Üç iç iç iç :)tamam ama bin adimlik aralar cok goze batar yawf, neyse challange accepted diyorum
ben bi mutfaga gidip su sisemi doldurayim o zamanfayfeyfiy
aslinda guzel yapiyorsun, boylece diyet btince de indigin kilonu koruyabilirsin. yinede kacamaklari cuma tartidan sonraya biraksan daha iyiBenim sadece su problemim var ayrıyetten tatlı bişey yediğimde mutlaka bi öğünü iptal ediyorum küçücük bi eklerde olsa bu öyle dengelemeye çalışıyorum aslında ne güzel bir seferinde suyu zorlada olsa içmiş ve alışmıştım artık susama isteği oluşmultu ama birgün bırakınca gidiyo
evet biliyorum ama gel de mideme anlatYaa bizden 1 saat gerisiniz ama yinede suyunu arttırmaya çalış kahve ve bitki çayları ne yazık ki su yerini tutmuyor
canim aksam yemegine kadar pek besleyici degil menun ve saglikli degil. lutfen hedefine ulasana kadar kek-kurabiye-borek-pogaca yapma, dayan. canin cok isterse cuma tartisi sonrasi odul ogununde yemek uzere disardan 1 adet alip nefsini korleMerhabalar bayanlarhemen bugünki menümü yazayım sabah yani saat 11.30 gibi bir porsiyon börek yanına yeşillik. Öğlen yani saat 14-15 gibi 3 kare cikolata yanına cay. Aksam saat 20.00 de bir porsiyon kücük levrek ve fırın patates, karides, bol yeşil salata. Bir bardak cay ile az daha cikolata yiyebilir miyiim?
spor olsun da az olsun gec saatte olsun farketmez. FeyzaSporu saat 10 gibi hatta 11 gibi yapıcam eşim geldi yemek hazırla cocugu ona kitle anca boşa cıkabildim. Su hic hesaplamadım sanırım 500 ml ancatamamdır 1 kücük parcacık❤
cok guzelİyi akşamlar arkadaşlarım
sabah tartıldım ama paylaşmayı unutmuşum cumadan beri 300 gr vermişim76,50 kg olmuşum..açıkçası biraz daha fazla beklerdim.ama suyu çok tüketmedim ve hareket yoktu şimdi bugün neler yedim onu paylaşayım sizlerle.
16:8 aralıklı oruca devam ediyorum.
12:00 açılış 1 kuru kayısı 1 ceviz
13:00 Öğlen
Bir kase mercimek çorbası
Yarım porsiyon tavuk şiş
Bol salata
Yoğurt
18:Akşam
Büyük bir tabak kuru fasulye
Yoğurt
2,5 litre su gece su içmeye devam edeceğim.
10.000 adım tempolu yürüyüş
Dayanamıyorummmmyani bir kare börek yedim patatesli peynirli. Ama el açması oldugundan baya yaglı idi
burcaklar harici guzel olmus canim menun ama harika zipzip var, erimistir bile onlarKahvaltı 9.30
1 patates 2 dilim kaşar (yumurta ve peynir bitmişti:/)
1 dilim kepek ekmek
Zeytin 4 tane
12.00 Sütlü kahve
15.45 elma
18.40
3yk kavurma
3 yk dereotlu yoğurtlu kabak
Yarım dilim kepek ekmek
Çeçil peynir iki parça
3 zeytin
21.00
2 Burçak kremalı bisküvi
Su
2L ye yaklaştım ama olmadı1.700 falandır
Spor
1000 zıp
8600 adım(bir AAra poşet taşıdım ve baya ağırdı)
@ciseak77
@Yawrukush
muhallebi olmasa daha iyiymis canim, ama guzel menu.Gunaydin herkese. Dunku menum:
Sabah: 1/4 simit, 1 dilim peynir
Ara: 1/4 simit
Ogle: 150 gr et, salata
Ara: 1/2 kase muhallebi
Aksam: kuru fasulye 1 dilim ekmek
Su:3.5 litre
Spor:5000 adim yuruyus 250 puan
evet zaten o planda yoktu, olmayacaktiMenü güzel canım ama pide biraz fazla gibi geldi gerçi küçük demişsin akşam yemeği geç olduğu için belki de çok geldi, suyunu arttırmaya çalış canımspor?
