Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzel Canım şu bamyayı bi sevemedim gitti.

plasticwoman Yawrukush cok dengesiz mi harbiden ya.
Sabah ve aksam cok az zaten.
Oglen de corba boregin ceyregi 1 isirik ,
kek de 1 isirik ,kisir da oyle.
Oglen yemegim toplasaniz 200 250 kalori falan.

Hayatım onları yiyeceğine daha sağlıklı ve doyurucu şeyler yemek daha iyi. Bazen kalori değil yediklerin önemli. Ayrıca sağlıklı beslenmekte olmuyor bu ve bazı besinleri de unutmak gerekiyor.

O zaman acilen yeni bir tartı almalısınız. Düşününce çok sinir bozucu kilo veripte tartıda gözükmemesi

Evet canım sinir oluyorum sorma mesela kıyafetli tartılıyorum sonra çıkarıyorum sonuç aynı :))))

sadece facebookta bilgi gordum, baska bir internet sitesinde filan da bilgi var mi canim?

Canım mesela Ahmet APA seviye 1 yaz öyle görürsün, bu şekilde 9. Seviyeye kadar gidiyor. Ben 6. Seviyede kalacağım ideal kiloma inene kadar.

Güzel Canım sporda beslenmede.

Canım bu ne böyle hadi gözlemeyi yedin keki niye yedin, hadi keki de yedin kızarmış tavuğu neden yedin. Hele reçele gelemedim. Sen zayıfsın 2 gözlemeyi nasıl yedin kuzum ben 110 kiloyum gözleme 2 tane hiç yiyemedim. Acilen toparlanmalısın ayrıca ceza sporun çok az yetmez eliptiği 30-40 dk yapmalısın. 10 dk ancak ısınmanı sağlar.

Canım olmaz hiç böyle sık sık takıma gelmelisin, o nedenle böyle oluyor. Annem hadi gözleme yedin neyse diğerleri ne anam :) ben şok akşam akşam vallahi. Sporu arttır olmaz kabul etmiyorum.

plasticwoman Yawrukush kendi cezamı kendim kesiyorum şimdi 10 dk eliptik yapacağım , 10 şınav , 100 de zıplama yapıp geliyorum

Olmaz kuzum olmaz 3. Kez yazıyorum ama yazayım :) min. 30 - 40 dk eliptik bekliyorum.

Gevrek dediğin simit sanırım, hem simit, hem ekmek kesinlikle ve kesinlikle olmamış karbo çok fazla

Geçmiş olsun Canım, çocuklar hasta olunca huy değiştiriyorlar çok zor oluyor. Bu aksiliklere rağmen güzel beslenip hareket etmişsin. Bi tebrik hakediyorsun Canım.

Evet canım avantajları kullanmak lazım.

Güzel beslenme ve spor Canım, çok istikrarlısın maşallah.

Canım çok iyi olur ben çok kısa sürede ipsiz ip atlama yapıyorum. Akşama kadar 300-400 yapıyorum 800 puan, 1 saat ölüyorum spordan zumba yapıyorum ve squat, ip atlama, jumping jack vs hepsini yapıyorum 180 puan.

takım yeme krizine girmişken bu hafta şansımız yüksek canım birinci biz olabiliriz.ekmek dilimlerini 1 adete düşürsen harika olacak.

Ah ah nasıl olacak acaba, bugün gördüklerim şok etti beni :) kendini düzeltende var, aynı kalanda, kötüye gidende

Kolay gelsin Canım 2 çocukla gayet iyisin dinlenmemek normal vakit nasıl kalsın

Canım geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah.

Güzel menü Canım, hamam da iyi gelmiştir bende bu hafta bi masaja giderim.

Bugun spor;
Işte 2500 adim
10 dk eliptik bisiklet
15 dk leslie 1
50 squat
50 mekik ceza.

Bu arada msjlari okuyorum,olabildigince yoruma da katilmak istiyorum ama menulerde neyin ne kadar yendigi yazmadiginda yorum yapamiyorum,siz birbirinize alismissinizdir belki tahmin yurutuyorsunuzdur ama pilav yazildiginda 1 kasik mi 1 tabak mi anlamiyorum misal.
O yuzden yeterince katilamiyorum bazen.

Yawrukush cok gecmis olsun arkadasina.
Cezami mutfakdan cikinca yapacagim.

