• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende değişime gideceğim menülerde.nasıl olacak henüz karar vermedim.
bizde evin tüm işleri bendedir tadilat boya vs. ama bildiğim için yaparım.
yahaha kıyamam bak bizdede nazlarını baba çekerdi.işler bizim evde ters işliyor.:KK50:
Bak caanim saat 2 oldu yeni uyudu hepsi sira bende hepinize allah rahatlik versin iyi geceler

😍mercimek köftesi mi bayılırım 😍😍
Ama normalde unlu mu yapıyorsun unsuz oluyor zaten die biliyorum ben...
Bu arada merak ettim nasıl bir beslenme programın var😀😀

Aman kız sen bana bakma o zaman kim bilir ne düşünüyordum un girmesi imkansız şeylere bile un var mı diyorum kafayı taktım iyice :)))) rüyalarıma bile giriyor yanlışlıkla ekmek yiyordum ağlıyordum falan ksnsnakakakwka Canım ben Ahmet apanın seviyelerini uyguluyorum. Facebook’ta grubu var

07 ocak 2020 bugün ne yedim?
sabah : 100 ml süt içine 1,5 çorba kaşığı yulaf ezmesi
öğle : 2 kaşık yoğurt
akşam : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir
gece yoğurt kürü yenilecek
su : az içtim bişey içmek istemiyorum.
spor : sadece ev topladım. ama merdivenli ve tadilatlı toplama.bozuk ne varsa yaptım derken az önce banyoda priz yandı.çamaşır makinesinin bağlı olduğu.uzatmalarla çalışıyor şimdi.yarın birde o değişecek.offfff ya emekli olmak istiyorum.

Canım sen az yiyorsun nasıl az verdin sporunda epey iyi aslında

CEYDOS CEYDOS nie öle rezalet filan yazıosun arkadaşım hem 200 grda gitmiş ve ayrıca hiçte gitmeyebilirdi.arada biz arada da vücut yapıo öle şeyler 😀😀 haftaya toparlarsın bence 😉
Orası öyle şükür 200 gr vermişim yani 😂🤣
Bak caanim saat 2 oldu yeni uyudu hepsi sira bende hepinize allah rahatlik versin iyi geceler
Bizdede herkes sızdı ben dizi keyfi yapıyorum.
Canım sen az yiyorsun nasıl az verdin sporunda epey iyi aslında
Bir çözsem neden olduğunu, oeynirş ve yumurtayı ayırmaya karar verdim. Bakalım ne olacak. Geçmiştede olurdu bir hafta az bir hafta çok ama 200 gr hiç olmamıştı.

Orası öyle şükür 200 gr vermişim yani 😂🤣

Bizdede herkes sızdı ben dizi keyfi yapıyorum.

Bir çözsem neden olduğunu, oeynirş ve yumurtayı ayırmaya karar verdim. Bakalım ne olacak. Geçmiştede olurdu bir hafta az bir hafta çok ama 200 gr hiç olmamıştı.

Evet peynir etkiliyor bir de bende böyle olmuştum baya iyi bir diyetisyene gidiyordum gün aşırı yumurta vermişti peynir yoktu. Onu da deneyebilirsin. 1 gün chia tohumu yoğurt karıştırıyordum 1 mevsim meyvesi, çiğ kabak çekirdeği, tarçın bir gün yumurta salatalık gibi yeşillik.

Günaydın
Kızım hasta ben onla uğraşıyorum gece kusma ishal :KK43: şimdi uyudu ama gene uyanır uykusu var kusma yüzünden uyanıyor :KK43: bende göz kulak oluyorum uykumu kaçtı ya nabim eşim Bayadır uğraştı onla şimdi o işe gidecek uyusun dedım sizler nasılsın ?

