Sporlarin harika canim bol bol eksiler gelir insallah ben cocuklardan firsat bulamiyorum yapmayaBugünün sporunu da yazayım:
Wallsit: 150 adet x 2 = 300 puan
Squat: 170 adet x 2 = 340 puan
İpsiz ip atlama: 120 adet x 2 = 240 puan
Zumba 40 dk x 3 = 120 puan
Pilates 50 dk x 3 = 150 puan
Toplam: 1150 puan
Umarım doğru hesaplamışımdır varsa yanlışım öğrenerek düzeltirim
Kozmogirl17
Bugunku menum
Sabah 1 yum tereyagli omlet 1 dilim ekmek 4 zeytin 1 2 catal peynir
Ara
1 kucuk portakal
Saat 1700 gibi cok aciktim
K fasulye dunden kalan yogurt 1.2 catal tursu
1 dilim ekmek (cok acikmistim)
1930 gibo uarim elma bikac fistik
Su 2 litre
Spor
30 dk disarda kizimla yürürüm
Gece zaman olursa lesie yaparim insallah
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Sporlarin harika canim bol bol eksiler gelir insallah ben cocuklardan firsat bulamiyorum yapmaya
İyi akşamlar.
Cuma 75,70 kg
Pazartesi 75,70 kg
bugün
11:30 1 adet elma
13:00 1 kase buğday aşı çorbası salata ve yarım tabak kabak yemeği
18:30 1 kase sebze çorbası ve bol salata
3 litre su ve içmeye devam ediyorum.
Spor yok.
bu hafta çok hırslıyım 75 kglardan kurtulmaya niyetliyim.
yaaaaa olmadı şimdi.çok eskilerden bir lezzet benim için (neredeyse 40 yıl) şimdiden afiyet olsun.Yarının yemeğini yapıyorum spordan geldim. Kıymalı kara lahana yapıyorum.
Sağol Deryacim ama bir buçuk saat spor yapmak dinlenmekten daha iyi. Özendim kuzum sanaselam canim, iyi tatiller. Iyi dinlenmeler
Kimler gelmis ,Filizcim hosgeldin canim..Sağol Deryacim ama bir buçuk saat spor yapmak dinlenmekten daha iyi. Özendim kuzum sanakolaygelsin ✌
Canim menun harikaİyi akşamlar.
Cuma 75,70 kg
Pazartesi 75,70 kg
bugün
11:30 1 adet elma
13:00 1 kase buğday aşı çorbası salata ve yarım tabak kabak yemeği
18:30 1 kase sebze çorbası ve bol salata
3 litre su ve içmeye devam ediyorum.
Spor yok.
bu hafta çok hırslıyım 75 kglardan kurtulmaya niyetliyim.
Afiyet olsunSelam Kızlar birkaç gündür yendiğim şeyleri paylaşamadm ama dikkat ediyorum diyetime ama bugün annem geldi ve gözleme yaptı onu yedim her zaman bulduğum birşey değil pişmanım yediğim için ama emzirdiğini için de karbonhidrat askında hiç almıyorum o yüzden yedim Yani ne yalan söyleyeyim ben birkaç gündür bildirim yapamadım ikiz bebeklerim ve gelen gidenin oldu umarım gruptan atılmamışımdır
profil resminin olduğu yere tıkla,orada özel başlık kısmı var ben oraya yazdım canım.CEYDOS bu kilo bildirim yerini profile nasıl yazıyoruz sende yazıyor Ya yorum yapınca güncel kilom şu bu diye onu nasıl yapacağım
ama ama cidden ağlamak istiyorum.bu sonucu hakkettiğimi düşünüyorum (kibirli demeyin ne olur) .cidden çok sıkı spor yaptım.ailem yeter artık iyice sıyırdın dedikçe ben daha dedim.bugün pilates arkadaşlarımdan biri tatilden döndü karın bölgem ve üst bedenimdeki sıkılaşmayı fark etti ki sadece 1 haftadır görmüyordu.GECEN HAFTAKI PUANLI YARISMAMIZIN SONUCLARI
1. CEYDOS ----> 3211.5 PUAN
2. mifihafa ----> 2227 PUAN
3. kanadali35 ----> 1400 PUAN
4.Birikizmeselesi ----> 960 PUAN
5.birniyetmeselesi ----> 860 PUAN
6.AppLesma ----> 720 PUAN
7.Monica_ ----> 620 PUAN
8.DeryaOnDiet ----> 480 PUAN
9.angelnesss ----> 430 PUAN
10.Gonulmeyvesi ----> 240 PUAN
11.milkk ----> 30 PUAN
1. olan arkadasimizCEYDOS 'u tebrik ediyorum, diledigi bir odul ogununu yemeye kendisi hak kazandi.
Bencede fazlasiyla hakettin canim, tekrar yurekten tebrikler, darisi bu haftaya :))ama ama cidden ağlamak istiyorum.bu sonucu hakkettiğimi düşünüyorum (kibirli demeyin ne olur) .cidden çok sıkı spor yaptım.ailem yeter artık iyice sıyırdın dedikçe ben daha dedim.bugün pilates arkadaşlarımdan biri tatilden döndü karın bölgem ve üst bedenimdeki sıkılaşmayı fark etti ki sadece 1 haftadır görmüyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?