- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Öğlen ile ikindi ara öğün arası çok olmuş canım o yüzden doymadın gibi gelmiştir bir kahve iç kendine gelirsin akşam yemeğini çok geçe bırakma ye yoksa küçük küçük derken farkında olmadan kalori alırsın. Ben eğer gün içinde çok açıkıyorsam kaç saat geçtiğine bakmadan ara öğün yapıyorum tatlı çikolata yemekten daha iyi geliyorkizlar bugun cok aciktim
su ana kadarki menum:
8:00 bir dilim tb ekmek, peynir, 2 haslanmis yumurta, latte
12:30 3yk portakalli kereviz, bir tabak tarhana corbasi
17:00 15adet badem, yarim gobek marul...... hala da acim
gidip bir kahve aliyim bari
Bu arada birde 5000 adim yuruyusum varBu arada bugun menumu soyleyeyim.
Sabah 2 parca peynir domates salatalik ve yesil cay
Oglen cocugun yedigi hamburgerden kalan 1/4 boyutunda hamburger koftesi ( sadece koftrsi)
Ikindinde 1 adet taze hurma ( buyuk ve sert elma gibi olanlardan)
Aksam mercimek yemegi
Gun icinde serpistirerek 4 tane grissini
Merhaba hosgeldin. ben kaptan yardimcisiyim. iskocyada yasiyorum ve bir kucuk kizim var.Hepinize merhaba arkadaslar. Ben yeniyim kisaca kendimi anlatayim. 173 boyunda 85 kiloyum. Hedefim 70 in altina inebilmek. Kisa bir suredir calismiyorum. Kendime ayiracak bol vaktim var ancak 2 tanede cocugum varhedefim buyuk ama daha once basarbildigim icin yine basarabilecegime inaniyorum. Sorusu olan olursa cevaplayabilirim
Ben önceden hiç kapuska sevmezdim Ocak’ta diyete başlamıştım o dönem 13 kilo vermiştim sürekli kapuska yapıyordum kalorisi az diyewoaw adimlara bak
ben hala 1800lerdeyim
menu de spor da cok guzel canim. kesin direnc kilon, yoksa bu menu ve spor ile eksi geliyor olmali, dayan onlar pes edecek sonunda
ben de kapuska yapacagim yarin, bugun malzemelerini almistim
Evet canim bir kahve aldim simdi kendime, neyseki bugun yemegim var. gider gitmez sofrayi hazirlayip yiyebilecegizÖğlen ile ikindi ara öğün arası çok olmuş canım o yüzden doymadın gibi gelmiştir bir kahve iç kendine gelirsin akşam yemeğini çok geçe bırakma ye yoksa küçük küçük derken farkında olmadan kalori alırsın. Ben eğer gün içinde çok açıkıyorsam kaç saat geçtiğine bakmadan ara öğün yapıyorum tatlı çikolata yemekten daha iyi geliyor
Ilk gun icin menu de cok guzel, adimlar da. hatta benden ondesin suan :)Bu arada birde 5000 adim yuruyusum var
Aman gözün dönmesin benim Pazar akşamıma benzemesin kan şekerim düşünce ne yiyeceğimi şaşırdımEvet canim bir kahve aldim simdi kendime, neyseki bugun yemegim var. gider gitmez sofrayi hazirlayip yiyebilecegizyoksa gozum dondu cunku
Ben de bu aralar gobek marula sardim, kalorisiz diye aksamustu acikinca bol bol yiyorum midemi doldursun diyeBen önceden hiç kapuska sevmezdim Ocak’ta diyete başlamıştım o dönem 13 kilo vermiştim sürekli kapuska yapıyordum kalorisi az diyeama faydasını gördüm 63.800 görmüştüm sonrası Türkiye tatili dönüşte ayrılık depresyonu 67 hatta 69 kadar çıktım. O dönemde 68-69 da takıldım bir ara 1,5 ay kadar sonra yine düşmüştü kilom sanırım bu sefer 66lar böyle oldu.
Merhaba hosgeldin. ben kaptan yardimcisiyim. iskocyada yasiyorum ve bir kucuk kizim var.
Masallah cocuklarina, anlayabiliyorum seni :) ama elinden geldigince katilirsan kilolar farketmeden birer birer veda edecektir.
katilim icin asagidaki formu doldurabilir misin?
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Kisaca takimizdan bahsedersem, herkes cok sevecen, hemen alisacagina eminim
Cuma fotograf ile tarti bildirimi,
Ptesi fotografsiz tarti bildirimi yapiyoruz
Hergun menu, su ve spor paylasiyoruz. Haftaici kacamak yapmiyoruz ama cuma tartisi sonrasi cuma-ctesi kullanmak uzere bir kacamak hakkimiz var
Ayrica gunluk-veya haftalik odullu takim ici yarismalar yapiyoruz.
Bugunun yarismasi adim yarismasi. en cok adim atan 3 kare bitter kazanacak
Bu haftanin yarismasi esli en cok kilo verme yarismasi, maalesef bu yarismadan izinlisin sen simdilik :)
Ben de bu aralar gobek marula sardim, kalorisiz diye aksamustu acikinca bol bol yiyorum midemi doldursun diye
Ben TR donusu degil de TR'deyken abartiyorum, 1haftada max kac kilo alma yarismasi olsa ben kazanirim o derece
Menun de adimlarinda sahane canimSalı menüm
7:30 2 ceviz , filtre kahve
10:00 soğanlı omlet, 2 adet wasa, 2 tatlı kaşığı kadar krem peynir, yeşil çay
13:00 3 kaşık yoğurt, 4 kaşık ıspanak yemeği
15:30 2 mandalina, 5 fındık, yeşil çay
18:00 1 kase mantar çorbası, 5-6 kaşık kıymalı kapuska, 3 kaşık yoğurt
Su: 1,5 litre ancak olur sanırım yatıncaya kadar belki biraz geçer çok içemedim
Spor: 16000 adım
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
HosgeldinKullanıcı Adı : Edtr
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: taze ev hanimi
Yaşınız :44
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2/ 10-2
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 173
Kilonuz: 85
Hedef kilonuz : 70 alti
Kilo alma hikayeniz : doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Bikini giyecegim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayir henuz uye oldum
Bu arada henuz kacamaklara ihtiyacim yok belki bir kac hafta sonra.
Cuma ve pzt bildirimleri sorun olmaz ama foto nasil gonderiliyor kesfedene kadar biraz yardima ihtiyacim olabilir. Bu arada bastan soyleyeyim terazimizdede bozukluk var 20 kusur kilo bostan tartiyor biz uzerine cikinca onu dusuyoruz. Ben becerebilince bi bos halini birde dolu halini cekerim size
TesekkurlerHosgeldin
Sizde mi yurtdisinda yasiyorsunuz, takimimizda cok yurtdisinda yasayan uyelerimiz var :)Tesekkurler. Bendede saat farkindan dolayi su an saat 00:15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?