Zaten cezalik bir durum yok canim, normale gore epey az karbonhidrat tuketmissin.Canim fark ettiysen bir dilim ekmekle gunu kapadim
Kekin goze batmayacagini dusunmustum cunku cok ince bir dilim
Baslangic tarihin 9 ocak canim...başlangıç tarihim ne zaman olacak ?
Cok guzel deryacim, kilolar eksilmeye, vucudun guzellesmeye devam ediyor , harikasin, esinden iltifatlarda geliyormus, cok mutlu oldum :)Bugunku mennm
10:00- 1 kase mercimekli salata
Ara:1 fincan sutlu kahve
13:00- 1 kase sebze corbasi, 1 kase salata, yarim porsiyon tavuklu, mantarli risotto.
16:00- 1cay bardagi kadar sut, 1 muz, 1 kivi
19:00- 1 tabak peynirli salata, 1 dilim ekmek.
su: 3 lt
Spor: 1 saat step: 300 puan
Yawrukush @Kozmogirl17 @stitch
tamam hazırım.ben çok şeyler başarmış bir kadınım yine yaparım.hep beraber azmimizle bu yolun sonunu göreceğiz.Baslangic tarihin 9 ocak canim...
ben varım derim. zaten uzun zamandır ilk defa dün gece galeta yedim.sıfır karbonhidrat derken yararsızları sıfırlıyoruz tabi değil mi?elmada yoğurtta olan yararlı karbonhidratı değil çünkü onlar zararsız.tabi proteinli öğünlerden ayırmak şart.Meraba kızlar nasılsınız benim bu haftam çok yoğun geçti çok yakın arkadaşlarımız evlendi kına düğün derken iyice ipin ucunu kaçırdım aslında şöyle bir tavsiyeyle geldim bu hafta sıfır karbonhidrat haftası yapmasakmı grupça çok merak ediyorum nasıl bi sonuç alıcaz
Cok sagol kuzum benim, kiloyu ne sen sor ne ben soyleyeyim feyzos, resmen basladigim noktaya dondum :))Yaaaa annenin orda olmasına çok sevindim
Şnşallah harika zaman geçirirsiniz
Çok mu çok aldınız
Hosgeldin aramiza Gizemcim, beraber kilolari veririz eminim, ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum.Kullanıcı Adı :gizeminci
İsim (İsteğe Bağlı ):gizem
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 (9aylık)
Yaşadığınız şehir:mersin
Boyunuz :1.70
Kilonuz:82
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Özgüvenim sıfır
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Canim hosgeldin nasilsin kuzum, cok sevindim mesajina :)Selam kızlar. Bir ara bu takımda motivasyonum yüksek şekilde bayağa kilo veriyodum fakat ailevi problemlerden dolayı bakamaz oldum buraya biraz zor zamanlar geçirdim... İnşaAllah herkes hedefine ulaşmıştır
Canim umarim tahmin ettiginden de kolaylikla biter bu surec..Kizlar buun cocuklarin emziklerini sakladim kapida bir kopegimiz var o almis bebeklerine goturmus dedim buyugum inandi aglamadi ama uykuya gecmekte suansa gucluk cekiyor kucugumde emiyordu ama cok duskun degildi o daha cok dolu biberon kullaniyor emzik yerine ama buyugum baya baya duskundu iki hatta 3 4 memeyyle geziyordu eee nisanda 3 yasina giricek artik zamani geldi bence diye dusunuyorum bu uykuya gecis problemini basil asicaz bilmiyorum
Bende ayni durumdayim melegim, aklimdan cikmiyor, kisin ortasinda, insanlar ne zor durumda, Allahim bir daha yasatmasinSlm Kızlar nasılsınız ? Elazığ da deprem olmuş çok çok geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın rabbim yardımcıları olsun inş çok çok üzüldümgrupta oralı arkadaş varmıydı bilmiyorum . İki gündür aklımdan çıkmıyor. Aslında hiçbir şeyimizin kıymeti yok 1sn sonrasının garantisi yok
Sagol canim benim, anlayisli yorumun icin..çok geçmiş olsun anneciğine.kıyamam şimdi ne kadar mutsuzdur kimbilir.torunları ile geçireceği zamanı hasta geçiriyor.
hepimiz haftasonu nedeniyle askıya aldık zaten girişleri bireyler hep evde olunca üzme kendini.
