Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar herkese...

Kahvaltı
2-3 dilim kepek ekmeği
Domates-salatalık
Peynir-zeytin
Çay
Omlet

öğle yemeği
yiyemedim

Akşam yemeği
Bir küçük dilim kepek ekmeği
Bi tabak Brokoli (yemeği)
Bulgur pilavı
Yeşillik

Aralar
Yarım çay brd pekmez
Marul
Bir süt art çay
Yaklaşık 4 litre su

Yawrukush
stitch
Kozmogirl17

Beğendim, p. kızartmAsı kırk yılda birdir inşallah

Spor süper

Iyi aksamlar / günaydin :))

Hala yumurta orucuna Devam.
Sabah / Ögle / aksam
Yumurta, labne, Cheddar

Foto ekliyorum. Yoksa yediklerim cok skci gibi gelir. Hepside enfes ve farkli tad.

Ilk foto kahvalti yumurta keki ismi ama daha cok ekmek gibi oldu.

Ogle kalan yumurta keki ile Cheddar koyup tost yaptim

Spor a gitmeden 2 saat oncede yumurta sarisi ile Firinda tatli yaptim. Enfes oldu

2.2 L su icildi. 3u bulur yatmadan. Spor saolsun deli gibi susadim

1 saat crossfit ama ne crossfit. Cardio agirlikli. 240 puan
Sabah 30 dk yuruyus 90 puan
Izin gunum oldugu halde 11660 adim atmisim. 580 puan

Toplam 910

Eklentiler

• IMG_20200220_182511.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20200220_080810_174.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20200220_151324_732.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20200220_161509_480.webp
    80,5 KB · Görüntüleme: 30
Menume ek : 1tane Halley, 1kasik bulgur pilavı ,az tavuk . Valla kizlar çok üzgünüm bugün ki menumden dolayı aglayasim geldi niye bukadar saçma yedim diye . Zevkte almadım niye yedim bilmiyorum . Tartıda artı cikacam kesin , çok şiş hissediyorum kendimi .uykumu alamadım bir türlü ondan mi oldu noldu kafam sersem gibi . Saçma sapan şeyler yedim nedense ya

Mesaja iyi aksamlar ve gunaydin diye baslamana cok guldum canim, nasilsin bugun?
Harika menu ama asil adimlarina bayildim ben dun 6000 adimda kaldim bakalim bugun nasil olcak:)

Selamlar kizlar nasilsiniz?
Tarti oncesi son gununuz nasil gecti?
Gecmis cok birikmis hemen okuyayim :)

Selam

Benim guzel gecti ama regl den dolayi biraz endiseliyim. Arti uykusuzlukdan dolayi. Bu gece 12 de yatmayi planliyorum. Sabah 6 ya saati kursam yeter. Tabi calmadan uyanirim ben kesin.

Selam

Benim guzel gecti ama regl den dolayi biraz endiseliyim. Arti uykusuzlukdan dolayi. Bu gece 12 de yatmayi planliyorum. Sabah 6 ya saati kursam yeter. Tabi calmadan uyanirim ben kesin.
Bende de cocuklardan sonra aliskanlik oldu, hic saat kurmadan hergun ayni saatte uyaniyorum.
Dinlenmeyi ihmal etme canim, vucudun dinlendiginde daha guzel kilo verir..

Bende de cocuklardan sonra aliskanlik oldu, hic saat kurmadan hergun ayni saatte uyaniyorum.
Dinlenmeyi ihmal etme canim, vucudun dinlendiginde daha guzel kilo verir..

Aynen cocuk olunca saate gerek kalmiyor. Ama Yinede kuruyorum. Bugun 1 saat uyumusum o biraz iyi geldi. Spordan dincim ve gece tas gibi uyumayi bekliyorum.
Senin dun baya yogundu dimi. Bugun ki planin nedir.

tamam ben çocuk büyütmemişim 14 saat ben peşlerinde koşsam çıldırırdım.gerçi avantajım yaş araları çok bizde. biri büyüdü diğeri geldi.
Sabah 6.30da kalkip, aksam 9da yatiyorlar.
Ortalama gunleri 14-15 saat oluyor.
Okula gitmezlerse hafta sonu, tatil vs de ,sadece kucuk oglum gunde 1 saat uyuyor, gerisini sen dusun canim :))

Off off off oldurdun beni

Harika bilgiler tesekkur ederiz.

Cok guzel bir gun olmus yine harika gidiyorsun canim...

Cok guzel bir gun olmus canim, umarim annen varkende cok bozulmaz menulerin :)

Bence kafana takacagin turden insanlar degiller, sen dedigin gibi yoluna devam et canim.

Hoş görünüz ve geniş gönüllü oluşunuzdan ötürü çok teşekkür ederim..
İyiyim çok şükür genel kontrollerimizi yaptırıyoruz inşallah sonuçlar da iyi çıkar
Estagfirullah canim, bekliyoruz seni arayi cok acma..

Tamam çok sevinirim. Ne yapmam gerek günlük ogunlerimi ve kilomu mu yazicam
stitch kaptanimiz yazmis sagolsun canim, pazartesileri kontrol tartimiz var, cumalarida fotograf cekerek tarti bildirimi yapiyoruz, bunun haricinde de gunluk menu-spor-su miktarlarimizi paylasiyoruz :)

Kizlar bugun 3.gunumdu
Hava atmak icine erken tabi:):)
Sadece sunu bildirmek istedim.
3 gece ard arda hic egzersiz yapmazdim biraz buraya sorumluluk hissettigim icin de yaptim gece gece...
Ay inş boyle gitsin ve cuma eksi gorelim.
Harikasin daim olsun canim.

