• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kesinlikle haklisin canim. simdi sanki benimle de konusmussun gibi oldu, guzel motive edici bir konusmaydi. sagol :KK66:

Çok mutlu oldum Canım :KK200:

canim ben kolajeni hem tablet olarak aliyorum gunluk 4 tablet seklinde, hem de serum olarajk kullaniyorum. Cok faydasini gordum. Sadece cildimde degil sacimda, tirnaklarimda da.
ignesiz mezoterapiyi ben ozellikle goz altim ve burun bolgem icin gidiyorum. Goz altimda kirisikliklar basladi ve burun ustunde ve cevresinde kuruluk ve siyah noktalar var. Mezoterapiyle baya azaliyor. Ama duzenli gitmek lazim. Aslinda ayda bir gitsem daha iyi olacak ama simdilik kuruluk baslayinca yazilip gidiyorum.
Haftaya igneli mezoterapiyi deneyecegim 1 seans. Bakalim nasil olacak hicbir bilgim yok

Benim sorunum önceden tırnaklarım ve saçlarım çok güçlüydü ama zayıfladılar henüz kırışıklık başlamadı o da cildimin yağlı olmasından. Benimde siyah noktalarım vardı hydrafacial yaptırdım sonra düzenli bakımla devam ediyorum bir de tatil öncesi giderim sanırım. İğneli sonrası bize de yaz Canım nasıl olacak, ben bb glow yaptırdım ama hiç etkisi olmadı.

Bugünün Raporu:

Menü:

Öğle: tavuk ızgara
Az salata
Yoğurt

Akşam (17:00) : bulgur pilavı
2 kiraz domates

Acı biber, yarım turp

Sporlar:
Squat: 400 adet x 2 = 800 puan
İp atlama (ipsiz): 310 adet x 2 = 620 p
Wallsit: 230 adet x 2 = 460 puan
Yürüyüş: 45 dk x 3 = 135 puan
Pilates: 50 dk x 3 = 150 puan
Six pack (crunch grup dersi): 30 dk x 3 = 90 puan

Spor puanı toplam: 2255 puan

Not: Günlük adımlarımı ve günlük rutinim içerisindekileri eklemedim.
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch
harikasin:):nazar:

Çok mutlu oldum Canım :KK200:

Benim sorunum önceden tırnaklarım ve saçlarım çok güçlüydü ama zayıfladılar henüz kırışıklık başlamadı o da cildimin yağlı olmasından. Benimde siyah noktalarım vardı hydrafacial yaptırdım sonra düzenli bakımla devam ediyorum bir de tatil öncesi giderim sanırım. İğneli sonrası bize de yaz Canım nasıl olacak, ben bb glow yaptırdım ama hiç etkisi olmadı.
Tamam canim yazarim. Igneliye haftaya pazartesi gidiyorum 3 subatta.

şu an 4,800 adım :110:
tarçin yediğim için dilim uyuştu..tatlı yedim öğle arasinda :KK43:
ama mideme dokundu kustum..:KK43:
tat da alamadim uyuştuğu için..
tarçina biraz ara :):KK48:
uu tarcin yemek, hic denemedim. sutun icine koyuyorum bazen ama yemedim hic.
Nasil peki, dil uyusmasi haricinde :) cok istah kesiyor mu?

Bu sporla ve menuyle cumaya cok guzel eksiler bekliyorum senden ceydos
ay inşallah bende çok düzgün gittim salı günü hariç spor zaten hat safhada yaptım yarın neler oldu topluca göreceğiz.
Gunaydin kizlar hepinize bugun misafirim var kosturma baslior bakalim benim icin gecede gec yattim bugun yine zombi gibi gezerkm artik neyse cuma ya son gun az giyin az spor yapin yatina guzel eksiler gelsin
kolay gelsin canım
Bugün menümü yazayım belli zaten ama gün sonu sporla birlikte tekrar yazarım :)

Öğle: ızgara tavuk, az salata, yoğurt belki yoğurt yerine unsuz çorba bulabilirsem çorba içerim.

Akşam: bulgur pilavı, kiraz domates, acı biber, vezir turp

Akşam planlanan spor:
45 dk yürüyüş
50 dk pilates
Ayrıca gün içerisinde squat, wallsit, ip atlama yapacağım.

Su 3 lt içilir
Türk kahvesi
Zencefil limon ıhlamur karışımı, beyaz çay
bulgur pilavı yemek istiyorum bende

ay inşallah bende çok düzgün gittim salı günü hariç spor zaten hat safhada yaptım yarın neler oldu topluca göreceğiz.

kolay gelsin canım

bulgur pilavı yemek istiyorum bende

Ye Canım benim sistemde bulgur pilavı serbest ama yanında ana yemek falan yemiyorum tek sebzeli bulgur yiyorum.

