Yeni isin nasil canim alisabildin mi menun az az guzel olmus canim ama sana tavsiyem kremali ve unlu corbalardan uzak durman.3 Şubat menüm
Sabah : 2tane haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
7 tane zeytin
1kk.peynir
Ara : 1 tane elma
3 kaşık yoğurt
Öğlen : 5 kaşık patlıcan yemeği
4 kaşık.yogurt
4 kaşık makarna
Akşam : 3 minik tavuk but
Kremalı.mantar.corba
4kasik patates salatası
Az önce (nobetteyim ya acıktım)
40 Gr ekmek
6 tane zeytin
1kk.peynir
Su :) 1.5litre
Spor : 20 dk eliptik
Yawrukush @stitch Kozmogirl17
Ceydos harikasinburadan hepinize sesleniyorum kızlar,karbonhidrat aldığınızda kilo vermezsiniz diye birşey yok az yediğinizde elbet kilo vereceksiniz. işin özü şu, karbonhidrat aldığınız zaman yağ yakmazsınız.yağ yakmadığınızda verdiğiniz kilolar vücuttaki kaslardan gider.spor yaparak bunu telöre edebilirsiniz.fakat öncelikle yediğiniz karbonhidratı eritmek zorunda kalacağınız içi biriken yağlar vücutta kalacak. soruyorum size yağlı ve zayıf mı ? yoksa yağsız ve zayıf mı ? bundan sonra ekmeklere karbonhidrata bişey demeyeceğim. sabah kahvaltısında aldığınız bir dilim ekmek günlük krizlerinize yeterli olacaktır. düşünün taşının,karar sizin canlarım.
hoşgeldiniz..Merhaba ben Hafsa(lonely141)
Ev hanımıyım
24 yaşındayım
Evliyim
2 kızım var 2 ve 5 yaşlarında
1.72 boyum
93 kilodayım şu an
65 kilo olmak istiyorum
Ben kilo alamayan bir insan olduğum için bebeklikten beri hep çok yemeğe alışmışım..yerdim zayiftim ama hamilelik ve dogumlardan sonra bu kiloya geldigime inanamıyorum.. çünkü aşırı derecede bı yeme isteğim var ve kendime engel olamadım ve sonuç 93 kilo oldu..şu an Karatay diyeti yapiyorum..
Artık sadece dış görünüşüme zarar vermiyor aldığım kilolar.. aşırı uyku isteğim ve sürekli yorgun hissetmelerim sabahları bile yorgun kalkmak yokuş çıkarken nefesimin kesilmesi..ve tabi tonla olmayan kiyafetimin içine girme arzusu
Not:bu arada 65 kilodan daha aşağı inmen gerekiyor diyenler olabilir..boyum uzun olduğu için 70 kiloda 38 beden giyiyorum..
Hoşbuldumhoşgeldiniz..
hoşgeldin canım.başlamak yolun yarısıdır derler. sen karar verdiysen bu işi başaracaksın demek ki.Merhaba ben Hafsa(lonely141)
Ev hanımıyım
24 yaşındayım
Evliyim
1.72 boyum
93 kilodayım şu an
65 kilo olmak istiyorum
Ben kilo alamayan bir insan olduğum için bebeklikten beri hep çok yemeğe alışmışım..yerdim zayiftim ama hamilelik ve dogumlardan sonra bu kiloya geldigime inanamıyorum.. çünkü aşırı derecede bı yeme isteğim var ve kendime engel olamadım ve sonuç 93 kilo oldu..şu an Karatay diyeti yapiyorum..
Artık sadece dış görünüşüme zarar vermiyor aldığım kilolar.. aşırı uyku isteğim ve sürekli yorgun hissetmelerim sabahları bile yorgun kalkmak yokuş çıkarken nefesimin kesilmesi..ve tabi tonla olmayan kiyafetimin içine girme arzusu
Not:bu arada 65 kilodan daha aşağı inmen gerekiyor diyenler olabilir..boyum uzun olduğu için 70 kiloda 38 beden giyiyorum..
o gün beslenmeyi sonlandırdığını düşünen menülerini paylaşıyor.yaptıkları sporları yazıyorlarBu arada günlük olarak mı atılıyor menü listesi yoksa yedikçe mi atiyoruz
Hosgeldiniz umarim bizjmle cok guzel kilolar verirsinizMerhaba ben Hafsa(lonely141)
Ev hanımıyım
24 yaşındayım
Evliyim
1.72 boyum
93 kilodayım şu an
65 kilo olmak istiyorum
Bu arada günlük olarak mı atılıyor menü listesi yoksa yedikçe mi atiyoruz
çok geçmiş olsun evet salgın var bu aralarda.. dikkat et.Gunaydin kizlar valla cocuklar buyudukce telefonu elime hic alamaz oldum surekli gelip okuyorum mesajlarinizi tam yazicam ya biri geliyor tepeme cikiyor ya biri geliyor telefonu elimmden aliyor nasil olucak bole bilmiyorum 2 gundur hava cok guzeldi cocuklari parka goturdum pazar gunu ama vok kalabalikti park domuz gribinden dolayi cok tedirgin oldum eve gelince soktum banyoya yikadim cocuklari bu stresi nasil yencem bilmiyorum 1 kere yakalandi oglum bidaha yakalanmasindan cok korkuyorum
Bu aralar aylik alisverise cikicam esime dedim hafta ici gidelim hafta sonlari cok kalabalik oluyor her yer cocuklari olmadi kayinvalideue birakicam ama buyuk oglumda cok hevesleniyor babasi onu heray buyuk oyun parkina goturuyor sabirsizzlikla onu bekliyor napicam kizlar bi akil verin heryerdede salgin var cocuklar hep hasta
diyetisyenim her öğünde verdi bana yoğurdu :) dediğin gibi dusunenlerde vardır tabi :)protein ve karbonhidratı ayırman gerekiyor.şöyle diyeyim normalde yoğurt diyetlerde önerilen bir besin.içeriğide yararlı karbonhidrat zaten.diyetlerde önerilmesine rağmen protein ve yoğurt hiçbir zaman bir arada yenmemesi gereken besinlerden.protein alacaksan yanında salata haşlama sebze. yoğurt yiyeceksen onuda sebze ve liflerle desteklenmesi önerilir.
