Emzirdiğini için hedefim ayda 2 kg
Aaaa kesinlesti mi karbonhidrat yasagi tamam o zmn yemeyelim napalimpilates işini bende düşünmekteyim
kızım geldi şaşırdı sen böyle şeylerle uğraşmazdın anne diyor.istersen uğraşma yaşlanıyorum didim
o bir önceki haftaydı canım bu hafta daha açıklanmadı.
bu ne 2 dilim ekmek hani bu hafta yemeyecektik karbonhidrat. ve lütfen ziyan olacak diye yemek zorunda hissetme kendini bırak kalsın
Su bağırsak problemini bi cozebilsem ne yapsam duzene giremiyorCanım öncelikle sabahları uyanır uyanmaz ılık suya sirke koyuyorum bazen canım istemiyor limon sıkıp içiyorum sonra kahvaltı hazırlamaya başlıyorum bu aslında benim rutinim hamileyken bile yapıyordum. Smoothie ise kefir maydanoz salatalık yeşil elma nane keten tohumu.. bunlardan hepsi veya bir kaçını smoothie makınasında çekip içiyorum sindirim sistemim acayip rahatlıyor
Birde içme suyum ayrı içine bir dilim limon 1 çubuk tarçın atmakta çok faydalı oluyor yağ yakıyorum ama ödem hemen topluyorum bırakmadan hep yapmalıyım aslında
yeni bitti sayılır benimde sporum evide ayaklandırdım küçük kız dışında spor gecesi oldu.Tamam beraber sapıklık yaparız :) hem belki grubu da hareketlendiririz :) ölüyorum şu an yorgunluktan bir de regl oldum. Biraz spora ara
evet evet kesin. kes sen karbonhidratıAaaa kesinlesti mi karbonhidrat yasagi tamam o zmn yemeyelim napalim
chialı puding yapsana kendine ben onu yemeğe başladığımdan beri çok düzenli boşlatım sistemim.oluşan ödemin nedeni başka gibi bende.Su bağırsak problemini bi cozebilsem ne yapsam duzene giremiyor
Öğlen ana öğün yapamadım o yüzden böyle oldu bebeğim 1 yaşında gaz sıkıntımız geçti şükür o yüzden yeni yeni yemeye başladım nohut fasülyeMuz sorun olmaz canm neden sorun ettin ki menün güzel
Canım sabah 3 dilim ekmek çok olmuş, onun yerine yumurta, bol yeşillik, kavrulmamış kuruyemiş yesen daha iyi olurdu
Portakal,muz ve süt çok olmuş ara öğün olarak. Onu yerine 2-3 hurma yanında da bi fincan şekersiz rezene çayı içseydin hem süte de faydalı.
Akşam iyi olmuş ama gazlı mı bebeğin çok gaz yapacak şeyler yiyorsun gaz sorunu olmuyor mu, ne kadarlık bilmiyorum ama.
Geçmiş olsun canım hoşgeldin tekrar
Evet canım kesinlikle iyi olur gende hep sporun içinde oluruz :)
Spor yarismasinin sonucu belli oldu mu birinci kesinlikleCEYDOS sen olmussundur
Tmm cnm yaparim da tarifi gecenlerde atmistin ama tekrar yazma imkanin var mi?evet evet kesin. kes sen karbonhidratı
chialı puding yapsana kendine ben onu yemeğe başladığımdan beri çok düzenli boşlatım sistemim.oluşan ödemin nedeni başka gibi bende.
Benim icin farketmez sebze yerim aslinda sebze yedigimde kendimi daha rahat hissediyirum ama kis gunu illaki nohut fasulye mercimek yeniyorplasticwoman da olabilir birinci. o da en az benim kadar suyunu çıkarıyor. grubu spora empoze etmek önemli.burada beraber zayıflayacağız.birbirimizi gaza getirmek,menülere kızmak,iyi fikirleri paylaşmak serbest. karbonhidrata takmamda bu nedenden kızmayın bana.
oradaki plateslerde makineler yok ama ,sadece topla yapiyorlarReformer pilates var evet ama biraz fazla fiyat istiyorlar. Spor salonuna yazılsan grup egzersizleri olan orada ki pilates de işine yarar.