Yarin oglumun arkadasi gelcek okul sonrasi. Hazirlik yapiyorum ben is sonrasi bisiklet ile spora gidecegim icin. 15 gibi kizi alip Eve gelince birde atistirmalik derdim olmasin cunku 17de okulda yemege davetliyiz.

Kendime keto lavas ekmegi yapacagim. Ilk defa yapmis olacagim.

Dun ki pizza olayi hic sorma. Dalginlik mi desem bilmiyorum. Gozum karardi resmen. Cok kucuk bir parca da olsa bugun telafi ettim diye dusunuyorum

Cok sagol canim, nasil gecti gunun?

Cok guzel sporlar canim, cok sevindim senin adina :)

Kolay gelsin canim, sende cok aktif birisin, hergun gozume carpiyor kosturmacalarin:)
Ellerine saglik simdiden, yarinde keyifli gecsin gunun.

2. seviyeye mi gectin canim hayirli olsun :)
Cok guzel gidiyorsun, nerede calisiyordun, soylemistin ama benim balik hafizam unuttum...

Evet canım 2. Seviyeye geçtim 4. Günümdeyim. Ben İnşaat sektöründeyim iç mimarım proje departmanı ayrıca restoratörüm inşaat alanında bir çok ünvana sahibim :) halen okul ve iş devam ettiğim için

Haklisin canim. Sporsuz kilo veremiyorum
Gitti bugun misafirimiz.

Senin bukdr az yemene ve sporuna bayiliyorum.

Afiyet olsun. Cok guzel bence menu. Bamyaya bayilirim

Bence emzirdigin icin guzel beslenme. Biraz spor da olsa diyecegim de cocuk ile zordur. Vakitden cok enerji bulmak zor geliyordu bana cocuklar bebek iken.
Skma canini, ikinizde yasiyorsunuz yardim edecek tabii. Hem evde bebek var

Cok karbonhidrat var olmasa iyiymis aslinda menu

Afiyet olsun

Kolay gelsin ayrica gecmis olsun.
Tartiyi dusunup uzulme. Uykusuz kaldiysan ødem tutmustur vucud

Super gidiyorsun bence. Boyle Devam

Ketodas mi olduk
Doyurucu menu. Keto ekmegi hangi ekmek?

Umarim atladigim kimse olmamistir. Bu alintilama isinde hic iyi degilim

Bugun seviye 1i okudum canim. Aslinda seviye 1 deneyebilirim. Ama gerisini yapamam orasi kesin

Ketodas mi olduk
Doyurucu menu. Keto ekmegi hangi ekmek?

Umarim atladigim kimse olmamistir. Bu alintilama isinde hic iyi degilim
vallaha olduk.fındıkla yapılanı yaptım o bitsin bulut ekmek yapacağım.pek güzel dediğim gibi zaten protein evet karbonhidrat hayır yaşıyordum şimdi yağı serbest kıldım bir dereceye kadar.kuruyemiş hiç oturup yiyen biri olmamıştım.sadece o girdi ekstra hayatıma.

Haklisin canim. Sporsuz kilo veremiyorum
Gitti bugun misafirimiz.

Canım benimde ayni sporu yoğun yapınca güzel eksi geliyor ama yapmayınca gram gram

Senin bukdr az yemene ve sporuna bayiliyorum.

Teşekkürler canım azimle bazen ağlayarak yolumdan şaşmıyorum emeklerimin karşılığını aldığım günleri de görürüm inşallah.

Bugun seviye 1i okudum canim. Aslinda seviye 1 deneyebilirim. Ama gerisini yapamam orasi kesin

Canım bende ilk okuduğumda cesaret edememiştim fakat başladım sonunda sürekli karşıma çıktı. Başladım ve İnan çok kolay oldu belki de niyet ederek çıkılan yolun kolaylığı, ya da sistem gerçekten seni bi sonra ki seviyeye hazırlıyor.

Olabilir canim. Masallah cok guzel gidiyorsun

Iyi geceler benim bugunku menum
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta 2 dilim ekmek bir domates 2 cay bir parca peynir
Ara bir avuc leblebi
Öğlen salata ve 2 dilim ekmek 4 yk yesil fasulye
Ara bir Elma bir küçük mandalina
Aksam bir lahmacun ceyrek dürüm ve salata
Butun bunlarla bitirecektim fakat emzirince modem kaziniyo dayanamadım 2 yk pilav ve 2 yk yogurt yedim toplam 1600 kalori civari oluyor.
Iki bucuk litre su ictim 1 saat Orta tempolu yürüyüş

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…