- 13 Mart 2019
- 16.484
- 65.168
- 598
Cook seviniyorum bu sefer o kilolari yollayacaksin canim benim
Guzel bir menu olmus canim..Sabah
Domates roka lor peynir iki zeytin yarim gevrek iki dilim kepek ekmek cay
Ara yulafli bar
Ogle
Bir tabak pirasa bir dilim kepek ekmek 3kasik yogurtlu kuru biber patlican
Ara turk kahvesi
Aksam
İki dilim kepek ekmek arasi domates peynir
3lt su egzersiz
Bu carsamba menusu
Yine guzel bir menu canim..Bugun ku menu
Sabah
İki bardak limonlu su 3 zeytin 1 kasik lor az peynir domates roka1 yumurta 2 dilim kepek ekmek
Ara azyulafli bar sade kahve
Ogle
Bir kase kereviz yemegi 5 kasik yagsiz makarna 3 kasik yogurtlu kereviz salatasi
Ara turk kahvesi yulafli bar
Aksam
Kereviz salatasi bir tabak kereviz yemegi az kuru biber patlican
Su 3.5lt 4 de tamamlarim insallah egzersiz
Canim menun guzel, kilon icinde tebrik ediyorum:)Merhabalar kızlar dünkü menüm
Sabah
3 yumurtadan omlet
1 kk peynir
Ara
2 dilim ananas
2 bardak süt
Akşam
Tavuk tantuni dürüm ev yapımı
Turşu 2 tane kornişon
Su 1 litre
Spor 2 saat yürüme cezamıda silersiniz umarım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 68.500
Bu hafta 67.900
Fark 600 gr
Yüzde 0,87 çıktı inş doğru hesaplıyorum dur
Regliyle iyi savaştığımı düşünüyorum çok zordu bu hafta kendimi frenlemekle savaştım yedysemde öğünü atladım yemedim öyle yaptım bide 3 kaynım bizdeydi kocam dahil 4 kocaman erkek hergün yemek çay işe gidiyolar hergün poğaça yap yemek yap hergün mecbur ev temizliği öff çok yoruldum bu hafta normalde hergün yapmam temizlik hergün yemekte yapmam dua edin bana bu vanlıların aile ilişkileri birliği bezdirdi beni
Uzulecek hicbir sey yok canim, gayet guzel regliye ragmen.Gecen hafta 77.600
Bu hafta 77 300
Fark 300
Sanirim bende regli olacagim icin boyle oldu cok uzgunum
Canim Allah yardimcin olsun, ne desem bos.Vallahi bilmiyorum 1 yıldır evliyim sürekli böyle ayda bir geliyolar 1 2 hafta kalıyolar önceden daha kötüydü eşlerini çocuklarını getiriyolardı sabah ayrı kocalarına kahvaltı ayrı karılarına birde mecbur o zamanlar günde 2 kez yemek yapıyodum 2 kez kahvaltı bide evimi eşyalarımı batırıp gidiyolardı insanın zoruna gidiyo babam bir kez bile önümüzde sigara içmezdi evim dumanaltı bide üşütmüşüm hastayım nefesim kesiliyo allah beni bunlardan kurtarsın
Nurcum cok tebrik ediyorum, nasil oldunuz canim?
Tebrikler canisi cook sevindim :)Günaydın herkese
Geçen hafta 81.90
Bu hafta 80.40
Fark 1.5
Yüzde 1.83
Harika bir eksi cok sevindim canim benim :)Kızlar günaydın çok mutluyum güzel Bi eksi geldi
Geçen hafta:57.5
Bu hafta :56.1
Fark : 1.4
Fark %: 2.4
Saglikla kavusun bebisimizle de kilolari beraber veririz.Geleceğim kaptişim sabırsızlıkla bekliyorum 10 kilo almışım şimdiye kadar doğuma 15-20 arası girerim herhalde
Ben aslinda cok kirildim sana Gamzeeeeee...oyy canım benim gelemedim aylardır yaa nasıl mahcubum ne desem bilemedim.
Ancak güzel bir haber vereyim, 2 aylık hamileyim
Ne guzel olmus Deryacim :)Canim sagol. esimin ailesinden donduk noeli beraber gecirdik. Esimin amcasi noel baba gibi giyindi kizim nasil mutlu oldubir aksilik olmazsa pazar gunu yilbasi tatili icin daga gidecegiz. Elimden geleni yzaacagim hic degilse sabit kalmak icin.
Sen nasilsin canim? Annecigin nasil?
