Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tebrikler canim harikasin

Canim tum puanlarini ve menulerini not ettim, hesaplarinda yanlislik da yok , harikasin.

geçen haftaki spor yarışmamız hangi günleri kapsıyordu Yawrukush . ve yeni yarışmamız hangi günleri kapsayacak.
Canim ben cumadan beri her gunun spor puani notunu tuttum ama ozellikle cuma gunu cok paylasim olmamis , o sebeple bu haftaki yarismamiz cumartesi- persembe gunleri arasinda olsun :)

İyi geceler
Sabah 7 zeytin 1incir
Kahvalti
1 dilim kizarmis ekmek 1yumurta haslama peynir domates marul cay
Ara
yesilcay elma
Ogle
3 kasik karnabahar yogurt marul salatasi turp
Ara
kereviz salatasi cok ince bir dilim kek
Aksam
3 kasik ispanak az yogurt
Gece
3 kasik yogurt az pul biber
7zeytin 1 incir
Su 2 lt
Spor
2 saat disarda dolasma ev isi
Yarin hepsini hesaplayip yazarim insallah yarisa dahil olurum
Yawrukush Kozmogirl17 stitch

DUYURU

***ARKADASLAR BU HAFTADA PERSEMBE GUNU DAHIL OLMAK UZERE, PUANLI SPOR YARISMAMIZA DEVAM EDIYORUZ.
***GECMISI OKUDUM, TUM PUANLARI NOT ETTIM , SPOR PUANLARINIZI MENULERINIZLE BERABER YAZMAYI UNUTMAYINIZ!
***BAZI ARKADASLARIM EV ISI YAPTIM YAZIYOR MESELA , DAKIKA OLARAK NE KADAR YAPTIGINIZA BAKARSANIZ , PUAN ALMIS OLURSUNUZ ARKADASLAR ,EV ISLERIDE YARISMAMIZA DAHIL.
***TAKIMIMIZIN 1. SAYFASINDA PUAN LISTEMIZI GOREBILIRSINIZ, BEN SIMDI TEKRAR PAYLASIYORUM, HERKESE KEYIFLI, SAGLIKLI SPORLAR DILIYORUM.

EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTEMIZ

Ev islerinin 1 dakikasi= (temizlik,utu, yemek hazirlama vs) = 2 PUAN
1 adet mekik ya da herhangi bir karin egzersizi= 2 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 2 PUAN
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
1 adet dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 2 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 2 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 3 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 3 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 3 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 3 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 3 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 3 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 3 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 3 PUAN
1 dakika zumba= 3 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 3 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 4 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 5 PUAN

100 adim = 5 PUAN

Peki nasil uygun gorursen canim, menulerini ,egzersizlerini tek tek not aldim cok cok iyi gidiyorsun.
Bu hafta listemize dahil etmek istiyoruz seni, hazir misin canim esas listeye?
çok korktuğumu söylesem bana inanır mısın? ya başarısız olup takımı mahçup edersem korkusu sardı birden içimi. ama tabi listeye dahil olursam. bizi yukarı taşımak için bırak 3100 puanlık sporu 6000 skoru bile yaparım yeter ki yükselişte biz olalım.

Canim kek olmasa menun daha guzel olurmus, ev isleri ve yuruyus puanlarini hesaplamayi unutma, yarismamiza katil :)

Takimimiz gectigimiz cuma 4. oldu, herkes biliyorum ki elinden geleni yapiyor.
Kendini zorlayip, spora cok yuklenmene gerek yok, zaten menulerine ve sporuna dikkat eden birisin.
Ben senin sorumluluk sahibi birisi oldugunu dusunuyorum, bu sebeple guveniyorum sana :)
Bazi haftalar kilo veremeyebiliriz, bazen cok veririz, bazen az bir kilo bile alabiliriz, ne yaris ati, ne robotuz...Ama beraber takimimiz icn elimizden geleni yaparsak, fazlasiyla yeter , hemde kilolarimiz gider, sagligimiza kavusuruz.

Hiç üzülme bence böyle durumlarda pişman olunca kilo oluyor ama olsun buna ihtiyacım vardı iyi oldu diyince bi şey olmuyor hem de motivasyonun düşmüyor herşey beyinde bitiyor.

Tebrikler Canım takımın güzelliği işte bende bugün hiç spora gitmek istemiyordum ama takıma yaZdım puanımı gitmek zorundayım dedim iyi ki yazıp gitmişim bu sayede güzel geçti gün.
Ayrıca tebrikler
Canim tum puanlarini ve menulerini not ettim, hesaplarinda yanlislik da yok , harikasin.

Teşekkürler canım, hedefim her zaman takım için mücadele etmek

başlangıç tarihim ne zaman olacak ?

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PCUMA - CUMARTESI- PAZAR GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet50 M
Ceydos
Selinn-34 MUAF MUAFMUAFODUL MUAFMUAF
Birikizmeselesi10DK Y
AppLesma MUAFODUL
plasticwomanMUAF
Birniyetmeselesi15DK Y
mifihafa10DK Y
angelnesss
Gonulmeyvesi10 DK Y10DK Y10DK Y
nnurc 50M

Arkadaslar menulerde unuttugum, gozumden kacan arkadaslarim varsa haber verin duzelteyim...

Bugunku mennm
10:00- 1 kase mercimekli salata
Ara:1 fincan sutlu kahve
13:00- 1 kase sebze corbasi, 1 kase salata, yarim porsiyon tavuklu, mantarli risotto.
16:00- 1cay bardagi kadar sut, 1 muz, 1 kivi
19:00- 1 tabak peynirli salata, 1 dilim ekmek.

su: 3 lt
Spor: 1 saat step: 300 puan

Yawrukush Kozmogirl17 stitch

sağol canım.sende süper gidiyorsun. hele zumba ve pilates bir arada görünce ben heheyt be bravo dedim. spor şart kesinlikle ben bu kadar kilo alıp veriyorum maşallah çok az bir bölgemde sarkma var. devam etmek lazım

bu hafta sporduz gun olmasiijn o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…