- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Teşekkürler canımKakao yağı sürmüştüm ben de o iyi geliyor diye ama çatlağa fayda yok bence de tamamen genetikle alakalı. Ama üzülme öyle kalmayacak o kırmızı veya mor görünüm geçecek sen sadece yakından baktığında göreceksin ileride pek belli olmuyor sen nemli tut bir şekilde.
Kolay gelsin canim. Ohh ne guzel yapmissin yuruyusunuİşlere geçiyorum kızlar sabahtan beri sokaklardayım. Yürüyüşümü yaptım. Oh misss.
Sagol canim. Sen bu hafta bence sadece takimda degil grupta birincilige adaysin masallahVallamı rakibem ben yeni bakıyorum daha konuşmalara gelmedim senin bildirimine olsun bakalım haftaya kim geçecek. Tebrik ederim seni de
Harikasın canm
sagol canim, sukur mezuniyet kiloma yaklastim. off ya kiloyu korumak cok zorrH
Harikasın canm
Ev et canm hele bir de bana sor. Ne çekiyorum yememek için. Şu bir haftadır çok iyim şükür.sagol canim, sukur mezuniyet kiloma yaklastim. off ya kiloyu korumak cok zorr
masallah canim, hele ki senin guncel kionda gercekten guzel bir eksi.
Ben de ayniyim canim, bildigin hergun aclim hissediyorum ama yok yok bu sefer gorecegim 60i yani senin guncel kilonuEv et canm hele bir de bana sor. Ne çekiyorum yememek için. Şu bir haftadır çok iyim şükür.
Günlerdir ağlıyorum. Çok yoruldum gerçekten. Bıktım, tükendim. Uzman diye güvendiğim insanlardan dilim yandı. Bebeğim doğunca "ememiyor, çene kasları güçlensin, emzik ver" dedi doktorumuz. Sonrasında destek aldığım emzirme danışmanı da emziği yararlı bulduğunu söyledi. Biberon yok, mama yok, kaşık yok, enjektör yok ama doğduktan 1 hafta sonra başlayan meme reddi hala devam ediyor. 4-5 dakika emip ağlamaya başlıyor. Ayakta emzirdim, beyaz gürültü denedim, hoplayıp zıpladım, yatarak emzirdim, duşta emzirdim, okşayarak, şarkı söyleyerek, okuyup üfleyerek, pozisyon değiştirerek emzirdim. Uyku dışında emme süresi 10 dakikayı katiyyen bulmuyor. En son bana ne dediler biliyor musunuz? Emziği bırak! Meme başı karmaşası yaratıyormuş. Ya neden başlattınız öyleyse! Bu çocuk benim ilk bebeğim ve uzmanlara güvenmek en ihtiyaç duyduğum şey. Fakat benimle dalga geçiyorlar. El kadar bebek deneme tahtasına döndü. Şuan emzik bıraktırmaya çalışıyoruz. Sadece uykuya geçişte veriyorduk son 1 aydır ve şuan uyumuyor. Uyuduğunda 15-20 dakika sonra çığlık çığlığa uyanıyor. Emzirerek uyutmaya çalışıyorum ama katiyyen kabul etmiyor. Çok yıprandım. Bazen "keşke bebek sahibi olmak için biraz daha bekleseydim" diyorum. 3 aylık bebeğim var, 1 gün bile keyifli bi annelik yaşayamadım.Bnm kizin meme reddi 3 ay surmustur. Herkes sanada cocugada eziyet mama ver dedi. Dinlemedim. Bazi zamanlar hoplaya ziplaya emdirdim. Bazi zamanlar oda oda gezerek emdirdim.karanlik ve sessiz odada etkili o zamanlarda aliyordu ara ara. Hic bir sekilde emmiyorsa uyutuyordum. Uyku esnasinda farkina varmayip emiyordu. Yada youtubedan fön sesi aciyordum arada o da etkili oluyordu. Denemedigim yontem kalmadi. bazen hic biri kar etmiyrdu. Bnde sagip kasikla veriyordum. 4 aydan snra hala ara ara meme reddine devam edince 4. Aydan itibaren olan kasik mamalarindan gunde 1 kere veriyordum. En azindan midesi bos kalmasin diye. Ama biberon asla vermedim bu surecte. Cunku biberondan ilk kizimdan dilim yanmisti.
6. Aydan sonra kendiliginden almaya basldi. Bu ay bni gorunce kendi yalaniyor. Bluzumun ustunden emmeye calisiyor
Biraz uzun oldu ama ben kendi kullandigim yontemleri anlattim sanada fikir olur belki. Hic bir sekilde almiyorsa yapacak bir sey yok. Benm buyuk kizim dogdugu andan itibaren mamayla buyudu. Cok saglikli ve gelisimide iyi masallah. Kendini yipratip uzme gelip gecici oldugunu dusun.