sağ ol canım, elektrik çarpmış gibi geziyorum ortada :)Tabiki de. Suraya resimlerini atiyorum. Biri silicone face cleanser, digeri microneedle roller. turkcelerini bilmiyorum
sac konusunda ben de dertliyim. cok dokuluyor, baby hair denilen kisa saclar cok var, hic hos durmuyor
@DeryaOnDiet Deryacim gel bize bir el ativer ☺
Eki Görüntüle 2584246 Eki Görüntüle 2584247
Sorma kiz bı saldım kendimi geri topladım.cok şükür :) tulumba tatlısını da kahvaltıda yedim bide utanmadanoyle walla, ne yapmissin sen. patates yemegi yanina dilim dilim ekmekler, ve tulumba tatlisi mi
tartini al gel de oyle kanusacagiz
nasilsin, isin nasil gidiyor?
ahhh ahhh hayat.cok pahalı . Ben de plates hocası olmak istiyorum artık fiyatlara baksana :)o aletler müthiş.ileride inşallah onun kursana gideceğim.şimdilik spor geçmişi olan arkadaşlarla ekip olduk.beraber birbirimize ders veriyoruz.öncesinden öğretmen tutmuştuk ama devlet kadrosuna geçiş yapınca ortada kaldık.yılmadık devam ediyoruz.1000 tl çok yüksek bir rakam uçmuşlar.
Bı deneyeyim canım sağ ol :)bu sadece yumusaticili sprey canim, cogu markanin var. loreal, garnier... sacin islakken sIKIyorsun hem taramani kolaylastiriyor hem de guzel koku veriyor. Ekstra yaglanmaya sebep olacak birsey degil bence.
25 ocak cumartesi menüBugün menümü yazayım,
Kahvaltı yok
Öğle, bulgur pilavı, et sote, yoğurt
Akşam: 4 ızgara köfte, vezir turp, kiraz domates, salatalık, yer fıstığı
Ben şimdiden belirteyim :) bir Programı uyguluyorum seviyeleri var 1. Seviyedeyim 40 sürecek, 2 gün tamamlandı ona göre beslenmemi düzenliyorum. Hem şifa hem de kilolardan kurtulmak için güzel bi seçenek
26 ocak pazar menü ve sporÖğle: taze fasülye, salata
Akşam: taze fasülye, bulgur pilavı, yer fıstığı
Taze fasülye yaptım kıymalı yarım kg ama bitmedi tek ben yiyorum bitene kadar devam :) çokta severim hiç bıkmadan yerim sanırım :)
27 ocak pazartesi sporBugün menüm.
Öğlen: mantarlı, biberli bulgur pilavı, yer fıstığı
Akşam: 5 köfte, az mantar sote, 4-5 adet kiraz domates, 1 salatalık, yer fıstığı.
Spor: 1 saat hoca ile dersim vardı; hiit cardio yaptım 1 saat
Su 3 lt içildi
Bu arada toplam 7 kg vermiş oldum :) 122,8 ile başladım sabah tartıldım 115,8 olmuşum.
27 ocak pazartesi menü ve sporSpor puanlarına baktım adımlarımı vs toparladım yazayım:
Cuma: 90 dk ev işi, yemek= 180 puan
Adım: 1226 = 61 puan
Cumartesi: Adım: 1614 = 80 puan
Pazar: 1 saat hiit cardio= 180 puan
Adım: 880 = 44 puan
Toplam: 545 puan
Kozmogirl17
28 ocak salı menü ve sporBugün menüm:
Öğle:
tavuk ızgara
Az salata
Akşam 17:00- 3 haşlanmış yumurta, kıvırcık, turp, yer fıstığı.
Su 3 lt
Akşam zumba ve pilates yapacağım. Ayrıca gün içersinde ip atlama, squat, wallsit yapıyorum.
Bu hafta mutfaktan yemek çıkmayacak o nedenle böyle ızgara tavuk tercih ederek devam edeceğim sanırım ama yanıma haşlanmış sebze ya da salata malzemesi getireceğim. Unuttum olmadığını akşam için var ama öğle için yoktu.
