• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim uzme kendini, misafirlerin geldiginde de duzen kurarsin , saglikli yemeklerden yersin, tatlilardan kacinirsin.
Oglus nasil oldu Huzurcum?

Cok sevindim krokanlari satmamalarina :)))
Hain kaptan :)))

Menu guzel olmus selincim, henuz egzersiz yapmiyorsun degil mi bebisin cok kucuk, egzersizden muaf tutari seni:)

Canimmmm :KK200:
Nasil gecti sinavlar?
Bebisimiz, sen iyisin insallah..
Bizler , kendi adima ben biraktigin gibiyim kosturmacayla geciyor gunler ama cok sukur halimize :)

Bacagin nasil oldu Senemim, misafirlerle ve oglen menun bozulmus.
Bcagin iyilesirse egzersiz eklersin cok daha rahat gider kilolar..

Gecmis olsun Deryacim neyi var kuzunun?

Neden siskinlik oldu acaba?
Daha iyi misin bugun?
Siskinlik problemin devam ediyor mu canim?

Hay Allah canim esinden mi bulasti sana acaba, atesin gecti mi acaba?
Haber ver bize durumundan...
Acil sifalar gulum..

Nasil oldunuz Ozlemim, Koray nasil oldu?

Canim cok uzuldum ogluna, onada ilac basladiniz mi?
Ailecek acil sifalar kuzum...

Neden tartilamadin canim?
Regli oldugun icin mi tartilmak istemiyorsun?
Henuz listede olmadigin icin sorun degil, tartilana kadar bekleriz..
Sagol canim. Grip oldu

Günaydın kızlar nasılsınız ? Benim hastane işlerim uzadı gitti,işini eksik yapan insanlar yüzünden . dünde atandığım kurum aradı 3 şubata kadar evrakları getirip başlamanız gerek diye . başka şehirde takıldım kaldım ,gidemiyorum. Pazartesi sonuç göstermeye gideceğim inşaallah ameliyat demez . mr sonucunda bağırsak fıtığı yazıyor nolacak bilmiyorum.üst üste geldi her şey . tren biletlerim de yandı. Bana dua edin lütfen :KK43:
Cook gecmis olsun canim.

Günaydın kızlar nasılsınız ? Benim hastane işlerim uzadı gitti,işini eksik yapan insanlar yüzünden . dünde atandığım kurum aradı 3 şubata kadar evrakları getirip başlamanız gerek diye . başka şehirde takıldım kaldım ,gidemiyorum. Pazartesi sonuç göstermeye gideceğim inşaallah ameliyat demez . mr sonucunda bağırsak fıtığı yazıyor nolacak bilmiyorum.üst üste geldi her şey . tren biletlerim de yandı. Bana dua edin lütfen :KK43:
Allah sifa versin isleriniz kolaylikla yoluna girsin insallah.

Dunden beri alintilari cevaplamaya calisiyorum anca bitti selam herkese nasilsinix
hosgeldin canimmmm :KK74:
daha iyiymissiniz, cok sevindim :KK36:
biz de iyiyiz, anlamadigim bir yogunluk oldu bu sira, dizim de eklenince sporlar aksadi ama duzenli hergun yapmak istiyorum aslinda, vazgecmedim de bir turlu istedigim hedefi yakalayamadim. ama dedigin gibi dizin kullanilmadigi mekik vs hareketlerle idare edicem artik bir sure.
kizim iyi, tuvalet egitimine basladik ama cok yavas, eskiden evde kullanirdi simdi nedense birakti tamamen, ama kreste kullaniyormus. bakalim ne zaman birakicaz bezleri :)

Merhaba hanımlar
Oğlum gecen gece uykusundan uyandi cok huysuzlandi gözlerine baktim kipkirmizi kızımdan geçmiş sanırım göz enfeksiyonu olmus bulaşıcı demiştiniz dikkat etmedim sanırım çok üzüldüm sabah kadar uyumadık bugünde sersem gibi dolandım
Bugunki menüm
Sabah 1130
2 yum tereyağlı omlet marul 2 zeytin 2 çatal peynir
Ara yok
Öğlen
1630
2 kase tavuklu şehriyeli corba cok acıkmıştım
1 avuç leblebi(içeriğe bakmadim tuz şeker nisastaliymis cok uzgunum)
Akşam 1930
Yoğurtlu patlıcan avuç ici kadar ekmek
Şu 2 litre
Spor yapamadim
@Yawrukush
@Kozmogirl17
@Melegimkorusun
bence guzel menun canim, bir avuc leblebide bence hic sakinca yok :super:

