• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu ara biraz yemek düzenim bozuldu bu yüzden yazmak istemiyorum
Biran önce toparlanıp yeniden başlıcam hatta yarın ! evet evet yarın ! yumurtamı haşlıcam ve güne sağlıklı beslenerek başlıcam tam herkes zayıfladığımı söylerken yeniden kilo almak istemiyorum bunu duymak çok güzel çünkü 😍
Bende sizi ve azmimi özledim 😍
Yarın sağlıklı beslenmeme geri dönmek istiyorum çok bunaldım bi haftadır
Üst üste misafirlerim vardı
Pazartesi de var ama kendime yeniden bi stoop demek istiyorum böyle huzursuz ve düzensizim 🙄
inşallah beslenmen yoluna girer.vücudun daha unutmamıştır hatta bu hafta belki şaşırtma yaptığın için daha hızlı kilo vermen olası.takılınca vücudunuzu şaşırtın diyorlar.

kusmaya çok takıldım ben panik oldum. sürekli olan birşey mi yoksa sadece bugüne özel mi? bu yüzden intihar eden birini gördüm ben . çok korktum.

muhteşem bir kür ben iki haftadır yapıyorum.

ben şimdilik seni denek olarak görüp etkilerini gözlemledikten sonra başlayayım.

ama teşekkür ederim.varışımız o hayallerim yıkılmadan öncesi kızım kaymak istedi sonra bende pimpirikli anne olarak koştum peşinden.
Yok korkulacak bişey merak etme abla. :)
Tatlı dokundu herade

Bugünkü egzersizim
Ve menümü de yazayım

Ahh şu börekler yaktılar beni 😣😣
Sabah 1 dilim börek
İki yudum süt

11 gibi su
Ve 2 adet hindistan cevizli bisküvi

12 30
Bir ayran
Ve ekmek arası döner (dışardaydık malesef)

İkindi
4 adet sarma
1 bardak ayran

Akşam
2 y.k türlü
Bir bardak şalgam suyu

Eklentiler

• Screenshot_2020-01-30-14-05-22.webp
    Screenshot_2020-01-30-14-05-22.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 26
inşallah beslenmen yoluna girer.vücudun daha unutmamıştır hatta bu hafta belki şaşırtma yaptığın için daha hızlı kilo vermen olası.takılınca vücudunuzu şaşırtın diyorlar.

Ay inşallah bide yarın cumaaa 😱😱
Şuan idrak ettim yarın tartılmak istemiyorumm
Hissediyorum çünkü
Neyse bitki çayı falan içeyim biraz 🤗

Bugünkü egzersizim
Ve menümü de yazayım

Sabah 1 dilim börek
İki yudum süt

11 gibi su

12 30
Bir ayran

İkindi
4 adet sarma
1 bardak ayran

Akşam
2 y.k türlü
Bir bardak şalgam suyu
sadece beğen mi yoksa muhteşem ifadesimi karar veremedim yürüyüşünü sevdim o muhteşem ona geldi.menün ah ah ne desem ki börek mozaik pasta hadi bunları geçtim.döner ekmek ne ola döneri ye ekmeği bırak hımmm bir daha olmasın emi

sadece beğen mi yoksa muhteşem ifadesimi karar veremedim yürüyüşünü sevdim o muhteşem ona geldi.menün ah ah ne desem ki börek mozaik pasta hadi bunları geçtim.döner ekmek ne ola döneri ye ekmeği bırak hımmm bir daha olmasın emi

Evet haklısın çok üzgünüm ve korkuyorum
Ya kilolarımın hepsini geri aldıysam 😱😱😭😭
Bi daha olmayacak içinde un olan şeyleri yemediğim gibi yeniden tekratlıyorum bunu
An itibariyle kararımı aldım tekrardan
Bu sefer günlük hedef uygulıcam kendime
Odaklanmam daha kolay olur belki
Mesela yarın hiç sağlıksız bşey yemicem inşallah 🤗🤗

ilk defa kullandığım bir ürün o yüzden denemek için ucuz bir marka seçmiştim. bu bitince bildiğim çok iyi bir marka var onu kullanmayı planlıyorum. bu arada dün dermopen yaptırmak için girişim başlattım. ama yakın illerden birinde kore cilt bakımı yapılıyormuş.onu araştıracak arkadaşım hangisi kafama yatarsa o olacak ben leke sorunu yaşıyorum.

