Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydın arkadaslar ve sevgili kaptanım Yawrukush nasılsınız guzel haftaspnları hepinize ben curcuna telaş kahvaltı ettim cocukları dpyurdum en kücügü uyuttum hic bir işe elimi sürmeden kosu bandına cıktım onu yapim bunu yapim sonra yaparım derken yapamıyrm sonra yürüyüsümü iyisimi en bastan baslıyayım dedim buguj iki ögün yapmayındğsünğyrm

Selam kizlar guzel kacamaksiz hafta sonlari diliyorum hepinize
stitch canim hic olmadi canim bide kaptis yardimcisin sana cıkcıkcık diyorum canim lütfen bidaha olmasin
fyzanur canim cooook sevindim hem ailenle aranin duzelmesine hem gonlundekinin olmasina ozaman is hayatinda basarilar dileriz sana tatlim
Gonulmeyvesi canim hadiiii bakalim gelsin bebis haberi sendende insallah hamissindir
Melegimkorusun tatlim evet ole bi eksigimiz olmus duzelttik canim sagol haber verdigin icin yinede
Ayrica cok dogru soluyorsun buraya nekadar az ugrarsak ipin ucu okadar cok kaciyor malesef lutfen biraz daha dikkat edelim
E Elizan-seyma cok uzuldum ya valla allah akil fikir versin esinede esinin ailesinede canim
E Esperenza006 iyi tatiller tatlim abartma sakin menuleri listedesin kuzum unutma

Gunaydin canim nasilsiniz en isyisini yapmissin valla sabahtan ne yapilirsa o kar kaliyor valla sonra dedin mi kaliyor spor

İyi yapmışsın canım insanın kafası rahatlıyor spor derdi bitiyor bir de o kadar spor yaptım boşa gitmesin bari diyerek öğünlerde daha dikkatli olunuyor

Sabah 1.5 yumurta yagda 3 zeytin 2dilim ekmek ceyrek gevrek iki buyuk dilim peynir cay
Ara kuru uzumlu yulafli bar kendim yaptim
Ogle 3kasik taze fasulye 3kasik kiymali karnabahar 3kasik yogurtlu kuru patlican yagsiz bolca limonlu salata
Su saate kadar bunlari yedim aksama daha yersem eklerim
Su iki lt oldu 3saat evisi bel egzersizi

Evet Hüma Bilge koyacağız inşallah

Ayy inşallah inşallahh

Amiinn inşallah çok sağol canımm

Selamlar kizlar yine hafta sonu takimimiz sessiz..
Neler yapiyorsunuz , herkesler iyi mi?
Dun yarismada 4. olduk, gecen hafta cezamizi sildirdik , takimimizin durumu gayet guzel.
Sizlerde harika kilolar verip zayifliyorsunuz daha ne olsun :)

Ayy inşallah yaa çok istiyorum Rabbim nasip etsin isteyen herkesee

Yani çıkmayabilir bu durum normal mi
Regli epey geciktikten sonra yapmistim ben 2 oglumda da biraz daha bekle canim, hayirlisi...

Ahh canim cook sevindim, diskapi hastanesi de oldukca iyi bir hastane..
Gozunuzaydin olsun canim, insallah is hayatin cok mutlu, cok keyifli olur :)

Canim dun yazmistim gozden kacmis olabilir , Turkiye saatiyle en gec 17 ye kadar bildirimi yapmis olmaniz gerekiyor.

Evet canim yilbasinda hepimizin ipinin ucu kacacak , oyuzden o gune kadar tedbir almak en guzeli :)

Harikasin huzurcum, kocaman alkislar geliyor sana

Afiyet olsun canim gayet guzel, oglen ekmekte yememissin cok guzel :)

Evet Hüma Bilge koyacağız inşallah
Masallah ne guzel bir isim, Allah adiyla saglikli , mutlu, huzurlu yasamayi nasip etsin gulum :)

Bizde de ayni durum canim, insanliktan cikiyorum, kendi hayatim diye bir sey yok.
Sirf bir yere giderken hazirlanmak zaten basli baslina yorucu bir sey.
Gittigimiz yerlerde de rezil oluyoruz zaten :)
Demem o ki cocuklu herkes ayni durumda , o yuzden sag salim buyusunler , mutlu olsunlar...
Anne baba olmak birazda , kendi hayatini kurban etmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…