Ekim Salı
Akşam
3 kase batırık
6 Ekim Çarşamba
3 kase batırık
Çok severim fazla olmuş 2 gün yedim.
Yürüyüşüm de 30 dk..
Perşembe orucum inşallah
Buradan uzaklastikcada sabit kaliyorsun bence, egzersizilerin azaldi, biraz arttirmalisin canim...Ya evet canım kilomun sabit kalması çok moralimi bozuyor.
Canim tekrar acil sifalar, sicak seyler ic, corba ic, kendine gel bekliyoruz :)Sagol kaptancim,bir dikine durabileyim,buradayim inşallah:))
Aaa harikasin Aslicim tebrikler :)günaydin..:)
bugün çok şükür 84 u gördüm..
yarin da 85 olur herade
kasım sonu 80 kg kafama taktım
kanadali35 Yawrukush
Supersin Busem, hasta halinle bile sporu birakmiyorsun :)Kozlar günaydın sabah yürüyüşü vakti bütün teyzeler amcalar uyanmış hadiiii
Deli hafiza var BusedeSen de yap diye yazıyorum ama hiçç tbe ler düşük kaloriler bebeğim dediğime gelemedin kaç yıldır. Eskiden de ben yağ yiyin feyzoş dediğimde karşı çıkardın bana sen ben unutmaaaaammm sor özgeye.Yawrukush unutur muyum kızz söle.
Ilac aliyor musun canim, dinlenemeyincede iyilesmek cok zorToparlayamadım aslında özgem ama attım kendimi dışarı gece uyuyamadım 4 ü gördüm. Evde kalsam uyuyup kalacağım. Kızları bıraktım yürüyüşe koştum elimde mendil
Kafam dönüyor bi de burayı okumak da istiyorum depilcem biyerde neredeyse. Parktaki Yaşlılar beni kınıyodur kesin yürüyüşte bile telefondan kopmuyor diye
Tamam canim ne zaman iyi hissederseniz biz hep buradayiz :)aynenartık hareketlerini hissediyorum..ondanda hemen gelse doğum istiyorum bir kucağıma alsam diye
kesinlikle.. bilmediğimiz farketmediğimiz ne çok şey varmış insan onu anlıyor..doğru bilinen yanlışları öğreniyorsun.
amin canım sağolasın inşallah
çok güzel kaptişim ozaman 40 ım çıktıktan sonra gelirim hem ben hem çocuk kendini toplamış olur..
Guzel menu, guzel su miktari, egzersizin de sahane canim :)Günaydın kızlar 6 kasim
Sabah menüm 9
Bol salata,bol peynir çiğ köfte 3 sıkım ve 10 adet yeşil zeytin tuzsuz
Öğle
3 ceviz 10 A yakın çiğfistik
Saat 4
3 sarma biraz da sarmanin dizininde yedim kızım içini yer genelde
Akşam6
3 adet tavuk kelebek ızgara
Geç saatlerde biraz acıktım küçük bir kase yerfistigi çiğ ve 1 kuru incir yedim
2 litre su
2 saat yürüyüş 360 puan
Yawrukush
Allah kabul etsin Fatimem cok guzel menu:)İyi günler canlar..
Ancak gelebildim yine
Dünkü menümü yazayım unutmadan..
Sahur
3 hurma
1 mandalina
1 kupa çay
İftar
1 kase çorba
3 parça haşlanmış tavuk göğsü
Tavuk fazla geldi, midemi sıkınca başka birşey yiyemedim..
Ardından
1 muz
Suyu hem sahurda hem bugün sabaha kadar kalktıkca içtim ama uykulu olunca sayılmıyor pek :)
Cok mutlu oluyorum senin adina Deryacim, yeni yila fit gireceksin :))sagol canim, off ya az degilmis 10000 adim. Eve gidiyorum dikiliyorum basliyorum yurumeye cook uzun zaman oluyor 10000 i tamamlamak. ama cook mutluyum ki tamamladimsagol canim, bugun dayanamayip tartildim 68.2 idim insallah yarina da en azindan o kadar gelirim
Canim o tart olmasa cok sahane bir menuymus, tart keske olmasaydi..Merhaba kızlar
dünkü menum:
sabah: omlet, az tahin-pekmez, domates salatalık 1 dilim ekmek,zeytin
ara: muz,şekersiz kahve
akşam:fırında tavuk az patates 2 kş pilav.
ara:elmalı tart (tam bugday unlu pekmezli fln yaptım ama misafir vardı gec saat yedim malesef)
spor:40dk yürüyüş
su:2lt yakındır.
Nasilsin canim, nasil gidiyor diyete alisma donemin :)Bi ara spor salonuna giderken eliptik bisiklette cok zorlaniyodum :)) bana simdilik leslie iyi geliyor 3 gundur yapiyorum hamlik var vucutta.
Bende dun giremedim epey zaman, bugun sorunsuz girdim ama :)Ben mi tek sorun yasiyorum kk giremiyorum ya sinir bozucu
Texasta 1 kez kar yagdi 2017 yilinda son 20 yilin ilk kariydi :)Ben kari seviyorum . Cok uzun suruyo kis biktiriyo.sizin kis nasil geciyo orda
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Deryaondiet | |||||||
ciseak77 | 10DK Y | ||||||
allymcbeal | |||||||
Yawrukush | |||||||
nnurc | | ||||||
Hega8286 | 10DK Y | | |||||
dtcf | |||||||
Haeshin | | | | ||||
fyzanur | |||||||
Tomrs | 15DK Y | ||||||
AKovser | |||||||
Melegimkorusun | |||||||
Akrrep | | | |||||
Ucyuzbesyuz | |||||||
Huzurvermeyolunda | 15 DK Y |
Hoşbuldum canım sana günaydın valla ben açıktım saat daha 16:20 burda oyalanmaya çalışıyorum kızlar ne yemiş bakıyım evde biraz karnabahar ve kabak var kendime ne yapsam DİE düşünüyorum ev ahalisinin yemeği var bugün tartı +200 gösterdi canım sıkıldıMelegimkorusun hosgeldin canim :)
Yalnız bende bana selam verilsin diye bekliyormuşumHoşbuldum canım sana günaydın valla ben açıktım saat daha 16:20 burda oyalanmaya çalışıyorum kızlar ne yemiş bakıyım evde biraz karnabahar ve kabak var kendime ne yapsam DİE düşünüyorum ev ahalisinin yemeği var bugün tartı +200 gösterdi canım sıkıldıtakıldı kilo iki haftadır 66 larda aşağı yukarı gidiyor bu hafta yürüyüşte yaptım kaçamakta yapmıyorum yarın kaç gelicem merak ediyom
Aksama sebze yemegi yersen gayet guzel olur canim, erkende uyursun , eksi gelir ozman yarina.Hoşbuldum canım sana günaydın valla ben açıktım saat daha 16:20 burda oyalanmaya çalışıyorum kızlar ne yemiş bakıyım evde biraz karnabahar ve kabak var kendime ne yapsam DİE düşünüyorum ev ahalisinin yemeği var bugün tartı +200 gösterdi canım sıkıldıtakıldı kilo iki haftadır 66 larda aşağı yukarı gidiyor bu hafta yürüyüşte yaptım kaçamakta yapmıyorum yarın kaç gelicem merak ediyom
Kesin sebze yicem yarın tartı güldürmesi lazımAksama sebze yemegi yersen gayet guzel olur canim, erkende uyursun , eksi gelir ozman yarina.
Bu senin direnc kilon olabilir, her seyi olmasi gerektigi gibi yapiyorsun ,moralini bozmak yok, gidecek takildigi yerden kilolar merak etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?