Anladım Canım hangi markaydı hangi marka alacaksın bana mesaj atarsan çok sevinirim :)

Canim cok tesekkurler

:KK19:

Bugunku menum
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 tatli kasigi tahin pekmez, domates, 2 dilim ekmek
Ara: 1 latte, yarim elma
Ogle: tavuk izgara
Aksam: ispanak yemegi, yogurt
Spor:3000 adim
Su:3.5 litre
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch

Canım güzel bi eksi gelecek senden de

Hayalimde göl çevresinde güzel bir yürüyüş vardı. Kızakla kaymak istiyordum😢Ulaşabildiğimse dört saatlik bir koşturma oldu. Karda yarı yürüdüm yarı koştum. 😤
Eki Görüntüle 2582838

Çok güzelmiş bizim yerimize de iki adım at şöyle derin bi nefes al :)

İyi aksamlar hepinize. Kac gundur yazamiyorum. Sebebi hem hasta olmam hemde burda olan depremler den dolayi kendimi toparlayamadim. Bugunku menumu yazabilecegim ancak. Gecmisi de yazmak istedim ama kafami toparlayamadim.
Sabah
7 zeytin 1 incir
Kahvalti
Yesilcay 1 yumurta peynir 2 dilim kepek ekmek

Ogle
2 dilim ekmek 1 yumurta peynir domates cay

Ara turk kahvesi

Aksam
3 kasik makarna az kereviz yemegi az kereviz salata yogurt 1 lokma menemen

Ara sade kahve

Gece
zeytin kuru ve yogurt kuru yapiyorum henuz yemedim daha
Su 1 lt yi gecti
Spor
sadece ev isi ve disarda yarim saat kosturma simdilik bel egzersizi yapmaya calisacagim
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 @stitc

Geçmiş olsun Canım hangi şehirdeydin

Yakşamlar hanımlar
Sabah
Türk kahvesi sade
2 yumurtadan pırasalı omlet
2 dilim salam

Akşam
Tavuk tantuni dürüm
Turşu limonlu

Ara
2 bardak bitki çayı
1/2 kase puding
Spor 1 saat pilates
2 saat yürüme
Ev işi
Su 2 litre

Salamdan pek hoşlanmıyorum çok sentetik geliyor gerisi iyi Canım lavaş yani dürüm bana çok sorunlu gelmiyor.

Merhaba arkadaşlar
Sabah menüm
Yarım Menemen birazını eşime koydum
Tarçın limon sıcak çayı
Bi dilim ekmek
Öğle
Aşçı başı çorbası
Nohut yemeği
Bi tatlı
Sonrası kusma
4 gibi portakal yedım
Akşam
Çok az taze fasülye
6 kaşarlı mantar
Ekmek yok
Spor
7 bin adım
2 saat ev iş
Kızla uğraştım şimdi banyo ettim halama gitçem deyince yolladım 😬
Ortalık dağınık çamaşır katlıcam 🙄
Spor yapayım biraz da 😬
Su : 2.5lt

Aşçı başı çorbası ne kız, aşçıyı mı pişirdin :KK53: kaşar olmasa iyi olurmuş çok yağlı.