Evet peynir etkiliyor bir de bende böyle olmuştum baya iyi bir diyetisyene gidiyordum gün aşırı yumurta vermişti peynir yoktu. Onu da deneyebilirsin. 1 gün chia tohumu yoğurt karıştırıyordum 1 mevsim meyvesi, çiğ kabak çekirdeği, tarçın bir gün yumurta salatalık gibi yeşillik.
Diyetisyen sadece yemeyecekleri yazıyor şöle bi durum var marketlerden aldığımız şeyler kilo aldırıyor içine me kattığı biz bilmiyoruz meyve sebze de hormonlu olmaya başladı en iyisi kemdımız yetişebilsek daha sağlıklı eskiden insanlar hiç kilolu değildi Çünkü herşeyı kendilerı yapardı işte biz lehindeyiz yiyoruz kilo alıyoruz
Kilo aldıran tek şey tatlıdır

Günaydın
Kızım hasta ben onla uğraşıyorum gece kusma ishal :KK43: şimdi uyudu ama gene uyanır uykusu var kusma yüzünden uyanıyor :KK43: bende göz kulak oluyorum uykumu kaçtı ya nabim eşim Bayadır uğraştı onla şimdi o işe gidecek uyusun dedım sizler nasılsın ?
Çok zor ya günaydın
Allah yardımcın olsun

çok güzelmiş aslında verdikleri ama peynir ve yumurta ikilisi diyeti katlanır kılan tek şeydi benim için.netçez vazgeçecez. :bicak:
Günaydın
geçmiş olsun canım.şöyle güzel bol limonlu tel şehriyeli bir tavuk çorbası yap.benimkilerin hasta çorbası bayılırlar hastayken içmeye.hem toparlamasına yardımcı oluyor.
Diyetisyen sadece yemeyecekleri yazıyor şöle bi durum var marketlerden aldığımız şeyler kilo aldırıyor içine me kattığı biz bilmiyoruz meyve sebze de hormonlu olmaya başladı en iyisi kemdımız yetişebilsek daha sağlıklı eskiden insanlar hiç kilolu değildi Çünkü herşeyı kendilerı yapardı işte biz lehindeyiz yiyoruz kilo alıyoruz
Kilo aldıran tek şey tatlıdır
aslında ben birçok şeyi kendim yapmaya başlamıştım peynir dahil.mesele şu peyniri kendim yapınca sürekli dolaptayım.gidip gelip yiyorum.
Mutlu hafta sonlari olsun kizlar
bendende mutlu hafta sonları

çok güzelmiş aslında verdikleri ama peynir ve yumurta ikilisi diyeti katlanır kılan tek şeydi benim için.netçez vazgeçecez. :bicak:

geçmiş olsun canım.şöyle güzel bol limonlu tel şehriyeli bir tavuk çorbası yap.benimkilerin hasta çorbası bayılırlar hastayken içmeye.hem toparlamasına yardımcı oluyor.

aslında ben birçok şeyi kendim yapmaya başlamıştım peynir dahil.mesele şu peyniri kendim yapınca sürekli dolaptayım.gidip gelip yiyorum.

Fazlasını kaçırmamakla lazım abarttıkça yiyoruz kilo alıyoruz ablacım az yedikçe spor yaptıkça kilo gidiyor kahvaltı bile etmedım sadece kahve içtim :(

Benimde hiç kahvaltı kültürüm yok akşam kahvaltı yapabilirim sabah yemek yiyebilirim :)

Herkese mutlu hafta sonları

Fazlasını kaçırmamakla lazım abarttıkça yiyoruz kilo alıyoruz ablacım az yedikçe spor yaptıkça kilo gidiyor kahvaltı bile etmedım sadece kahve içtim :KK43:
Benimde hiç kahvaltı kültürüm yok akşam kahvaltı yapabilirim sabah yemek yiyebilirim :)

Herkese mutlu hafta sonları

kahvaltı mutlaka edin ama kızlar normal hayatımda kahvaltı etmem hazırlarım ama yemem.günde tek öğün gece beslenirim.öyle olunca hoooop kilolar coşuyor

Back
X