Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok teşekkür ederimm oğlanda uzun zamandır kaçak yapmıyordu eşimle dedik ne güzel kaçırmıyo dedik ve suladı çok nazar değdiriyorz ve o meşhur karpuz çilekli sodadan içmiştim şekerli biliyorum da normali hiç içemiyorum

canim benim cok sagol onerin icin. simdi bana yardim eder misin hadi plan yapalim. Mesela diyelim ki pazartesi protein diyetine basladim. kac gun yapayim ve sonra kac gun normal yiyeyim?

bulunca atarsan sevinirim canim, ilginc bir hobi diyet menusu izleme hobisi edindim gercekten herkesin diyet listesi ilgimi cekiyor. Hatta belki kendi diyet listelerimden cok

Polonyadayim canim, sen? tabiki versek super olur. benim de boyum kisa canim 160. spor yapiyorum duzenli. Hic yapmadigim zaman haftada 2 gidiyorum. Bazen cildirip hergun gidiyorum ancak o zaman kilo verebildigim oluyor. Degilse ben sadece diyetle 66dan asagiya inemiyorum.

neyi degistirsem ki esi mi

3 gun dukandayim 4 gun yemede. aralikli dukan yapiyorum. haklisin canim vermek istiyorum aslinda ama ne bileyim off cook zor yaa

koleksiyon yapiyorum diyet menusu koleksiyonu gecen esim de gittim online veya burdaki diyetisyenlerin diyet listelerini buldu evde soruyor atayim mi diye. Haaayiiir dedim onlar benim koleksiyonlarim, yeni hobim

kesinlikle katiliyorum canim. Bana da burda diyetisyen soylemisti. Her senede 2 kere D vitamini olcumu yaptirip onu gore dozumu ayarliyorum. gerci yine de kilomda cok bir degisiklik yok ama en azindain D vitamini eksikligi yok artik bende

O zaman bahseden arkadas d vitamini eksikligini cozerse kilo vermesi kolaylasabilir.
Benim de eksik ciktiginda hap kullanmistim ama sonra tekrar olcturmedim.

Ay ne guzel, darisi buradaki tum citilarin basina

Amin Canım inşallah, hepimiz zayıflayalım.

İnşallah olmaz Canım. Ama güzel gidiyorsun es vermezsen toparlanır.

Canım sen nasılsın, seni pek göremiyoruz burada ve göremeyince de kaçak oluyor. Hayatım akşam 17:00 gibi yanına yemek götür ısıtma gereği olmayan o şekilde ye ve akşam yeme ben öyle yapıyorum

IF diyeti yapmak için eşimi ijkna etmem lazim.

Hayatım ikna etmek için uğraşma bence dene iki öğün yap direkt. Ama akşam yemeğini 19:00 en son yemelisin.

plasticwoman yarin galiba son. 5 gun olacak. Ama benim isim belli olmaz. Devam da ettirebilirim.
Haftasonu calisacagim icin zor olmuyor

Çalışırken kolay zaten herşey :) evdeyken zor :) ne iş yapıyorsun Canım.

Canım güzel besleniyorsun aslında poğaça ev yapımımı dışarıdan alınan mı, ev yapımı ise sorun olmaz. Ama biraz sebze, salata eklemelisin

canim benim cok sagol onerin icin. simdi bana yardim eder misin hadi plan yapalim. Mesela diyelim ki pazartesi protein diyetine basladim. kac gun yapayim ve sonra kac gun normal yiyeyim?

Hayatım Cumartesi Pazar boz diyeti ara ver, Pazartesi başla normal beslenmeye sonra Salı, Çarşamba, Perşembe saf protein diyeti yap.

neyi degistirsem ki esi mi

Ben uydum eşime aldım kiloları :)

kesinlikle katiliyorum canim. Bana da burda diyetisyen soylemisti. Her senede 2 kere D vitamini olcumu yaptirip onu gore dozumu ayarliyorum. gerci yine de kilomda cok bir degisiklik yok ama en azindain D vitamini eksikligi yok artik bende

Canım zayıflamanın harici grip bile olmuyor insan. Çok önemli gerçekten

Menümü yazayım;

Öğle: etli patlıcan yemeği, 3 kaşık yoğurt, yer fıstığı

Akşam: ızgara sebze, yoğurt, yer fıstığı

Su 3 lt
Filtre kahve
Yeşil çay

Spor:
Oğlum hasta salon işi iptal ateşi yükseliyor.
Eve gidince 60 dk Leslie x 3 = 180 puan
İp atlama 200 x 2 = 400 puan
Squat 200 x 2 = 400 puan
Wallsit 200 x 2 = 400 puan

Toplam: 1380 puan

Akşam yemeğim değişti çünkü salon işi iptal o nedenle ızgara sebze yiyeyim hazır evde yeme fırsatım varken diye düşündüm :)

Yawrukush Kozmogirl17 stitch

Sabah;
- 1 tane yumurta
- 1 dilim ekmeğin üstüne bal ve tereyağı sürüp yedim
Öğlen;
- 1 tabak tavuklu bezelye yemeği
Akşam;
- 1 tane lupo sandivic kek
- 1 tane mandalina

1 lt su içtim. Bu kadar. Mandalinayi daha yemedim uyumadan önce yerim. Başka birşey yemeyecegim.

Bu aksam yemegi seni aciktirir. Umarim planladigin gibi bitirirsin gununu. Yetmezse yogurt yiyebilirsin veya sut icebilirsin mandalinan ile.
Suyu arttirman lazim. Spor yapabildin mi hic?

Bu aksam yemegi seni aciktirir. Umarim planladigin gibi bitirirsin gununu. Yetmezse yogurt yiyebilirsin veya sut icebilirsin mandalinan ile.
Suyu arttirman lazim. Spor yapabildin mi hic?
1 lt suyu bitirebilmek için o kadaaaaar zorladım ki kendimi anlatamam. Midem zaten sisti suyla. Mandalina yiyip uyurum aç uyumaya alistim. 11. Günü diyetimin bugün gerçi 400 Gr cik kilo verdim ama bakalım artar inşallah. Ben su tüketemiyorum. Ramazan'da falan hayatta aklıma gelmez su içmek. Daha dogrucasi susamiyorum aklıma şu içmek gelmiyor. Saclarim dökülüyordu dermatoloji şu içmiyor musun diyince, günde 4 bardak falan içmeye başladım çoğu kez onuda içmiyordum. Bugün çok zorlandım yani ona da belki içtikçe alışır miyim bilmiyorum.
Spor daha yapmadım ama yapicam bir ara :)

Ben de icemem pek su ama insan daha cabuk yaslaniyor az su ictiginde, benden soylemesi
Gunde minimum 1.5lt hatta 2lt icmek lazim aslinda. Sise ile yaninda tasiyip yudum yudum icmeyi denesen? Ben de bardak bardak icemem, midem bulaniyor gibi oluyor
11 gunde 400gr fena degil aslinda, moralini bozmadan devam etmek onemli

hem sabah hem ogle patates kizartmasi+ekmek, bir de 2 tane muz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…