Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dünkü menüm

Sabah 2 yumurta
Bir domates
2 zeytin
Biraz peynir

Akşam 16 30 gibi

Bir mevlütteydim sadece tavuk yedim ve ayran

Ve gün benim için bitti

Akşam da 8 30.gibi bi çay bardağı çay içtim eşime eşlik etmek için

Bugün tartıldım ama hacet sorunum var
Bugün hiç bi gram verememişim malesef bide regl öncesindeyim hatta gecikmemin 6.günü onun şişkinliği de var büyük ihtimalle
Dün verdiğim 750 grama sayıyorum

Guzel bir menu olmus canim..

Yine guzel bir menu canim..

Canim menun guzel, kilon icinde tebrik ediyorum:)
Aile durumlari cok zor, sana akil verebilecek bir durumum olsaydi keske..
Bende de ayni derdin bir baska turlusu mevcut

Gecen hafta 77.600
Bu hafta 77 300
Fark 300
Sanirim bende regli olacagim icin boyle oldu cok uzgunum
Uzulecek hicbir sey yok canim, gayet guzel regliye ragmen.
Canim menulerinde bazen ekmek, ara sirada karbohidrat oluyor.
Deneme suren bitti ben senin listemize dahil olmani istiyorum bu hafta bize ne kadar kararli oldugunu menu ve yapabildigin egzersizlerle gosterir misin?
Elbette ki belini zorlamadan..

Canim Allah yardimcin olsun, ne desem bos.
Evlendigin zaman malesef esinin ailesiyle de evleniyorsun, umuyorum ki esin senin yaninda ,sana destektir.
Her ne olursa olsun esinle arani bozmamak icin cabala..
Her sey mutlu olacagin bir sekilde sonuclanir insallah..

Merhaba herkese
Gecen hafta 72.2
Guncel 71.1
Fark : 1.1
Yuzde: 1.52
Eki Görüntüle 2569706
Nurcum cok tebrik ediyorum, nasil oldunuz canim?

Günaydın herkese
Geçen hafta 81.90
Bu hafta 80.40
Fark 1.5
Yüzde 1.83
Tebrikler canisi cook sevindim :)

Kızlar günaydın çok mutluyum güzel Bi eksi geldi
Geçen hafta:57.5
Bu hafta :56.1
Fark : 1.4
Fark %: 2.4
Harika bir eksi cok sevindim canim benim :)

Geleceğim kaptişim sabırsızlıkla bekliyorum 10 kilo almışım şimdiye kadar doğuma 15-20 arası girerim herhalde
Saglikla kavusun bebisimizle de kilolari beraber veririz.
Isim dusundunuz mu canim :)

oyy canım benim gelemedim aylardır yaa nasıl mahcubum ne desem bilemedim.
Ancak güzel bir haber vereyim, 2 aylık hamileyim
Ben aslinda cok kirildim sana Gamzeeeeee...
Habersiz, sessiz sedasiz biraktin gitin bizi..
Ama neyse cok guzel bir haberle gelmissin , cok sevindim canim, saglikla kucaginiza alin insallah bebisinizi:)
Nasil gidiyor hamilelik, her sey yolunda mi canim?

Ne guzel olmus Deryacim :)
Bizim sitedede yasli bir buyuk anne ve buyuk baba noel baba, noel anne kiligina girip aksam gelip , torunlarina supriz yaptilar, bayildik:)
Tatilinizde cok guzel gecer umarim canim, keyfiniz bol olsun.
Ben iyiyim canim, annemde iyi, keyfimiz yerinde:))

Selam kizlar
Gecen haftaki kilom: 66,9
Bu hafta: 66, 5
fark: 0,4
yuzde: 0,6 %

Yawrukush @Kozmogirl17 @stitch
Tebrikler canim benim:)

Canim yeni mi evlisiniz?
Evliligin ilk yillarinda ailevi problemler cogu evlilikte oluyor.
Ama esinle guzellikle konusup bir orta yol bulmaniz en guzeli bu durumda.
Mesela ailesi illaki gelecekse, sen kendini hic yormadan onlari agirlamaya calis.
Esin disaridan yemek alsin, ya da cok basit tut yeme isini, elimden bu kadar geliyor de.
Esinle zitlasirsan ,hep tartisma, anlasmazlik olur.
Ailene anltmaman taraftariyim ben.
Cunku hem esinle aralarindaki iliski bozulur, hemde sen ilerde unutursun ama ailen unutmaz...
Guzellikle cozulur insallah canim...

