Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Su ve spor güzel canım sabahki menün biraz fazla karbonhidratlı olmuş en azından akşam karbonhidrat almamışsındır umarım öyle ise güzel
Çocuklarla evet zor oluyor canım büyüyünce rahat edicez ama şimdi bolca sabır ve güç diliyorum
MERhaba arkadaslar
Sabah sade kahve
menemen
Iki üc catal helva

Ara
2 kasik yogurt üstüne yabanmeesini biraz yulaf

Aksam 17.0
1 tabak etli patates yemegi salata

18.30
Birlac tane kaju ve bitki cayi

4 km kosu bandindan 9 bin adim
Menü ve sporu beğendim canım su da iyi ise süper

İyi akşamlar Kızlar
Cumartesi menüm
10:30
1 haşlanmış yumurta, 1 yk lor peyniri, çeyrek avakado, 1 dilim ekmek, çok az fırında pişmiş tatlı patates

13:30
Şade Türk kahvesi, 1 yk kuru dut, 1 ceviz

15:00
Yulaflı bar ( kan şekerim düştü elim ayağım titremeye başladı yanımda o vardı bunu yedim )

18:30
3 tane fırında pişmiş balık nugget, 1 kase yeşil mercimek yemeği, salata

20:00 gibi 5-6 badem yerim ve yeşil çay içerim

Su: 1,5 litre
Spor: 9000 adım
Yawrukush Kozmogirl17 stitch

Aksam ne yedin canim asil onemli olan o yoksa menun guzel baya bi
MERhaba arkadaslar
Sabah sade kahve
menemen
Iki üc catal helva

Ara
2 kasik yogurt üstüne yabanmeesini biraz yulaf

Aksam 17.0
1 tabak etli patates yemegi salata

18.30
Birlac tane kaju ve bitki cayi

4 km kosu bandindan 9 bin adim
Gayet iyi gidiyorsun tatlim
Menun guzel suyunu az arttir canim adimdan baska spor yok sanirim

Selamlar kizlar yine hafta sonu takimimiz sessiz..
Neler yapiyorsunuz , herkesler iyi mi?
Dun yarismada 4. olduk, gecen hafta cezamizi sildirdik , takimimizin durumu gayet guzel.
Sizlerde harika kilolar verip zayifliyorsunuz daha ne olsun :)
Selam kaptisim misafirim vardi yeni gittiler valla yine yogun geciyor yani gunler

İyi geceler bu aksam
Hazir makarna manti saat 6da yedim
hic hesapta yoktu bir kibrit kutusu kadar kadayif tatlisi esim getirince tutamadim kendi mi bu senenin son kacamagi olacak insallah

Sagol canim. Cocuklar bayiloyor noel babaya. Sevinkislerdir tabiki. Keyfinizin yerinde olmasi super

nereye gidiyorsun tatile , ohh ne güzel :) geçmiş olsun canım , bol bol c vitamini al grip hafif geçer belki.
Kuzey ispanya
Sagol canim, insallah haftaya cuma tarti yuzumu guldurur yilbasi sonrasi

Coook haklisin tatlim, biraz sopayi hakediyorum bu aralar. Donuste haftaya tam gaz sporlara devam edicem soz

Deli ettin beni melek melek sakin cikma listeden turkiye tatili oncesi o hedef gerceklesecek okadar . Okadar azki hedefine ulasmana

Kiz melek ne guzel diyosun sonra biseyler oluyo sana hop pes etme moduna geciyo sonra ben neyapiyorum ya diyip sukur kendine geliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…