plasticwoman Yawrukush cok dengesiz mi harbiden ya.
Sabah ve aksam cok az zaten.
Oglen de corba boregin ceyregi 1 isirik ,
kek de 1 isirik ,kisir da oyle.
Oglen yemegim toplasaniz 200 250 kalori falan.
O zaman acilen yeni bir tartı almalısınız. Düşününce çok sinir bozucu kilo veripte tartıda gözükmemesi
sadece facebookta bilgi gordum, baska bir internet sitesinde filan da bilgi var mi canim?
Iyi aksamlar
Günün özeti
Sabah 8
100 gr ceri domates. Aslinda 25gr filan almistim ama domates tadi tuzlu gibi geldi. Boyle olunca daha yiyesim geldi.
Ara
Ev yapimi keto bar
Ogle spor oncesi Keto kahve
Aksam
100 gr Tazefasulye icine 1 yumurta kirdim
Su 1,5 L
Spor
1 saat eliptik
30dk bisiklet
15 dk evde agirlik ile isinma
30dk crossfit
bugün menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
6 zeytin
1kk peynir
öğlen : dalyan köfte
5 kaşık çorba
akşam : 2 gözleme
peynir
zeytin
1minik kek
domates
2 çay kaşığı reçel
kızarmış tavuk
su : 1 litre
spor : 30 dk tempolu yürüyüş
Yawrukush @stitch plasticwoman
ben akşam oldumu salıyorum ya noldu bana bilmiyorum hiç yüzüm yok menü yazmaya valla . öğlene kadar çok iyiydim . hatta işten çıktım eve 30 dk tempolu hızda yürüyerek geldim spor olsun diye . markete gittim hiç abur cubur almadım . eve bi geldim annem gözleme yapmış dayanamadım zaten açtım hemen yedim . bide 2 parmak kadar kek attım ağzımaa offf off başıma gelenler
plasticwoman Yawrukush kendi cezamı kendim kesiyorum şimdi 10 dk eliptik yapacağım , 10 şınav , 100 de zıplama yapıp geliyorum
İyi aksamlar
Sabah 3 kuru kayisi
Lor marul 5 zeytin1 yagda yumurta ceyrek gevrek 3 dilim kizarmis ev ekmegi cay
Ara yesil cay
Ogle
Mor lahana ve marul salata icine dinden kalan hamsileri koydum bir tabakbkadar
Ara
turk kahvesi
Aksam 2 kofte 1 kase karnabahar salata yagsiz 2 dilim ev ekmegi yogurt
Ara cay
Su 2.5 lt
Spor40 dk tempolu yuruyus
Yawrukush CEYDOS
Iyi aksamlar hanımlar Çocuklar bugün hep üstümdeler büyük kızım hasta aksama.kadar dinlendi uyudu
oğlumda cok huysuz elimde ne zaman telefonu görse istedi ağladı bi bırakmadı rahat
Neyse uyandigimdan beri çocuklar ve ev işi ile uğraştım ustune yetmezmis gibi tartıda canim sıkıldı 500 g fazla geldim iştahım bi iki gundur artmış durumda iştah kapatan doyurucu besinler neler diye bakmam lazım Benden bu kadar
menüm
Sabah
1 tereyağlı yum peynir zeytin 1-2catal tonbalığı
Ara
Yarim greyfurt
Öğlen
Bulgur pilavı tavuklu yoğurt
Akşam
3 kucuk kofte
Su 2 litre
Spor
3 saat ev işi (çocuklar uyuyunca lesie 3 ve bacak inceltici plates yapicam )
Yawrukush @stitch @diyetlikadn
Piknik sepetimiz yoktu ,cunku harika balik restoranlari var okyanus kenarinda , onlardan birinde yedik :)
Ama atistirmaliklarimiz ve cayimiz vardi yanimizda..
Guzel olmus canim :)
Guzel gecti gunumuz tesekkurler canim:)
Guzel bir gun olmus canim :)
Cok guzel bir gun olmus,sende mi keto yapmaya karar verdin canim?
Canim tu gun cok kosturmussun ama tatli kismina dikkat et, hemen kilo aldiriyor..
