Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Emzirdiğini için hedefim ayda 2 kg
Aaaa kesinlesti mi karbonhidrat yasagi tamam o zmn yemeyelim napalim

Su bağırsak problemini bi cozebilsem ne yapsam duzene giremiyor

Aaaa kesinlesti mi karbonhidrat yasagi tamam o zmn yemeyelim napalim
evet evet kesin. kes sen karbonhidratı
Su bağırsak problemini bi cozebilsem ne yapsam duzene giremiyor
chialı puding yapsana kendine ben onu yemeğe başladığımdan beri çok düzenli boşlatım sistemim.oluşan ödemin nedeni başka gibi bende.

Öğlen ana öğün yapamadım o yüzden böyle oldu bebeğim 1 yaşında gaz sıkıntımız geçti şükür o yüzden yeni yeni yemeye başladım nohut fasülye

Spor yarismasinin sonucu belli oldu mu birinci kesinlikle CEYDOS sen olmussundur
plasticwoman da olabilir birinci. o da en az benim kadar suyunu çıkarıyor. grubu spora empoze etmek önemli.burada beraber zayıflayacağız.birbirimizi gaza getirmek,menülere kızmak,iyi fikirleri paylaşmak serbest. karbonhidrata takmamda bu nedenden kızmayın bana.

evet evet kesin. kes sen karbonhidratı

chialı puding yapsana kendine ben onu yemeğe başladığımdan beri çok düzenli boşlatım sistemim.oluşan ödemin nedeni başka gibi bende.
Tmm cnm yaparim da tarifi gecenlerde atmistin ama tekrar yazma imkanin var mi?
Neler yaptim keten tohumu yedim benimki tembel biraz napsam olmuyir bide onu deneyelim bakalim
Benim icin farketmez sebze yerim aslinda sebze yedigimde kendimi daha rahat hissediyirum ama kis gunu illaki nohut fasulye mercimek yeniyor

Reformer pilates var evet ama biraz fazla fiyat istiyorlar. Spor salonuna yazılsan grup egzersizleri olan orada ki pilates de işine yarar.
oradaki plateslerde makineler yok ama ,sadece topla yapiyorlar
sağ ol canım, elektrik çarpmış gibi geziyorum ortada :)
oyle walla, ne yapmissin sen. patates yemegi yanina dilim dilim ekmekler, ve tulumba tatlisi mi

tartini al gel de oyle kanusacagiz
nasilsin, isin nasil gidiyor?
Sorma kiz bı saldım kendimi geri topladım.cok şükür :) tulumba tatlısını da kahvaltıda yedim bide utanmadan
ahhh ahhh hayat.cok pahalı . Ben de plates hocası olmak istiyorum artık fiyatlara baksana :)
bu sadece yumusaticili sprey canim, cogu markanin var. loreal, garnier... sacin islakken sIKIyorsun hem taramani kolaylastiriyor hem de guzel koku veriyor. Ekstra yaglanmaya sebep olacak birsey degil bence.
Bı deneyeyim canım sağ ol :)

3 Şubat menüm
Sabah : 2tane haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
7 tane zeytin
1kk.peynir

Ara : 1 tane elma
3 kaşık yoğurt

Öğlen : 5 kaşık patlıcan yemeği
4 kaşık.yogurt
4 kaşık makarna

Akşam : 3 minik tavuk but
Kremalı.mantar.corba
4kasik patates salatası

Az önce (nobetteyim ya acıktım)
40 Gr ekmek
6 tane zeytin
1kk.peynir

Su :) 1.5litre

Spor : 20 dk eliptik

Yawrukush stitch Kozmogirl17

grubumuzda haftanın en çok kilo vereni plasticwoman 'ı tebrik ediyorum. 2.3kg 'ı nasıl vermiş,bu hafta neler yemiş ve nasıl sporlar yapmış bir görelim.

24 ocak cuma menü
25 ocak cumartesi menü
26 ocak pazar menü ve spor
27 ocak pazartesi spor
27 ocak pazartesi menü ve spor
28 ocak salı menü ve spor
29 ocak çarşamba menü ve spor
30 ocak perşembe menü ve spor

oy aman her öğünde karbonhidrat gördüm gibi.ne yaptın tatlım yaktın kendini bugün gene.

Bana çok dengeli geldiği oysa :) miktarı az tutunca sorun olmuyor . Sebze protein felna da var zaten .
protein ve karbonhidratı ayırman gerekiyor.şöyle diyeyim normalde yoğurt diyetlerde önerilen bir besin.içeriğide yararlı karbonhidrat zaten.diyetlerde önerilmesine rağmen protein ve yoğurt hiçbir zaman bir arada yenmemesi gereken besinlerden.protein alacaksan yanında salata haşlama sebze. yoğurt yiyeceksen onuda sebze ve liflerle desteklenmesi önerilir.

Son düzenleme:
buradan hepinize sesleniyorum kızlar,karbonhidrat aldığınızda kilo vermezsiniz diye birşey yok az yediğinizde elbet kilo vereceksiniz. işin özü şu, karbonhidrat aldığınız zaman yağ yakmazsınız.yağ yakmadığınızda verdiğiniz kilolar vücuttaki kaslardan gider.spor yaparak bunu telöre edebilirsiniz.fakat öncelikle yediğiniz karbonhidratı eritmek zorunda kalacağınız içi biriken yağlar vücutta kalacak. soruyorum size yağlı ve zayıf mı ? yoksa yağsız ve zayıf mı ? bundan sonra ekmeklere karbonhidrata bişey demeyeceğim. sabah kahvaltısında aldığınız bir dilim ekmek günlük krizlerinize yeterli olacaktır. düşünün taşının,karar sizin canlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…