- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
sagol canim vee bugun etkisini hemen gordum tartidaCok iyi yapmissin canim kendini tutmakla.
Sabah ac karnina , mumkunse wc sonrasi, kiyafetsiz olarak tartilip ,burada paylasiyoruz canim :)
Guzel menu canim :)
Cok guzel birgun olmus Deryacim :)
Iyi ki dogdun canim, tum sevdiklerinle ,cok mutlu, saglikli, huzurlu uzun omrun olsun.
Nice guezel yaslara..
guzel plan canim, simdiden afiyet olsunBen sabah kahvaltimi yaptim kizlar kiymali yumurta peynir bir bardak tarcinli süt suan dada. Kiraz sapli cay iciyorum aksama da firinda ettle salata yiyicem bu aksam kandil var eve gelen misafirlwre ikramlarim olcak ama ben yemicem ins simdiden siz söz vereyim :)
wuuwuu puanlar baya yuksek masallah. Tebrikler kizlar***HAFTALIK SPOR YARISMAMIZIN SONUCLARI***
1. Ucyuzbesyuz ===> 4055 PUAN
2. Yawrukush ===> 3115 PUAN
3. Melegimkorusun ===> 2720 PUAN
4. @ciseak77 ===> 2660 PUAN
5.DeryaOnDiet ===> 2380 PUAN
6. @fyzanur ===> 1550 PUAN
7.haeshin ===> 1530 PUAN
8. A allymcbeal ===> 1046 PUAN
9. @tomrs ===> 990 PUAN
10. @nnurc ===> 390 PUAN
11. @hega8286 ===> 300 PUAN
12. @Akrrep ===> 90 PUAN
1. olan arkadasimizUcyuzbesyuz 'u tebrik ediyorum, kendisi odul ogununun haricinde diledigi bir tatliyi yemeye hak kazandi.
Yarismaya katilan diger tum arkadaslarimi da verdikleri emeklerden oturu yurekten kutluyorum.
Çok istiyorduk biz soğuk bir bölgede yaşamayı eşimle hep içimizde ukteydi. Aydın malum berbat sıcak ve biz pek sıcaktan hoşlanmıyoruz. Ne zaman ki geçen martta litvanyaya gittim ve bahar olmasına rağmen karın içinde ve soğukta kaldım sokaklar bomboş mekanlar aşırı dolu. Yok dedim yapamam ben. Sokaklarda geçiyor ömrüm benim bi mekanda veya kapalı spor salonlarında uzun süre kapalı kalamam ben mümkün değil. Ama yine de sen şu resmî atınca içim hop ettiYilin ilk kari
waaaw ben seni gectim saniyordum rakibim, gecmissin beni amaniin. Super vermissin canim, masallah masallah.gh 69,6
Bh 67,8
F 1.8
Yüzde 2.58
Haftaya hedef 67
Bir oh çektim ki sormayın haftaya 2 gr bile versem üzülmeyeceğim bu fark şu anbeni çok rahatlattı
Sonuç: uyuyamadıGuzel menun canim, Allah kabul etsin..
Buradan uzaklastikcada sabit kaliyorsun bence, egzersizilerin azaldi, biraz arttirmalisin canim...
Canim tekrar acil sifalar, sicak seyler ic, corba ic, kendine gel bekliyoruz :)
Aaa harikasin Aslicim tebrikler :)
Supersin Busem, hasta halinle bile sporu birakmiyorsun :)
Deli hafiza var Busede @fyzanur unutmaz vallaa :)))
Ilac aliyor musun canim, dinlenemeyincede iyilesmek cok zor
Okulada gidiyorsun mecbur, ben gelip bakacam sana, bugun insallah misil misil uyursun kuzum...
Tamam canim ne zaman iyi hissederseniz biz hep buradayiz :)
Guzel menu, guzel su miktari, egzersizin de sahane canim :)
Allah kabul etsin Fatimem cok guzel menu:)
Cok mutlu oluyorum senin adina Deryacim, yeni yila fit gireceksin :))
Canim o tart olmasa cok sahane bir menuymus, tart keske olmasaydi..
Nasilsin canim, nasil gidiyor diyete alisma donemin :)
Bende dun giremedim epey zaman, bugun sorunsuz girdim ama :)
Nasilsin Ozlemcim?
Vallamı rakibem ben yeni bakıyorum daha konuşmalara gelmedim senin bildirimine olsun bakalım haftaya kim geçecek. Tebrik ederim seni dewaaaw ben seni gectim saniyordum rakibim, gecmissin beni amaniin. Super vermissin canim, masallah masallah.
Tebrikler, harikasiiiiin
Feyza sen gel aydında bi yaz geçir 42 43 derecelerde tam sana göre sıcacıkayy ne güzel yermiş orası tam benlik ,hiç sevmiyorum soğuğu karı
Canım daha iyiyim uyuyamıyorum işte iki gecedir. Anlamadım. Biraz öksürük kaldı öyle. Sen nasılsınher şey güzel olmuş busecim,iyileşebildin mi biraz nasıl oldun ?
kahvaltını geç mi yapıyorsun canım öğlen yemeği yemiyorsun da . acaba az yediğin için mi sabit kalıyorsun yarın da sabit kalırsan yediklerini artır bide çok yeşaka şaka inşaallah yarın güzel bir eksi gelecek senden .
Özgem o kadar işin arasında bi de bana puan hesaplayan beynini öperim senin eksik olma canım. Ama bak bugünkü eksim seni çok mutlu edecek ben de kuş gibi hafifledimCok guzel bir gun olmus canim, tam persembeye yakisir nitelikte..
Iste boyle bir yerde yasayincada insan kara hasret kaliyor feyzos:)
Rica ederim canim :)
Guzel menu canim, puanini hesapladim senin yerine 750, operim :)
Cok cok guzel bir gun olmus canim, harikasin :)
doğum günün kutlu mutlu olsun kandile de denk gelmi bu sene çifte bayramTeşekkürler kızlariyiki varsınız
Kakao yağı sürmüştüm ben de o iyi geliyor diye ama çatlağa fayda yok bence de tamamen genetikle alakalı. Ama üzülme öyle kalmayacak o kırmızı veya mor görünüm geçecek sen sadece yakından baktığında göreceksin ileride pek belli olmuyor sen nemli tut bir şekilde.Deneyeceğim kaptişim sağolasın en azından daha fazla oluşmasını engellerim
Doğum günün kutlu olsun canımBugün 8 Kasımbenim doğum günümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?