Gecen hafta 79.9
Bu hafta 79.1
Fark 800 gr
Kizlar lutfen kusura bakmayin yeni aklima geldi atmak koşuştutmadan. Yuzdemi hesaplayamayacam şu an taksi bekliuorum. Lutfen kusura bakmayin çok ozur dilerim
Tebrikler canim:)

geçen hafta 61.7
bu hafta 61.8
regl dönemi
Bu hafta menulerinide paylas canim, olur mu?

Menun odul olmus canim ama spora ceza gelecek...

Merhaba arkadaşlar
Cuma menü
1200
Sabah tb ekmekli sandviç peynirli salatalikli
3 zeytin
1530
Mantar sote turşu
1900
K.mercimek çorba 2-3 çatal makarna
Şu 2 lt
Spor yok
Menu guzel canim, spor yok kucuk bir ceza gelecek ona:)

Canim benim cooook ama coooook sevindim :))
O zaman dans, o zaman renk :)
Ankaraya mi atandin, nerede calisacaksin?
Ne kadar heyecanli.. :)
Ailende sevindi mi?
Kardesinde gelmis canim gozunaydin, menune ceza geliyor ama bu guzel haberlerle kurtulamazsin :))

Canim sporun cok guzel olmus bugun yuruyuste eklemissin ama menunde karbonhidrat baskin..
Kahvaltida 3 dilim ekmek, oglen pilav , patates, 1 dilim ekmek..
Kalori olarak guzel menun fakat daha cok sebze yemekleri, protein urunleri, salata eklesen, mesela 1 ogun ara ogun yapsan daha guzel sonuclar alacaksin eminim.

Cuma menum:
Sabah kahvalti yapamadim
Ogle 1 kase corba
Ara: 1 cay bardagi beyaz leblebi
Aksam: 1/2 kase corba, hindi mantar sote, 1 dilim ekmek, 1/2 kase yogurt
Yemekten sonra tahin pekmez ve biraz ekmek yedim su an pismanim...
Su 3 litre
Tahin pekmez ve ekmek odulun olsun canim, zaten emziriyorsun da :)

Canim hepinize topluca sifalar dliyorum, bugun sporun ve guzel menunle bekliyoruz :)

Odulsuz, kacamaksiz, egzersizli harika birgun olmus, kullerinden dogmussun melegim:)

Kızlar selam. Kusura bakmayın nolur bugün için sabahtan atmam gerekiyordu sanırim. Hazir yeri gelmisken sorayım. En son kaçta atabiliyoruz tartiyi?
Canim hic sorun olmadi aksam saat 17ye kadar en gec bildirimini yapmalisin.
Tbiki sabah ac karnina ilk is tartilman daha iyi olur ama bir isin vs varsa aksam 17ye kadar bildirim yapabilirsin :)

Yawrukush @Kozmogirl17 @stitch
Sonuç listesine baktım da bizim listede biri eksikmiş uyarmışlar sadece Kaptanı etiketlemişler haberiniz olsun
Canim sagol yazdigin icin, hallettik eksigimizi..

Kizlar tesekkurler beni sordugunuz icin
Cok kosusturmacali geciyor, tartildim ana kacirdim bildirim saatini yarin tatile gidiyoruz, saat 12bucuk hala bavul hazir degil, mutfak darmadagin ve grip oluyorum cok halsizim offf
Canim cook keyifli ,cok eglenceli bir tatil diliyorum size ailecek :)
Bavul , mutfak her sey hallolur, keyifle gidip gelin Senemim.

Canim menun cok guzel, reglin gecikti bebis ihtimalin var mi?
Hakkinizda hayirlisi olsun, bebislerde en hayirli zamanda gelsin insallah:)

Evet bu ay tam bir sene oldu bir senedir istiyoruz amiiinn
Evde test yapıyorum her gün ama negatif sonuç çıkıyor acaba yinede hamile olabilir miyim

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet
ciseak77
Esperanza006
Elizan-seyma
hega8286
AppLesma 100S
allymcbeal ODUL 150IA
mifihafa
angelnesss
Gonulmeyvesi SPOR?
Huzurvermeyolunda
nnurcODUL MUAF
Haeshin
fyzanur15DK ELIPTIK
Melegimkorusun

Evet bu ay tam bir sene oldu bir senedir istiyoruz amiiinn
Evde test yapıyorum her gün ama negatif sonuç çıkıyor acaba yinede hamile olabilir miyim
Daha 6 gun gecikmis canim, bir kac gun daha bekle canim, insallah senide hamilelik haberini takimimizda aliriz, inan oyle heyecanla bekliyorum ki...
Hayirlisiiii..

