• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kahvaltı mutlaka edin ama kızlar normal hayatımda kahvaltı etmem hazırlarım ama yemem.günde tek öğün gece beslenirim.öyle olunca hoooop kilolar coşuyor

Ben öğle ve akşam yiyorum Canım Benim sistemim de kahvaltı yok, ayrıca gerçekten kahvaltı gerekli öğün değil, iş yerinde kahvaltı yıllardır yapmayan iki kadın var ikisi de gayet zayıf öğle yemek ve akşam yemek yiyorlar. Ben pek gece yemezdim, uykudan uyanıp yiyenler tanıyorum öyle olsam 300 kg olacakmışım demek ki

Herkese merhaba😊😊
Bu hafta kacinci olduk kizlar? ben takip edemedim.
Dunku menumu yazayim
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim peynir, 2 tk tahin pekmez, ceyrek simit
Ogle: 6 yk kisir, yogurt
Ara: 1 latte, 3 gun kurusu kayisi, 5 badem
Aksam: yagsiz hindi sote, yagsiz karnabahar, yogurlu kereviz, salata

su: 3 litre
Spor: 5000 adim, 1 saat ev isi
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch

hasta olanlara cok gecmis olsun 😞 cocuklarimiz bi an once iyilessin.. benim de kucuk kizimin atesi var iki gundur. Hasta olduklarinda moral falan kalmiyor...

Ben öğle ve akşam yiyorum Canım Benim sistemim de kahvaltı yok, ayrıca gerçekten kahvaltı gerekli öğün değil, iş yerinde kahvaltı yıllardır yapmayan iki kadın var ikisi de gayet zayıf öğle yemek ve akşam yemek yiyorlar. Ben pek gece yemezdim, uykudan uyanıp yiyenler tanıyorum öyle olsam 300 kg olacakmışım demek ki
senin sistemin güzel verdiriyor ama ben 3 öğün düzgün beslenmezsem düzgünde demeyeyim aslında bişeyler yemezsem kilo veremiyorum.duruyor. 4 e çıkarabilsem daha iyi olacak. zaten yiyip kilo almayanlara hayranım ben nasıl oluyor anlamıyorum adaletsiz dünya işte.
Herkese merhaba😊😊
Bu hafta kacinci olduk kizlar? ben takip edemedim.
Dunku menumu yazayim
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim peynir, 2 tk tahin pekmez, ceyrek simit
Ogle: 6 yk kisir, yogurt
Ara: 1 latte, 3 gun kurusu kayisi, 5 badem
Aksam: yagsiz hindi sote, yagsiz karnabahar, yogurlu kereviz, salata

su: 3 litre
Spor: 5000 adim, 1 saat ev isi
7. olduk canım.dün menün çok güzelmiş.

Merhaba hanımlar bu soğuk havada kafayı yedim ve yürüyüş yaptm. Dışarısı 3 dereceymiş mesajı zor yazıyorm sıcağa girince ellerim şişti 😂 sadece 4000 küsur adım atabildim.
Listemide yazıyım
Sabah
3 yumurtadan patatesli peynirli omlet
5 6 tane ev yapımı az tuzlu siyah zeytin
Şekersiz çay
Öğlen
1 kase sütle mısır gevreği
Akşam
1 kepçe etli nohut
2 3 yk yoğurt
Su şimdilik 2 litre yine akşam naneli yeşilçay içerim
Spor
100 tek bacak squat
200 jumping jack
150 köprü hareketi
50 crunchy frog
4000 adım
1200 puan 😘

İyi aksamlar
Sabah zeytin incir
Kahvalti saat 11 i geciyordu
domates biberli sucuk lor 2 dilim ekmek cay
Ara elma yesil cay
Ogle saat 4 de
Yarim tabak manti makarna
1 kase tarhana corbasi
Ara buyuk fincan turk kahvesi
1 dilim ekmek az peynir
Yeme isini bitirdim
Gec vakit yogurt ve zeytin incir yiyecegim insallah
Su 3 lt ye yakin devam
Spor yok sadece ev isi
Yatmadan egzersizi mi yapmak istiyorum insallah