Evet canim, yorgunluktan da kolayca hastalaniyor insan..Geçmiş olsun zaman zaman yoğun dönemler oluyor.
Cok sagol canim benim, sende daha iyisindir insallah...Bende simdi yazacaktim nerelerdesin diye Allah kolaylik ersin. Gozlerim seni aradi. Bende dun ve bugun hastaydim pek giremedim. Simdi biraz daha iyiyim cok sukur.
Canim iyi ki dogmussun, iyi ki bizim takimimiza gelmissin, arkadasimiz- diyetdasimiz olmussun, tum sevdiklerinle cok mutlu, saglikli yaslar diliyorum.Iyi aksamlar hanimlar
2 haslanmis yumurta marul 4 zeytin
Ara
Fistik ceviz
Aksam
Kurufasulye yanina salata
Ince dilim yas pasta bugun dogumgunumdu
Su 2 litre
Spor lesie 3 mil
Harikasin Aslicim, bende iyiyim canim, annem yanimda, gunler onunla keyifli geciyor, bir yandan ayni kosturmacalar devam.Çok şükür hersey yolunda kilom hala sabit ne aldın ne verdim bünyem öle alıştı heradesen nasılsın
Hosgeldin canim , cok guzel bir fikir, ama mesaji gec goren arkadaslarimiz olabilir, ben bunu onumuzdeki hafta icin duyurayim ne dersin ?Meraba kızlar nasılsınız benim bu haftam çok yoğun geçti çok yakın arkadaşlarımız evlendi kına düğün derken iyice ipin ucunu kaçırdım aslında şöyle bir tavsiyeyle geldim bu hafta sıfır karbonhidrat haftası yapmasakmı grupça çok merak ediyorum nasıl bi sonuç alıcaz
Iste bu inanc, iste bu azim.tamam hazırım.ben çok şeyler başarmış bir kadınım yine yaparım.hep beraber azmimizle bu yolun sonunu göreceğiz.
Canim haklisin ,millet olarak cok fazla yemegi dusunuyoruz.Resmen hayatımız yemek, 14 Şubat için program yapıyoruz herşey yemek. Bi yer var gidelim dedi eşim ama gidemeyiz ben yemiyorum herşeyi kaçamak şansım da yok resmen kendi peogramımızı yapmak zorundayız, bi programa dahil olmak çok zor. Sonra neden kiloluyuz neden acaba :) yemeğin bu kadar ön planda olduğu başka yerler de var mı acaba, bizim kültürümüzde ekstra önemli memlekete giderken diyet yapamıyorum hep yap kilo ver diyorlar hem de alınıyorlar yemeyince :)
Canim cok gecmis olsun amcama, simdi nasil durumu?Babam rahatsızlandı demas teşhsii kondu hastalık sırasında yanlışlıklar yapmış bi sürü işeri battı falan problem içinden problem çıkmaya başladı bianda. Herşey üst üste gelir ya bazen.. sen nasılsın mezun oldun dimi
Ay canim benim, ne tatli bu kuzular Ozlemim, bence buyuk kismini basardiniz bu isin, gozunuzaydin canim..Cok sukur gecemizde cok iyi gecti hersegin bukadar kolay olacagini dusunmemistim megwrsem bende de memeye bagimlilik olmus birakamaz sanmisim oglum yalanimiza ole bi inandi ki yatarken bile sormadi memesini ve cok yordugum icin hemen uyuyakaldi normalde emzik agzindan dusunce uyanan oglumun hic mi hic sesi cikmadi ilk gun zor olur dediler insallah 2. 3. Gunde bole devam eder
Babami gordu dun dede dede odiyi cekicle dov tamam mi memelerimi getirsin geri dedi sonra gittik sokaklarda yavru aradik her onune gelene masali anlatti
Babasida yavru kopeklerin sokakta usudugunu meme emip isincaklarini havalar isinincada bebislerin buyuyup memeleri geri gtrceklerinden bahsetti ona da inandin saf oglum benim
Su cocuklar nekadar masum oluyor ya
canim dilersen beni etiketleyebilirsin, fakat etiketlemesende, ben tum mesajlari okuyorum, gozumden cok buyuk ihtimalle kacmaz :))Kızlar spor için kimi etiketliyoruz, Cuma Pazar ve bugün için notlarımı aldın puanlarla çarpacağım akşam, ofiste akşama kadar squat, wallsit, ip atlama yapacağım bakalım akşam skor kaç olacak :)
Hepsini not ettim canim :)Spor puanlarına baktım adımlarımı vs toparladım yazayım:
Cuma: 90 dk ev işi, yemek= 180 puan
Adım: 1226 = 61 puan
Cumartesi: Adım: 1614 = 80 puan
Pazar: 1 saat hiit cardio= 180 puan
Adım: 880 = 44 puan
Toplam: 545 puan
@Kozmogirl17
Guzel bir gun olmus canim, egzersiz puanlrini da yazmayi unutma..Bugün menüm:
Öğle:
tavuk ızgara
Az salata
Akşam 17:00- 3 haşlanmış yumurta, kıvırcık, turp, yer fıstığı.
