Isimlerini not ettim cnm bi ara bakicamCanim surada paylastim. microneedle benim gozeneklere de iyi geldi isin acikcasi. haftada 1 yapiyorum ben sadece, ve cok bastirmadan. acitiyor biraz, aslinda daha cok bastirilmali galiba ama ben bu sonuctan da memnunum
Cok cok gecmis olsun cocuklarda olunca panik yapmissindir verilmis sadakaniz varmis ins bir faha yasamazsinCanim geldi gecti cok sukur cocuklarla gezmekten gelirken araba yanmaya basladi ole ates falan yoktu ama arabanin ici duman alti oldu birde yanik kokusu vardi sinyal kolu tutusmus megerssem benzinlige zor attim kendimi korktuk biraz ama iyiyiz simdi
HosgeldinSELAM KIZLAR BENDE TAKIMA KATILMAK İSTİYORUM
pilates işini bende düşünmekteyimKilo azaldıkça böyle olur Canım ama kırılma noktası olacak hiç merak etme
Evet canım uçmuşlar eğitimi görünce bende yazayım dedim :) benimde spor geçmişim var kilo verince antrenörlük ve pilates eğitimi hatta zumba eğitimi almayı düşünüyorum.
kızım geldi şaşırdı sen böyle şeylerle uğraşmazdın anne diyor.istersen uğraşma yaşlanıyorum didimbir arastirayim
ay yaslilik ne zor, hang takviye hangi krem alet vs ne cok bakim gerekiyor
o bir önceki haftaydı canım bu hafta daha açıklanmadı.Birinci ceyda olmuştu benim en son okuduğum
bu ne 2 dilim ekmek hani bu hafta yemeyecektik karbonhidrat. ve lütfen ziyan olacak diye yemek zorunda hissetme kendini bırak kalsınMerhaba hanimlar
Gun boyu evde kosusturmaca ilr geçti sabah kizim buyuk sehpanin camini kirdi sukur bisey yok aksam uzeri tabak ve kase ile devam etti ustelik evren benim spor yapmam icin ugrasti gibi
Sabah
2 peynirli dereotlu omlet 2 dilim ekmek (CEYDOS kizacaksin bana )
2 zeytin az peynir
Ogle
Nohut 2 ksk yogurt biraz ezme (aslinda yemeyecektim ziyan olacakti o yuzden yedim)
Aksam
Yogurtlu kereviz uzerine ceviz
Su 3 litreye tamamladim
2 .30 ev supurme camasir serme ve utu bulasik×2= 300 puan
Lesie 2 (oglum uyandi aslinda 3 tu 2 milini yapabildim)+aksam tekrar lesie 3 basladim nerdeyse 28 dk yaptim bu sefer internet gitti modum dustu anliycaginiz
Toplam ×3= 174 +300=474puan
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
İyi akşamlar güzel kadınlar
08:00 1 adet muz
13:00 yarım kase mercimek çorbası , 3 adet köfte az bulgur pilavı ve bol salata
18:30 1 kase köfteli sebze çorbası 2 adet tavuk baget sotelenmiş mantar ve soğan karışımı bol salata ve 1 kase kaymaklı yoğurt
3,5 litre su içildi ve içmeye devam
normalde sabah o muzu yememem gerekiyordu ama sabah kalkınca tansiyonum düştü ve baş ağrım vardı ilaç içebilmem için yedim.
Haftaya pek iyi başlamadım sanırım.şu anda da halsizLiğim devam ediyor.bende squat mekik plank yapmak istiodum ama gerçekten gücüm yok.
İnşallah yarın bende bölgesel egzersizlere başlayacağım.
Sabah 2 Haşlanmış yumurta biraz peynir üç dilim ekmek öğlen bir portakal bir muz bir bardak süt akşam nohut yoğurt ve bol salata
İyi akşamlar Kızlar, kusura bakmayın baya rahatsızım, kilo bildiriminde bulunamadım ama kaptanı haberdar ettim. Bugün tekrardan başladım kaldığım yerden ama sabah tartılmadım. Ben bu günki menümü bildireyim
Sabah: 1 adet haşlanmış yumurta, 4 tane zeytin, 1 çay, kk peynir, 1 dilim ekmek
Öğle: brokoli çorbası, az kuru fasulye, 4 kaşık pilav, bi küçük kase yoğurt
Ara öğün: 1 adet yeşil elma
Akşam: 3 adet incir, çok az yoğurtlu patlıcan ezmesi
Su: 2 LT
Spor: 40 dakika koşu bandında yürüyüş, 10 dakika eliptik spor, 1 buçuk saat ev işi ve yemek hazırlama
pilates işini bende düşünmekteyim
kızım geldi şaşırdı sen böyle şeylerle uğraşmazdın anne diyor.istersen uğraşma yaşlanıyorum didim
o bir önceki haftaydı canım bu hafta daha açıklanmadı.
