Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok guzel bir menu olmus :)
Sporlara da bayildim, suyu okuyunca aklima geldi hemen 1 bardak su ictim bende :))
Teşekkür ederim. Spor performansım maşallah bu aralar arttı. Bugün tek hatam mekikler arasında suyu fazla kaçırmışım. 2. Sette çok zorlandım. Bardak kullanmayın ciddi bir hata o zaman tümünü içmeye mecbur hissiyatı oluyor. Ben tupper şişesine koyuyorum yanımda 1 - 2yudum alıyorum. Bu şekilde tüm gün su içmiş oluyorum.
Guzel arkadaslarim hepinize iyi dinlenmeler, iyi istirahatler, yarin gorusmek uzere.
İyi geceler. Herkese tatlı rüyalar.

Ben kopyala yapistir yaptim bazi seyleri hesaaplamiyirdum bu haftadan itibaren sıkı bi sekilde hesapliycam
@ ceydos arkadasimizi tebrik ederim

Sporlarim
30 dk yuruyus 90 puan
2 saat temizlik 120 puan
40 merdiven inip cikma 120
100 bacaklari karna cekme 200 puan
Toplam 530 puan

Tesekkur ederim guzel dusunlerin icin cok mutlu oldum kaptanim

Bir gunle 3. Olmusum , tebrikler CEYDOS

Sporlarin sahane

profil resminin olduğu yere tıkla,orada özel başlık kısmı var ben oraya yazdım canım.Eki Görüntüle 2581758 Eki Görüntüle 2581759
ödül öğünümü 65 kiloya düşünce yemek üzere cepte tutuyorum. :)

teşekkür ederim CEYDOS eline sağlık
Hadi bismillah güzel hafta olsun

Hiç üzülme bence böyle durumlarda pişman olunca kilo oluyor ama olsun buna ihtiyacım vardı iyi oldu diyince bi şey olmuyor hem de motivasyonun düşmüyor herşey beyinde bitiyor.

çok haklısın canım verilecek çokkilomuz var inşallhherşey güzel gider bizim için

Ben varım olur yaparsak çok sevinirim karbonhidrat sevmemeliyiz sevmeliyiz ama bayılıyoruz işte uzak durmakta fayda var

Aktif katılıma devam iki üç gün bildirim yapmadım diye vazgeçtim sanmayın İnşallah daha iyi gidecek herşey .. hemen yapıyorum bildirimleri .. düzenli yazmak için elinden geleni yapacağım bu grupta olduğum için herşeyime dikkat eder oldum

26.01.2020 menüm
Sabah sucuklu yumurta bir dilim ekmek şekersiz çay peynir ve zeytin

ara kahve sade

akşam pırasa yemeği ve 2kaşık pilav

ara çerez

ama akşam pırasadan sonra herşeyi istifra etmişim sanırım midemi üşüttüm azıcık

su 2lt
Spor 30dk ev işi

27.01.2020 menüm

sabah :bir gözleme

ara kahve

akşam bir gözleme

ara kahve

-çok saçma birgün oldu farkındayım -

su 2lt
spor :40 dk ev işi

Yawrukush stitch Kozmogirl17

sevgiler aktif katılıma devam

Sporlarin gercekten cok guzel gidiyor, masallahin var
Su spordan hemen once ve spor esnasinda cok tuketilmemeli , rahatsiz edip, spor performansini dusurur canim.

Bir gunle 3. Olmusum , tebrikler CEYDOS
Tebrikler Ozlemcim nasilsin canim?

Anlastik canim, hic vazgectigini dusunmedim zaten, 2 kucuk bebisin olmasina ragmen , azimle buraya geldigin gun aklimda :)
Daim olsun katilimin..

Gecmis olsun canim ,miden nasil oldu?
Pazar menun ve egzersizin guzel.
Pazartesi 2 ogun yemissin gozlemelerden oturu , birde emziriyorsun , oyuzden sorun yok.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet
Ceydos
Selinn-34
Birikizmeselesi
AppLesma
plasticwoman
Birniyetmeselesi
mifihafa
angelnesss
Gonulmeyvesi
nnurc

milkk , birniyetmeselesi , Gonulmeyvesi , Monica_ , gingercookkie , G Gizeminci , fayfeyfiy , cool_lime kizlar sizlerinde menu ve egzersizlerinizi bekliyoruz.

En azından hepimiz anneyiz ve çocuklarımız daha bilinçli olacak ve böylece yeni nesil daha bilinçli olur umarım şimdi gençlerin çoğu obez ne yazık ki yanlışları sürdürdük.

teşekkür ederim CEYDOS
çok haklısın canım verilecek çokkilomuz var inşallhherşey güzel gider bizim için

Verilecek çok kilomuz var yol uzun gibi duruyor ama günler çabuk geçiyor bu da avantaj :) şu an zorlanıyoruz ama gelecek sene şükür edeceğiz.

Geçmiş olsun Canım dikkat et salgın var

ben hala 87 deyim.. degişmiyor en az 83 indim aldim .
valla kilo alacaksam hiç vermeyeyim
verdikten sonra salmamam lazim..
55 e indim aman herşeyi yiyim yok..:)
bünyelenmek lazim kilolari.:)
valla ben 87 ile bünyeledim

Bugün menüsü:
Öğle: tavuk ızgara, az salata, vezir turp

Akşam: kıymalı kara lahana, salata

Su zaten içilir :) benim diyetle alakası yok her zaman suyumu içerim.
Türk kahvesi
Beyaz çay

Sporlarımı yazacağım; iş yerinde akşama kadar squat, wallsit, ip atlama yapıp skoru yazacağım akşam :)
Yawrukush Kozmogirl17

Dün
Kahvaltı
Peynir, zeytin, h yumurta, yarım dilim ekmek, bal, tahin

öğle
hoşaf, kuru üzüm

akşam
Yopurt çorbası
Sarma
Salata
Hoşaf

Tamamdır

Sporlarin gercekten cok guzel gidiyor, masallahin var
Su spordan hemen once ve spor esnasinda cok tuketilmemeli , rahatsiz edip, spor performansini dusurur canim.
normalde sıfır su içerim set aralarında ama bu sefer ne oldu bilmiyorum.şişeyi elimde yarılamış buldum kendimi.
Günaydın kızlar
tünaydınlar benden
Zumba var bugün ona gideceğim arkasından pilates var yine ama pilates olacak mı kesin değil.
spor yapmana bayılıyorum.ancak biraz fazla yükleniyorsun kendine diye düşünmeden edemiyorum.hepsine okey ama şimdi pilates 40 dk yaptıktan sonra diyelim zumban 15 bilemedin 20 dk olmalı.sen ikisinide eşit oranda yapıyorsun.salonlar uygulamayı 3 günün 1 günü zumba yada tam tersi olarak ayarlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…