Harikasin esim en cok biz kilo verelim:)
Kotu degil menun aslinda yufka ekmegi cok yemediysen..
Evet burada yasamanin hem avantajlari, hem dezavantajlari var.
Hakkimizda hepimizin hayirlisi..
Eksidesin canim ne guzel :)
Tebrikler canim, iyi haftalar.
Bekliyoruz menulerini canim :)
Bugunku menum
08:00- 1 dilim ekmek, bolca donates, biber, 2 yumurtadan peynirli omlet.
ara: 2 fincan sutlu kahve
13:00- 3 tane sebzeden kifte, 1 kase kirmizi lahana salatasi, 1 kase havuc salatasi.
17:30 - 1 tane ton balikli yumurtali sandvic, 1 mandalina.
Su: 2,5 lt
Spor: 1 sat tum vucut calismasi (tbc)
Yawrukush Arrietty_
Pizzaya kucuk bir ceza geldi canim, nasil oldu da yedin?
Goreceksin bence:)
Harika bir eksi, tebrikler canim :)
Benimde evde bisikletim vardi ama evde yapilan spor asla salonda yapilan gibi olmuyor cok haklisin, sonra sattim bisikletimi..Firsatin oldukca salona gidersin canim..
Hic egzersiz yapabildin mi canim?
Yine cok guzel birgun olmus, spor puanlarini iyi hatirlattin canim, guncelleyecegim hepsinii :)
Harikasin :)
Bende kahvaltiya 2 yumurtadan menemenimi yaptim, mis gibi doydum, sanada afiyet olsun canim :)
Afiyet olsun canim, sut olsun hepsi..
Esler boyle zmanlarda destek icin varlar, bebekler malesef annenin yaka ignesi gibi, tum zamanini aliyor, o yzden esinin firsati varsa ne guzel sana yardimci olmasi, sagolsun, sende kendini kotu hissetme, onun boyle bir durumu olsa ozmanda sen yardim edersin..
Canim benim bende 2 kuzumu emzirdim , emzirdigim donemlerde yemeyi arttirdigim gidalar oldu.
Herkesin bunyesi birbirinden farkli olmakla beraber , bende et urunleri ve bulgur cok sut yapiyordu.
Canim tatli istediginde de 1-2 adet hurma yiyordum.
Sende deneyerekk neyin sutunu arttirdigini goreceksin ve onlari elbetteki yemelisin.
Ama kararinda ye canim, benim uyarilarimin sebebi seni incitmek degil asla, bir cok uyemiz, emzirme zamani kilo alip, kilo vermek icin aramiza katildilar.
Asiriya kacarsan kilo oluyor ama kararinda yersen elbette sutunu arttirir.
Dereotu birde bira mayasi tabletide (bu alkollu birsey degil ,bir vitamin sadece ismi boyle) benim sutumu cok arttirmisti ,aklinda olsun canim, bol bol olsun sutun..
takım yeme krizine girmişkenbu hafta şansımız yüksek canım birinci biz olabiliriz.ekmek dilimlerini 1 adete düşürsen harika olacak.
Kizlar yine yogun birgun beni beklyor, simdi mutfaga gecip yemek pisirecegim.
Sonrada eve makina tutup, silecegim.
Oradan Arasi okuldan alip, uyutup, camasir utuleyecegim, sonra Akini okuldan almaya gidecegiz.
Okul sonrasi cocuklari 1bucuk saat kadar parkta oynatiyorum, sonra eve gel, karinlarini doyur.
Esim gelecek Akinla piyano kursuna gidecegiz.
Sonra eve don saat oluyor 6-6.30 , yemek , odev, cocuklari uyutma telasi.
Hooop yine bitti gun:)
Anlamiyorum nasil boyle tempolu oluyor hergun, guya bugun dinlenecektim ama nerdeeee :))
Arkadaslar cok yakin arkadasima gectigimiz yaz gogus kanseri teshisi koyuldu.
Yazdan beri kemoterapi, isin tedavisi vs goruyor.
2 evladi var 36 yasinda.
Yarin sabah erkenden ameliyata girecek, 2 gogsude alinacak.