Menun cok guzel canim. Senin de spora baslaman lazim. Hic degilse gunluk 15-20 dakika yerinde yuruyud de olsa yapabilsen super olur
haklisin canim, ama kac gundur is cikisi arkadasimiz geliyor, bu aksam da baska biri gelicek, o yuzden de gidip spor yapamiyorum aslinda

gecmis olsun canim, olumlu dusun olumlu mesaj ver evrene, hepsi birer birer cozulur ;)
kolay gelsin :KK36:

çok araştırdım ben suda çözünenlerin daha etkili olduğuna karar verdim. O yüzden ben toz olanı aldım. Çevremde kapsülde kullananlar var bunun kadar etkili değil canım

Bu saatte olsa iyi öğleden beri ve daha bitmedi çiçek topraklarına varana kadar en ufak detayları bile elden geçireceğim için zor biter. Sömestr yaklaştı büyük kızım üniversiteden gelecek biraz huzur bulsun dedim.

Fedakar anne çook kolay gelsin 🤗

Yaaa bende 58'i gördüm 2015'te. 😤Sonra ipi kaçırdım yakalyamadım. Ama burada beraber bu işi başaracağumıza inanıyorum. 💃🏻💃🏻💃🏻
Birincilik zaten bizim ama senin sayende olacak ben versem versem bir kilo veririm gibi geliyor (menopozla hayat yavaş) ama ekstra spor yapıyorum sırf yüzünü kara çıkarmamak için. (bisiklet spor rutinimde yok) 💖 🤩

Yaa canım eşim çok tatlısın benimde çok hızlı depil kilo verişim 🤗
İnşallah birinci oluruz
Dün 67.9 u gördüm inşallah yarında görürüm 😎😎

Evet canim yılbaşında bikac bişey yiyince ve üstüne regli olunca yerimde saydım o an karar verdim
Tarti da eksiyi gormek muhtesem hissettiriyor
Aynen devam canim motivasyonumuzu düşürmek yok öncelikli hedef 72 sonraki hedef 68 🤩

İnşallah başarıcaz ben gün içinde arada bir zayıflıyorum çok zayıf olucam diyorum kendi kendime 😄😄

canim domuz gribi salgini varmis TR'de. aman dikkat et, ertelemeden bir doktora gorun.
Gecmis olsun 😔😔

Evet canım duydum bende korktum açıkçası
Ama ateşim düştü dün gece bende bol bol yattım nerdeyse hiç.kalkmadım başımın ağrısı geçmiyor bi türlü 🙁
Çok sağol canım

Canimcim iki aksamda olmamis malesef aksamlari daha hafif beslenmelisin bence
Sporlar on numara ama

Sabahi cok gec yapmissin canim daha erken yemeye calis ki metabolizman guzel calissin.

Canim hala devammi harika bozmadin seni tebrik ediyorum.

Allah kabul etsin canim benim
Sen kazandin dimi kekle imtihanini
Suyu arttirirsan cok guzel olucak gibi

Zahter nedir tam olarsk canim menun guzel sporda guzel suda 👍

Guzel begendim bi spor eksik iste

Canim neyaptin yedin mi ? Kalori hesaplama programlari biber dolmasi ve sarma gibi turevlerini oldukca kalorili gosteriyor ama bence cok kiyma ve az bulgurla yaparsan harika olur.

Oo gun ben8m de oyleydi canim

Spora baslamissin canim sevindim.

Dizini cok yormadan yapsan kuzum biseyler

Gecmis olsun canim simdi nasilsiniz.

Simdi daha iyiyiz canim ama bikac gun giremedim malesef baya kotuyduk.sagol canim sordugun icin.
sporlar harika eminim cumaya eksiye doner kilonda

Harikaaa

Harikaaa 👍👍👍

Gusellll nasil gidiyor mu kilolar.