Merhaba hanımlar bu soğuk havada kafayı yedim ve yürüyüş yaptm. Dışarısı 3 dereceymiş mesajı zor yazıyorm sıcağa girince ellerim şişti 😂 sadece 4000 küsur adım atabildim.
Listemide yazıyım
Sabah
3 yumurtadan patatesli peynirli omlet
5 6 tane ev yapımı az tuzlu siyah zeytin
Şekersiz çay
Öğlen
1 kase sütle mısır gevreği
Akşam
1 kepçe etli nohut
2 3 yk yoğurt
Su şimdilik 2 litre yine akşam naneli yeşilçay içerim
Spor
100 tek bacak squat
200 jumping jack
150 köprü hareketi
50 crunchy frog
4000 adım
1200 puan 😘
çok iyi.zaten seri tempoda yürüyünce tüm vücut ısınıyor.geçen ben çıktığımda 2 dereceydi dışarısı nasıl yürüdümse markete gittim bitiminde montu falan üstümden atasım geldi.
spor ve menün güzel olmuş.

senin sistemin güzel verdiriyor ama ben 3 öğün düzgün beslenmezsem düzgünde demeyeyim aslında bişeyler yemezsem kilo veremiyorum.duruyor. 4 e çıkarabilsem daha iyi olacak. zaten yiyip kilo almayanlara hayranım ben nasıl oluyor anlamıyorum adaletsiz dünya işte.

7. olduk canım.dün menün çok güzelmiş.

Benim eşimde yer kilo almaz modelinden yemez ama aslında iki öğün yer aralarda atıştırmaz masa da ne yediyse o başka yemez. Bende öyle olursam zaten kilo almam :) genetik ucube diyorum ben ona kilo almıyorsun ben olsam çikolata ile yatarım :)) ekmeği de alırım koltuk altına ısıra ısıra yerim :))))

Benin yaptığım tam olarak iki öğün beslenelim mantığı değil aslında o nedenle de aslında sende yaparsın.

nasıl mutlu oldum.sen bu yolda çok güzel yürüyorsun gurur duyuyorum seninle.:anne:

Canım benim çok teşekkür ederim, inşallah hepimiz mezun oluruz :KK200::KK52::KK60:

Arabamın kış lastiğini karı görünce yandırdım yeni girdim eve :) bir de Pazar’a uğradım sebze aldım biraz

Bugün saatler Kayack biraz o da sabaha karşı yatıyoruz ondan öyle yaptım yoksa acıkıyorum.

İlk öğün: mantarlı omlet, salatalık, kiraz domates, yeşil zeytin, yer fıstığı

İkinci öğün: balık fırın, salata, kısır

Bulgur hakkımı kısır ile kullanacağım :)

2 lt su
Filtre kahve
Beyaz çay

Benim eşimde yer kilo almaz modelinden yemez ama aslında iki öğün yer aralarda atıştırmaz masa da ne yediyse o başka yemez. Bende öyle olursam zaten kilo almam :) genetik ucube diyorum ben ona kilo almıyorsun ben olsam çikolata ile yatarım :)) ekmeği de alırım koltuk altına ısıra ısıra yerim :))))

Benin yaptığım tam olarak iki öğün beslenelim mantığı değil aslında o nedenle de aslında sende yaparsın.

Canım benim çok teşekkür ederim, inşallah hepimiz mezun oluruz :KK200::KK52::KK60:
anlasam yapacağım belki ama anlayamadım cidden nasıl olduğunu.hani normal zekanın bir tık üstünde bir kadınım ama iş yemeklere gelince beynim duruyor.face sayfasınada baktım senin dediğine oradada göremedim program kaldı yani

şimdiden 65 olunca ne giysem kombinleri yapıyorum kafamda.38 beden kıyafetleri listelemeye başladım bile hem alışverişte hem dolabımda.(36 bedenden 44 bedene kadar dolap olunca)

anlasam yapacağım belki ama anlayamadım cidden nasıl olduğunu.hani normal zekanın bir tık üstünde bir kadınım ama iş yemeklere gelince beynim duruyor.face sayfasınada baktım senin dediğine oradada göremedim program kaldı yani

şimdiden 65 olunca ne giysem kombinleri yapıyorum kafamda.38 beden kıyafetleri listelemeye başladım bile hem alışverişte hem dolabımda.(36 bedenden 44 bedene kadar dolap olunca)

Hayatım Google gir bana da başta karışık geldi, Google şöyle yaz: Ahmet APA seviye 1 sonra onu oku Emin’im anlayacaksın. Ben tüm seviyeleri okumadım sadece göz attım seviyelere geldikçe okuyacağım. Bu aynı zamanda arınma Programı yani aslında amacı zayıflatma asla değil ama zayıflıyorsun da çünkü bu da bir sağlık sorunu.

Bende herşeyimi vereceğim ve yenileyeceğim herşeyimi eşime şimdiden hazırlıklı ol diyorum :)) bu hayali kurmak bile çok güzel bende 38 hayali kürüyorum ama neden 36 olmasın diye de kendime mesajı çakıyorum.

Back
X