Eger akliniza gelirse, onun icin dua eder misiniz?
Allah evlatlarina, ailesine, sevdiklerine bagislasin diye...
24 şubat pazartesi bugün ne yedim?
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir + 1 dilim labneli keto ekmeği 0,5 mm kesilmiş halde
öğlen : 2 minik elme aralı yedim hamamda bayılacaktım çünkü zor toparladım. + 2 maden sulu ayran
akşam : 2 adet yumurta ile hazırlanmış peynirli keto ekmekli 1 tatlı kaşığı tereyağlı omlet
su : henüz 1500 ml ama yatana kadar 2500 olacak
spor : mutfak toplama + geç saattede wc temizliği olacak mecburen pisilerimin huzuru için yapmalıyım.
bugün pilates günümdü biliyorsunuz ekip olarak hamama gittiğimiz için yarın yapacağız.feci halde yüzümü soymuşum.kıpkırmızı geziyorum ortalıkta.
Cok sagol canim, nasil gecti gunun?Güzel Canım şu bamyayı bi sevemedim gitti.
Hayatım onları yiyeceğine daha sağlıklı ve doyurucu şeyler yemek daha iyi. Bazen kalori değil yediklerin önemli. Ayrıca sağlıklı beslenmekte olmuyor bu ve bazı besinleri de unutmak gerekiyor.
Evet canım sinir oluyorum sorma mesela kıyafetli tartılıyorum sonra çıkarıyorum sonuç aynı :))))
Canım mesela Ahmet APA seviye 1 yaz öyle görürsün, bu şekilde 9. Seviyeye kadar gidiyor. Ben 6. Seviyede kalacağım ideal kiloma inene kadar.
Güzel Canım sporda beslenmede.
Canım bu ne böyle hadi gözlemeyi yedin keki niye yedin, hadi keki de yedin kızarmış tavuğu neden yedin. Hele reçele gelemedim. Sen zayıfsın 2 gözlemeyi nasıl yedin kuzum ben 110 kiloyum gözleme 2 tane hiç yiyemedim. Acilen toparlanmalısın ayrıca ceza sporun çok az yetmez eliptiği 30-40 dk yapmalısın. 10 dk ancak ısınmanı sağlar.
Canım olmaz hiç böyle sık sık takıma gelmelisin, o nedenle böyle oluyor. Annem hadi gözleme yedin neyse diğerleri ne anam :) ben şok akşam akşam vallahi. Sporu arttır olmaz kabul etmiyorum.
Olmaz kuzum olmaz 3. Kez yazıyorum ama yazayım :) min. 30 - 40 dk eliptik bekliyorum.
Gevrek dediğin simit sanırım, hem simit, hem ekmek kesinlikle ve kesinlikle olmamış karbo çok fazla
Geçmiş olsun Canım, çocuklar hasta olunca huy değiştiriyorlar çok zor oluyor. Bu aksiliklere rağmen güzel beslenip hareket etmişsin. Bi tebrik hakediyorsun Canım.
Evet canım avantajları kullanmak lazım.
Güzel beslenme ve spor Canım, çok istikrarlısın maşallah.
Canım çok iyi olur ben çok kısa sürede ipsiz ip atlama yapıyorum. Akşama kadar 300-400 yapıyorum 800 puan, 1 saat ölüyorum spordan zumba yapıyorum ve squat, ip atlama, jumping jack vs hepsini yapıyorum 180 puan.
Ah ah nasıl olacak acaba, bugün gördüklerim şok etti beni :) kendini düzeltende var, aynı kalanda, kötüye gidende
Kolay gelsin Canım 2 çocukla gayet iyisin dinlenmemek normal vakit nasıl kalsın
Canım geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah.
Güzel menü Canım, hamam da iyi gelmiştir bende bu hafta bi masaja giderim.
Cok guzel sporlar canim, cok sevindim senin adina :)Bugun spor;
Işte 2500 adim
10 dk eliptik bisiklet
15 dk leslie 1
50 squat
50 mekik ceza.