Tebrikler canim benim:)Selam kizlar
Gecen haftaki kilom: 66,9
Bu hafta: 66, 5
fark: 0,4
yuzde: 0,6 %
Yawrukush @Kozmogirl17 @stitch
Canim yeni mi evlisiniz?Ya yemek konısunda bu kadar kıt bi sülale görmedim ne yapsam pohpohluyolar zaten iş için geliyolar evet eşimde farkında ama idare et diyip sündürüyo bunlar parasal olarak birler eşimde ben ailem için mimarlık okudum diyo çünkü abileri inşaat işleri yapıyolar eşim buluyo iş onlar gelip çalışıyolar bende hizmetçi ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten normalde tekirdağ tarafında oturuyolar severek evlendim ailemede bişey diyemiyorum bilseler rezil ederler kocamı arayıp daha da iş bulmaz ama arda bi hoşgörü sevgi saygı kalmaz bide kendin ettin kendin buldun konumunada girmek istemiyorum ailemin gözünde çok bunalımdayım eşim beni anlamıyor daha doğrusu anlamak istemiyor varsa yoksa kendi ailesi dertleri tasaları
Tebrikler canim:)Gecen hafta 79.9
Bu hafta 79.1
Fark 800 gr
Kizlar lutfen kusura bakmayin yeni aklima geldi atmak koşuştutmadan. Yuzdemi hesaplayamayacam şu an taksi bekliuorum. Lutfen kusura bakmayin çok ozur dilerim
Bu hafta menulerinide paylas canim, olur mu?geçen hafta 61.7
bu hafta 61.8
regl dönemi
Menun odul olmus canim ama spora ceza gelecek...Kızlar selam cuma menüm
Sabah 11:30
Kıymalı börek yarım porsiyon, cay
Ara öğün
Yarım porsiyon börek, kola
Akşam 18:30
Yarım tabak kuru fasulye, turp
Su 2 lt
Spor yok ptesi dönmeyi düşünüyorum
@stitchYawrukush @Kozmogirl17
Menu guzel canim, spor yok kucuk bir ceza gelecek ona:)Merhaba arkadaşlar
Cuma menü
1200
Sabah tb ekmekli sandviç peynirli salatalikli
3 zeytin
1530
Mantar sote turşu
1900
K.mercimek çorba 2-3 çatal makarna
Şu 2 lt
Spor yok
Canim benim cooook ama coooook sevindim :))İyi aksamlar kizlar bugun atama sonuclarim aciklandi kendi sehrime atandim cok mutluyum ,kardesim de geldi bugun konyafan çifte bayram oldubugun menum cok kacamakli oldu yazmiycam caniniz cekmesin diye :) sporla telafi edecem .
Canim sporun cok guzel olmus bugun yuruyuste eklemissin ama menunde karbonhidrat baskin..İyi aksamlar bugunku menum
09.30yagda yumurta beyaz peynir domates bes zeytin 3ince dilim kizarmis ekmek cay
13.00 3 kasik kereviz salatasi
15.30 3kasik pilav 3 dilim patates 1 parca tavuk firinda salata yogurt bir dilim ekmek
16.10 sade turk kahvesi
Su2.5 lt
spor 20 dk yuruyus bel egzersizi
Tahin pekmez ve ekmek odulun olsun canim, zaten emziriyorsun da :)Cuma menum:
Sabah kahvalti yapamadim
Ogle 1 kase corba
Ara: 1 cay bardagi beyaz leblebi
Aksam: 1/2 kase corba, hindi mantar sote, 1 dilim ekmek, 1/2 kase yogurt
Yemekten sonra tahin pekmez ve biraz ekmek yedim su an pismanim...
Su 3 litre
Canim hepinize topluca sifalar dliyorum, bugun sporun ve guzel menunle bekliyoruz :)Kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız ben kaç gündür menü yazamıyorum benim ama hastalığım geçti ama çocuklara da bulaştı bütün buluşacağız dedi kırı sıra sıra geçiriyoruz en son kızım da isal İstiğfar oldu şimdi herkes iyi çok şükür evde yine ne pişiyor ne yeniliyor hiç bakmadım dolayısıyla dikkat edemedim yarın sabahtan yine sizinle birlikteyim inşallah kahvaltıdan sonra hemen koşu bandına çıkmam lazım ki kaçamak yapmaım
Odulsuz, kacamaksiz, egzersizli harika birgun olmus, kullerinden dogmussun melegim:)İyi akşamlar kızlar
Cuma menüm
10:30
Mantarlı, az sucuklu omlet, 1 parça beyaz peynir, 5 zeytin, kapya biber, 1 yk humus, 50gr tambuğday ekmekcik
12:30
1 kare %80 bitter çikolata, şekersiz Türk kahvesi
16:00
3-4 parça hindi şiş, ızgara sebze, yarım dilim ekmek
20:00
Yarım bardak kefir, 5 tane liçi ( 30-40 kalori falan yapıyor )
Su: 1,5 litre
Spor: 13000 adım
Canim hic sorun olmadi aksam saat 17ye kadar en gec bildirimini yapmalisin.Kızlar selam. Kusura bakmayın nolur bugün için sabahtan atmam gerekiyordu sanırim. Hazir yeri gelmisken sorayım. En son kaçta atabiliyoruz tartiyi?
