Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar beklenen menü ve sporlarımı yazıyorum hem bana hem size de teşvik olsun :)

Öğle: 5 hurma (11:30)

Akşam: ekmeksiz köfte, bulgur pilavı, yoğurt, salatalık.

Spor: akşama kadar:
Squat
Calf raises
Lunge
Wallsit
Bacak açma kapama
İp atlama (ipsiz)

Akşam:
1 saat zumba
1 saat pilates

Hepinize günaydın
Yawrukush kaptanim size iyi geceler
plasticwoman masallah ne guzel bebeğimiz küçükken uni okumuşsunuz büyük kızımda sizin gibi mimar olmak istiyor ve yurtdışında yaşamak istiyor bakalim hayirlisi
Biz bugün erkenciyiz kızım uyumadı kalktık kahvaltımızı yaptık oğlumda uyuyor

Ne güzel inşallah isteklerine kavuşur, yurt dışında yüksek lisans vs kalır. Ne güzel anne kız keyif yapın :)

yav ne güzel benimkide küçükken mimar olacaktı.anacığına hayallerinin evini inşa edecekti.sonra ne oldu bilmem vazgeçti.dün gelmiş psikolog olacağım diyor.arkadaşlarına güzel tavsiyeler verip onları motive etmeyi çok iyi becerdiğini fark etmiş eh hadi bakalım dedim.10 yıl öncede çoban olmak istiyordu.ona da aynısını demiştim.çocukların meslek seçimleri beni geriyor.zor bir aşama.

Çok erken yaşta hayatımızın en önemli kararını veriyoruz ve o nedenle çoğu mutsuz çünkü seveceği sandığı mesleği sevmiyor bi çok kişi. Keşke daha da büyüdüğümüz de karar verebilsek

gerçekten çok haklısın birde üzerine sınav stresleri hayatları felç oluyor çocukların. küçüğüm malum 8. sınıf olunca bu yıl korkunç geçiyor bizim için.sürekli ders çalış uyarıları beni de yıpratıyor.üzülüyorum ama olması gereken bu akıllı bir çocuk sistem yüzünden heba olmasını istemiyorum.büyük kızım hayal etti çalıştı şimdi istediği yerde sırada küçük var.ben hep hayallerinizi geniş tutun sonra mutsuz olmayın hem para kazanacağınız hemde hayal ettiğiniz meslek motivasyonunu çok yaparım.sonuç ne olacak bakalım mutlu olsunlarda.

simdiden dusunmeye basladim , insallah bir ay sonra Turkiyeye gidiyorum. Off kilo vereyim bari gitmeden orda alacagimi dusunerekten

simdiden dusunmeye basladim , insallah bir ay sonra Turkiyeye gidiyorum. Off kilo vereyim bari gitmeden orda alacagimi dusunerekten
yapma bu düşünce ile tatilini başlatma sakın emeklerine yazık.azıcık azıcık ilerleyeceksin geldiğinde seçici olacaksın en çok özlediğin lezzetleri zamana yayarak tüketeceksin.

masallah canim, bu ne menu hele ki bu ne spor boyle. Harikasin

yapma bu düşünce ile tatilini başlatma sakın emeklerine yazık.azıcık azıcık ilerleyeceksin geldiğinde seçici olacaksın en çok özlediğin lezzetleri zamana yayarak tüketeceksin.
daha bir ay var canim, onceki hedefim gitmeden kilo vermek. O raya gidince tamam dedigin gibi dikkatli yiyecegim ve zamana yayarak hem bu sefer 1 hafta sadece. Zaman da kisa ya herhalde cok kilo almam

Çok zor Canım bi yandan yarış içindeler o yarışın içinde olsun hiç istemiyorum ama bir yandan da girmesi gerekiyor zor bi süreç. Zekiler aslında bu eğitim sistemi içerisinde daha çok harcananlar oluyor

masallah canim, bu ne menu hele ki bu ne spor boyle. Harikasin

Teşekkürler canım hadi daha güzelleri sende olsun :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…