Üzüldüm canım ya. Umarım bian önce çözülürde rahatlarsınız bebişinle sen.Günlerdir ağlıyorum. Çok yoruldum gerçekten. Bıktım, tükendim. Uzman diye güvendiğim insanlardan dilim yandı. Bebeğim doğunca "ememiyor, çene kasları güçlensin, emzik ver" dedi doktorumuz. Sonrasında destek aldığım emzirme danışmanı da emziği yararlı bulduğunu söyledi. Biberon yok, mama yok, kaşık yok, enjektör yok ama doğduktan 1 hafta sonra başlayan meme reddi hala devam ediyor. 4-5 dakika emip ağlamaya başlıyor. Ayakta emzirdim, beyaz gürültü denedim, hoplayıp zıpladım, yatarak emzirdim, duşta emzirdim, okşayarak, şarkı söyleyerek, okuyup üfleyerek, pozisyon değiştirerek emzirdim. Uyku dışında emme süresi 10 dakikayı katiyyen bulmuyor. En son bana ne dediler biliyor musunuz? Emziği bırak! Meme başı karmaşası yaratıyormuş. Ya neden başlattınız öyleyse! Bu çocuk benim ilk bebeğim ve uzmanlara güvenmek en ihtiyaç duyduğum şey. Fakat benimle dalga geçiyorlar. El kadar bebek deneme tahtasına döndü. Şuan emzik bıraktırmaya çalışıyoruz. Sadece uykuya geçişte veriyorduk son 1 aydır ve şuan uyumuyor. Uyuduğunda 15-20 dakika sonra çığlık çığlığa uyanıyor. Emzirerek uyutmaya çalışıyorum ama katiyyen kabul etmiyor. Çok yıprandım. Bazen "keşke bebek sahibi olmak için biraz daha bekleseydim" diyorum. 3 aylık bebeğim var, 1 gün bile keyifli bi annelik yaşayamadım.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Yalvarırım doktorlar biberon, emzik falan derse sakın bebeğinin ağzına sürme. Mama vermek zorunda kalsan bile alternatif yöntemleri dene. Hatta memede eds yap, sütünün artmasını da sağlar. İnşallah benim yaşadığım sorunları sen yaşamazsın...evet ..Doğumdan sonra burdayımm
İnşallahmasallah! ben zaten kizlar anneye erkekler babaya ceksin taraftariyim
unutur muyuz seni hichadi bu kez mezun olmadan kacmak yok
Teşekkür ederim...canim benim, hosgeldin. Unutmadik tabiki seni.
Hayirli ugurlu olsun. Saglikla buyusun oglusun.
Yazamadım evet kusura bakmayın. Yeri geldi yemek bile yiyemedim çünkü geçiştirdim. Uzmanların(!) tavsiyesi üzerine emzik bıraktırmaya çalışıyoruz. Uykuya geçerken yardımcı oluyordu. Doğal olarak şuan uyuyamıyor, bu da çok huysuzlanmasına sebep oluyor. Ağlamaktan bitap düşüp uyuyunca da çok kısa sürede yine uyanıyor. Sözde 3 günde unutur dediler...TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Deryaondiet ciseak77 10DK Y allymcbeal 10DK D Yawrukush nnurc Hega8286 10DK Y dtcf Haeshin MUAF MUAF fyzanur Tomrs 15DK Y AKovser MUAF MUAF MUAF Melegimkorusun Akrrep Ucyuzbesyuz Huzurvermeyolunda 15 DK Y SPOR? 50 M dtcf nasilsin canim, menulerini yazmadin hafta basindan beri diyete devam ediyor musun?
@hega8286 , @ciseak77 , @Huzurvermeyolunda dunku cezalarinizi yapmayi unutmayin kizlar.
@Akrrep seninde dunku menunu bekliyorum canim...
tebrikler super bir yuzde , cok guzel kilo vermissin. Wuuwuu
İnşallah. Öyle çok istiyorum ki ağlayan bebeğimi emzirerek sakinleştirebilmeyi. Bizim hikaye tam tersi. Emerken hırçınlaşan bebeği omzumuza koyup sakinleştiriyoruz.Üzüldüm canım ya. Umarım bian önce çözülürde rahatlarsınız bebişinle sen.
canim benim ne zor bir donem geciriyorsan. Ilk bebeklerde genelde sonrun oluyor. Uzmanlari dinle tabiki ama sana en yakin, en uygun hangi yontem geliyorsa onu tercih et. Emzigi biraktigi icin cok SIK uyanmasi normal ama cok kucuk oldugu icin maksimum 3-4 gun icinde tamamen unutur emzigi merak etme.Günlerdir ağlıyorum. Çok yoruldum gerçekten. Bıktım, tükendim. Uzman diye güvendiğim insanlardan dilim yandı. Bebeğim doğunca "ememiyor, çene kasları güçlensin, emzik ver" dedi doktorumuz. Sonrasında destek aldığım emzirme danışmanı da emziği yararlı bulduğunu söyledi. Biberon yok, mama yok, kaşık yok, enjektör yok ama doğduktan 1 hafta sonra başlayan meme reddi hala devam ediyor. 4-5 dakika emip ağlamaya başlıyor. Ayakta emzirdim, beyaz gürültü denedim, hoplayıp zıpladım, yatarak emzirdim, duşta emzirdim, okşayarak, şarkı söyleyerek, okuyup üfleyerek, pozisyon değiştirerek emzirdim. Uyku dışında emme süresi 10 dakikayı katiyyen bulmuyor. En son bana ne dediler biliyor musunuz? Emziği bırak! Meme başı karmaşası yaratıyormuş. Ya neden başlattınız öyleyse! Bu çocuk benim ilk bebeğim ve uzmanlara güvenmek en ihtiyaç duyduğum şey. Fakat benimle dalga geçiyorlar. El kadar bebek deneme tahtasına döndü. Şuan emzik bıraktırmaya çalışıyoruz. Sadece uykuya geçişte veriyorduk son 1 aydır ve şuan uyumuyor. Uyuduğunda 15-20 dakika sonra çığlık çığlığa uyanıyor. Emzirerek uyutmaya çalışıyorum ama katiyyen kabul etmiyor. Çok yıprandım. Bazen "keşke bebek sahibi olmak için biraz daha bekleseydim" diyorum. 3 aylık bebeğim var, 1 gün bile keyifli bi annelik yaşayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?