Masallah oğlusun pek yakışıklı kaptanim
Temizlikten canin cikti canim, dinlen artik..
Nasilsin bugun?
Sarmalari yaptiniz mi :)

Gayet guzel inceliyorsun, uzulmek yerine sevinmelisin canim.

Aynen cocuk olunca saate gerek kalmiyor. Ama Yinede kuruyorum. Bugun 1 saat uyumusum o biraz iyi geldi. Spordan dincim ve gece tas gibi uyumayi bekliyorum.
Senin dun baya yogundu dimi. Bugun ki planin nedir.
Ne guzel olmus uyuman, bende oglen ufakligimi uyuturken gozlerim gidiyor ama buyuk oglumu yalniz birakmayayim diye hoop kalkiyorum yataktan :)
Dun buyuk oglumla esimin is yerine gittik, oldukca buyuk bir yer, ogle yemegimizi yedik beraber, sonra oyun odalarina gittik oglumla takildik.
Ordan kucugumu almaya gittik,sonra aksama kadar, trambolin, bahcede oynamaca, oyun hamuru, beraber leslie yaptik oyle gecti gunumuz, aksam perttim :)
Bugun birazdan buyuk oglumla yine markete gidecegiz, indirimlere bakmaya ,sonra kucuk oglumu alip, cok yakin bir arkadasim var ismi Vanessa, onunda 2 oglu var.Beraber yemek yemeye gidip, arkasindan da cocuklari parka goturup iyice bir yoracagiz.
Sansim yaver giderse donuste ikisinide uyutup, ayaklarimi uzatip, bir kahve icmek hayalindeyim, bakalim muvaffak olabilecek miyim :)))
Dipnot: Umuttur anneyi yasatan.

Anlasildi bugun de yogun gececek :)
Anne olmak zor ama cok guzel birsey.

Umarim kahve hayalin gerceklesir
Ben cocuklari da crossfit e yazdirdim haftada 2 birlikte gidelim diye. Bayildilar ve gece de tas gibi uyuyorlar

Cok guzel olmus canisi :)

Sagol canim daha iyiyim
Cok sevindim, nasil gecti canim gunun?

3 saat yuruyus, 20 dk egzersiz, 1 saat ev isi 700 puan ediyor canim, guzel birgun olmus :)

Nasil oldu canim kuzun, atesi yoktur insallah..

cok tatlisiniz, hava da ne guzel gorunuyor
burada bitmeyen yagmurlar basladi, haftaya da kar yagicakmis
Hava harika yaz basladi burada senemim, kisa kollularla takiliyoruz :)
Hadi ya acmadi mi sizin orada hala

Cok guzel birgun olmus canim :)

Doldurdum. Yarın tartı fotografimi atarım. Teşekkür ederimmm
Tekrar aramiza hosgeldin canim, yakinda dugununde varmis ne guzel, cok mtlu olursunuz insallah..

bu hafta benim icin cok kotu geciyor canim dun , bugun hep disardayim. Deddigin gibi aksam arkadaslarla uzun sure oturunca ister istemez insan yiyor hele ki iciyor (bu bolum daha kotu galiba).
Evet rutin duzen bozulunca kotu oluyor canim benim..

19 şubat çarşamba ne yedim?
sabah : 1 adet haşlanmış yumurta
öğle : tavuk suyu çorba
akşam : tavuk suyu çorba
su :1100 ml
spor : 110 dk pilates : 330 puan
140 squat : 280 puan
toplam puan : 610 puan
Nasilsin canim , nasil gecti gunun?

Harika haber, bende cook sevindim senin adina, daham mezuniyetini kutlayacagiz :)

Aksam yemegini en gec 29da bitirebilsen harika olcak Aslicim ama olmuyorsada uzulme, miktarlari azalt yediklerinin.
Hem istedigin ceza olsun bugun sana 100 mekik cezasi o halde :)

Ne guzel bilgiler paylasiyorsun coook severek okuyorum hepsini :)

Guzel menu canim, ne var ne yok, her sey youlnda mi?

En cok anne babanin nazari degiyor gercekten cocuklara.
Cani sagolsun arada boyle kucuk vukuatlar normal :)
O sodadan uzak dur canim, su ic yerine mis gibi:)

Canim nasil oldu yavrun, bir haber versen bize, meraktayim, insallah yukselmez atesi...

Aksam yemegin olmamis canim, karbonhidrat cabuk aciktirir.
Hic egzersiz yapabildin mi bugun?

Anlasildi bugun de yogun gececek :)
Anne olmak zor ama cok guzel birsey.

Umarim kahve hayalin gerceklesir
Ben cocuklari da crossfit e yazdirdim haftada 2 birlikte gidelim diye. Bayildilar ve gece de tas gibi uyuyorlar
Kac yasindaydi canim senin kuzularin?
Bende gecen sene spor salonuna gidiyordum, cocuk bakimida vardi.
Buyuk oglum cok egleniyordu oyun parkinda fakat kucugum cok agliyordu , 2 kez uyardilar cok agliyor gelip alin diye.
Aras da bakti ki aglayinca anne geliyor, kosullu ogrenmede aydinlanma yasadi evladim, ve her seferinde aglar oldu bende uyeligimi dondurdum..
Kahve hayalimi gunun en guzel ani olarak sakliyorum icimde, kavusamadigim sevgilim gibi.

Off bu nasil menu Feyzos, tarti oncesi, listeye girer ayak, ben nerelere gidem

Cok guzel bir menu olmus canim, nasilsin, bebis nasil?

Ah guzelim arti cikarsan, liste 1 hafta daha kalacak, sen hic yapmazdin boyle, iyi misin, her sey yolunda mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…