Bu arada msjlari okuyorum,olabildigince yoruma da katilmak istiyorum ama menulerde neyin ne kadar yendigi yazmadiginda yorum yapamiyorum,siz birbirinize alismissinizdir belki tahmin yurutuyorsunuzdur ama pilav yazildiginda 1 kasik mi 1 tabak mi anlamiyorum misal.
O yuzden yeterince katilamiyorum bazen.
Kolay gelsin canim, sende cok aktif birisin, hergun gozume carpiyor kosturmacalarin:)Yawrukush cok gecmis olsun arkadasina.
Cezami mutfakdan cikinca yapacagim.
Yarin oglumun arkadasi gelcek okul sonrasi. Hazirlik yapiyorum ben is sonrasi bisiklet ile spora gidecegim icin. 15 gibi kizi alip Eve gelince birde atistirmalik derdim olmasin cunku 17de okulda yemege davetliyiz.
Kendime keto lavas ekmegi yapacagim. Ilk defa yapmis olacagim.
Dun ki pizza olayi hic sorma. Dalginlik mi desem bilmiyorum. Gozum karardi resmen. Cok kucuk bir parca da olsa bugun telafi ettim diye dusunuyorum
Cok sagol canim, nasil gecti gunun?
Cok guzel sporlar canim, cok sevindim senin adina :)
2. seviyeye mi gectin canim hayirli olsun :)Güzel Canım sorunsuz geçti, bugün ikinci seviyeyi ilk kez iş yerinde uyguladım, yemeğe geç giderek çözdüm sorunu.
2. seviyeye mi gectin canim hayirli olsun :)
Cok guzel gidiyorsun, nerede calisiyordun, soylemistin ama benim balik hafizam unuttum...
Haklisin canim. Sporsuz kilo veremiyorumInsallah sende gorusursun canim kardesin ve yegenlerinle..
Gurbet zor gercekten..
Misafiriniz gitti mi Deryacim?
Menun ve sporun cok guzel olmus, spor gorunce menunde cok seviniyorum.
Sporun oldugu haftalar cok guzel kilo veriyorsun :)
Ahahah cok guldum bu yoruma ama haklisin canim :)
Mutlaka kucukte olsa bir egzersiz ekle canim.
Anne eli degmis sanaCuma gunu tartilip yarisma,liste derken firsat bulamamistim paylasmaya.
Hedefim:59
Hadi bismillah
Eki Görüntüle 2596084
Ders başlamadan bi takıma yazayım, menümü yazayım dedim :)
Öğle (11:30) - 7 hurma
Akşam (16:00) - bulgur pilavı, cevizli yoğurtlu kereviz salatası, biraz yumurtalı ıspanak.
Su - 3 lt
Filtre kahve
Yeşil çay
Spor:
60 dk zumba
60 dk pilates
Neden bu sporların puanı çok az -_-
Yawrukush @stitch
@fyzanur nerelerdesin? Umarım herşey yolundadır spor vardır, kaçamak yoktur.
İyi akş
kahvaltı
Peynir
Tahin helv
Kızarmış kepek ekmeği
Haşl yumurta
Çay
Domates-salatalık
öğle
Vakit bulamadım, zaten kahvaltı, ev işi hepsi eşimdeçok üzülüyorum eve yetememekten. Ben ne yapıyorum neyse moral bozmak yok
akşam
Aynı tabakta 2 biftek, pilav
salata, portakal Suyu
su 15 bardak ama 20 ye tamamlarım inş yatana kadar
Aralar
Pekmez
Tahin
Rezene
Siyah kuru üzüm
Süt art çay 1 tane
Yawrukush
@stitch
@angelnesss
bugün menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
6 zeytin
1kk peynir
öğlen : dalyan köfte
5 kaşık çorba
akşam : 2 gözleme
peynir
zeytin
1minik kek
domates
2 çay kaşığı reçel
kızarmış tavuk
su : 1 litre
spor : 30 dk tempolu yürüyüş
Yawrukush @stitch plasticwoman
İyi aksamlar
Sabah 3 kuru kayisi
Lor marul 5 zeytin1 yagda yumurta ceyrek gevrek 3 dilim kizarmis ev ekmegi cay
Ara yesil cay
Ogle
