Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

off yaa ben de nisan basi godecegim Turkiyeye gitmeden versem super olur.
Ama canim yani tamam zayif degiliz kesinlikle de hani oyle cook da bir kilomuz yok gibi (belki de bu yuzden veremiyor da olabilirim).
Sana neden oyle neden veremiyorsun diyorlar anladim, ben de senin kilolarinda gidip geliyorum. Herkes evlendin coluk cocuk var ama hala fizigin guzel diyorlar. Bana mi yalan atiyorlar avcaba ben de belki bu yorumlar yuzunden veremiyorumdur (ahaa suclayacak birilerini buldum :) saka bir yana vermek istiyorum kesinlikle ama acikcasi benim icin 68i filan gecmedigim surece fena da degilim gibi. Galiba once kendim idrak etmem lazim kilo vermem lazim diye.

Sanki insanin vucud yagi cok olunca zor veriyor.
Mesela ben beraber bsladigim Bende bir 10kilo daha fazla olan bir arkadas var. O 8 kg verdi ben 4. Vucudumun yag orani 42 mi 44 mu neydi ekim de.

Benim de zaafim jelibon seker.
Sanirsam spor ile yag oranim suan 32.7

selam canim hosgeldin.
Listeni paylasir misin? ben de liste manyagi oldum her tarafimda listeler ama adeta diyet/spor benim hobim oldu veremiyorum da almiyorum da son zamanlarda duraksamali bir hobi

bu hafta benim icin cok kotu geciyor canim dun , bugun hep disardayim. Deddigin gibi aksam arkadaslarla uzun sure oturunca ister istemez insan yiyor hele ki iciyor (bu bolum daha kotu galiba).

Siz nerde yasiyorsunuz?
Ya Boyum 156 benim. Birde yag oranimdan dolayi daha kilolu duruyorum. Yanlarim karnim buyuyor direk. Ve yuzum. Asiri belli oluyor yuzumden, hatta bana gore baya cokmus gosteriyor beni. Iyiligim icin diyor olabilirler ama ben stress den jelibon sekeri arkasina saklanan biriyim.
Gerci o dusunceyi biraktim baya hirsliyim bu sefer.
Kendim aynada ve tartida gormesem de fark, is ustum ve evdeki birkac parca ustum den hemen fark ediyorum.
Veririz sadece pes etmeyip inanalim.

Diyete başladığım zamanlar yani ocağın ortası iki pantalon almıştım biri bedenim, biri bi ufak bedeni. Denedim olmadı tabi ufak olan. Ben halen olmaz diye düşünüyordum ama sabah denedim bol bile gelmeye başlamış çok mutlu oldum

Burda da deli gibi yagmur var.
Kizi yuruyerek krese biraktim ardindan ufak bir mutfak alisverisi. Yumurtam kalmadi gittim 2paket aldim

Kendime gelip eliptigi gececegim

Burasıda yağacak gibi. Canım kaç gün yapacaksın yumurta diyetini.

Güzel menü Canım.

Doldurdum. Yarın tartı fotografimi atarım. Teşekkür ederimmm

Hoşgeldin Canım, hedefine ulaşman dileği ile... burada ulaşacağına da Emin’im.

Canım ben D, b12, Demir kullandım ve kilo yapmadı aksine verdim. Vitamin eksiklikleri kilo almamıza neden oluyor hemen başlamalısın.

Canım verirsin ufak değişiklik şart ama sende .

19 şubat çarşamba ne yedim?
sabah : 1 adet haşlanmış yumurta
öğle : tavuk suyu çorba
akşam : tavuk suyu çorba
su :1100 ml
spor : 110 dk pilates : 330 puan
140 squat : 280 puan
toplam puan : 610 puan

Çok güzel Canım güzel bi - gelecek gibi.

