Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım olmazsa olmazına ara vermezsen eğer yada azaltmazsan hedefine ulaşman çok zor olacak. Bende çok seviyorum ekmeği ama ara vermek zorundayım.
Canim elestrin icin tesekkur ederim. ben ekmegi aslinda bayagi azalttim. Hem benim istedigim verdigim kiloyu geri almamak. Bu kadar azaltabiliyorum. Okudugum kitapta da bu miktar uygun ona uymaya calisiyorum. Ben aralik ayinin 6 sinda basladim. Saglikli kilo vermek istiyorum. Su ana kadar da oyle oldugunu dusunuyorum. Eger kendimi cok kisitlarsam beni daha kotu etkiliyor. Vermem daha zorlasiyor. Surdurulebilecegim bir beslenme ile kilo vermek amacim onun icin ugrasirorum. İnsaallah. Basarili olurum. Sizlerinde uyguladigi sisteme saygim var ama bana gore degil

Olabilir canim. Masallah cok guzel gidiyorsun

Teşekkürler canım hep beraber sağlıklı kilomuza ulaşalım.

Akşam olmamış Canım, sütünü arttıracak ayrıca açlığını yatıştıracak ve daha sağlıklı atıştırmalıklar yaparsan çok kısa sürede hedefine ulaşırsın ayrıca sütünde artar.

Canım kime göre sağlıklı, kime göre ne sağlıksız durum değişir. Artık bütün düşünceler ayrılmış durumda bana göre sık sık beslenmek sağlıksız öyle olmasa hepimiz verdiğimiz kiloları geri almazdık.
Kilo koruma yapıyorsan tabi ki diyeceğim bir şey yok.

Hayırlı geceler diliyorum
Pazartesi menüm
Kahvaltı
1dilim ekmek 1yumurta 5zeytin 2minik domates peynir şekersiz çay

akşam
2tabak bulgur pilavı bol acılı 1su bardağı ayran

3lt su
Spor yok 1saat ev işlerini yaptım

Yeşil fasulye den daha fazla yiyebilirdiniz aslında. Ekmeklerin yerine

Merhaba kızlar okadar yoğunum ki topik aklıma bile gelmiyor o yüzden bayadır yazamıyorum çünkü bi evimdeyim bi kayınvalidemlerde bide eşimin abileri bendeydi 1 aydır düzenim allak bullak halde o yüzden ben bir kaç hafta izne ayrılmak istiyorum burayıda daha fazla mağdur etmemek için kayınvalidemlere gidince diyet denen şey pek mümkün olmuyor inanınki bahane değil gerçekten olmuyor ben 1 2 haftayı atlatıp geri dönücem inş.

Gunaydin kizlar
Pazartesi evde olunca gunleri sasiriyorum. Ne cabuk Carsamba oldu diye dusunuyordum

Suraya Simdilik günün beklenen menusunu yazayim

Kahvalti
Cheddarli soya salamli rulo x2

Ögle
Ton baligi, avokado ve marul. Ustune biraz findik

Akssm
Supriz. Disarida yiyecegimz icin. Menude ne var bilmiyorum ama buyuk ihtimal protein disinda pek secenegim olmayacak.

Ara 2x keto kahve. Yag acigini doldurmak icin

Ne guzel canim masallah sana, daim olsun basarilarin :)

Anne eli degmis sana
Senin masallahin var oturmadan verirsin canim hemen
Anne elinden fazlasi degdi bence Deryam, ahh ahhh, kendim ettim kendim buldum

Canim ilk gun icin menun iyi, bir haftaya tamamen oturur duzenin.
Nasilsin ,bebisin nasil?

Merhaba kızlar:)
Merhabalar hosgeldiniz, bize attiginiz mesajinizdan sonra sizi 9. takim davet etmis.
Etik olarak onlarla yarismaya devam etmeniz daha uygun olur, sevgiler.

Canim sadece 2 ogun yemissin fakat, 2 tabak bulgur pilavi olmamis.
Onun yerine 1 tabak yiyip, salata , yogurt, ayran vs ile tamamlayabilirsin.

Yawrukush 30 mekik 30 squat yaptım. Çok yoruluyorum daha önce hiç spor girişimin kaşığı için. Atlamayı da yarın yaparım
Cok guzel canim, cok sevindim :)

Canim ben senin yogunluklarini biliyorum, kendini sIkma, ne zaman musait olursan, biz hep buradayiz, bekliyoruz, Allaha emanet ol...

Cok guzel bir menu plani, afiyet olsun simdiden :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet
Ceydos
fyzanur10DK D
AppLesma
gulum710 DK Y
Meryem1306
BlanchKahkul
Arrietty
milkk
plasticwoman
diyetlikadin
Asena8750 M
mifihafa
angelnesss
milkk , @diyetlikadn menulerinizi yazmayi unutmayin kizlar.

Dün yazmıştım ama...

Yawrukush beğenmişSin hatta

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet
Ceydos
fyzanur10DK D
AppLesma
gulum710 DK Y
Meryem1306
BlanchKahkul
Arrietty
milkk MUAF
plasticwoman
diyetlikadin
Asena8750 M
mifihafa
angelnesss
@diyetlikadn menunu yazmayi unutma canim.

milkk canim, benim hatam olmus ,guncelledim listeyi.
Bazi mesajlari pcden, bazilarini telefondan takip edince, arada not defterine yazarken eksiklik, yanlislik olabiliyor.
Begenmis , hatta yorumda yazmistim menune, yaslilik zor :)

Amin Canım inşallah çocuğum bebekti ikinci öğretim rest. Başladığımda :) emek verince karşılığını alıyor insan bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…