- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Gunaydin canim nasilsiniz en isyisini yapmissin valla sabahtan ne yapilirsa o kar kaliyor valla sonra dedin mi kaliyor sporGunaydın arkadaslar ve sevgili kaptanımYawrukush nasılsınız guzel haftaspnları hepinize ben curcuna telaş kahvaltı ettim cocukları dpyurdum en kücügü uyuttum hic bir işe elimi sürmeden kosu bandına cıktım onu yapim bunu yapim sonra yaparım derken yapamıyrm sonra yürüyüsümü iyisimi en bastan baslıyayım dedim buguj iki ögün yapmayındğsünğyrm
Yetisti yetisti canim enson 18.00 e kadar bildirim yapsaniz iyi olur kizlar E Esperenza006 sonrasi riskli oluyor cunkuCanım sen yetiştin sanırım da en son kaçta ben de bilmiyorum gören olursa cevap yazar ☺
Baya da süre varmışYetisti yetisti canim enson 18.00 e kadar bildirim yapsaniz iyi olur kizlar E Esperenza006 sonrasi riskli oluyor cunku
İyi yapmışsın canımGunaydın arkadaslar ve sevgili kaptanımYawrukush nasılsınız guzel haftaspnları hepinize ben curcuna telaş kahvaltı ettim cocukları dpyurdum en kücügü uyuttum hic bir işe elimi sürmeden kosu bandına cıktım onu yapim bunu yapim sonra yaparım derken yapamıyrm sonra yürüyüsümü iyisimi en bastan baslıyayım dedim buguj iki ögün yapmayındğsünğyrm
Evet Hüma Bilge koyacağız inşallahGuzel bir menu olmus canim..
Yine guzel bir menu canim..
Canim menun guzel, kilon icinde tebrik ediyorum:)
Aile durumlari cok zor, sana akil verebilecek bir durumum olsaydi keske..
Bende de ayni derdin bir baska turlusu mevcut
Uzulecek hicbir sey yok canim, gayet guzel regliye ragmen.
Canim menulerinde bazen ekmek, ara sirada karbohidrat oluyor.
Deneme suren bitti ben senin listemize dahil olmani istiyorum bu hafta bize ne kadar kararli oldugunu menu ve yapabildigin egzersizlerle gosterir misin?
Elbette ki belini zorlamadan..
Canim Allah yardimcin olsun, ne desem bos.
Evlendigin zaman malesef esinin ailesiyle de evleniyorsun, umuyorum ki esin senin yaninda ,sana destektir.
Her ne olursa olsun esinle arani bozmamak icin cabala..
Her sey mutlu olacagin bir sekilde sonuclanir insallah..
Nurcum cok tebrik ediyorum, nasil oldunuz canim?
Tebrikler canisi cook sevindim :)
Harika bir eksi cok sevindim canim benim :)
Saglikla kavusun bebisimizle de kilolari beraber veririz.
Isim dusundunuz mu canim :)
Ben aslinda cok kirildim sana Gamzeeeeee...
Habersiz, sessiz sedasiz biraktin gitin bizi..
Ama neyse cok guzel bir haberle gelmissin , cok sevindim canim, saglikla kucaginiza alin insallah bebisinizi:)
Nasil gidiyor hamilelik, her sey yolunda mi canim?