Diyetisyen arkadasin varsa super, o seni daha da guzel yonlendirir ♥
bence oglen sadece yogurt yiyorsan sabah tek yumurta ile kalma, daha guzel bir kahvalti yap. Aksam da ev yemegi bence en guzeli, ama annene soyle yemek yanina mutlaka salata yapsin, salata olmadiginda da biraz yogurt eklersin. Ekmek aksam yemeginde tuketmezsen daha iyi, ama pilav vs varsa 2-3 kasik ile sinirlandirirsan aksamlari hem tadina bakmis oldugun icin gozun kalmaz hem diyetini bozmaz. Oglen belki yogurt ile salatalik ve bir parca ekmek yiyebilirsin meyve yerine?
D vitamini kilo yapmaz, aksine eksikliginde kilo daha zor veriliyor diye duymustum
O zaman ilk is cips bagimliligini kirmak ve spor eklemek hayatina. Her gun 10dk spor yapicam diyerek basla mesela
10dk leslie, veya 50mekik+50squat+1dk plank veya 100ipsiz ziplama
gider o gobek de merak etme sen
ayy cok ozendim, ben de istiyorum TR'ye gitmek ♥
Ben de bazen kendimi iyi goruyorum, sonra gidip yiyorum, ertesi gun giydigim birsey kotu durunca pisman oluyorum. en iyisi biraz daha verip su arada kendini begenmeme durumunu tamamen ortadan kaldirmak
yag degil de kas orani artinca kilo verme daha kolaylasiyor, o yuzden spor sart
selam canim hosgeldin.
Listeni paylasir misin? ben de liste manyagi oldum her tarafimda listeler ama adeta diyet/spor benim hobim oldu veremiyorum da almiyorum da son zamanlarda duraksamali bir hobi
Derya lutfen liste deme artik yawf, sen diyetisyenlere de gittin bir suru. Bu listeler sende ise yaramadi, sen deneyerek bulacaksin artik kendine uygun yontemi. yapiyor musun dukan suanda?
bu hafta benim icin cok kotu geciyor canim dun , bugun hep disardayim. Deddigin gibi aksam arkadaslarla uzun sure oturunca ister istemez insan yiyor hele ki iciyor (bu bolum daha kotu galiba).

iyilik icin bile olsa boyle soylenmez. bos yere seni uzup motivasyonunu kiriyorlar.
ben de senin gibiyim, gobek ve yanlar hemen ilk cikan yerlerim
herkesin sagliksiz kategorilendirilen yemeklerden zaafi var, onemli olan onu da yiyerek surdurulebilir beslenme olusturmak. tabii diyet zamani bu zaaf minimuma indirilecek

Ay ne guzel, darisi buradaki tum citilarin basina

çok mutlu oldum canım nasıl güzel bir duygu değil mi darısı hepimizin başına.
Çok güzel Canım güzel bi - gelecek gibi.
çok zor geçen hafta gerçekten kötü beslendim o yazmadığım 3 gün kilomu korumuş olmam bile yetecek gibi inşallah üstüne çıkmamışımdır.

selammm:)
nasılşsınız?
yawrukush ceza tamam 20 dk:)
daha da vermelisin agir ceza istiyorum Yawrukush

Ben Akşam 17 den sonra hiç bişey yemesem kilo gider...
6:30 kahvaltı ara: çay meyve öğle 12 de yemek yesem akşam hiç yemek yemesem kilo gider.
bide günde 1 saat sporumu yapsam sıkışlasam on nurmara hatun olurum...
benim kilomun sabit duruyorsa akşam geç yemek yediğimdendir..
benim yemek saatim şudur.
6:30-12-20 yemek.
spor yerine ev süpürme toplama mevcut...
23:00 de uyku.
eee nasıl olacak

Merhaba hosgeldin
Ben de gec kilo verebiliyorum gecen yaz onu igrendim.
1 aydan sonra hizli gitti.
Belki oyle bir seydir.
D vitamini bende kullandim kilo almamistim.

selam canim hosgeldin.
Cantalarimdan birisinin dibindedir muhtemelen. Eve gidince bulup atarim. Günlük 1000 kalorilik bir diyetti. 2 ana öğün iki ara öğün vardı. Ana ogunler kahvaltı ve ikindi yemeği yani oglenle akşam arasinda yenecekti. Ara ogunun de birisi kahvaltıdan 3 saat sonra diğeride 4 te yediğim ana öğünden 3 saat sonraydı.

Merhaba hosgeldin
Ben de gec kilo verebiliyorum gecen yaz onu igrendim.
1 aydan sonra hizli gitti.
Belki oyle bir seydir.
D vitamini bende kullandim kilo almamistim.
zor kilo vermemin nedenlerini araştırırken bulmuştum.sorularınızı cevaplar.ben arada içiyorum.

Sıkı bir diyet yapıyor, ancak yine de kilo veremiyorsanız dikkat… D vitamini eksikliği kilo vermenize engel olabilir. Özellikle kadınlarda daha sık rastlanan D vitamini eksikliği kilo vermeye etki eden unsurların başında geliyor. Sağlıklı Beslenme ve Diyet Uzmanı Taylan Kümeli, D vitamini eksikliğinde kemik gelişimi ve bağışıklık sisteminin zayıflamasının yanı sıra enerji tüketim dengelerinin de etkilenerek yağlanmanın kolaylaştığını açıkladı.

Dünya genelindeki insanların yaklaşık yüzde 50’sini etkilediği tahmin edilen D vitamini eksikliği; kemik gelişimden bağışıklık sistemine, çocuklarda büyüme gelişmeden diş çıkarmada gecikmeye kadar sağlımıza birçok açıdan etki ediyor. Ancak D vitamininin etkisi tüm bunlarla sınırlı kalmıyor. Yapılan son araştırmalar kilo vermeyi etkileyen unsurların başında D vitamini eksikliğinin de yer aldığını gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…