Su 3 lt
Akşam zumba ve pilates yapacağım. Ayrıca gün içersinde ip atlama, squat, wallsit yapıyorum.
Bu hafta mutfaktan yemek çıkmayacak o nedenle böyle ızgara tavuk tercih ederek devam edeceğim sanırım ama yanıma haşlanmış sebze ya da salata malzemesi getireceğim. Unuttum olmadığını akşam için var ama öğle için yoktu.
Al benden de o kadar Filizim, tombis oldum bende :)))Canimmmiyiyim. Bu sefer bize gelecekler Şubat sonu. Okulun yanısıra bakanlıkta da gorevlendirildim canım yarı zamanlı sadece cumalari. O yüzden epey yoğunum. (Hep yoğunum demekten sıkıldım Senemcim ama napalim )
Hafiften kilo almaya başladım. Tartı görünce yolumu değiştiriyorum sorma
Harikasin.Selam kizlar.
Cook mutluyum. Bu sabah tartildim: 67.90 :) yani eksi 500gr
2 haftadan beri yogun spor yaptim, veee sonucunu gordum bugun
Ellerine saglik Senemimbunu paylasmayi unuttum, siz de dort gozle bekliyorsunuz degil mi?
İSİM YAŞ BOY BAŞLAMA TARİHİ BAŞLANGIÇ KG HEDEF KG GÜNCEL KG VERILEN YUZDE VERILEN KG KALAN KG fayfeyfiy 23 163 25/06/2019 62.6 56.0 59.9 4.31% 2.7 3.9 @haeshin 37 168 18/09/2019 76.1 60.0 64.3 15.51% 11.8 4.3 @AppLesma 39 153 04/12/2019 85.0 72.0 76.3 10.24% 8.7 4.3 @allymcbeal 31 161 31/10/2019 59.0 51.0 56.4 4.41% 2.6 5.4 @Melegimkorusun 34 159 26/09/2019 67.6 58.0 63.5 6.07% 4.1 5.5 E Elizan-seyma 22 163 17/11/2019 71.0 60.0 67.3 5.21% 3.7 7.3 DeryaOnDiet 33 160 25/06/2018 68.7 60.0 67.6 1.60% 1.1 7.6 @Ceyda76 43 168 08/01/2020 73.6 63.0 71.5 2.85% 2.1 8.5 @nnurc 29 165 05/11/2019 78.5 60.0 68.6 12.61% 9.9 8.6 @gingercookkie 38 169 24/01/2020 74.0 65.0 74.0 0.00% 0.0 9.0 @Huzurvermeyolunda 29 164 12/09/2019 80.2 65.0 74.4 7.23% 5.8 9.4 mifihafa 45 157 04/12/2019 80.0 65.0 75.4 5.75% 4.6 10.4 @Gonulmeyvesi 23 155 04/07/2019 71.0 57.0 67.6 4.79% 3.4 10.6 @stitch 35 168 08/07/2018 70.0 55.0 67.4 3.71% 2.6 12.4 @fyzanur 29 158 24/10/2019 70.6 50.0 62.7 11.19% 7.9 12.7 @Birikizmeselesi 26 170 03/01/2020 92.0 70.0 84.5 8.15% 7.5 14.5 @birniyetmeselesi 30 170 03/01/2020 78.7 60.0 76.3 3.05% 2.4 16.3 @Gizeminci 24 170 25/01/2020 82.0 65.0 82.0 0.00% 0.0 17.0 @angelnesss 38 170 14/11/2019 78.0 58.0 75.7 2.95% 2.3 17.7 plasticwoman 30 164 24/01/2020 117.7 60.0 117.7 0.00% 0.0 57.7
Canim liste disinda olsanda her cuma bildirim yaparsan eger, kilo verme surecini tablolarimizda goruruz.Merhaba
Bana zaten harici olacağım söylenmişti, ben de o yüzdenn kilo bildirmedim
Liste ve takım arasındaki fark nedir?