Canim gozun aydin cok sevindim
Hayırlı olsun canım
Gözün aydın canim tebrik ederim

Bende bugün makarna yedim pişman oldum
Tebrik ederim canım kaçırma hak eden bir gün olmuş toparlarsın sonra
Güne erken kapatmışsın canım menüngüzelSporda yapmışsın çok iyi bence
Gözün aydın canım çok sevindim hayırlı olsun şnl
teşekkür ederim kızlar :)
Cok cok cok sevindim, allah iyi gonlune gore vermis
Ne zaman is basi kismetse?
çoooookkk teşekkür ederim canım iş başı ne zaman olacak bilmiyorum canım , hangi belgeler felan istenecek o açıklanacak sonra da 15 gün süre veriliyor sanırım :)

Bende tebrik ederim hayirli olsun insallah
teşekkür ederim canım :)
özgeciiimmmm çokkkk teşekkür ederim ,evet ailem de çok mutlu oldu . hiç beklemiyorduk , şok yaşadık resmen . ankaraya atandım canım ,dışkapı hastanesine atandım . evime çok yakın mesafede . veterinerlik fakültesi de hastaneye 5 dk yürüme mesafesinde :) şimdi iş başı ne zaman olacak onu bekliyoruz, ,15 gün ya da 1 ayı bulabilir , çok şükür evdeki stresli ortam son buldu

Cok kosusturmacali geciyor, tartildim ana kacirdim bildirim saatini yarin tatile gidiyoruz, saat 12bucuk hala bavul hazir degil, mutfak darmadagin ve grip oluyorum cok halsizim offf
nereye gidiyorsun tatile , ohh ne güzel :) geçmiş olsun canım , bol bol c vitamini al grip hafif geçer belki.

Yaa en son bildirim saati kaç onu bilmiyorum dün kızlardan biri de sormuştu kötü oldu canım haftaya yüzden ikiye bölünecek inş tatil bol hareketli aktiviteli olur da kilo fazla verirsin iyi tatiller canım iyi eğlenceler

Canım hergün azalacak diye birsey yok üzülme arada böyle durur kilonu sabitlersin regl şişkinliğide olabilir . En az 10 günlük geçilmeden sonra o testler doğru gösterir bir 10-15 gün geçmesi lazım canım Rabbim hayırlı bir zamanda hayırlı bir evlat versin inş

Otele geldik bugun. Yemekte fln abartmadim normal yedim hatta azicik yedim. Ama aksam yemeginden sonra minik bir dilim trilice yedim. Dilim normal bir dilimin yarısı ancaydi
Afiyet olsun canım ödülün olur triliçe. Ben de çok severim burda Türk markette gördüm 2 hafta oldu alalı yılbaşında yapacağım inş bekliyorum sabırsızlıkla kaptan duymasın birde böyle tatlıları en azından öğleden sonraki ara öğünde ye akşam yemeğinden sonra çok geç oluyo
Kizlar tebrik ederim 4 .luk alinmis galiba , @stitch kuzum nerdesin cok merak ettim simdi .
Evet canım bu haftada fena değiliz Üstelik ben sabit geldim kanadalı inanılır gibi değil
Teşekkür ederim kaptanım bu haftayı da atlattım mı çok daha kararlı ilerleyeceğim inş Yılbaşında biraz ipin ucu kaçabilir ondan o zamana kadar daha da dikkat etmek istiyorum ki Cuma artı gelmeyeyim
günaydın kızlar
Günaydın feyzoş çok şükür keyifler yerinde atandın, ailenle sorunlar çözüldü, kardeşin geldi gözün aydın

Kızlar takıma ne kadar sık gelirsek o kadar motive olabiliriz ben geçen hafta çok gelmedim ipin ucunu kaçırdım yalnız ben kendi kendime konuştum yine kimsecikler yok inş sabah kahvesinden sonra bir uğrarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…