- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
kesinlikle haklisin canim. simdi sanki benimle de konusmussun gibi oldu, guzel motive edici bir konusmaydi. sagol![]()
Çok mutlu oldum Canım
canim ben kolajeni hem tablet olarak aliyorum gunluk 4 tablet seklinde, hem de serum olarajk kullaniyorum. Cok faydasini gordum. Sadece cildimde degil sacimda, tirnaklarimda da.
ignesiz mezoterapiyi ben ozellikle goz altim ve burun bolgem icin gidiyorum. Goz altimda kirisikliklar basladi ve burun ustunde ve cevresinde kuruluk ve siyah noktalar var. Mezoterapiyle baya azaliyor. Ama duzenli gitmek lazim. Aslinda ayda bir gitsem daha iyi olacak ama simdilik kuruluk baslayinca yazilip gidiyorum.
Haftaya igneli mezoterapiyi deneyecegim 1 seans. Bakalim nasil olacak hicbir bilgim yok
Benim sorunum önceden tırnaklarım ve saçlarım çok güçlüydü ama zayıfladılar henüz kırışıklık başlamadı o da cildimin yağlı olmasından. Benimde siyah noktalarım vardı hydrafacial yaptırdım sonra düzenli bakımla devam ediyorum bir de tatil öncesi giderim sanırım. İğneli sonrası bize de yaz Canım nasıl olacak, ben bb glow yaptırdım ama hiç etkisi olmadı.