bu ne 2 dilim ekmek hani bu hafta yemeyecektik karbonhidrat. ve lütfen ziyan olacak diye yemek zorunda hissetme kendini bırak kalsın
Menüm
Sabah:
Menemen 2 küçük tam buğday ekmek yeşillik
Öğle:
kk b. peynir 1 dilim tam buğday ekmek elma
Akşam:
4 köfte, 1 kase pırasa bol salata ve 1 kase yoğurt
Su 2 litre
Spor 1 saat aletli pilates 180 puan
Merhaba hanimlar
Gun boyu evde kosusturmaca ilr geçti sabah kizim buyuk sehpanin camini kirdi sukur bisey yok aksam uzeri tabak ve kase ile devam etti ustelik evren benim spor yapmam icin ugrasti gibi
Sabah
2 peynirli dereotlu omlet 2 dilim ekmek (CEYDOS kizacaksin bana )
2 zeytin az peynir
Ogle
Nohut 2 ksk yogurt biraz ezme (aslinda yemeyecektim ziyan olacakti o yuzden yedim)
Aksam
Yogurtlu kereviz uzerine ceviz
Su 3 litreye tamamladim
2 .30 ev supurme camasir serme ve utu bulasik×2= 300 puan
Lesie 2 (oglum uyandi aslinda 3 tu 2 milini yapabildim)+aksam tekrar lesie 3 basladim nerdeyse 28 dk yaptim bu sefer internet gitti modum dustu anliycaginiz
Toplam ×3= 174 +300=474puan
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
İyi akşamlar güzel kadınlar
08:00 1 adet muz
13:00 yarım kase mercimek çorbası , 3 adet köfte az bulgur pilavı ve bol salata
18:30 1 kase köfteli sebze çorbası 2 adet tavuk baget sotelenmiş mantar ve soğan karışımı bol salata ve 1 kase kaymaklı yoğurt
3,5 litre su içildi ve içmeye devam
normalde sabah o muzu yememem gerekiyordu ama sabah kalkınca tansiyonum düştü ve baş ağrım vardı ilaç içebilmem için yedim.
Haftaya pek iyi başlamadım sanırım.şu anda da halsizLiğim devam ediyor.bende squat mekik plank yapmak istiodum ama gerçekten gücüm yok.
İnşallah yarın bende bölgesel egzersizlere başlayacağım.
Evet ekmek çok fazla yarın kahvaltı yerine ödem atan smoothie yapıp içicem.Canım çok ekmekli bi gün olmuş akşam köftede de ekmek vardır, karbo biraz azaltsan süper olur bence
tarif istiyorum nasıl yapıyorsun sanki bende de bu hafta ödem çok.kiraz sapı içiyorum ama ekstra destek olur banaEvet ekmek çok fazla yarın kahvaltı yerine ödem atan smoothie yapıp içicem.
Canım öncelikle sabahları uyanır uyanmaz ılık suya sirke koyuyorum bazen canım istemiyor limon sıkıp içiyorum sonra kahvaltı hazırlamaya başlıyorum bu aslında benim rutinim hamileyken bile yapıyordum. Smoothie ise kefir maydanoz salatalık yeşil elma nane keten tohumu.. bunlardan hepsi veya bir kaçını smoothie makınasında çekip içiyorum sindirim sistemim acayip rahatlıyortarif istiyorum nasıl yapıyorsun sanki bende de bu hafta ödem çok.kiraz sapı içiyorum ama ekstra destek olur bana
Tamammm tayt var üstümde zatengün içerisinde spor yapmayan arkadaşlarım hadi kaldın 30 jumping 30 mekik 30 karnı dizlere çekme yapıncool_lime ekstra spora hadi
yoğun ve bitap halde olmasam bende sen gibiyim sıkma canını yarın implant çivilerim çakılacak yine sonra yoğunluğum azalacak.bekle beni beraber yazarız :)Salonda herkes epey fark etmiş kilon dediler çok mutlu oldum :) kabızlık sorunu çekmeye başlamıştım o yüzden tartıda çok göremiyordum ama yemeklerden yarim saat önce çörek otu yağı içiyorum iyi geldi.
Bizim grup neden çok sessiz herkes menü yazı gidiyorkendimi bazen sapık gibi hissediyorum :)))) sürekli yazıyorum
bende zencefilli su içiyorum gün boyu metobolizma hızı için limon ve tarçında atayım artık.smothie bir öğünüme ekleyeceğim.Canım öncelikle sabahları uyanır uyanmaz ılık suya sirke koyuyorum bazen canım istemiyor limon sıkıp içiyorum sonra kahvaltı hazırlamaya başlıyorum bu aslında benim rutinim hamileyken bile yapıyordum. Smoothie ise kefir maydanoz salatalık yeşil elma nane keten tohumu.. bunlardan hepsi veya bir kaçını smoothie makınasında çekip içiyorum sindirim sistemim acayip rahatlıyor
Birde içme suyum ayrı içine bir dilim limon 1 çubuk tarçın atmakta çok faydalı oluyor yağ yakıyorum ama ödem hemen topluyorum bırakmadan hep yapmalıyım aslında
yoğun ve bitap halde olmasam bende sen gibiyim sıkma canını yarın implant çivilerim çakılacak yine sonra yoğunluğum azalacak.bekle beni beraber yazarız :)
Çorbanın içinde küçük köfteler vardıBir yeri gözden kaçırmışım :) Menün güzel ama köfte ve tavuk yemişsin sanırım aynı an da bunu pek yapmamak lazım aslında karıştırma işine dikkat etmek lazım. Hem tavuk, hem et doğru seçim olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?