- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Su ve spor güzel canım sabahki menün biraz fazla karbonhidratlı olmuş en azından akşam karbonhidrat almamışsındır umarım öyle ise güzelSabah 1.5 yumurta yagda 3 zeytin 2dilim ekmek ceyrek gevrek iki buyuk dilim peynir cay
Ara kuru uzumlu yulafli bar kendim yaptim
Ogle 3kasik taze fasulye 3kasik kiymali karnabahar 3kasik yogurtlu kuru patlican yagsiz bolca limonlu salata
Su saate kadar bunlari yedim aksama daha yersem eklerim
Su iki lt oldu 3saat evisi bel egzersizi
Çocuklarla evet zor oluyor canım büyüyünce rahat edicez ama şimdi bolca sabır ve güç diliyorumMerhaba han9mlar
Çocuklardan fırsat bulup giremiyorum hafta sonu da.olunca 2 kat yoğunluk oluyor birazdan dışarı cikicaz
3 çocuğu hazırla evi topla çamaşır katla yerleştir herşeye yetişemiyorum bazen çok moralim bozuluyor
Menü ve sporu beğendim canım su da iyi ise süperMERhaba arkadaslar
Sabah sade kahve
menemen
Iki üc catal helva
Ara
2 kasik yogurt üstüne yabanmeesini biraz yulaf
Aksam 17.0
1 tabak etli patates yemegi salata
18.30
Birlac tane kaju ve bitki cayi
4 km kosu bandindan 9 bin adim
Aksam ne yedin canim asil onemli olan o yoksa menun guzel baya biSabah 1.5 yumurta yagda 3 zeytin 2dilim ekmek ceyrek gevrek iki buyuk dilim peynir cay
Ara kuru uzumlu yulafli bar kendim yaptim
Ogle 3kasik taze fasulye 3kasik kiymali karnabahar 3kasik yogurtlu kuru patlican yagsiz bolca limonlu salata
Su saate kadar bunlari yedim aksama daha yersem eklerim
Su iki lt oldu 3saat evisi bel egzersizi
Gayet iyi gidiyorsun tatlimMERhaba arkadaslar
Sabah sade kahve
menemen
Iki üc catal helva
Ara
2 kasik yogurt üstüne yabanmeesini biraz yulaf
Aksam 17.0
1 tabak etli patates yemegi salata
18.30
Birlac tane kaju ve bitki cayi
4 km kosu bandindan 9 bin adim
Menun guzel suyunu az arttir canim adimdan baska spor yok sanirimİyi akşamlar Kızlar
Cumartesi menüm
10:30
1 haşlanmış yumurta, 1 yk lor peyniri, çeyrek avakado, 1 dilim ekmek, çok az fırında pişmiş tatlı patates
13:30
Şade Türk kahvesi, 1 yk kuru dut, 1 ceviz
15:00
Yulaflı bar ( kan şekerim düştü elim ayağım titremeye başladı yanımda o vardı bunu yedim )
18:30
3 tane fırında pişmiş balık nugget, 1 kase yeşil mercimek yemeği, salata
20:00 gibi 5-6 badem yerim ve yeşil çay içerim
Su: 1,5 litre
Spor: 9000 adım
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Selam kaptisim misafirim vardi yeni gittiler valla yine yogun geciyor yani gunlerSelamlar kizlar yine hafta sonu takimimiz sessiz..
Neler yapiyorsunuz , herkesler iyi mi?
Dun yarismada 4. olduk, gecen hafta cezamizi sildirdik , takimimizin durumu gayet guzel.
Sizlerde harika kilolar verip zayifliyorsunuz daha ne olsun :)
Hayır canım yürüyüş yaptım sadeceAksam ne yedin canim asil onemli olan o yoksa menun guzel baya bi
Gayet iyi gidiyorsun tatlim
Menun guzel suyunu az arttir canim adimdan baska spor yok sanirim
Tüm güne bakınca çok çok karbonhidrat olmuş canımİyi geceler bu aksam
Hazir makarna manti saat 6da yedim
hic hesapta yoktu bir kibrit kutusu kadar kadayif tatlisi esim getirince tutamadim kendi mi bu senenin son kacamagi olacak insallah
Evet fazla oldu farkindayim telafi edecegim insallahTüm güne bakınca çok çok karbonhidrat olmuş canım
Yarın bol bol su, normalden fazla hareket, 1 bardak yeşil çay ve daha çok protein ağırlıklı beslen benceEvet fazla oldu farkindayim telafi edecegim insallah
Sagol canim. Cocuklar bayiloyor noel babaya. Sevinkislerdir tabiki. Keyfinizin yerinde olmasi superNe guzel olmus Deryacim :)
Bizim sitedede yasli bir buyuk anne ve buyuk baba noel baba, noel anne kiligina girip aksam gelip , torunlarina supriz yaptilar, bayildik:)
Tatilinizde cok guzel gecer umarim canim, keyfiniz bol olsun.