Adıyla yaşasın hayırlısıyla kucağına alırsın insallahEvet Hüma Bilge koyacağız inşallah
Inşallah bebiş olur canimAyy inşallah yaa çok istiyorum Rabbim nasip etsin isteyen herkesee
Yani çıkmayabilir bu durum normal mi
İnşallah amiinnInşallah bebiş olur canim
Selam kizlar guzel kacamaksiz hafta sonlari diliyorum hepinize
stitch canim hic olmadi canim bide kaptis yardimcisin sana cıkcıkcık diyorum canim lütfen bidaha olmasin
fyzanur canim cooook sevindim hem ailenle aranin duzelmesine hem gonlundekinin olmasina ozaman is hayatinda basarilar dileriz sana tatlim
Gonulmeyvesi canim hadiiii bakalim gelsin bebis haberi sendende insallah hamissindir
Melegimkorusun tatlim evet ole bi eksigimiz olmus duzelttik canim sagol haber verdigin icin yinede
Ayrica cok dogru soluyorsun buraya nekadar az ugrarsak ipin ucu okadar cok kaciyor malesef lutfen biraz daha dikkat edelim
E Elizan-seyma cok uzuldum ya valla allah akil fikir versin esinede esinin ailesinede canim
E Esperenza006 iyi tatiller tatlim abartma sakin menuleri listedesin kuzum unutma
Canım hergün azalacak diye birsey yok üzülme arada böyle durur kilonu sabitlersin regl şişkinliğide olabilir . En az 10 günlük geçilmeden sonra o testler doğru gösterir bir 10-15 gün geçmesi lazım canımRabbim hayırlı bir zamanda hayırlı bir evlat versin inş
Regli epey geciktikten sonra yapmistim ben 2 oglumda da biraz daha bekle canim, hayirlisi...Ayy inşallah yaa çok istiyorum Rabbim nasip etsin isteyen herkesee
Yani çıkmayabilir bu durum normal mi
Ahh canim cook sevindim, diskapi hastanesi de oldukca iyi bir hastane..teşekkür ederim kızlar :)
çoooookkk teşekkür ederim canımiş başı ne zaman olacak bilmiyorum canım , hangi belgeler felan istenecek o açıklanacak sonra da 15 gün süre veriliyor sanırım :)
teşekkür ederim canım :)
özgeciiimmmm çokkkk teşekkür ederim,evet ailem de çok mutlu oldu . hiç beklemiyorduk , şok yaşadık resmen . ankaraya atandım canım ,dışkapı hastanesine atandım . evime çok yakın mesafede . veterinerlik fakültesi de hastaneye 5 dk yürüme mesafesinde :) şimdi iş başı ne zaman olacak onu bekliyoruz, ,15 gün ya da 1 ayı bulabilir , çok şükür evdeki stresli ortam son buldu
Canim dun yazmistim gozden kacmis olabilir , Turkiye saatiyle en gec 17 ye kadar bildirimi yapmis olmaniz gerekiyor.Yaa en son bildirim saati kaç onu bilmiyorum dün kızlardan biri de sormuştukötü oldu canım haftaya yüzden ikiye bölünecek inş tatil bol hareketli aktiviteli olur da kilo fazla verirsin iyi tatiller canım iyi eğlenceler
Evet canim yilbasinda hepimizin ipinin ucu kacacak , oyuzden o gune kadar tedbir almak en guzeli :)Afiyet olsun canım ödülün olur triliçe. Ben de çok severimburda Türk markette gördüm 2 hafta oldu alalı yılbaşında yapacağım inş bekliyorum sabırsızlıkla kaptan duymasın birde böyle tatlıları en azından öğleden sonraki ara öğünde ye akşam yemeğinden sonra çok geç oluyo
Evet canım bu haftada fena değiliz ☺ Üstelik ben sabit geldim kanadalıinanılır gibi değil
Teşekkür ederim kaptanım bu haftayı da atlattım mı çok daha kararlı ilerleyeceğim inşYılbaşında biraz ipin ucu kaçabilir ondan o zamana kadar daha da dikkat etmek istiyorum ki Cuma artı gelmeyeyim
Günaydın feyzoş çok şükür keyifler yerinde atandın, ailenle sorunlar çözüldü, kardeşin geldi gözün aydın
Harikasin huzurcum, kocaman alkislar geliyor sanaGunaydın arkadaslar ve sevgili kaptanımYawrukush nasılsınız guzel haftaspnları hepinize ben curcuna telaş kahvaltı ettim cocukları dpyurdum en kücügü uyuttum hic bir işe elimi sürmeden kosu bandına cıktım onu yapim bunu yapim sonra yaparım derken yapamıyrm sonra yürüyüsümü iyisimi en bastan baslıyayım dedim buguj iki ögün yapmayındğsünğyrm
Afiyet olsun canim gayet guzel, oglen ekmekte yememissin cok guzel :)Sabah 1.5 yumurta yagda 3 zeytin 2dilim ekmek ceyrek gevrek iki buyuk dilim peynir cay
Ara kuru uzumlu yulafli bar kendim yaptim
Ogle 3kasik taze fasulye 3kasik kiymali karnabahar 3kasik yogurtlu kuru patlican yagsiz bolca limonlu salata
Su saate kadar bunlari yedim aksama daha yersem eklerim
Su iki lt oldu 3saat evisi bel egzersizi
Masallah ne guzel bir isim, Allah adiyla saglikli , mutlu, huzurlu yasamayi nasip etsin gulum :)Evet Hüma Bilge koyacağız inşallah
Bizde de ayni durum canim, insanliktan cikiyorum, kendi hayatim diye bir sey yok.Merhaba han9mlar
Çocuklardan fırsat bulup giremiyorum hafta sonu da.olunca 2 kat yoğunluk oluyor birazdan dışarı cikicaz
3 çocuğu hazırla evi topla çamaşır katla yerleştir herşeye yetişemiyorum bazen çok moralim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?