Tebrikler canim harikasinama ama cidden ağlamak istiyorum.bu sonucu hakkettiğimi düşünüyorum (kibirli demeyin ne olur) .cidden çok sıkı spor yaptım.ailem yeter artık iyice sıyırdın dedikçe ben daha dedim.bugün pilates arkadaşlarımdan biri tatilden döndü karın bölgem ve üst bedenimdeki sıkılaşmayı fark etti ki sadece 1 haftadır görmüyordu.
ödül öğünümü 65 kiloya düşünce yemek üzere cepte tutuyorum. :)Bencede fazlasiyla hakettin canim, tekrar yurekten tebrikler, darisi bu haftaya :))
Peki nasil uygun gorursen canim, menulerini ,egzersizlerini tek tek not aldim cok cok iyi gidiyorsun.ödül öğünümü 65 kiloya düşünce yemek üzere cepte tutuyorum. :)
Canim tum puanlarini ve menulerini not ettim, hesaplarinda yanlislik da yok , harikasin.Bugünün sporunu da yazayım:
Wallsit: 150 adet x 2 = 300 puan
Squat: 170 adet x 2 = 340 puan
İpsiz ip atlama: 120 adet x 2 = 240 puan
Zumba 40 dk x 3 = 120 puan
Pilates 50 dk x 3 = 150 puan
Toplam: 1150 puan
Umarım doğru hesaplamışımdır varsa yanlışım öğrenerek düzeltirim
Kozmogirl17
Az evvel aciklayabildim gulum, gecikmeden dolayi cok ozur diliyorumHanimlar bisey sormak istiyorum spor yarismasinin sonucu aciklandi mi ben mi kaçırdım yoksa
Canim ben cumadan beri her gunun spor puani notunu tuttum ama ozellikle cuma gunu cok paylasim olmamis , o sebeple bu haftaki yarismamiz cumartesi- persembe gunleri arasinda olsun :)geçen haftaki spor yarışmamız hangi günleri kapsıyorduYawrukush . ve yeni yarışmamız hangi günleri kapsayacak.
çok korktuğumu söylesem bana inanır mısın? ya başarısız olup takımı mahçup edersem korkusu sardı birden içimi. ama tabi listeye dahil olursam. bizi yukarı taşımak için bırak 3100 puanlık sporu 6000 skoru bile yaparım yeter ki yükselişte biz olalım.Peki nasil uygun gorursen canim, menulerini ,egzersizlerini tek tek not aldim cok cok iyi gidiyorsun.
Bu hafta listemize dahil etmek istiyoruz seni, hazir misin canim esas listeye?
Canim kek olmasa menun daha guzel olurmus, ev isleri ve yuruyus puanlarini hesaplamayi unutma, yarismamiza katil :)İyi geceler
Sabah 7 zeytin 1incir
Kahvalti
1 dilim kizarmis ekmek 1yumurta haslama peynir domates marul cay
Ara
yesilcay elma
Ogle
3 kasik karnabahar yogurt marul salatasi turp
Ara
kereviz salatasi cok ince bir dilim kek
Aksam
3 kasik ispanak az yogurt
Gece
3 kasik yogurt az pul biber
7zeytin 1 incir
Su 2 lt
Spor
2 saat disarda dolasma ev isi
Yarin hepsini hesaplayip yazarim insallah yarisa dahil olurum
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Takimimiz gectigimiz cuma 4. oldu, herkes biliyorum ki elinden geleni yapiyor.çok korktuğumu söylesem bana inanır mısın? ya başarısız olup takımı mahçup edersem korkusu sardı birden içimi. ama tabi listeye dahil olursam. bizi yukarı taşımak için bırak 3100 puanlık sporu 6000 skoru bile yaparım yeter ki yükselişte biz olalım.