Su bizim işimizaslinda guzel yapiyorsun, boylece diyet btince de indigin kilonu koruyabilirsin. yinede kacamaklari cuma tartidan sonraya biraksan daha iyi
Su icin biz sana hatirlatiriz, eskisi gibi yine alistirirsin vucudunu. degil mi Feyzacimfayfeyfiy
evet biliyorum ama gel de mideme anlat
gerci dun 1lt'yi gecmeyi basardim. 1.5lt icmis olabilirim.
bugun de simdiye kadar 500ml, cok iyi benim icin
canim aksam yemegine kadar pek besleyici degil menun ve saglikli degil. lutfen hedefine ulasana kadar kek-kurabiye-borek-pogaca yapma, dayan. canin cok isterse cuma tartisi sonrasi odul ogununde yemek uzere disardan 1 adet alip nefsini korle
su ve sporunu yazmamissin?
spor olsun da az olsun gec saatte olsun farketmez. Feyzafayfeyfiy geceleri ziplayarak verdi kilolarini
Yapabildin mi aksam hic spor?
cok guzel
burcaklar harici guzel olmus canim menun ama harika zipzip var, erimistir bile onlar
muhallebi olmasa daha iyiymis canim, ama guzel menu.
muhallebi icin 100zipzip yap
evet zaten o planda yoktu, olmayacakti
bugun mercimek corbasi ve pirasa var aksam yemeginde
aksam bitince toplu yazarim menumu
Su içiiiin :)
hiic sorma canim, biraz calisayim da yuruyuse cikacagim
Kolay gelsin canim, surekli kucakta tutmak cok zordur tabikiİyi günler kızlar..
Bu saat oldu ben daha yeni takıma uğrayabildim
Yeni oturdum daha az birazdinlenip tekrar iş başına geçiyorum.. Hastalıktan sonra oğlum öyle huysuz ki anlatamam.. Tüm gün kucağımızda resmen, eşim çalıştığı için çoğunlukla bende tabi
Sabahtan beri yaptığım tek şey yemekti, onun dağınıklığını bile toplayamadım henüz.. Mutfak bakılacak gibi değil
Eşim geldi yemek yedik, ufaklığı verip kaçtım bir duş alayım ki kendime geleyim.. Yeni çıktım duştan, pert olmuş durumdayım..
Az biraz işim var, bebek sakin iken halledip geleyim..
Gelip dün ve bugünün menüsünü yazacağım unutmayayım..
simdilik bugun 1,25 lt ictim daha. Ama icerim haklisin su icmek lazimSu içiiiin :)
En az 2 yap kuzum :)simdilik bugun 1,25 lt ictim daha. Ama icerim haklisin su icmek lazimguzel hatuirlatma
ben de ciktim disari biraz ogle arasi ama ancak 1387 adim olduhiic sorma canim, biraz calisayim da yuruyuse cikacagim
Biraz isim var bitireyim 6000 olmadan donmeyecegimben de ciktim disari biraz ogle arasi ama ancak 1387 adim oldu
bugun hedefim 3lt dun az ictimEn az 2 yap kuzum :)
Süper hedefbugun hedefim 3lt dun az ictim
Kolay gelsin canim, surekli kucakta tutmak cok zordur tabiki
ben de ciktim disari biraz ogle arasi ama ancak 1387 adim oldu
Kardeşin ne ilacı kullsnıyor çünkü bende aç aç geziyorum ama gitmiyor
gizli şeker için metformin diye bir ilaç kullanıyor . onu içince rahat kilo veriyor . kan tahlillerinize göre size de uygun olan neyse o ilacı verir.fyzanur ben de merak ettim canim. Kardesin hangi ilaci ve gunde kac kere kullaniyir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?