• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi aksamlar hepinize. Kac gundur yazamiyorum. Sebebi hem hasta olmam hemde burda olan depremler den dolayi kendimi toparlayamadim. Bugunku menumu yazabilecegim ancak. Gecmisi de yazmak istedim ama kafami toparlayamadim.
Sabah
7 zeytin 1 incir
Kahvalti
Yesilcay 1 yumurta peynir 2 dilim kepek ekmek

Ogle
2 dilim ekmek 1 yumurta peynir domates cay

Ara turk kahvesi

Aksam
3 kasik makarna az kereviz yemegi az kereviz salata yogurt 1 lokma menemen

Ara sade kahve

Gece
zeytin kuru ve yogurt kuru yapiyorum henuz yemedim daha
Su 1 lt yi gecti
Spor
sadece ev isi ve disarda yarim saat kosturma simdilik bel egzersizi yapmaya calisacagim
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 @stitc
zeytin kürü nedir? bizi aydınlatır mısın? bizde yapalım.

Merhaba arkadaşlar
Sabah menüm
Yarım Menemen birazını eşime koydum
Tarçın limon sıcak çayı
Bi dilim ekmek
Öğle
Aşçı başı çorbası
Nohut yemeği
Bi tatlı
Sonrası kusma
4 gibi portakal yedım
Akşam
Çok az taze fasülye
6 kaşarlı mantar
Ekmek yok
Spor
7 bin adım
2 saat ev iş
Kızla uğraştım şimdi banyo ettim halama gitçem deyince yolladım 😬
Ortalık dağınık çamaşır katlıcam 🙄
Spor yapayım biraz da 😬
Su : 2.5lt

Aslında döner yerine tavuk şiş dürüm olsa sorun olmazdı yufka sonuçta çok kalorili olmaz o zaman

Süper Canım ben hep yeni yeni başlayacağım 30’lara girdik artık. Kırışıklığım yok ama olmadan kullanmak daha etkili. Hyaluronic Acid arayışı içerisindeyim bende Q10 vitaminin var ona başlayacağım o da cilde etkili. Ama acid’de marka bulamadım halen araştırıyorum sen memnun musun kullandığın markadan.
Camım benım sen ne yedigni biliyorsun 🥰 çünkü kilolu insanlar neyi kilo aldığı daha iyi bilir 😇 eminim senin 6 ayda 45 kilo gideceği umuyorum bak nsckkts var o 6ayda 45 kg vermiş :) sağlıklı beslenirken konusunda herşey var🥰

zeytin kürü nedir? bizi aydınlatır mısın? bizde yapalım.
Tabiiki bende burda gordum deniyorum. 1 incir 7 zeytin sabah aksam yeniliyor 21 gun devam edilecek yaziyor. Hem zayiflamaya hemde iceriginde bulunanlae sayesinde vucudumuza cok fsydasi varmis. Saclara kemiklere daha bir cok sey su an aklima gelmiyor. İnanarak basladim insaallah fayda gorecegim.

Ne guzel yapmissin canim, bugun acayip yogun birgun oldu yine, her sey cok hizli akiyor..

Guzel menu olmus canim, adimlarinda iyi :)
Aralikli oruc nasil gidiyor?

Spor salonuna gitmemis halinle bile ne guzel spor yapmissin canim.
Menunu de cok begendim :)

Bende iyiyim canim, hersey yolunda cok sukur.
Misafirlerden sonra duzenine dondun degil mi?

Menun guzel canim, yuruyus de yapiyorsun , gidecek kilolar :)

Menun ,sporun cok guzel canim, umarim sende , kuzunda dinlenebilmissinizdir..

Haftasonuda arttir kuzum, evde adimla surekli, firsat bulursan leslie yap Aslicim..

Iyi olmana sevindim canim, kuzucuklar nasillar?
Her sey yolunda mi?

Yuruyusun 180 puan olmus canim, menunde guzel, suyu da arttirirsan harika olur:)
Yeniden seni aramizda gormek ne guzel :KK200:

Iki gunde gayet guzel olmus canim, miniklerle sporlarinda oldukca guzel :)

Sporda olsa muthis olurmus canim..

Cok cok guzel bir gun daha :)

Annenin yaninda misin canim, umarim guzelce dinlenip toparlanirsin..

Guzel bir menu olmus canim, ihlamur sifa olur insallah...

Tamam canim olur, eve gecince bildirim yaparsin :)

teşekkür ederim minişler iyi ne olsun 4aylık oldular teyzesi büyüyuorlar ☺️ Sizin Bebişler nasıl napıyor
Canım yine de sporu bırakma sanırım spordan kas ağrın ara verince geçmiyor yaptıkça açılıyorsun.