Yoğurt kürü başlıycam. Acılı biber yoğurt

Kuzum biraz da limon sık

Camım benım sen ne yedigni biliyorsun 🥰 çünkü kilolu insanlar neyi kilo aldığı daha iyi bilir 😇 eminim senin 6 ayda 45 kilo gideceği umuyorum bak nsckkts var o 6ayda 45 kg vermiş :) sağlıklı beslenirken konusunda herşey var🥰

Bakayım Canım ilgimi çekti :) ben 6. Takımda olan birinin uyguladığı sistemi uyguluyordum Emin’im gidecek :) son tatlı Tombiş hallerim :)

teşekkür ederim minişler iyi ne olsun 4aylık oldular teyzesi büyüyuorlar ☺ Sizin Bebişler nasıl napıyor

Çok haklısın kuzum yavaş yavaş bu değişiklikleri yapmalıyım yoksa kg vermekte zorlanacağım .daha dikkatli olacağım teşekkür ederim 🙏

Farkında olmak, birbirimize yorum yapmak çok iyi geliyor Canım hep beraber el ele düzelteceğiz beslenmemizi.

30 ocak menum
10:00- 1 adet peynirli, kuru domatesli sandivic
Ara: 1 fincan sutlu kahve
13:00- yarim kase sebze corbasi, yarim porsiyon mantarli risotta, 1 haslanmis tavuk butu, 1 kase peynirli salata.
16:00- yarim porsiyon mantarli risotta, yarim kase salata, 1 greyfurt

su: 3,5 lt
Spor: 30 dakika yuzme- 150 puan
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch

Canım bende senin tartını merak ediyorum :)

Bugünkü egzersizim
Ve menümü de yazayım

Sabah 1 dilim börek
İki yudum süt

11 gibi su

12 30
Bir ayran

İkindi
4 adet sarma
1 bardak ayran

Akşam
2 y.k türlü
Bir bardak şalgam suyu

Canım sadece börek mi :( bisküvi, ekmek döner kötü olmuş Canım. Porsiyon alsaydın keşke ya da ekmek alıp içini yeseydin sadece yanında ayran ile en azından daha iyi olurdu, ya da ekmek yerine lavaş daha masum. Aslıdna en iyisi açlık süresini uzatıp evi beklemek ben artık öyle yapıyorum.

Anladım Canım hangi markaydı hangi marka alacaksın bana mesaj atarsan çok sevinirim :)

Salamdan pek hoşlanmıyorum çok sentetik geliyor gerisi iyi Canım lavaş yani dürüm bana çok sorunlu gelmiyor.

Aşçı başı çorbası ne kız, aşçıyı mı pişirdin :KK53: kaşar olmasa iyi olurmuş çok yağlı.

Kuzum biraz da limon sık

Bakayım Canım ilgimi çekti :) ben 6. Takımda olan birinin uyguladığı sistemi uyguluyordum Emin’im gidecek :) son tatlı Tombiş hallerim :)

Farkında olmak, birbirimize yorum yapmak çok iyi geliyor Canım hep beraber el ele düzelteceğiz beslenmemizi.

Canım sadece börek mi :( bisküvi, ekmek döner kötü olmuş Canım. Porsiyon alsaydın keşke ya da ekmek alıp içini yeseydin sadece yanında ayran ile en azından daha iyi olurdu, ya da ekmek yerine lavaş daha masum. Aslıdna en iyisi açlık süresini uzatıp evi beklemek ben artık öyle yapıyorum.

Aynen öylr malesef kötü oldu bugün
Ama yarın düzelecek inşallah
Ben bu işi başaravağıma inanıyırum
O 50 li rakalmalrı görecem Allahın izni ile

Yarın yeniden dönüyorum sahalara 😄😄

Evet haklısın çok üzgünüm ve korkuyorum
Ya kilolarımın hepsini geri aldıysam 😱😱😭😭
Bi daha olmayacak içinde un olan şeyleri yemediğim gibi yeniden tekratlıyorum bunu
An itibariyle kararımı aldım tekrardan
Bu sefer günlük hedef uygulıcam kendime
Odaklanmam daha kolay olur belki
Mesela yarın hiç sağlıksız bşey yemicem inşallah 🤗🤗
önemli olan erken toparlaman hemen yarın dediğin gibi toparlanmaya başla

yolladım bakabilirsin ama sen kendine göre araştır bence ihtiyaçlar herkese göre farklılık gösterebilir.yaşı genç olan birisinin bu kadar yüklenmesine gerek olmayabilir ben bunları daha yeni yeni kullanıyorum. kaporta cila gibi. 50 yaşına gelince botoks vs gibi mevzularla uğraşmak istem,yorum :KK62:

Kuzum biraz da limon sık

Canım sadece börek mi :KK43: bisküvi, ekmek döner kötü olmuş Canım. Porsiyon alsaydın keşke ya da ekmek alıp içini yeseydin sadece yanında ayran ile en azından daha iyi olurdu, ya da ekmek yerine lavaş daha masum. Aslıdna en iyisi açlık süresini uzatıp evi beklemek ben artık öyle yapıyorum.
Eskiden bir paket aç bitiri bitirirdim hemde ekmekle 2 dilim bana masum geliyor evet sağlıksız bencede amA özlüyorum

Aynen öylr malesef kötü oldu bugün
Ama yarın düzelecek inşallah
Ben bu işi başaravağıma inanıyırum
O 50 li rakalmalrı görecem Allahın izni ile

Yarın yeniden dönüyorum sahalara 😄😄

Oluyor dönem dönem önemli olan her zaman olmaması

yolladım bakabilirsin ama sen kendine göre araştır bence ihtiyaçlar herkese göre farklılık gösterebilir.yaşı genç olan birisinin bu kadar yüklenmesine gerek olmayabilir ben bunları daha yeni yeni kullanıyorum. kaporta cila gibi. 50 yaşına gelince botoks vs gibi mevzularla uğraşmak istem,yorum :KK62:

Tamam canım aynen en iyisi erken başlamak bende ufak ufak başlıyorum işte olmadı zamana yayarak eklerim

Eskiden bir paket aç bitiri bitirirdim hemde ekmekle 2 dilim bana masum geliyor evet sağlıksız bencede amA özlüyorum

O çok fena canım ben hiç yemem sevmem ömrüm boyunca 1 aç bitir kadar yememişimdir sosis de yemem ama Özel ev yapımı katkısız sosis var onu yerim sadece. Tamamen kes eğer yemeye devam edersen unutamazsın damak tadı değişir en şanslı olduğumuz konu bu unutur.

30 ocak 2020 bugün ne yedim
Sabah = 2 adet haşlanmış 🥚 + 🧀
Öğlen = 3 tatlı kaşığı yoğurt içine 2 tatlı kaşığı yulaf ezmesi
Ara = 1 adet tokat usulü yaprak sarması 3 cm boyunda tadına bakmak için ısrar etti arkadaşım.
Akşam = cafe au lait. evdekilere marketten döner aldım. Ben yemedim. 🤭
Gece = yoğurt kürü yenilecek.
Su = 1 lt oldu devam gece uzun
Spor =
_20200130_232756.webp

30 ocak 2020 bugün ne yedim
Sabah = 2 adet haşlanmış 🥚 + 🧀
Öğlen = 3 tatlı kaşığı yoğurt içine 2 tatlı kaşığı yulaf ezmesi
Ara = 1 adet tokat usulü yaprak sarması 3 cm boyunda tadına bakmak için ısrar etti arkadaşım.
Akşam = cafe au lait. evdekilere marketten döner aldım. Ben yemedim. 🤭
Gece = yoğurt kürü yenilecek.
Su = 1 lt oldu devam gece uzun
Spor =
Eki Görüntüle 2582907

Güzel kilo gidecek bu hafta

Güzel kilo gidecek bu hafta
inşallah canım bu kadar spor ve dikkatli beslenme işe yarasın karın yağlarımın azaldığını hissediyorum. baklavalarım kesilmeye hazır görünüyor. düzenli pilates rutin olmuş ekstra karın kası çalışınca ciddi fark gözlemliyorum.yarın baskül ne sonuç verecek bakalım. sorunlu bölgem hep karın ve kalça olmuştur.basen sıfır bacaklar süper azıcık sırtta yağlanma vardı onlar azaldı. önden ve arkadan uzuyorum kilo alınca.:mad:

Back
X