ok yarın bildireyim kilomu
Canim cok guzel, spor puanlarini yazmayi unutma!!!Bugunku menum
Sabah 1 yum tereyagli omlet 1 dilim ekmek 4 zeytin 1 2 catal peynir
Ara
1 kucuk portakal
Saat 1700 gibi cok aciktim
K fasulye dunden kalan yogurt 1.2 catal tursu
1 dilim ekmek (cok acikmistim)
1930 gibo uarim elma bikac fistik
Su 2 litre
Spor
30 dk disarda kizimla yürürüm
Gece zaman olursa lesie yaparim insallah
Yawrukush @Kozmogirl17 @stitch
Harikasin canim, bu azimle devam :)İyi akşamlar.
Cuma 75,70 kg
Pazartesi 75,70 kg
bugün
11:30 1 adet elma
13:00 1 kase buğday aşı çorbası salata ve yarım tabak kabak yemeği
18:30 1 kase sebze çorbası ve bol salata
3 litre su ve içmeye devam ediyorum.
Spor yok.
bu hafta çok hırslıyım 75 kglardan kurtulmaya niyetliyim.
Canim annen gelmis, ister istemez anneler olunca menuler bozuluyor.Selam Kızlar birkaç gündür yendiğim şeyleri paylaşamadm ama dikkat ediyorum diyetime ama bugün annem geldi ve gözleme yaptı onu yedim her zaman bulduğum birşey değil pişmanım yediğim için ama emzirdiğini için de karbonhidrat askında hiç almıyorum o yüzden yedim Yani ne yalan söyleyeyim ben birkaç gündür bildirim yapamadım ikiz bebeklerim ve gelen gidenin oldu umarım gruptan atılmamışımdır
Canim haklisin ,millet olarak cok fazla yemegi dusunuyoruz.
Halbuki farkli milletlerden cogu arkadasim var, onlar sadece yasamlarini devam ettirmek icin yemek yenmeli seklinde olaya yaklasip, cok basit yemekler yiyorlar.
Biz festival gibi, abartiyor da abartiyoruz...
canim dilersen beni etiketleyebilirsin, fakat etiketlemesende, ben tum mesajlari okuyorum, gozumden cok buyuk ihtimalle kacmaz :))
Hepsini not ettim canim :)
Guzel bir gun olmus canim, egzersiz puanlrini da yazmayi unutma..
Canim cok guzel, spor puanlarini yazmayi unutma!!
İyiyim sen nasılsın :) özledim burayıCok sagol kuzum benim, kiloyu ne sen sor ne ben soyleyeyim feyzos, resmen basladigim noktaya dondum :))
Hosgeldin aramiza Gizemcim, beraber kilolari veririz eminim, ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum.
Canim hosgeldin nasilsin kuzum, cok sevindim mesajina :)
Canim umarim tahmin ettiginden de kolaylikla biter bu surec..
Haftasonu hep takimla ilgilenmissin , emeklerine saglik kuzum...
Bende ayni durumdayim melegim, aklimdan cikmiyor, kisin ortasinda, insanlar ne zor durumda, Allahim bir daha yasatmasin
Sagol canim benim, anlayisli yorumun icin..
