Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hergün mu tartılıyorsun arkadaşım ben çok stres olurum

Guzel birgun olmus canim :)

Sagol canim, aynen evde maaile , havada soguk, bunaliyor herkes:)

İyi geceler r evet bir sıkıntı yok çok şükür belim için üniversite de bir hocaya bakılmıştım ona gittim tekrar
Gecmis olsun tekrardan ozaman canim..

Guzel olmus canim ben begendim menunu :)

Yok malesef egzersize hiç vaktim kalmıyor
10 dk da olsa kisacik vakit ayirmaya calis canim..

İyiyim elhamdülillah çok teşekkür ederim görüşmeyeli sizler nasılsınız
Bizlerde iyiyiz canim. kis sezonu cocuklar hasta oluyor, yeni yil tatilindeyiz, sende ne var ne yok?

Menun oldukca guzel canim , su da ic, bir de eger gun icinde ev isi, temizlik vs yapiyorsa ya da kosturuyorsan markette vs onlari da egzersiz sayiyoruz:)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet 10DK YODUL
ciseak7715DK Y 50M
Esperanza006
Elizan-seyma
stitch
AppLesma MUAF MUAF MUAF
allymcbeal 10DK Y ODUL
mifihafa
angelnesss
Gonulmeyvesi 10 DK Y 10 DK Y
Huzurvermeyolunda10 DK Y SPOR?15DK Y 50M SPOR?
nnurc MUAFMUAF
Haeshin 10DK Y
fyzanurODUL
Melegimkorusun15DK Y 100M

Tamam egzersizde yapmaya çalışıcam kaptanım

Evet su çok az içiyorum

Gün içinde koşturmam sabah ve ikindi gibi oluyor :)

çok şükür bende iyiym özgecim..
havalarda soğuk ...salgın var biz evde hepimiz hastayiz.

Valla harikasin cok enerjik gordum seni sevkim geldi resmen yediden sonra yememeye calisiyorum bende cok guzel bak kiloda veermeye basladin ya harikaaa

Canım ben Salı’da menü bildirimi yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…