Canim sagol yazdigin icin, hallettik eksigimizi..Yawrukush @Kozmogirl17 @stitch
Sonuç listesine baktım da bizim listede biri eksikmiş uyarmışlar sadece Kaptanı etiketlemişler haberiniz olsun
Canim cook keyifli ,cok eglenceli bir tatil diliyorum size ailecek :)Kizlar tesekkurler beni sordugunuz icin
Cok kosusturmacali geciyor, tartildim ana kacirdim bildirim saatiniyarin tatile gidiyoruz, saat 12bucuk hala bavul hazir degil, mutfak darmadagin ve grip oluyorum cok halsizim offf
Canim menun cok guzel, reglin gecikti bebis ihtimalin var mi?Dünkü menüm
Sabah 2 yumurta
Bir domates
2 zeytin
Biraz peynir
Akşam 16 30 gibi
Bir mevlütteydim sadece tavuk yedim ve ayran
Ve gün benim için bitti
Akşam da 8 30.gibi bi çay bardağı çay içtim eşime eşlik etmek için
Bugün tartıldım ama hacet sorunum var
Bugün hiç bi gram verememişim malesef bide regl öncesindeyim hatta gecikmemin 6.günü onun şişkinliği de var büyük ihtimalle
Dün verdiğim 750 grama sayıyorum
Canim benim cooook ama coooook sevindim :))
O zaman dans, o zaman renk :)
Ankaraya mi atandin, nerede calisacaksin?
Ne kadar heyecanli.. :)
Ailende sevindi mi?
Kardesinde gelmis canim gozunaydin, menune ceza geliyor ama bu guzel haberlerle kurtulamazsin :))
Canim sporun cok guzel olmus bugun yuruyuste eklemissin ama menunde karbonhidrat baskin..
Kahvaltida 3 dilim ekmek, oglen pilav , patates, 1 dilim ekmek..
Kalori olarak guzel menun fakat daha cok sebze yemekleri, protein urunleri, salata eklesen, mesela 1 ogun ara ogun yapsan daha guzel sonuclar alacaksin eminim.
Tahin pekmez ve ekmek odulun olsun canim, zaten emziriyorsun da :)
Canim hepinize topluca sifalar dliyorum, bugun sporun ve guzel menunle bekliyoruz :)
Odulsuz, kacamaksiz, egzersizli harika birgun olmus, kullerinden dogmussun melegim:)
Canim hic sorun olmadi aksam saat 17ye kadar en gec bildirimini yapmalisin.
Tbiki sabah ac karnina ilk is tartilman daha iyi olur ama bir isin vs varsa aksam 17ye kadar bildirim yapabilirsin :)
Canim sagol yazdigin icin, hallettik eksigimizi..
Canim cook keyifli ,cok eglenceli bir tatil diliyorum size ailecek :)
Bavul , mutfak her sey hallolur, keyifle gidip gelin Senemim.
Canim menun cok guzel, reglin gecikti bebis ihtimalin var mi?
Hakkinizda hayirlisi olsun, bebislerde en hayirli zamanda gelsin insallah:)
| İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| Deryaondiet | |||||||
| ciseak77 | |||||||
| Esperanza006 | |||||||
| Elizan-seyma | |||||||
| hega8286 | |||||||
| AppLesma | |||||||
| allymcbeal | ODUL 150IA | ||||||
| mifihafa | |||||||
| angelnesss | |||||||
| Gonulmeyvesi | |||||||
| Huzurvermeyolunda | |||||||
| nnurc | ODUL MUAF | ||||||
| Haeshin | |||||||
| fyzanur | 15DK ELIPTIK | ||||||
| Melegimkorusun |
Daha 6 gun gecikmis canim, bir kac gun daha bekle canim, insallah senide hamilelik haberini takimimizda aliriz, inan oyle heyecanla bekliyorum ki...Evet bu ay tam bir sene oldu bir senedir istiyoruz amiiinn
Evde test yapıyorum her gün ama negatif sonuç çıkıyor acaba yinede hamile olabilir miyim
Ayy inşallah yaa çok istiyorum Rabbim nasip etsin isteyen herkeseeDaha 6 gun gecikmis canim, bir kac gun daha bekle canim, insallah senide hamilelik haberini takimimizda aliriz, inan oyle heyecanla bekliyorum ki...
