Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Harikaaa olmus menun canim

Bende su bardagiyla içiyorum
bende kocaman kupalarla en az 10 bardak içiyorum , demir eksikliğimin yegane sebebi .
Allah kabul etsin
Allah kabul etsin canim menun guzel sporunda guzel olmus bugun bole devam cumaya
Allah kabul etsin ne guzel oruç tutyorsun insallah önümüzde ki sene bende tutmayı istiyorum
sağ olun kızlar ,amin
o kadarda motive değilim aslında , canım bir şey isterse cuma günü yiyeceğim diye dayanıyorum :) evde tatlı börek çörek pişmediği için de işim kolaylaşıyor . ama bu cumartesi kardeşim şehir dışından geliyor bayağı kaçamak yapacağım ,sporla telafi edeceğim artık :)
Gunaydin kizlar nasilsiniz herkesler iyi mi
günaydın canım :) sen nasılsın iyi misin ?

Çok iyiyz kaptişim bebişimle büyüyorum 10 kg aldım şimdiye kadar.. 3 ayımız kaldı.. bu hafta çamaşırlarını yıkayıp ayarlayacam .. öyle vakit geçiyor siz neler yapıyorsunuz

PAZartesi sabah
2 haslanmis yunurta
Yesillik beyaz penir domates salaralik

Oglen 13.30
3 kasik yogurtlu kuskus salatasi

Aksam 17.0
1 pogaca

Sali
Ac karna sade türk kahvesi

13.30
4 kasik meksika fasulyeli salata
3 kasik kisir
Patlican salatasi
Cay

Artik baska birsey yiyemem kizlar salatalar vs cok sisirdi

Bugub sdece 3 msj yazilmis olamaz heralde ben de bir sikinti var sanki neyse nasilsiniz iyimisiniz benim hastaliktan jirsey yiyemedigim icin midem kuculdu sanki arada menülerimdeki pogaca patates gibi seyler de bagirsaklarin az calismasi icin yapilan baskilardan yoksa canim hicbirsey istemiyr tatlilar pastalar geciyor önümden ama tutuyem kendimi

Selam canim en az 6 7 tane benim mesajim var

Pazartesi cok karbonhidratli olmus ama miktarlari az olmus sali da cok az yemissin canim

Yorum yok

Cok sukur iyiyim canim havalar sogudu eve kapandik cocuklarla bugun israr uzerine babanemize geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…