Selam Kızlar birkaç gündür yendiğim şeyleri paylaşamadm ama dikkat ediyorum diyetime ama bugün annem geldi ve gözleme yaptı onu yedim her zaman bulduğum birşey değil pişmanım yediğim için ama emzirdiğini için de karbonhidrat askında hiç almıyorum o yüzden yedim Yani ne yalan söyleyeyim ben birkaç gündür bildirim yapamadım ikiz bebeklerim ve gelen gidenin oldu umarım gruptan atılmamışımdır
Canim fark ettiysen bir dilim ekmekle gunu kapadimCanim kek olmasa menun daha guzel olurmus, ev isleri ve yuruyus puanlarini hesaplamayi unutma, yarismamiza katil :)
ama ama cidden ağlamak istiyorum.bu sonucu hakkettiğimi düşünüyorum (kibirli demeyin ne olur) .cidden çok sıkı spor yaptım.ailem yeter artık iyice sıyırdın dedikçe ben daha dedim.bugün pilates arkadaşlarımdan biri tatilden döndü karın bölgem ve üst bedenimdeki sıkılaşmayı fark etti ki sadece 1 haftadır görmüyordu.
Canim tum puanlarini ve menulerini not ettim, hesaplarinda yanlislik da yok , harikasin.
Sagol canim. Sporsuz veremiyorum. Elimden geldigince hergun yapmaya calisiyorum birseyler bakalim.Sağol Deryacim ama bir buçuk saat spor yapmak dinlenmekten daha iyi. Özendim kuzum sanakolaygelsin ✌
başlangıç tarihim ne zaman olacak ?Takimimiz gectigimiz cuma 4. oldu, herkes biliyorum ki elinden geleni yapiyor.
Kendini zorlayip, spora cok yuklenmene gerek yok, zaten menulerine ve sporuna dikkat eden birisin.
Ben senin sorumluluk sahibi birisi oldugunu dusunuyorum, bu sebeple guveniyorum sana :)
Bazi haftalar kilo veremeyebiliriz, bazen cok veririz, bazen az bir kilo bile alabiliriz, ne yaris ati, ne robotuz...Ama beraber takimimiz icn elimizden geleni yaparsak, fazlasiyla yeter , hemde kilolarimiz gider, sagligimiza kavusuruz.
| İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| Deryaondiet | 50 M | ||||||
| Ceydos | |||||||
| Selinn-34 | MUAF | ODUL MUAF | |||||
| Birikizmeselesi | 10DK Y | ||||||
| AppLesma | ODUL | ||||||
| plasticwoman | |||||||
| Birniyetmeselesi | 15DK Y | ||||||
| mifihafa | 10DK Y | ||||||
| angelnesss | |||||||
| Gonulmeyvesi | 10 DK Y | 10DK Y | 10DK Y | ||||
| nnurc |
sağol canım.sende süper gidiyorsun. hele zumba ve pilates bir arada görünce ben heheyt be bravo dedim. spor şart kesinlikle ben bu kadar kilo alıp veriyorum maşallah çok az bir bölgemde sarkma var. devam etmek lazımTebrikler Canım takımın güzelliği işte bende bugün hiç spora gitmek istemiyordum ama takıma yaZdım puanımı gitmek zorundayım dedim iyi ki yazıp gitmişim bu sayede güzel geçti gün.
Ayrıca tebrikler
Teşekkürler canım, hedefim her zaman takım için mücadele etmek
bu hafta sporduz gun olmasiijn o zamanTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PCUMA - CUMARTESI- PAZAR GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Deryaondiet 50 M Ceydos Selinn-34 MUAF MUAF MUAF ODUL MUAF MUAF Birikizmeselesi 10DK Y AppLesma MUAF ODUL plasticwoman MUAF Birniyetmeselesi 15DK Y mifihafa 10DK Y angelnesss Gonulmeyvesi 10 DK Y 10DK Y 10DK Y nnurc 50M
Arkadaslar menulerde unuttugum, gozumden kacan arkadaslarim varsa haber verin duzelteyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?