Canım benim güzel bi çay tarifim var regl zamanı bile asla ödem olmuyorsun ama biraz arşivi karıştırmam lazım bulurum yarın atarım takıma.
Tamam canim tesekkur ederim simdiden.
Sağol kuzum, aslında şöyle size de tavsiyem olur mesela işe gidiyorum WC gidiyorum 50’şer adet yapıyorum hepsinden sonra mutfağa gidiyorum kendime kahve çay hazırlamak için beklerken wallsit yapıyorum. Masa başı çalışıyorum iyi oluyor.
Canim 12 yildir abdde yasiyorum, son 2 yildir California dayiz.Allah bagislasin ozgecigim oglunu.
Hangi ulkede yasiyorsun da su an oglen
Ve buraya da genelde yaziyorsun uyumuyor musun yoksa
Tamam çok sevinirim. Ne yapmam gerek günlük ogunlerimi ve kilomu mu yazicamCanim kizlar yazmislar onerilerini bana yediklerinin miktari cok az geldi.
Sabah 1 yumurta, oglen 1 kase yogurt toplamda 400 kalori etmiyor 2 ogunun.
Aciktigin icinde aksami fazla kaciriyorsun bence.
Cok az yediginde , vucudunda yediklerini depoluyor kilo vermen iyice zorlasiyor.
Daha saglikli ve her besin ogesinden alarak, gunluk kalori ihtiyacini karsilayacagin bir diyet uygulamalisin.
Sabah yumrtanin yanina sebzeler ekle, 1 dilim ekmek ekle, az miktarda zeytin peynir ekle.
Oglen salata yiyebilirsin, 1 tabak sebze yemegi yiyebilirsin ya da bir et grubundan tuketebilirsin, yaninda birkac kasik yogurtla.
Ara ogunler yap oglen ile aksam arasinda mesela 1 meyve tuket, yada 1 avuc kuruyemis ama sosludan ziyade cig kuruyemis tercih et canim.
Aksam yemekleride en hafif gecirdigin ogun gibi olsun.
Hergun hareket et mutlaka..
Eger bir takima girip kilo vermek istersen biziim takimimiza katilabilirsin ya da arkadasimizin verdigi linke tiklayip uygun olan baksa bir takima katilabilirsin.BlancKahkul
Su yazinla Beni benden aldintam buğday unu ile karafırında yapılan lavaşa benzeyen ama muhteşem olan evet o. gittiğimiz yer sahibi ile bolca muhabbet edince adam özel yapım tulum peyniride ikram etti.birde yanan sobası vardı.üstünde ısıttım ekmeği öyle yedim.şimdi söyleyin bana siz olsanız ne yapardınız.yaaaaa ben gene yaparım.
Masallah oğlusun pek yakışıklı kaptanimKizlar biz oglumla esimin is yerine ogle yemegine gidiyoruz,gorusmek uzere ☺
Eki Görüntüle 2593293
Cok iyi fikirmis. Ama is yerinde wc e gitmeye bile zor vakit buluyorum.. Surekli hastalar ile ilgileniyorum o yuzden. Ama sakin gunlerimizde oluyor o yuzden bu taktik iyi oldu.
14 şubat cuma günü kilo bildirimlerimiz sonucunda 1300 gr vererek grubumuzun lideri olanAppLesma yı tebrik ediyorum bu hafta neler yemiş neler yapmış gözden geçirelim.
7 şubat
8 şubat
9 şubat
10 şubat
11 şubat
12 şubat
13 şubat
Çok Çok mutlu oldum
Sagol canim daha iyiyimmifihafa nasil oldun canim?
Akşam yemeğine çorba yazmayı unutmuşum .Çarşamba menüm
Sabah : 1haslanmis yumurta
1kk peynir
5 zeytin
1dilim ekmek
Akşam : 2kasik pilav
1 but tavuk
25 Gr kepek ekmek
23: 30 (nöbet ) : 50 Gr kepek ekmek
6 zeytin
Su : 1.5 litre
Spor : 1saat yürüyüş
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Yok kaptisim ya duzelemedik hala malesef cocuklarin hiriltilari gecicegine her gecen gun artiyor ustune bende ayniyim birdde esim hastalandi sukur o topladi kendinide biz hala surunuyoruzTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Deryaondiet MUAF Ceydos fyzanur 50 M Elizan-seyma AppLesma MUAF gulum7 50 M Arrietty milkk MUAF plasticwoman diyetlikadin Asena87 mifihafa 15DK Y angelnesss 10 DK Y 10DK Y Gonulmeyvesi Yawrukush @Ceydos , @Elizan-seyma, @Gonulmeyvesi nerelerdesiniz kizlar?
@fmad sinavin nasil gecti gulum?
mifihafa nasilsin canim merak ediyorum seni..
Kozmogirl17 iyilestiniz mi kuzum, evlatlar nasillar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?