- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Ne mutlu sana, insan azmedip, istikrari sagladiktan sonra, her yol acilir..Amin Canım inşallah çocuğum bebekti ikinci öğretim rest. Başladığımda :) emek verince karşılığını alıyor insan bir şekilde.
Ne mutlu sana, insan azmedip, istikrari sagladiktan sonra, her yol acilir..
Kuzunla beraber mezun olmussun desene :)
Benim icin uyku saati kizlar, takim size emanet,sabaha gorusmek uzere, hepinizi opuyorum.
Hakkinda hayirlisi olsun, gonlune gore olsun canim.Evet canım o büyüdü ben mezun oldum :) bu sene tekrar sınava gireceğim aklımda bi iki bölüm var ikinci öğretim olan alanım dışında ama bakalım.
Sagol canim benim, gorusmek uzere.İyi uykular kaptanım
Estağfirullahmilkk canim, benim hatam olmus ,guncelledim listeyi.
Bazi mesajlari pcden, bazilarini telefondan takip edince, arada not defterine yazarken eksiklik, yanlislik olabiliyor.
Begenmis , hatta yorumda yazmistim menune, yaslilik zor :)
Hakkinda hayirlisi olsun, gonlune gore olsun canim.
Her daim yenilenirsin akademide , Allah zihin acikligi versin.
Sagol canim benim, gorusmek uzere.
Hepinize günaydın
Yawrukush kaptanim size iyi geceler
plasticwoman masallah ne guzel bebeğimiz küçükken uni okumuşsunuz büyük kızımda sizin gibi mimar olmak istiyor ve yurtdışında yaşamak istiyor bakalim hayirlisi
Biz bugün erkenciyiz kızım uyumadı kalktık kahvaltımızı yaptık oğlumda uyuyor
yav ne güzel benimkide küçükken mimar olacaktı.anacığına hayallerinin evini inşa edecekti.sonra ne oldu bilmem vazgeçti.dün gelmiş psikolog olacağım diyor.arkadaşlarına güzel tavsiyeler verip onları motive etmeyi çok iyi becerdiğini fark etmiş eh hadi bakalım dedim.10 yıl öncede çoban olmak istiyordu.ona da aynısını demiştim.çocukların meslek seçimleri beni geriyor.zor bir aşama.Hepinize günaydın
Yawrukush kaptanim size iyi geceler
plasticwoman masallah ne guzel bebeğimiz küçükken uni okumuşsunuz büyük kızımda sizin gibi mimar olmak istiyor ve yurtdışında yaşamak istiyor bakalim hayirlisi
Biz bugün erkenciyiz kızım uyumadı kalktık kahvaltımızı yaptık oğlumda uyuyor
yav ne güzel benimkide küçükken mimar olacaktı.anacığına hayallerinin evini inşa edecekti.sonra ne oldu bilmem vazgeçti.dün gelmiş psikolog olacağım diyor.arkadaşlarına güzel tavsiyeler verip onları motive etmeyi çok iyi becerdiğini fark etmiş eh hadi bakalım dedim.10 yıl öncede çoban olmak istiyordu.ona da aynısını demiştim.çocukların meslek seçimleri beni geriyor.zor bir aşama.
gerçekten çok haklısın birde üzerine sınav stresleri hayatları felç oluyor çocukların. küçüğüm malum 8. sınıf olunca bu yıl korkunç geçiyor bizim için.sürekli ders çalış uyarıları beni de yıpratıyor.üzülüyorum ama olması gereken bu akıllı bir çocuk sistem yüzünden heba olmasını istemiyorum.büyük kızım hayal etti çalıştı şimdi istediği yerde sırada küçük var.ben hep hayallerinizi geniş tutun sonra mutsuz olmayın hem para kazanacağınız hemde hayal ettiğiniz meslek motivasyonunu çok yaparım.sonuç ne olacak bakalım mutlu olsunlarda.Çok erken yaşta hayatımızın en önemli kararını veriyoruz ve o nedenle çoğu mutsuz çünkü seveceği sandığı mesleği sevmiyor bi çok kişi. Keşke daha da büyüdüğümüz de karar verebilsek
simdiden dusunmeye basladim , insallah bir ay sonra Turkiyeye gidiyorum. Off kilo vereyim bari gitmeden orda alacagimi dusunerektenNe guzel canim masallah sana, daim olsun basarilarin :)
Anne elinden fazlasi degdi bence Deryam, ahh ahhh, kendim ettim kendim buldum
Canim ilk gun icin menun iyi, bir haftaya tamamen oturur duzenin.
Nasilsin ,bebisin nasil?
Merhabalar hosgeldiniz, bize attiginiz mesajinizdan sonra sizi 9. takim davet etmis.
Etik olarak onlarla yarismaya devam etmeniz daha uygun olur, sevgiler.
Canim sadece 2 ogun yemissin fakat, 2 tabak bulgur pilavi olmamis.
Onun yerine 1 tabak yiyip, salata , yogurt, ayran vs ile tamamlayabilirsin.
Cok guzel canim, cok sevindim :)
Canim ben senin yogunluklarini biliyorum, kendini sIkma, ne zaman musait olursan, biz hep buradayiz, bekliyoruz, Allaha emanet ol...
yapma bu düşünce ile tatilini başlatma sakın emeklerine yazık.azıcık azıcık ilerleyeceksin geldiğinde seçici olacaksın en çok özlediğin lezzetleri zamana yayarak tüketeceksin.simdiden dusunmeye basladim , insallah bir ay sonra Turkiyeye gidiyorum. Off kilo vereyim bari gitmeden orda alacagimi dusunerekten
masallah canim, bu ne menu hele ki bu ne spor boyle. HarikasinKızlar beklenen menü ve sporlarımı yazıyorum hem bana hem size de teşvik olsun :)
Öğle: 5 hurma (11:30)
Akşam: ekmeksiz köfte, bulgur pilavı, yoğurt, salatalık.
Spor: akşama kadar:
Squat
Calf raises
Lunge
Wallsit
Bacak açma kapama
İp atlama (ipsiz)
Akşam:
1 saat zumba
1 saat pilates
yapma bu düşünce ile tatilini başlatma sakın emeklerine yazık.azıcık azıcık ilerleyeceksin geldiğinde seçici olacaksın en çok özlediğin lezzetleri zamana yayarak tüketeceksin.
gerçekten çok haklısın birde üzerine sınav stresleri hayatları felç oluyor çocukların. küçüğüm malum 8. sınıf olunca bu yıl korkunç geçiyor bizim için.sürekli ders çalış uyarıları beni de yıpratıyor.üzülüyorum ama olması gereken bu akıllı bir çocuk sistem yüzünden heba olmasını istemiyorum.büyük kızım hayal etti çalıştı şimdi istediği yerde sırada küçük var.ben hep hayallerinizi geniş tutun sonra mutsuz olmayın hem para kazanacağınız hemde hayal ettiğiniz meslek motivasyonunu çok yaparım.sonuç ne olacak bakalım mutlu olsunlarda.
masallah canim, bu ne menu hele ki bu ne spor boyle. Harikasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?