Canim elestrin icin tesekkur ederim. ben ekmegi aslinda bayagi azalttim. Hem benim istedigim verdigim kiloyu geri almamak. Bu kadar azaltabiliyorum. Okudugum kitapta da bu miktar uygun ona uymaya calisiyorum. Ben aralik ayinin 6 sinda basladim. Saglikli kilo vermek istiyorum. Su ana kadar da oyle oldugunu dusunuyorum. Eger kendimi cok kisitlarsam beni daha kotu etkiliyor. Vermem daha zorlasiyor. Surdurulebilecegim bir beslenme ile kilo vermek amacim onun icin ugrasirorum. İnsaallah. Basarili olurum. Sizlerinde uyguladigi sisteme saygim var ama bana gore degilCanım olmazsa olmazına ara vermezsen eğer yada azaltmazsan hedefine ulaşman çok zor olacak. Bende çok seviyorum ekmeği ama ara vermek zorundayım.
Olabilir canim. Masallah cok guzel gidiyorsun
Iyi geceler benim bugunku menum
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta 2 dilim ekmek bir domates 2 cay bir parca peynir
Ara bir avuc leblebi
Öğlen salata ve 2 dilim ekmek 4 yk yesil fasulye
Ara bir Elma bir küçük mandalina
Aksam bir lahmacun ceyrek dürüm ve salata
Butun bunlarla bitirecektim fakat emzirince modem kaziniyo dayanamadım 2 yk pilav ve 2 yk yogurt yedim toplam 1600 kalori civari oluyor.
Iki bucuk litre su ictim 1 saat Orta tempolu yürüyüş
Canim elestrin icin tesekkur ederim. ben ekmegi aslinda bayagi azalttim. Hem benim istedigim verdigim kiloyu geri almamak. Bu kadar azaltabiliyorum. Okudugum kitapta da bu miktar uygun ona uymaya calisiyorum. Ben aralik ayinin 6 sinda basladim. Saglikli kilo vermek istiyorum. Su ana kadar da oyle oldugunu dusunuyorum. Eger kendimi cok kisitlarsam beni daha kotu etkiliyor. Vermem daha zorlasiyor. Surdurulebilecegim bir beslenme ile kilo vermek amacim onun icin ugrasirorum. İnsaallah. Basarili olurum. Sizlerinde uyguladigi sisteme saygim var ama bana gore degil
Yeşil fasulye den daha fazla yiyebilirdiniz aslında. Ekmeklerin yerineIyi geceler benim bugunku menum
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta 2 dilim ekmek bir domates 2 cay bir parca peynir
Ara bir avuc leblebi
Butun bunlarla bitirecektim fakat emzirince modem kaziniyo dayanamadım 2 yk pilav ve 2 yk yogurt yedim toplam 1600 kalori civari oluyor.
Adım da azalma var
Ne guzel canim masallah sana, daim olsun basarilarin :)Evet canım 2. Seviyeye geçtim 4. Günümdeyim. Ben İnşaat sektöründeyim iç mimarım proje departmanı ayrıca restoratörüm inşaat alanında bir çok ünvana sahibim :) halen okul ve iş devam ettiğim için
Anne elinden fazlasi degdi bence Deryam, ahh ahhh, kendim ettim kendim buldumAnne eli degmis sana
Senin masallahin var oturmadan verirsin canim hemen
Canim ilk gun icin menun iyi, bir haftaya tamamen oturur duzenin.Iyi geceler benim bugunku menum
Ara bir avuc leblebi
Merhabalar hosgeldiniz, bize attiginiz mesajinizdan sonra sizi 9. takim davet etmis.Merhaba kızlar:)
Canim sadece 2 ogun yemissin fakat, 2 tabak bulgur pilavi olmamis.Hayırlı geceler diliyorum
Pazartesi menüm
Kahvaltı
1dilim ekmek 1yumurta 5zeytin 2minik domates peynir şekersiz çay
akşam
2tabak bulgur pilavı bol acılı 1su bardağı ayran
3lt su
Spor yok 1saat ev işlerini yaptım
Cok guzel canim, cok sevindim :)Yawrukush 30 mekik 30 squat yaptım. Çok yoruluyorum daha önce hiç spor girişimin kaşığı için. Atlamayı da yarın yaparım
Canim ben senin yogunluklarini biliyorum, kendini sIkma, ne zaman musait olursan, biz hep buradayiz, bekliyoruz, Allaha emanet ol...Merhaba kızlar okadar yoğunum ki topik aklıma bile gelmiyor o yüzden bayadır yazamıyorum çünkü bi evimdeyim bi kayınvalidemlerde bide eşimin abileri bendeydi 1 aydır düzenim allak bullak halde o yüzden ben bir kaç hafta izne ayrılmak istiyorum burayıda daha fazla mağdur etmemek için kayınvalidemlere gidince diyet denen şey pek mümkün olmuyor inanınki bahane değil gerçekten olmuyor ben 1 2 haftayı atlatıp geri dönücem inş.