Ben iyiyim canim, annemde iyi, keyfimiz yerinde:))
Tebrikler canim benim:)
Canim yeni mi evlisiniz?
Evliligin ilk yillarinda ailevi problemler cogu evlilikte oluyor.
Ama esinle guzellikle konusup bir orta yol bulmaniz en guzeli bu durumda.
Mesela ailesi illaki gelecekse, sen kendini hic yormadan onlari agirlamaya calis.
Esin disaridan yemek alsin, ya da cok basit tut yeme isini, elimden bu kadar geliyor de.
Esinle zitlasirsan ,hep tartisma, anlasmazlik olur.
Ailene anltmaman taraftariyim ben.
Cunku hem esinle aralarindaki iliski bozulur, hemde sen ilerde unutursun ama ailen unutmaz...
Guzellikle cozulur insallah canim...
Tebrikler canim:)
Bu hafta menulerinide paylas canim, olur mu?
Menun odul olmus canim ama spora ceza gelecek...
Menu guzel canim, spor yok kucuk bir ceza gelecek ona:)
Kuzey ispanyanereye gidiyorsun tatile , ohh ne güzel :) geçmiş olsun canım , bol bol c vitamini al grip hafif geçer belki.
Sagol canim, insallah haftaya cuma tarti yuzumu guldurur yilbasi sonrasiYaa en son bildirim saati kaç onu bilmiyorum dün kızlardan biri de sormuştukötü oldu canım haftaya yüzden ikiye bölünecek inş tatil bol hareketli aktiviteli olur da kilo fazla verirsin iyi tatiller canım iyi eğlenceler
Coook haklisin tatlim, biraz sopayi hakediyorum bu aralar. Donuste haftaya tam gaz sporlara devam edicem sozSelam kizlar guzel kacamaksiz hafta sonlari diliyorum hepinize
stitch canim hic olmadi canim bide kaptis yardimcisin sana cıkcıkcık diyorum canim lütfen bidaha olmasin
@fyzanur canim cooook sevindim hem ailenle aranin duzelmesine hem gonlundekinin olmasina ozaman is hayatinda basarilar dileriz sana tatlim
Gonulmeyvesi canim hadiiii bakalim gelsin bebis haberi sendende insallah hamissindir
Melegimkorusun tatlim evet ole bi eksigimiz olmus duzelttik canim sagol haber verdigin icin yinede
Ayrica cok dogru soluyorsun buraya nekadar az ugrarsak ipin ucu okadar cok kaciyor malesef lutfen biraz daha dikkat edelim
@Elizan-seyma cok uzuldum ya valla allah akil fikir versin esinede esinin ailesinede canim
@Esperenza006 iyi tatiller tatlim abartma sakin menuleri listedesin kuzum unutma
Deli ettin beni melek melek sakin cikma listeden turkiye tatili oncesi o hedef gerceklesecek okadar . Okadar azki hedefine ulasmanaAfiyet olsun canım ödülün olur triliçe. Ben de çok severimburda Türk markette gördüm 2 hafta oldu alalı yılbaşında yapacağım inş bekliyorum sabırsızlıkla kaptan duymasın birde böyle tatlıları en azından öğleden sonraki ara öğünde ye akşam yemeğinden sonra çok geç oluyo
Evet canım bu haftada fena değiliz ☺ Üstelik ben sabit geldim kanadalıinanılır gibi değil
Teşekkür ederim kaptanım bu haftayı da atlattım mı çok daha kararlı ilerleyeceğim inşYılbaşında biraz ipin ucu kaçabilir ondan o zamana kadar daha da dikkat etmek istiyorum ki Cuma artı gelmeyeyim
Günaydın feyzoş çok şükür keyifler yerinde atandın, ailenle sorunlar çözüldü, kardeşin geldi gözün aydın
Nerelere guttin kankiCoook haklisin tatlim, biraz sopayi hakediyorum bu aralar. Donuste haftaya tam gaz sporlara devam edicem soz
Aksam altiya kadar iyimis ya , nasil bildirim yapilamazBaya da süre varmış☺ yurtdışı için daha erken oluyor tabi ama o da yeterli bence 16:00
Kiz melek ne guzel diyosun sonra biseyler oluyo sana hop pes etme moduna geciyo sonra ben neyapiyorum ya diyip sukur kendine geliyosunKızlar takıma ne kadar sık gelirsek o kadar motive olabiliriz ben geçen hafta çok gelmedim ipin ucunu kaçırdımyalnız ben kendi kendime konuştum yine kimsecikler yok inş sabah kahvesinden sonra bir uğrarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?