Benimkide yurume faslina gecti ama ne yurume bildigin jetttttt abiyle surekli kosar vaziyetteler birbirlerini cok itekliyorlar artik bakamiyorum bilee

Biz yakalandik malesef o nalet viruse cocugum guunlerdir atesler icinde yaniyordu hastanede serum aldik neyse ki korkulacak bisey yokmus ama biz bilmiyorduk bu kadar yaygin olduhunu test yaptilar gece netten sonuclarina bakalim dedik infulenza pozitif yaziyor vbilmiyorduk netten bi arastirdik bildin domuz gribi o gece nasil sabah oldu bilmiyorum cocugumun basinda dra gidene kadar hep agladim megersem hastanede tum cocuklar oyleymis salgin varmis ilac verdiler iyiyiz sukur simfi

Aksam ki bulgur ve cicibebe olmamis

Afiyet olsun canim 👍

Cok guzel

Canimmm iyi olmaniza sevindim gamzecim masallah buyumussunuz yakinda cinsiyetiniz belli olur
Yok canim yarama basma begenmediler beni benden sonra kanadali ve kaptis mezun oldu onlarada rozet verdiler bana oda yok grevemi girsem acaba😅😅😅😅

Selin ve @Ceyda76 kizlar hosgeldiniz ilgilenemedim sizlerle insallah kilolarinizi hep beraber gyzel bi sekilde vericez selincim bebegin cok minikmis allah bagislasin kız mi erkek mi?

Csnim nurum nasilsin.

Geceyi sutle gecistirmeb harika
menunde harika

Guzel canim menun mekik dizini agritmaz canim bak spor eklemene sevindim
guzel kizin napiyor senemmim

Harikaaaaa yaaa masallah

Amin canim allah kimseye ugratmasin bu virusu jcok fenaydi.Corba hic icmiyor ki neler yaptim ins yarina biseyler yer gobusu eridi kuzumun valla

Lahmacunun oglen olmasi guzel aksamda hafif gecmis ohhh miss

Harika menun

Cok guzel

Nasilsiniz huzurcum simdi
Insallah duzene girer menuleriniz.

Pek diyetlik menu olmamis kuzum cumaya kadar toparlicagina inaniyorum ama

Menulerin guzel gidiyor canim yeni mi basladin diyete yoksa buraya gelmeden oncede diyet yapiyormuydun.

Canım evet bozmadım iyi gidiyor çok şükür
Dün 67 yi gördüm çok mutlu oldum baya zaman oldu görmeyeli 😍

Ahh ah evet önce eşim şimdi de ben hastalandım eşime kan tahlili yapılmadı direk serum taktılar ama bekirtilere bakınca infuelenza gibiydi seruma ateş düşürücüye antibiyotiğe rağmen ateşi düşmemişti

Benimde dün çok ateşim çıktı gece iyi oldum ama çok şükür

Sizede çook geçmiş olsun canım 🤗🤗

Canim uzme kendini, misafirlerin geldiginde de duzen kurarsin , saglikli yemeklerden yersin, tatlilardan kacinirsin.
Oglus nasil oldu Huzurcum?

Cok sevindim krokanlari satmamalarina :)))
Hain kaptan :)))

Menu guzel olmus selincim, henuz egzersiz yapmiyorsun degil mi bebisin cok kucuk, egzersizden muaf tutari seni:)

Canimmmm :KK200:
Nasil gecti sinavlar?
Bebisimiz, sen iyisin insallah..
Bizler , kendi adima ben biraktigin gibiyim kosturmacayla geciyor gunler ama cok sukur halimize :)

Bacagin nasil oldu Senemim, misafirlerle ve oglen menun bozulmus.
Bcagin iyilesirse egzersiz eklersin cok daha rahat gider kilolar..

Gecmis olsun Deryacim neyi var kuzunun?

Neden siskinlik oldu acaba?
Daha iyi misin bugun?
Siskinlik problemin devam ediyor mu canim?

Hay Allah canim esinden mi bulasti sana acaba, atesin gecti mi acaba?
Haber ver bize durumundan...
Acil sifalar gulum..

Nasil oldunuz Ozlemim, Koray nasil oldu?

Canim cok uzuldum ogluna, onada ilac basladiniz mi?
Ailecek acil sifalar kuzum...

Neden tartilamadin canim?
Regli oldugun icin mi tartilmak istemiyorsun?
Henuz listede olmadigin icin sorun degil, tartilana kadar bekleriz..

Büyük ihtimal eşimden geçti
Ateşim onun kadar uzun sürmedi ama başım ve gözlerim çok ağrıyor sanki gözlerim yrnden fırlayacak gibi
bugün daha iyiyim çok şükür 🤗

Back
X