Evet canim, yorgunluktan da kolayca hastalaniyor insan..
Cok sagol canim benim, sende daha iyisindir insallah...
Canim iyi ki dogmussun, iyi ki bizim takimimiza gelmissin, arkadasimiz- diyetdasimiz olmussun, tum sevdiklerinle cok mutlu, saglikli yaslar diliyorum.
Harikasin Aslicim, bende iyiyim canim, annem yanimda, gunler onunla keyifli geciyor, bir yandan ayni kosturmacalar devam.
Annem yanimda olunca kiloda aldim, degisen bir sey yok bizde canim..
Sagol canim. Ayy bir de 60i gorsem super olurCok guzel deryacim, kilolar eksilmeye, vucudun guzellesmeye devam ediyor , harikasin, esinden iltifatlarda geliyormus, cok mutlu oldum :)
Afiyet olsun canim. Boyle devam edersen kisa surede hedefine ulasacagin kesin. Masallah24 ocak 2020 bugün ne yedim?
Sabah = 2 adet haşlanmış+
Öğlen = orta boy
Akşam = ıspanak yatağında 8 adet köfte
Su 2,5 lt
Spor
Eki Görüntüle 2580784
Evet dislerini bozmasindan korktugum icin bu ise kalkistim ama hala uykuya gecemedi ayagimda bahaneler uyfurup uykudan kacmaya calisiyor en kotu bugun oglen uykusunu uyumicak napim artik aglamasinda
inşallah bırakır canım zamanlaEvet dislerini bozmasindan korktugum icin bu ise kalkistim ama hala uykuya gecemedi ayagimda bahaneler uyfurup uykudan kacmaya calisiyor en kotu bugun oglen uykusunu uyumicak napim artik aglamasinda
metobolizmam hızlı olsa keşke ama yavaş olduğu için çok sıkıntı yaşıyorum başka biri benim gibi beslense şimdiye 1 deri bir kemikti.sanki zencefilli su ve yoğurt çok etkiledi beni olumlu yönde. mart sonuna kadar büyük kısmını vermeliyim.kendime tatil hediye etmek istiyorum.Afiyet olsun canim. Boyle devam edersen kisa surede hedefine ulasacagin kesin. Masallah
Iyi olmana sevindim canim
Evet cok haklisin, bizler okuyup, arastirip, cevremize yardimci olacagiz, boyle boyle toplumumuzda saglikli yasam konusunda bilinclenecek insallah.Canım ne yazık ki öyle Feyza Bayraktar’ın kitabında da yazıyor dolayısıyla beyin obezliği ya da yemek ile ilgili başka psikolojik sorunların da çok olabileceğini söylüyor ve ne yazık ki bu alanda uzmanlaşan doktor sayısı da çok çok az.
Tamam canım yeni başlayınca kimi etiketleyeceğim bilemedim aklımda kalana etiket yaptım direkt :)
Teşekkürler canım spor puanlarımı ofisten çıkmadan önce yazmıştım belliydi zaten. Ben önden yazıyorum ki buraya yazdım diye tam uyuyorum o zaman spora ve beslenmeye
Bende iyiyim canim, biraktigin gibi, 1 ayi gecti annem yanimda, subatta gidecek az kaldi.İyiyim sen nasılsın :) özledim burayışu aralar şekersiz 21 diyetindeyim 12.günüm bitti bugün diyetim bitince tartılıcam kilom kalırsa tekrar burada aktif olmam mümkün müüü
Sporu birakmazsan goreceksin kuzum, en guzelide yuzme, firsat buldukca yuz Deryacim.Sagol canim. Ayy bir de 60i gorsem super olur
Cok guzel bir menu olmus :)27 ocak 2020 bugün ne yedim?
Sabah = 125 gr yoğurtla karıştırılmış 1 çorba kaşığı yulaf ezmesi
Öğlen = Züber Çilekli ve Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı 35 gr sadece (120 kaloriymiş)
Akşam = 4 adet köfte
Gece = yoğurt kürü yenilecek
Su = 1800 ml zencefilli su devam ediyorum artacak + 500 ml sade su
Spor =
Eki Görüntüle 2581800
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?