İyi gibi canım ufak tefek sorunlar var halletmeye calsiiyorum :) yemekhanede çıkınca aldım çorbayıYeni isin nasil canim alisabildin mi menun az az guzel olmus canim ama sana tavsiyem kremali ve unlu corbalardan uzak durman.
Su bağırsak problemini bi cozebilsem ne yapsam duzene giremiyor
yeni bitti sayılır benimde sporum evide ayaklandırdım küçük kız dışında spor gecesi oldu.
evet evet kesin. kes sen karbonhidratı
chialı puding yapsana kendine ben onu yemeğe başladığımdan beri çok düzenli boşlatım sistemim.oluşan ödemin nedeni başka gibi bende.
Öğlen ana öğün yapamadım o yüzden böyle oldu bebeğim 1 yaşında gaz sıkıntımız geçti şükür o yüzden yeni yeni yemeye başladım nohut fasülye
plasticwoman da olabilir birinci. o da en az benim kadar suyunu çıkarıyor. grubu spora empoze etmek önemli.burada beraber zayıflayacağız.birbirimizi gaza getirmek,menülere kızmak,iyi fikirleri paylaşmak serbest. karbonhidrata takmamda bu nedenden kızmayın bana.
Tmm cnm yaparim da tarifi gecenlerde atmistin ama tekrar yazma imkanin var mi?
Neler yaptim keten tohumu yedim benimki tembel biraz napsam olmuyir bide onu deneyelim bakalim
Benim icin farketmez sebze yerim aslinda sebze yedigimde kendimi daha rahat hissediyirum ama kis gunu illaki nohut fasulye mercimek yeniyor
oradaki plateslerde makineler yok ama ,sadece topla yapiyorlar
sağ ol canım, elektrik çarpmış gibi geziyorum ortada :)
Sorma kiz bı saldım kendimi geri topladım.cok şükür :) tulumba tatlısını da kahvaltıda yedim bide utanmadan
ahhh ahhh hayat.cok pahalı . Ben de plates hocası olmak istiyorum artık fiyatlara baksana :)
Bı deneyeyim canım sağ ol :)
3 Şubat menüm
Sabah : 2tane haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
7 tane zeytin
1kk.peynir
Ara : 1 tane elma
3 kaşık yoğurt
Öğlen : 5 kaşık patlıcan yemeği
4 kaşık.yogurt
4 kaşık makarna
Akşam : 3 minik tavuk but
Kremalı.mantar.corba
4kasik patates salatası
Az önce (nobetteyim ya acıktım)
40 Gr ekmek
6 tane zeytin
1kk.peynir
Su :) 1.5litre
Spor : 20 dk eliptik
Yawrukush @stitch Kozmogirl17
grubumuzda haftanın en çok kilo vereniplasticwoman 'ı tebrik ediyorum. 2.3kg 'ı nasıl vermiş,bu hafta neler yemiş ve nasıl sporlar yapmış bir görelim.
24 ocak cuma menü
25 ocak cumartesi menü
26 ocak pazar menü ve spor
27 ocak pazartesi spor
27 ocak pazartesi menü ve spor
28 ocak salı menü ve spor
29 ocak çarşamba menü ve spor
30 ocak perşembe menü ve spor
Merhaba ben Hafsa(lonely141)
Ev hanımıyım
24 yaşındayım
Evliyim
1.72 boyum
93 kilodayım şu an
65 kilo olmak istiyorum
günaydin..
dünkü menüm..
kahvatı: 6:30
sucuklu yumurta ( 1 yumurtalı)
peynri 5 zeytin domates çay
öğle: 12:00
yeşil mercimek yemegi
brüksel lahana..
ara: 15:00
çubuk tarçin+elma+su
akşam: 20:30
Balık
roka
bi dilim ekmek.
su: 3 ltye yakın ..
spor: 4 bin adim 20 jumping jack 20 squat.
Bu arada günlük olarak mı atılıyor menü listesi yoksa yedikçe mi atiyoruz
geçen günde kayınvalidem kilomu çok eleştiriyordu küçümserdi. kilo ver migi diyordu ben hiç alınmıyordum...
görümcem benim kilomun yarisi kadardi hala da öle de o 5 kilo aldi.. basenleri büyüdü
kaynanamın da basenleri geniş...
pantoloumu ona giydirdim neredeyse ayni beden. bide benden zayif...
75 kg... bu arada geçen günde 80 e çikmiş.. hemen diyete girdiler görümcemle.
ben 75 mi gösteriyorum kendimden süphe ettimah ah o kiloda olsam 44 beden giyiyordum:)
spor yapsam daha ince gösteririm.
dün akşam zayif oluşumu. bol bol fitnees yaptığımı hayal ettim.
baktim yıllarimi heba ediyorum güzellik gidiyor.
ben bu kilolarimi verecegim.80 e bi göreyim bi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?