Cok guzel bir menu plani, afiyet olsun simdiden :)Gunaydin kizlar
Pazartesi evde olunca gunleri sasiriyorum. Ne cabuk Carsamba oldu diye dusunuyordum
Suraya Simdilik günün beklenen menusunu yazayim
Kahvalti
Cheddarli soya salamli rulo x2
Ögle
Ton baligi, avokado ve marul. Ustune biraz findik
Akssm
Supriz. Disarida yiyecegimz icin. Menude ne var bilmiyorum ama buyuk ihtimal protein disinda pek secenegim olmayacak.
Ara 2x keto kahve. Yag acigini doldurmak icin
| İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| Deryaondiet | |||||||
| Ceydos | |||||||
| fyzanur | 10DK D | ||||||
| AppLesma | |||||||
| gulum7 | 10 DK Y | ||||||
| Meryem1306 | |||||||
| BlanchKahkul | |||||||
| Arrietty | |||||||
| milkk | |||||||
| plasticwoman | |||||||
| diyetlikadin | |||||||
| Asena87 | 50 M | ||||||
| mifihafa | |||||||
| angelnesss |
Dün yazmıştım ama...TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Deryaondiet Ceydos fyzanur 10DK D AppLesma gulum7 10 DK Y Meryem1306 BlanchKahkul Arrietty milkk plasticwoman diyetlikadin Asena87 50 M mifihafa angelnesss milkk , @diyetlikadn menulerinizi yazmayi unutmayin kizlar.
İyi akş
kahvaltı
Peynir
Tahin helv
Kızarmış kepek ekmeği
Haşl yumurta
Çay
Domates-salatalık
öğle
Vakit bulamadım, zaten kahvaltı, ev işi hepsi eşimdeçok üzülüyorum eve yetememekten. Ben ne yapıyorum neyse moral bozmak yok
akşam
Aynı tabakta 2 biftek, pilav
salata, portakal Suyu
su 15 bardak ama 20 ye tamamlarım inş yatana kadar
Aralar
Pekmez
Tahin
Rezene
Siyah kuru üzüm
Süt art çay 1 tane
Yawrukush
stitch
angelnesss
| İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| Deryaondiet | |||||||
| Ceydos | |||||||
| fyzanur | 10DK D | ||||||
| AppLesma | |||||||
| gulum7 | 10 DK Y | ||||||
| Meryem1306 | |||||||
| BlanchKahkul | |||||||
| Arrietty | |||||||
| milkk | |||||||
| plasticwoman | |||||||
| diyetlikadin | |||||||
| Asena87 | 50 M | ||||||
| mifihafa | |||||||
| angelnesss |
Ne guzel canim masallah sana, daim olsun basarilarin :)
Anne elinden fazlasi degdi bence Deryam, ahh ahhh, kendim ettim kendim buldum
Canim ilk gun icin menun iyi, bir haftaya tamamen oturur duzenin.
Nasilsin ,bebisin nasil?
Merhabalar hosgeldiniz, bize attiginiz mesajinizdan sonra sizi 9. takim davet etmis.
Etik olarak onlarla yarismaya devam etmeniz daha uygun olur, sevgiler.
Canim sadece 2 ogun yemissin fakat, 2 tabak bulgur pilavi olmamis.
Onun yerine 1 tabak yiyip, salata , yogurt, ayran vs ile tamamlayabilirsin.
Cok guzel canim, cok sevindim :)
Canim ben senin yogunluklarini biliyorum, kendini sIkma, ne zaman musait olursan, biz hep buradayiz, bekliyoruz, Allaha emanet ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?