İyi akşamlar 😀

13:30 1 kase ezogelin çorbası yarım döner dürüm (öğle yemeğine çıkamadım.biliyorum olmadı ama açlık 19 saat olmuştu midem resmen kazınıodu) bir daha olmaz ama sonra çok pişman oldum.

18:30 2 yumurta ile peynirli omlet 5 zeytin 1 kase yoğurt (zeytin sayısız olabilirdi ama ben yediğimi yazdım)

3 litre su içildi
Spor yok

Yawrukush Yawrukush son 4 gün çok iyi geçti.Bu şekilde devam edeceğim. Kendimi acayip hafif hissediyorum. Yarın sabahta güzel sonuçlarla geleceğimi ümit ediyorum😍
Yawrukush Yawrukush son 4 gün çok iyi geçti.Bu şekilde devam edeceğim. Kendimi acayip hafif hissediyorum. Yarın sabahta güzel sonuçlarla geleceğimi ümit ediyorum😍

Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch

Kızlar ben yüz sporu da yapmaya başladım resmen yüzümde ki kaslar çalıştı hissediyorum. Çok güzel tavsiye ederim zayıflarken yüzümüz kırışmasın ve kötü durmasın. Bakımlarımı da düzenli yapmaya çalışıyorum sizler neler yapıyorsunuz cilt bakımı, fikir almış oluruz :KK5:

yüz pilatesi var bende onu yapıyorum.yanı sıra bir dünya krem kullanıyorum. anti-aging kremler - hyaluronic acid serumu - leke kremleri vs. birde ek söylemiştim kolojen - alpha lipoic asid - resveratrol - omega 3 kullanıyorum. içten dıştan cilde takviyeler

İyi akşamlar 😀

13:30 1 kase ezogelin çorbası yarım döner dürüm (öğle yemeğine çıkamadım.biliyorum olmadı ama açlık 19 saat olmuştu midem resmen kazınıodu) bir daha olmaz ama sonra çok pişman oldum.

18:30 2 yumurta ile peynirli omlet 5 zeytin 1 kase yoğurt (zeytin sayısız olabilirdi ama ben yediğimi yazdım)

3 litre su içildi
Spor yok

Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch

Aslında döner yerine tavuk şiş dürüm olsa sorun olmazdı yufka sonuçta çok kalorili olmaz o zaman

yüz pilatesi var bende onu yapıyorum.yanı sıra bir dünya krem kullanıyorum. anti-aging kremler - hyaluronic acid serumu - leke kremleri vs. birde ek söylemiştim kolojen - alpha lipoic asid - resveratrol - omega 3 kullanıyorum. içten dıştan cilde takviyeler

Süper Canım ben hep yeni yeni başlayacağım 30’lara girdik artık. Kırışıklığım yok ama olmadan kullanmak daha etkili. Hyaluronic Acid arayışı içerisindeyim bende Q10 vitaminin var ona başlayacağım o da cilde etkili. Ama acid’de marka bulamadım halen araştırıyorum sen memnun musun kullandığın markadan.

ilk defa kullandığım bir ürün o yüzden denemek için ucuz bir marka seçmiştim. bu bitince bildiğim çok iyi bir marka var onu kullanmayı planlıyorum. bu arada dün dermopen yaptırmak için girişim başlattım. ama yakın illerden birinde kore cilt bakımı yapılıyormuş.onu araştıracak arkadaşım hangisi kafama yatarsa o olacak ben leke sorunu yaşıyorum.
Süper Canım ben hep yeni yeni başlayacağım 30’lara girdik artık. Kırışıklığım yok ama olmadan kullanmak daha etkili. Hyaluronic Acid arayışı içerisindeyim bende Q10 vitaminin var ona başlayacağım o da cilde etkili. Ama acid’de marka bulamadım halen araştırıyorum sen memnun musun kullandığın markadan.

Hayalimde göl çevresinde güzel bir yürüyüş vardı. Kızakla kaymak istiyordum😢Ulaşabildiğimse dört saatlik bir koşturma oldu. Karda yarı yürüdüm yarı koştum. 😤
_20200130_194626.webp

İyi aksamlar hepinize. Kac gundur yazamiyorum. Sebebi hem hasta olmam hemde burda olan depremler den dolayi kendimi toparlayamadim. Bugunku menumu yazabilecegim ancak. Gecmisi de yazmak istedim ama kafami toparlayamadim.
Sabah
7 zeytin 1 incir
Kahvalti
Yesilcay 1 yumurta peynir 2 dilim kepek ekmek

Ogle
2 dilim ekmek 1 yumurta peynir domates cay

Ara turk kahvesi

Aksam
3 kasik makarna az kereviz yemegi az kereviz salata yogurt 1 lokma menemen

Ara sade kahve

Gece
zeytin kuru ve yogurt kuru yapiyorum henuz yemedim daha
Su 1 lt yi gecti
Spor
sadece ev isi ve disarda yarim saat kosturma simdilik bel egzersizi yapmaya calisacagim
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 @stitc

Back
X