Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yeni isin nasil canim alisabildin mi menun az az guzel olmus canim ama sana tavsiyem kremali ve unlu corbalardan uzak durman.

Ceydos harikasin

Merhaba ben Hafsa(lonely141)
Ev hanımıyım
24 yaşındayım
Evliyim
2 kızım var 2 ve 5 yaşlarında
1.72 boyum
93 kilodayım şu an
65 kilo olmak istiyorum
Ben kilo alamayan bir insan olduğum için bebeklikten beri hep çok yemeğe alışmışım..yerdim zayiftim ama hamilelik ve dogumlardan sonra bu kiloya geldigime inanamıyorum.. çünkü aşırı derecede bı yeme isteğim var ve kendime engel olamadım ve sonuç 93 kilo oldu ..şu an Karatay diyeti yapiyorum..
Artık sadece dış görünüşüme zarar vermiyor aldığım kilolar.. aşırı uyku isteğim ve sürekli yorgun hissetmelerim sabahları bile yorgun kalkmak yokuş çıkarken nefesimin kesilmesi..ve tabi tonla olmayan kiyafetimin içine girme arzusu

Not:bu arada 65 kilodan daha aşağı inmen gerekiyor diyenler olabilir..boyum uzun olduğu için 70 kiloda 38 beden giyiyorum..

günaydin..
dünkü menüm..
kahvatı: 6:30
sucuklu yumurta ( 1 yumurtalı)
peynri 5 zeytin domates çay
öğle: 12:00
yeşil mercimek yemegi
brüksel lahana..

ara: 15:00
çubuk tarçin+elma+su

akşam: 20:30
Balık
roka
bi dilim ekmek.
su: 3 ltye yakın ..
spor: 4 bin adim 20 jumping jack 20 squat.

hoşgeldiniz..

hoşgeldin canım.başlamak yolun yarısıdır derler. sen karar verdiysen bu işi başaracaksın demek ki.

Hosgeldiniz umarim bizjmle cok guzel kilolar verirsiniz
Özlem ben kaptan yardimcisiyim bir diger kaptan yardimcimız @stitch,kaptanimz ise Yawrukush
Kurallarimiz 1.sayfada var ama ben ozet gecim saana hemen
Sayfaya sık sık ugrayip arkadaslarin me ulerine yorum yapmak sohbet etmek cok onemli motivasyonunu saglamanin en buyuk kuralli bu menulerine yorumlar geldikce kendini topluyorsun
Gunluk menu su sporunu yaziyorsun
Pazartesileri resimsz kilo bildiimimiz var
Cumalari ise resim ile birlikte
GECEN HAFTA KI KILO
BU HAFTA KI KILO
ARADAKI FARK
YUZDE
Olarak bildirim yapiliyor
Yuzde hesaplama yine 1.sayfada var
2 haftq deneme suren var eger duzgun bi sekilde sayfamiza menulerini yazarsan takimda aktif sekilde yer alip guzwl kilolar verirswn 2 hafta sonunda kaptanlar tarafindan deherlendirilip asil takim yarislarina katilmayaa hak kazaniyorsun.
zaten hep zayifsa kilolarindan kurtulman kolay olur bence simdiden kolayliklar diliyorum

Gunaydin kizlar valla cocuklar buyudukce telefonu elime hic alamaz oldum surekli gelip okuyorum mesajlarinizi tam yazicam ya biri geliyor tepeme cikiyor ya biri geliyor telefonu elimmden aliyor nasil olucak bole bilmiyorum 2 gundur hava cok guzeldi cocuklari parka goturdum pazar gunu ama vok kalabalikti park domuz gribinden dolayi cok tedirgin oldum eve gelince soktum banyoya yikadim cocuklari bu stresi nasil yencem bilmiyorum 1 kere yakalandi oglum bidaha yakalanmasindan cok korkuyorum
Bu aralar aylik alisverise cikicam esime dedim hafta ici gidelim hafta sonlari cok kalabalik oluyor her yer cocuklari olmadi kayinvalideue birakicam ama buyuk oglumda cok hevesleniyor babasi onu heray buyuk oyun parkina goturuyor sabirsizzlikla onu bekliyor napicam kizlar bi akil verin heryerdede salgin var cocuklar hep hasta

