Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sagol canim vee bugun etkisini hemen gordum tartida

guzel plan canim, simdiden afiyet olsun

wuuwuu puanlar baya yuksek masallah. Tebrikler kizlar Ucyuzbesyuz Yawrukush Melegimkorusun

Çok istiyorduk biz soğuk bir bölgede yaşamayı eşimle hep içimizde ukteydi. Aydın malum berbat sıcak ve biz pek sıcaktan hoşlanmıyoruz. Ne zaman ki geçen martta litvanyaya gittim ve bahar olmasına rağmen karın içinde ve soğukta kaldım sokaklar bomboş mekanlar aşırı dolu. Yok dedim yapamam ben. Sokaklarda geçiyor ömrüm benim bi mekanda veya kapalı spor salonlarında uzun süre kapalı kalamam ben mümkün değil. Ama yine de sen şu resmî atınca içim hop etti sömestirde kar olan bir yere götüreceğiz çocukları. Kar da güzel be.

gh 69,6
Bh 67,8
F 1.8
Yüzde 2.58
Haftaya hedef 67

Bir oh çektim ki sormayın haftaya 2 gr bile versem üzülmeyeceğim bu fark şu anbeni çok rahatlattı
waaaw ben seni gectim saniyordum rakibim, gecmissin beni amaniin. Super vermissin canim, masallah masallah.
Tebrikler, harikasiiiiin

Sonuç: uyuyamadı
İlaç aldım ilk gün. Sonra vazgeçtim almayacağım dedim. Öyle de böyle de bir hafta sürer almıyom ilaç milaç. Öksürüğüm kaldı bi tek çok kötü değilim.

waaaw ben seni gectim saniyordum rakibim, gecmissin beni amaniin. Super vermissin canim, masallah masallah.
Tebrikler, harikasiiiiin
Vallamı rakibem ben yeni bakıyorum daha konuşmalara gelmedim senin bildirimine olsun bakalım haftaya kim geçecek. Tebrik ederim seni de

Canım daha iyiyim uyuyamıyorum işte iki gecedir. Anlamadım. Biraz öksürük kaldı öyle. Sen nasılsın

Özgem o kadar işin arasında bi de bana puan hesaplayan beynini öperim senin eksik olma canım. Ama bak bugünkü eksim seni çok mutlu edecek ben de kuş gibi hafifledim

Deneyeceğim kaptişim sağolasın en azından daha fazla oluşmasını engellerim
Kakao yağı sürmüştüm ben de o iyi geliyor diye ama çatlağa fayda yok bence de tamamen genetikle alakalı. Ama üzülme öyle kalmayacak o kırmızı veya mor görünüm geçecek sen sadece yakından baktığında göreceksin ileride pek belli olmuyor sen nemli tut bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…