Hayirlisiiii..
Canim gozun aydin cok sevindim
Hayırlı olsun canım
Gözün aydın canim tebrik ederim
Bende bugün makarna yedim pişman oldum
Tebrik ederim canım kaçırma hak eden bir gün olmuş toparlarsın sonra
Güne erken kapatmışsın canım menüngüzelSporda yapmışsın çok iyi bence
teşekkür ederim kızlar :)Gözün aydın canım çok sevindim hayırlı olsun şnl
çoooookkk teşekkür ederim canımCok cok cok sevindim, allah iyi gonlune gore vermis
Ne zaman is basi kismetse?
teşekkür ederim canım :)Bende tebrik ederim hayirli olsun insallah
özgeciiimmmm çokkkk teşekkür ederimCanim benim cooook ama coooook sevindim :))
Ailende sevindi mi?
Kardesinde gelmis canim gozunaydin, menune ceza geliyor ama bu guzel haberlerle kurtulamazsin :))
Canim sporun cok guzel olmus bugun yuruyuste eklemissin ama menunde karbonhidrat baskin..
Kalori olarak guzel menun fakat daha cok sebze yemekleri, protein urunleri, salata eklesen, mesela 1 ogun ara ogun yapsan daha guzel sonuclar alacaksin eminim.
Canim hepinize topluca sifalar dliyorum, bugun sporun ve guzel menunle bekliyoruz :)
Odulsuz, kacamaksiz, egzersizli harika birgun olmus, kullerinden dogmussun melegim:)
Tbiki sabah ac karnina ilk is tartilman daha iyi olur ama bir isin vs varsa aksam 17ye kadar bildirim yapabilirsin :)
nereye gidiyorsun tatile , ohh ne güzel :) geçmiş olsun canım , bol bol c vitamini al grip hafif geçer belki.Kizlar tesekkurler beni sordugunuz icin
Cok kosusturmacali geciyor, tartildim ana kacirdim bildirim saatiniyarin tatile gidiyoruz, saat 12bucuk hala bavul hazir degil, mutfak darmadagin ve grip oluyorum cok halsizim offf
Yaa en son bildirim saati kaç onu bilmiyorum dün kızlardan biri de sormuştuKizlar tesekkurler beni sordugunuz icin
Canım hergün azalacak diye birsey yok üzülme arada böyle durur kilonu sabitlersin regl şişkinliğide olabilir . En az 10 günlük geçilmeden sonra o testler doğru gösterir bir 10-15 gün geçmesi lazım canımDünkü menüm
Sabah 2 yumurta
Bir domates
2 zeytin
Biraz peynir
Akşam 16 30 gibi
Bir mevlütteydim sadece tavuk yedim ve ayran
Ve gün benim için bitti
Akşam da 8 30.gibi bi çay bardağı çay içtim eşime eşlik etmek için
Bugün tartıldım ama hacet sorunum var
Bugün hiç bi gram verememişim malesef bide regl öncesindeyim hatta gecikmemin 6.günü onun şişkinliği de var büyük ihtimalle
Dün verdiğim 750 grama sayıyorum
Canım sen yetiştin sanırım da en son kaçta ben de bilmiyorum gören olursa cevap yazarKızlar selam. Kusura bakmayın nolur bugün için sabahtan atmam gerekiyordu sanırim. Hazir yeri gelmisken sorayım. En son kaçta atabiliyoruz tartiyi?
Afiyet olsun canım ödülün olur triliçe. Ben de çok severimOtele geldik bugun. Yemekte fln abartmadim normal yedim hatta azicik yedim. Ama aksam yemeginden sonra minik bir dilim trilice yedim. Dilim normal bir dilimin yarısı ancaydi
Evet canım bu haftada fena değilizKizlar tebrik ederim 4 .luk alinmis galiba , @stitch kuzum nerdesin cok merak ettim simdi .
Teşekkür ederim kaptanım bu haftayı da atlattım mı çok daha kararlı ilerleyeceğim inşCanim benim cooook ama coooook sevindim :))
Ailende sevindi mi?
Günaydın feyzoş çok şükür keyifler yerinde atandın, ailenle sorunlar çözüldü, kardeşin geldi gözün aydıngünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?