Mor lahana ve marul salata icine dinden kalan hamsileri koydum bir tabakbkadar
Ara
turk kahvesi
Aksam 2 kofte 1 kase karnabahar salata yagsiz 2 dilim ev ekmegi yogurt
Ara cay
Su 2.5 lt
Spor40 dk tempolu yuruyus
Yawrukush CEYDOS
Iyi aksamlar hanımlar Çocuklar bugün hep üstümdeler büyük kızım hasta aksama.kadar dinlendi uyudu
oğlumda cok huysuz elimde ne zaman telefonu görse istedi ağladı bi bırakmadı rahat
Neyse uyandigimdan beri çocuklar ve ev işi ile uğraştım ustune yetmezmis gibi tartıda canim sıkıldı 500 g fazla geldim iştahım bi iki gundur artmış durumda iştah kapatan doyurucu besinler neler diye bakmam lazım Benden bu kadar
menüm
Sabah
1 tereyağlı yum peynir zeytin 1-2catal tonbalığı
Ara
Yarim greyfurt
Öğlen
Bulgur pilavı tavuklu yoğurt
Akşam
3 kucuk kofte
Su 2 litre
Spor
3 saat ev işi (çocuklar uyuyunca lesie 3 ve bacak inceltici plates yapicam )
Yawrukush @stitch @diyetlikadn
Super gidiyorsun bence. Boyle DevamBugunku menum
08:00- 1 dilim ekmek, bolca donates, biber, 2 yumurtadan peynirli omlet.
ara: 2 fincan sutlu kahve
13:00- 3 tane sebzeden kifte, 1 kase kirmizi lahana salatasi, 1 kase havuc salatasi.
17:30 - 1 tane ton balikli yumurtali sandvic, 1 mandalina.
Su: 2,5 lt
Spor: 1 sat tum vucut calismasi (tbc)
Yawrukush Arrietty_
24 şubat pazartesi bugün ne yedim?
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir + 1 dilim labneli keto ekmeği 0,5 mm kesilmiş halde
öğlen : 2 minik elme aralı yedim hamamda bayılacaktım çünkü zor toparladım. + 2 maden sulu ayran
akşam : 2 adet yumurta ile hazırlanmış peynirli keto ekmekli 1 tatlı kaşığı tereyağlı omlet
su : henüz 1500 ml ama yatana kadar 2500 olacak
spor : mutfak toplama + geç saattede wc temizliği olacak mecburen pisilerimin huzuru için yapmalıyım.
bugün pilates günümdü biliyorsunuz ekip olarak hamama gittiğimiz için yarın yapacağız.feci halde yüzümü soymuşum.kıpkırmızı geziyorum ortalıkta.
Bugun seviye 1i okudum canim. Aslinda seviye 1 deneyebilirim. Ama gerisini yapamam orasi kesinGüzel Canım şu bamyayı bi sevemedim gitti.
Hayatım onları yiyeceğine daha sağlıklı ve doyurucu şeyler yemek daha iyi. Bazen kalori değil yediklerin önemli. Ayrıca sağlıklı beslenmekte olmuyor bu ve bazı besinleri de unutmak gerekiyor.
Evet canım sinir oluyorum sorma mesela kıyafetli tartılıyorum sonra çıkarıyorum sonuç aynı :))))
Canım mesela Ahmet APA seviye 1 yaz öyle görürsün, bu şekilde 9. Seviyeye kadar gidiyor. Ben 6. Seviyede kalacağım ideal kiloma inene kadar.
Güzel Canım sporda beslenmede.
Canım bu ne böyle hadi gözlemeyi yedin keki niye yedin, hadi keki de yedin kızarmış tavuğu neden yedin. Hele reçele gelemedim. Sen zayıfsın 2 gözlemeyi nasıl yedin kuzum ben 110 kiloyum gözleme 2 tane hiç yiyemedim. Acilen toparlanmalısın ayrıca ceza sporun çok az yetmez eliptiği 30-40 dk yapmalısın. 10 dk ancak ısınmanı sağlar.
Canım olmaz hiç böyle sık sık takıma gelmelisin, o nedenle böyle oluyor. Annem hadi gözleme yedin neyse diğerleri ne anam :) ben şok akşam akşam vallahi. Sporu arttır olmaz kabul etmiyorum.
