Canimcim iki aksamda olmamis malesef aksamlari daha hafif beslenmelisin bence
Sporlar on numara ama
Sabahi cok gec yapmissin canim daha erken yemeye calis ki metabolizman guzel calissin.
Canim hala devammi harika bozmadin seni tebrik ediyorum.
Allah kabul etsin canim benim
Sen kazandin dimi kekle imtihanini
Suyu arttirirsan cok guzel olucak gibi
Zahter nedir tam olarsk canim menun guzel sporda guzel suda
Guzel begendim bi spor eksik iste
Canim neyaptin yedin mi ? Kalori hesaplama programlari biber dolmasi ve sarma gibi turevlerini oldukca kalorili gosteriyor ama bence cok kiyma ve az bulgurla yaparsan harika olur.
Oo gun ben8m de oyleydi canim
Spora baslamissin canim sevindim.
Dizini cok yormadan yapsan kuzum biseyler
Gecmis olsun canim simdi nasilsiniz.
Simdi daha iyiyiz canim ama bikac gun giremedim malesef baya kotuyduk.sagol canim sordugun icin.
sporlar harika eminim cumaya eksiye doner kilonda
Harikaaa
Harikaaa

Gusellll nasil gidiyor mu kilolar.
Benimkide yurume faslina gecti ama ne yurume bildigin jetttttt abiyle surekli kosar vaziyetteler birbirlerini cok itekliyorlar artik bakamiyorum bilee
Biz yakalandik malesef o nalet viruse cocugum guunlerdir atesler icinde yaniyordu hastanede serum aldik neyse ki korkulacak bisey yokmus ama biz bilmiyorduk bu kadar yaygin olduhunu test yaptilar gece netten sonuclarina bakalim dedik infulenza pozitif yaziyor vbilmiyorduk netten bi arastirdik bildin domuz gribi o gece nasil sabah oldu bilmiyorum cocugumun basinda dra gidene kadar hep agladim megersem hastanede tum cocuklar oyleymis salgin varmis ilac verdiler iyiyiz sukur simfi
Aksam ki bulgur ve cicibebe olmamis
Afiyet olsun canim
Cok guzel
Canimmm iyi olmaniza sevindim gamzecim masallah buyumussunuz yakinda cinsiyetiniz belli olur
Yok canim yarama basma begenmediler beni benden sonra kanadali ve kaptis mezun oldu onlarada rozet verdiler bana oda yok grevemi girsem acaba

Selin ve
@Ceyda76 kizlar hosgeldiniz ilgilenemedim sizlerle insallah kilolarinizi hep beraber gyzel bi sekilde vericez selincim bebegin cok minikmis allah bagislasin kız mi erkek mi?
Csnim nurum nasilsin.
Geceyi sutle gecistirmeb harika
menunde harika
Guzel canim menun mekik dizini agritmaz canim bak spor eklemene sevindim
guzel kizin napiyor senemmim
Harikaaaaa yaaa masallah
Amin canim allah kimseye ugratmasin bu virusu jcok fenaydi.Corba hic icmiyor ki neler yaptim ins yarina biseyler yer gobusu eridi kuzumun valla
Lahmacunun oglen olmasi guzel aksamda hafif gecmis ohhh miss
Harika menun
Cok guzel
Nasilsiniz huzurcum simdi
Insallah duzene girer menuleriniz.
Pek diyetlik menu olmamis kuzum cumaya kadar toparlicagina inaniyorum ama
Menulerin guzel gidiyor canim yeni mi basladin diyete yoksa buraya gelmeden oncede diyet yapiyormuydun.