Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kizlar bugun cok aciktim
su ana kadarki menum:
8:00 bir dilim tb ekmek, peynir, 2 haslanmis yumurta, latte
12:30 3yk portakalli kereviz, bir tabak tarhana corbasi
17:00 15adet badem, yarim gobek marul...... hala da acim

gidip bir kahve aliyim bari
Öğlen ile ikindi ara öğün arası çok olmuş canım o yüzden doymadın gibi gelmiştir bir kahve iç kendine gelirsin akşam yemeğini çok geçe bırakma ye yoksa küçük küçük derken farkında olmadan kalori alırsın. Ben eğer gün içinde çok açıkıyorsam kaç saat geçtiğine bakmadan ara öğün yapıyorum tatlı çikolata yemekten daha iyi geliyor

Bu arada birde 5000 adim yuruyusum var

Merhaba hosgeldin. ben kaptan yardimcisiyim. iskocyada yasiyorum ve bir kucuk kizim var.
Masallah cocuklarina, anlayabiliyorum seni :) ama elinden geldigince katilirsan kilolar farketmeden birer birer veda edecektir.
katilim icin asagidaki formu doldurabilir misin?

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Kisaca takimizdan bahsedersem, herkes cok sevecen, hemen alisacagina eminim
Cuma fotograf ile tarti bildirimi,
Ptesi fotografsiz tarti bildirimi yapiyoruz
Hergun menu, su ve spor paylasiyoruz. Haftaici kacamak yapmiyoruz ama cuma tartisi sonrasi cuma-ctesi kullanmak uzere bir kacamak hakkimiz var
Ayrica gunluk-veya haftalik odullu takim ici yarismalar yapiyoruz.

Bugunun yarismasi adim yarismasi. en cok adim atan 3 kare bitter kazanacak
Bu haftanin yarismasi esli en cok kilo verme yarismasi, maalesef bu yarismadan izinlisin sen simdilik :)

woaw adimlara bak
ben hala 1800lerdeyim

menu de spor da cok guzel canim. kesin direnc kilon, yoksa bu menu ve spor ile eksi geliyor olmali, dayan onlar pes edecek sonunda
ben de kapuska yapacagim yarin, bugun malzemelerini almistim
Ben önceden hiç kapuska sevmezdim Ocak’ta diyete başlamıştım o dönem 13 kilo vermiştim sürekli kapuska yapıyordum kalorisi az diye ama faydasını gördüm 63.800 görmüştüm sonrası Türkiye tatili dönüşte ayrılık depresyonu 67 hatta 69 kadar çıktım. O dönemde 68-69 da takıldım bir ara 1,5 ay kadar sonra yine düşmüştü kilom sanırım bu sefer 66lar böyle oldu.

Evet canim bir kahve aldim simdi kendime, neyseki bugun yemegim var. gider gitmez sofrayi hazirlayip yiyebilecegiz yoksa gozum dondu cunku

Ben de bu aralar gobek marula sardim, kalorisiz diye aksamustu acikinca bol bol yiyorum midemi doldursun diye
Ben TR donusu degil de TR'deyken abartiyorum, 1haftada max kac kilo alma yarismasi olsa ben kazanirim o derece

Kullanıcı Adı : Edtr
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: taze ev hanimi
Yaşınız :44
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2/ 10-2
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 173
Kilonuz: 85
Hedef kilonuz : 70 alti
Kilo alma hikayeniz : doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Bikini giyecegim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayir henuz uye oldum

Bu arada henuz kacamaklara ihtiyacim yok belki bir kac hafta sonra.
Cuma ve pzt bildirimleri sorun olmaz ama foto nasil gonderiliyor kesfedene kadar biraz yardima ihtiyacim olabilir. Bu arada bastan soyleyeyim terazimizdede bozukluk var 20 kusur kilo bostan tartiyor biz uzerine cikinca onu dusuyoruz. Ben becerebilince bi bos halini birde dolu halini cekerim size

Ben de bu aralar gobek marula sardim, kalorisiz diye aksamustu acikinca bol bol yiyorum midemi doldursun diye
Ben TR donusu degil de TR'deyken abartiyorum, 1haftada max kac kilo alma yarismasi olsa ben kazanirim o derece
bende kesin birinci olurum 3 hafta kaldık Türkiye’de 4 kilo aldım gelince de 1-2 kilo yaa ben mutlu olunca yiyorum moralim bozuk olunca da yiyorum

Kızlar iyi akşamlar
Menümü veriyorum
Herkes iyidir umarım
Menüm
250 gr işkembe paça karışık haşlama
3 kuru biber patlıcan kurusu dolması içinde sadece 50 şer gr kuşbaşı et ve maydonoz var
Tahinli cevizli stevialı kabak tatlısı
Spor 4 saatten fazla ev gezdim ev aradık ev almaya çalışıyoruz buradan akşamın köründe eve girdik
Su hiç bilmiyorum kızlar ne kadar içtiğinin farkında değilim

İyi akşamlar bugün çok yorulduğum için yatmıştım anca kalkabildim. Annem ameliyat olduğu için işe gidemiyor ben de uzun zamandır iş arıyordum. Bugün tekrar dolaştım ama yine bulamadım. Sonra annemle alışverişe çıktık,annem ağır bir şey kaldıramadığı için hepsini ben taşıdım. Bana da iyi spor oldu. Tün Yalova'yı turladım yani menümü yazayım.
Sabah
Dereotlu domatesli yumurta(annemle ortak yedik)
2 dilim ekmek
Ara
Bir bardak süt
Öğlen
Kol böreği(4-5 kare)
Vişne suyu
Şimdilik bu kadar
Sporu henüz yapmadım ama dışarıda epey yürüdüm. 15682 adım atmışım. Yatana kadar evin içinde dolanırım,yine güncellerim. Su 2l kadar. Onu da artıracağım.
@Yawrukush videolar için tekrardan teşekkürler :)
@fmad sen neler yaptın canım eşim

Menun de adimlarinda sahane canim

E Edtr aramiza hosgeldiniz, ben Ozge, 31 yasindayim, Californiada yasiyorum, saat farkindan takima gelis saatlerim aksam saatleri oluyor.2 cocugunuz varmis Allah bagislasin.
Beraber kilolari verecegimizden eminim :)

İyi akşamlar

16:8 aralıklı oruca devam ediyorum

12:00 1 muz
13:00 az ezo gelin çorbası,2 adet çiğ köfte,bol salata ve yarım lahmacun

18:00 1 kase mercimek çorbası 4 adet ev köftesi peynir rendelenmiş bol salata

3 lt su için

Ve günün yarışmasına katılımımı 11.489 adım ile tamamladım.

Eklentiler

• 76AB105A-E26E-4529-A1C0-D0BCB9FDC5A0.webp
    9 KB · Görüntüleme: 30
Hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…