Olmaz kuzum olmaz 3. Kez yazıyorum ama yazayım :) min. 30 - 40 dk eliptik bekliyorum.
Gevrek dediğin simit sanırım, hem simit, hem ekmek kesinlikle ve kesinlikle olmamış karbo çok fazla
Geçmiş olsun Canım, çocuklar hasta olunca huy değiştiriyorlar çok zor oluyor. Bu aksiliklere rağmen güzel beslenip hareket etmişsin. Bi tebrik hakediyorsun Canım.
Evet canım avantajları kullanmak lazım.
Güzel beslenme ve spor Canım, çok istikrarlısın maşallah.
Canım çok iyi olur ben çok kısa sürede ipsiz ip atlama yapıyorum. Akşama kadar 300-400 yapıyorum 800 puan, 1 saat ölüyorum spordan zumba yapıyorum ve squat, ip atlama, jumping jack vs hepsini yapıyorum 180 puan.
Ah ah nasıl olacak acaba, bugün gördüklerim şok etti beni :) kendini düzeltende var, aynı kalanda, kötüye gidende
Kolay gelsin Canım 2 çocukla gayet iyisin dinlenmemek normal vakit nasıl kalsın
Canım geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah.
Güzel menü Canım, hamam da iyi gelmiştir bende bu hafta bi masaja giderim.
vallaha olduk.fındıkla yapılanı yaptım o bitsin bulut ekmek yapacağım.pek güzel dediğim gibi zaten protein evet karbonhidrat hayır yaşıyordum şimdi yağı serbest kıldım bir dereceye kadar.kuruyemiş hiç oturup yiyen biri olmamıştım.sadece o girdi ekstra hayatıma.Ketodas mi olduk
Doyurucu menu. Keto ekmegi hangi ekmek?
Umarim atladigim kimse olmamistir. Bu alintilama isinde hic iyi degilim
Ya ekmek benim olmazsa olmazim maaleseftakım yeme krizine girmişkenbu hafta şansımız yüksek canım birinci biz olabiliriz.ekmek dilimlerini 1 adete düşürsen harika olacak.
Haklisin canim. Sporsuz kilo veremiyorum
Gitti bugun misafirimiz.
Senin bukdr az yemene ve sporuna bayiliyorum.
Bugun seviye 1i okudum canim. Aslinda seviye 1 deneyebilirim. Ama gerisini yapamam orasi kesin
Ya ekmek benim olmazsa olmazim maalesef
Olabilir canim. Masallah cok guzel gidiyorsunCanım benimde ayni sporu yoğun yapınca güzel eksi geliyor ama yapmayınca gram gram
Teşekkürler canım azimle bazen ağlayarak yolumdan şaşmıyorum emeklerimin karşılığını aldığım günleri de görürüm inşallah.
Canım bende ilk okuduğumda cesaret edememiştim fakat başladım sonunda sürekli karşıma çıktı. Başladım ve İnan çok kolay oldu belki de niyet ederek çıkılan yolun kolaylığı, ya da sistem gerçekten seni bi sonra ki seviyeye hazırlıyor.
TeşekkürlerSenin bukdr az yemene ve sporuna bayiliyorum.
Afiyet olsun. Cok guzel bence menu. Bamyaya bayilirim
Bence emzirdigin icin guzel beslenme. Biraz spor da olsa diyecegim de cocuk ile zordur. Vakitden cok enerji bulmak zor geliyordu bana cocuklar bebek iken.
Skma canini, ikinizde yasiyorsunuz yardim edecek tabii. Hem evde bebek var
Cok karbonhidrat varolmasa iyiymis aslinda menu
Afiyet olsun
Kolay gelsin ayrica gecmis olsun.
Tartiyi dusunup uzulme. Uykusuz kaldiysan ødem tutmustur vucud
Super gidiyorsun bence. Boyle Devam
Ketodas mi olduk
Doyurucu menu. Keto ekmegi hangi ekmek?
Umarim atladigim kimse olmamistir. Bu alintilama isinde hic iyi degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?