çok geçmiş olsun evet salgın var bu aralarda.. dikkat et.
bizim günde çocuk hastaydi bu hastalığı kıza geçti şimdi onunla uğraşiyorum ateşi fıss çıkıyor.
hiç bişey de yemiyor dün ne güzel balık yaptım yediremedim babasina verdim yediremedi sinirlendi adam bana koştu...
uyutcaktim aç... uyumadi.. halaya gitçem dedi. yolladim..
bugün anneme gidecektim soğuk.. ateşi var diye bugün erteledik..
ne yapacam yaaa. yediremiyorum

geçen günde kayınvalidem kilomu çok eleştiriyordu küçümserdi. kilo ver migi diyordu ben hiç alınmıyordum...
görümcem benim kilomun yarisi kadardi hala da öle de o 5 kilo aldi.. basenleri büyüdü
kaynanamın da basenleri geniş...
pantoloumu ona giydirdim neredeyse ayni beden. bide benden zayif...
75 kg... bu arada geçen günde 80 e çikmiş.. hemen diyete girdiler görümcemle.
ben 75 mi gösteriyorum kendimden süphe ettim ah ah o kiloda olsam 44 beden giyiyordum:)
spor yapsam daha ince gösteririm.
dün akşam zayif oluşumu. bol bol fitnees yaptığımı hayal ettim.
baktim yıllarimi heba ediyorum güzellik gidiyor.
ben bu kilolarimi verecegim.80 e bi göreyim bi .

diyetisyenim her öğünde verdi bana yoğurdu :) dediğin gibi dusunenlerde vardır tabi :)
Yeni isin nasil canim alisabildin mi menun az az guzel olmus canim ama sana tavsiyem kremali ve unlu corbalardan uzak durman.
İyi gibi canım ufak tefek sorunlar var halletmeye calsiiyorum :) yemekhanede çıkınca aldım çorbayı
. Kronik kabızlık sebebiyle doktor çorba icmemi.de önerdi . Hiç sevmem aslinda mantar çorbasını :)6 kaşık felan zor içtim . Sen nasılsın ?

Su bağırsak problemini bi cozebilsem ne yapsam duzene giremiyor

Canım sabah uyandığında çörek otu yağı içip yarım saat sonra kahvaltı edersen sorunun çözülür.

yeni bitti sayılır benimde sporum evide ayaklandırdım küçük kız dışında spor gecesi oldu.

Oh ne güzel olmuş canım

evet evet kesin. kes sen karbonhidratı

chialı puding yapsana kendine ben onu yemeğe başladığımdan beri çok düzenli boşlatım sistemim.oluşan ödemin nedeni başka gibi bende.

Çörek otu yağı da çok iyi geliyor aklında olsun.

Öğlen ana öğün yapamadım o yüzden böyle oldu bebeğim 1 yaşında gaz sıkıntımız geçti şükür o yüzden yeni yeni yemeye başladım nohut fasülye

Canım öğlen ana yemek yesen aynı kalori olur o yüzden tercihlerimizi iyi yapmalıyız.

O işin Magazin boyutu tabi ki önemli olan birbirinizi teşvik

Canım yiyebilirsin bakliyat onda sorun yok ama çok karbo Alman iyi değil. Karbo daha ağızda çözülmeye başlıyor ama protein alsan mesela 250 kalori protein aldın %25 direkt gidiyor yani vücut kendisi hazmedersen yakıyor besinlerin termik etkisi

Kendimizin hocası olmak en iyisi :)

Patates olmasa iyi olurdu canım, akşam da kavrulmamış kuruyemiş yanında türk kahvesi içsen açlığını bastırırdı bende iyi olurdu hatta tek kahve bile bastırırdı.

Bende bakmış oldum teşekkürler :)

Hoşgeldin canım burada hep beraber veririz

Güzel canım böyle giderse daha da güzel zayıflayacaksın bu hafta güzel eksi gelecek

Bu arada günlük olarak mı atılıyor menü listesi yoksa yedikçe mi atiyoruz

Günlük atılıyor canım ama gel sohbette edelim sadece menü yazmak için gelme :)

Sen merak etme karboyu böyle azalt sporu ekle manken olacaksın :) hep hayal et zayıfladığını bu teşvik eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…