Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok iyi fikirmis. Ama is yerinde wc e gitmeye bile zor vakit buluyorum.. Surekli hastalar ile ilgileniyorum o yuzden. Ama sakin gunlerimizde oluyor o yuzden bu taktik iyi oldu.

Tamam çok sevinirim. Ne yapmam gerek günlük ogunlerimi ve kilomu mu yazicam

Kizlar bugun 3.gunumdu
Hava atmak icine erken tabi:):)
Sadece sunu bildirmek istedim.
3 gece ard arda hic egzersiz yapmazdim biraz buraya sorumluluk hissettigim icin de yaptim gece gece...
Ay inş boyle gitsin ve cuma eksi gorelim.

Akşam yorgunluktan yığıldım kaldım diziye takildim iyide oldu ev kalk gidelim diyor
Menüm
Sabah
Pırasalı yumurta 2 cav ekmegi 2 zeytin 1 çatal krem peynir
Ara
Portakal kabak çekirdeği
Akşam
Sebze çorbası brokoli haşlama ay bi türlü doymadım( yoğurt elma tarçın yulaf )az kabak çekirdeği
Su 2 litre
Spor 2_6arasi temizlik sukur sil topla cam ser
@YAWRUKUS@kozmogirl17 @ stitch

Su yazinla Beni benden aldin
bayilirim sobanin ustunde yufkayi isitip comlekte yapilan peynir arasına saricaksin yanına çay yıllardır yemedim özlemim depreşti
Offf bu hayalle mutfak toplamaya ve çamaşır sermeye gidiyorum

AppLesma verdi en cok canim

AppLesma (75.0/73.7/1.3/%1.73)
masallah guzel vermissinc anim AppLesma . bakayim bir ne yemissin
AppLesma canim menulerine baktim da cok iyi gidiyorsun, ve neredeyse hergun leslie var menunde
Çok Çok mutlu oldum
Bireyselde 3. Ve grupta 1. Lik
Hepsi kaptanlarım ve değerli arkadaşlarım sayesinde hepinize tesekkur ederim

Bu hafta internet olmadığı icin spor yapamadim insallah cuma günü tartıda artı gelmem

Günaydin

Benim bu Uyku sorununu cozmem lazim. 22 de uyudum 02.30 da cin gibiydim. Galiba bu sefer regl yuzunden. Neyse ki evdeyim bugun.
Kucugu krese birakinca evde 1 saat eliptik yapip uyurum 2 saat.

Bugun yumurta orucu 4.gunum
Dun en son Öglen 12 de yedim. IF yapmis oldum ama aslinda yumurta orucunda en gec 5 saat de bir yumurta yemem lazim.
Yine regl e bgliyorum bu durumu. Felaket sis ve tok hissediyorum kendimi

Hayirli sabahlar dunku menumu yazayim
Sabah peynirli yumurta domates 2 zeytin 2 dilim kadar kizarmis ekmek cay
Ara ceyrek gevrek
Ara cay
Ogle 1 kase kuru fasulye 3 4 kasik yumurtali ispanak yogurt
Ara turk kahvesi buyuk bir fincan
Aksam az kuru biber 1 kase ispanak yemegi uzerine yogurt 1 dilim ekmek az tahin helva
Su 2 lt olmustur
Spor20 dk egzersiz
Sabah 9.30 evden ciktim 13 de eve girdim hastaneye gittik bunu da spora sayarsam otobus ve tranvayda gecen zaman haric yuruduk ve ayakta bekledik
Ev isi 1 saat yemek hazirlama camasir toplama baska is yapmadim
Artik bunlar kac puan eder bilemedim kaptanim versin puani
Yawrukush stitch Kozmogirl17

Yok kaptisim ya duzelemedik hala malesef cocuklarin hiriltilari gecicegine her gecen gun artiyor ustune bende ayniyim birdde esim hastalandi sukur o topladi kendinide biz hala surunuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…