Hayatım ufak ufak değişiklikler gerekiyor menünde, Salı günü sabah patates var ise ekmek olmasa daha iyi olur ya da tam tersi yani birini tercih etmek daha iyi olacaktır. Nescafe yerine Türk kahvesi, filtre kullanırsan daha iyi olur granül kahveler pek iyi değil kilo vermeyi de etkiliyor. Ara meyve çerez dediğin akşamdan sonra sanırım, meyve öğününü sabaha alırsan daha da iyi sonuç alırsın.

Canım Çarşamba güzel aslında ama ufak değişiklik yapmalısın yine, yani ya kek, ya patates, ya ekmek en azından birini seçmek sana daha iyi sonuç verecektir :KK19:

Bir tek ara öğünün akşam yemeği sonrası ara ise o olmamış, yani akşam saatleri meyve pek iyi olmuyor çiğ kuruyemiş olsa tek daha iyi olurdu :KK5:

:nazar:

Evet canım :) gün içerisinde squat, wallsit, ip atlama yapıyorum Emin’im etkisi de olacaktır.

Kolay gelsin Canım, ben spor yapacağım ama kardio yaparım. Zaten 14 şubatta listeye girebiliyor muşum. Sorun olmaz sanırım, 2,1 kg verdim gruba geldiğimden beri :)

Teşekkürler canım

Tabata çok güzel, sporun çok iyi Canım menün de öyle sadece ufak bi Bilgi vermek istedim :21: tarhana içerken ekmek yemezsen daha iyi olur tarhana da un epey var.
Çok haklısın kuzum yavaş yavaş bu değişiklikleri yapmalıyım yoksa kg vermekte zorlanacağım .daha dikkatli olacağım teşekkür ederim 🙏

Merhaba arkadaşlar
Sabah menüm
Yarım Menemen birazını eşime koydum
Tarçın limon sıcak çayı
Bi dilim ekmek
Öğle
Aşçı başı çorbası
Nohut yemeği
Bi tatlı
Sonrası kusma
4 gibi portakal yedım
Akşam
Çok az taze fasülye
6 kaşarlı mantar
Ekmek yok
Spor
7 bin adım
2 saat ev iş
Kızla uğraştım şimdi banyo ettim halama gitçem deyince yolladım 😬
Ortalık dağınık çamaşır katlıcam 🙄
Spor yapayım biraz da 😬
Su : 2.5lt
kusmaya çok takıldım ben panik oldum. sürekli olan birşey mi yoksa sadece bugüne özel mi? bu yüzden intihar eden birini gördüm ben . çok korktum.
Yoğurt kürü başlıycam. Acılı biber yoğurt
muhteşem bir kür ben iki haftadır yapıyorum.
Tabiiki bende burda gordum deniyorum. 1 incir 7 zeytin sabah aksam yeniliyor 21 gun devam edilecek yaziyor. Hem zayiflamaya hemde iceriginde bulunanlae sayesinde vucudumuza cok fsydasi varmis. Saclara kemiklere daha bir cok sey su an aklima gelmiyor. İnanarak basladim insaallah fayda gorecegim.
ben şimdilik seni denek olarak görüp etkilerini gözlemledikten sonra başlayayım.
Manzara muthis gorunuyor. Sizde cok hos cikmissiniz.Allah nazardan korusun.
ama teşekkür ederim.varışımız o hayallerim yıkılmadan öncesi kızım kaymak istedi sonra bende pimpirikli anne olarak koştum peşinden.

30 ocak menum
10:00- 1 adet peynirli, kuru domatesli sandivic
Ara: 1 fincan sutlu kahve
13:00- yarim kase sebze corbasi, yarim porsiyon mantarli risotta, 1 haslanmis tavuk butu, 1 kase peynirli salata.
16:00- yarim porsiyon mantarli risotta, yarim kase salata, 1 greyfurt

su: 3,5 lt
Spor: 30 dakika yuzme- 150 puan
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch

Bu ara biraz yemek düzenim bozuldu bu yüzden yazmak istemiyorum
Biran önce toparlanıp yeniden başlıcam hatta yarın ! evet evet yarın ! yumurtamı haşlıcam ve güne sağlıklı beslenerek başlıcam tam herkes zayıfladığımı söylerken yeniden kilo almak istemiyorum bunu duymak çok güzel çünkü 😍

süper menülerini ve seni özlüyoruz bu kadar ara verme

Bende sizi ve azmimi özledim 😍
Yarın sağlıklı beslenmeme geri dönmek istiyorum çok bunaldım bi haftadır
Üst üste misafirlerim vardı
Pazartesi de var ama kendime yeniden bi stoop demek istiyorum böyle huzursuz ve düzensizim 🙄

Back
X