Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aslinda guzel yapiyorsun, boylece diyet btince de indigin kilonu koruyabilirsin. yinede kacamaklari cuma tartidan sonraya biraksan daha iyi
Su icin biz sana hatirlatiriz, eskisi gibi yine alistirirsin vucudunu. degil mi Feyzacim fayfeyfiy
Yaa bizden 1 saat gerisiniz ama yinede suyunu arttırmaya çalış kahve ve bitki çayları ne yazık ki su yerini tutmuyor
evet biliyorum ama gel de mideme anlat
gerci dun 1lt'yi gecmeyi basardim. 1.5lt icmis olabilirim.
bugun de simdiye kadar 500ml, cok iyi benim icin
canim aksam yemegine kadar pek besleyici degil menun ve saglikli degil. lutfen hedefine ulasana kadar kek-kurabiye-borek-pogaca yapma, dayan. canin cok isterse cuma tartisi sonrasi odul ogununde yemek uzere disardan 1 adet alip nefsini korle
su ve sporunu yazmamissin?
Sporu saat 10 gibi hatta 11 gibi yapıcam eşim geldi yemek hazırla cocugu ona kitle anca boşa cıkabildim. Su hic hesaplamadım sanırım 500 ml anca tamamdır 1 kücük parcacık❤
spor olsun da az olsun gec saatte olsun farketmez. Feyza fayfeyfiy geceleri ziplayarak verdi kilolarini
Yapabildin mi aksam hic spor?
cok guzel
Dayanamıyorummmm yani bir kare börek yedim patatesli peynirli. Ama el açması oldugundan baya yaglı idi

burcaklar harici guzel olmus canim menun ama harika zipzip var, erimistir bile onlar
Gunaydin herkese. Dunku menum:
Sabah: 1/4 simit, 1 dilim peynir
Ara: 1/4 simit
Ogle: 150 gr et, salata
Ara: 1/2 kase muhallebi
Aksam: kuru fasulye 1 dilim ekmek
Su:3.5 litre
Spor:5000 adim yuruyus 250 puan
muhallebi olmasa daha iyiymis canim, ama guzel menu.
muhallebi icin 100zipzip yap
Menü güzel canım ama pide biraz fazla gibi geldi gerçi küçük demişsin akşam yemeği geç olduğu için belki de çok geldi, suyunu arttırmaya çalış canım spor?
evet zaten o planda yoktu, olmayacakti
bugun mercimek corbasi ve pirasa var aksam yemeginde
aksam bitince toplu yazarim menumu

Su bizim işimiz

Dün 1000 zıp a tamamladım kanki
Bugün de 500 zıpladım henüz eve gidicem valizim var yapabilirsem zıplıycam yine 1000e:)

İyi günler kızlar..
Bu saat oldu ben daha yeni takıma uğrayabildim
Yeni oturdum daha az birazdinlenip tekrar iş başına geçiyorum.. Hastalıktan sonra oğlum öyle huysuz ki anlatamam.. Tüm gün kucağımızda resmen, eşim çalıştığı için çoğunlukla bende tabi
Sabahtan beri yaptığım tek şey yemekti, onun dağınıklığını bile toplayamadım henüz.. Mutfak bakılacak gibi değil
Eşim geldi yemek yedik, ufaklığı verip kaçtım bir duş alayım ki kendime geleyim.. Yeni çıktım duştan, pert olmuş durumdayım..
Az biraz işim var, bebek sakin iken halledip geleyim..
Gelip dün ve bugünün menüsünü yazacağım unutmayayım..

Kolay gelsin canim, surekli kucakta tutmak cok zordur tabiki

ben de ciktim disari biraz ogle arasi ama ancak 1387 adim oldu
Biraz isim var bitireyim 6000 olmadan donmeyecegim hem biraz hava almis olurum
sen de isini azaltinca cik yuru canim hizli hizli adimlarla binanin etrafinda (bizi goren deli sanacak :)

Pazartesi menü

Sabah
Peynir
5 kuru kayısı
1 bardak çay
1 kupa limonlu yeşilçay

Öğlen
1 tabak karabuğday
1 büyük köfte
Salata
3 kaşık ev yoğurdu

Akşam
1 köfte
5-6 tavuk ciğer
1 dilim ekmek
Salatalık

Salı menü

Sabah
Peynir
5 kuru kayısı
1 kupa çay
1/4 dilim ekmek

Öğlen
15 kıymalı yaprak sarma
1 dilim ekmek
5-6 kaşık ev yoğurdu
Domates

Akşam
1 kase çorba

Su 1 litre, içeceğim daha..
Dün yarım litre şişeyle, gerisini bardakla içtim, yorgunluktan sayamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…