29 ocak çarşamba menü ve sporMenüm ve sporum netlik kazandı artık :) tekrar yazayım
Öğle: tavuk şiş ızgara, az salata
Akşam: kıymalı kara lahana, 3 kiraz domates, yarım vezir turp, yer fıstığı
Spor: squat: 220 adet x 2 : 440 puan
Wallsit: 130 adet x 2 : 260 puan
İp atlama: 110 adet x 2 : 220 puan
Bacak açma kapama: 110 x 2 : 220 puan
Yemek, ev işi: 40 dk x 2: 80 puan
Zumba: 40 dk x 3 : 120 puan
Toplam: 1340 puan
Kozmogirl17 Yawrukush
30 ocak perşembe menü ve sporMenüm:
Öğle: tavuk ızgara, az salata, yoğurt
Akşam: 3 haşlanmış yumurta, az kıvırcık, yer fıstığı
Spor: salona gidemedim bugün karnımda ağrı var hem de hasta olacak gibiyim dinleneyim dedim.
Squat: 190 adet x 2 : 380 puan
İp atlama: 150 adet x 2 : 300 puan
Wallsit: 160 adet x 2 : 320 puan
Adım: 6142 adım / 100 x 5 : 307 puan
Toplam: 1307 puan
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Bugünün Raporu:
Menü:
Öğle: tavuk ızgara
Az salata
Yoğurt
Akşam (17:00) : bulgur pilavı
2 kiraz domates
Acı biber, yarım turp
Sporlar:
Squat: 400 adet x 2 = 800 puan
İp atlama (ipsiz): 310 adet x 2 = 620 p
Wallsit: 230 adet x 2 = 460 puan
Yürüyüş: 45 dk x 3 = 135 puan
Pilates: 50 dk x 3 = 150 puan
Six pack (crunch grup dersi): 30 dk x 3 = 90 puan
Spor puanı toplam: 2255 puan
Not: Günlük adımlarımı ve günlük rutinim içerisindekileri eklemedim.
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
oy aman her öğünde karbonhidrat gördüm gibi.ne yaptın tatlım yaktın kendini bugün gene.3 Şubat menüm
Sabah : 2tane haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
7 tane zeytin
1kk.peynir
Ara : 1 tane elma
3 kaşık yoğurt
Öğlen : 5 kaşık patlıcan yemeği
4 kaşık.yogurt
4 kaşık makarna
Akşam : 3 minik tavuk but
Kremalı.mantar.corba
4kasik patates salatası
Az önce (nobetteyim ya acıktım)
40 Gr ekmek
6 tane zeytin
1kk.peynir
Su :) 1.5litre
Spor : 20 dk eliptik
Yawrukush stitch Kozmogirl17
mesajımı gördün mü? tek öğünde gördüm önce ay ne güzel dedim sonra bir baktım şok şok şok üzüldümCEYDOS kız benim.menume niye üzgün ifade attin , ben beğendiydim bugünkü menümü:)
Bana çok dengeli geldiği oysa :) miktarı az tutunca sorun olmuyor . Sebze protein felna da var zaten .oy aman her öğünde karbonhidrat gördüm gibi.ne yaptın tatlım yaktın kendini bugün gene.
Ayy ben bu şekilde verdim.hep . Ölçüyü kacirmayinca veriyorum . Kendimi çok kisitlayamiyorum. Sporlarda destekleyince bayağı kilo verdimmesajımı gördün mü? tek öğünde gördüm önce ay ne güzel dedim sonra bir baktım şok şok şok üzüldüm
protein ve karbonhidratı ayırman gerekiyor.şöyle diyeyim normalde yoğurt diyetlerde önerilen bir besin.içeriğide yararlı karbonhidrat zaten.diyetlerde önerilmesine rağmen protein ve yoğurt hiçbir zaman bir arada yenmemesi gereken besinlerden.protein alacaksan yanında salata haşlama sebze. yoğurt yiyeceksen onuda sebze ve liflerle desteklenmesi önerilir.Bana çok dengeli geldiği oysa :) miktarı az tutunca sorun olmuyor . Sebze protein felna da var zaten .
sen bilirsin tabi.kişi kendi vücudunu daha iyi tanır.ben gözlemciyim sadeceAyy ben bu şekilde verdim.hep . Ölçüyü kacirmayinca veriyorum . Kendimi çok kisitlayamiyorum. Sporlarda destekleyince bayağı kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?