temeli ketoya dayanan daha esnek bir beslenme yapabiliriz diye düşünüyorum bende. bu bir haftada belimin oyuntusu meydana çıktı demek ki etkili 1 kg dan daha az vermediğimi düşünüyorum.cuma göreceğiz. ve ilk işim 1200 gr üstü verdiysem gidip süt alıp kahve içeceğim ödül olarak
Kizima daha cok vakit ayirmam lazim. Ben kizim bebekten yuksek lisanda basladim . Is, okul derken. Cocuk hep babayla vakit gecirdi. Telafi etmem lazim o zamanlari. Cok duskun babayaMerhaba hoşgeldin
Ergen benim başım da da var hafta da 1 gün kesin kavga ediyoruz beni cok uzuyor
Çok çok geçmiş olsun insallah tedavisini olup sağlığına ve evlatlarına kavuşur
Benim oğlanda babasına ağlıyor hiç peşini bırakmıyor da bende az dinleniyorum
Yok canim. Bugun 1 saat tabata yaptim canim cikti. Baska bursey yapamam. Yarin da 1 saat full yuzecegim.Hedef oyle. Ama 1 haftada 500 gr normalde veremem. Crossfit i de ektim bugun. Vucudumu dinleyim dedim. Soyle 1 saat sonra eliptik e cikacagim.
Ya sorma. Oglum kalkmak bilmiyor kizim da giyinmek istemiyor. Surekli hadi artik demek den gina geldi. Benim 7.30 da hazir olup isime baslamam gerekiyor. Kres ve okul ters yonde. Kizimin kres donemi bitse daha basit olacak. Oglumun okulu tam is yerimin yaninda. Arada 2 ev var.
Senin spor ve Yemek isi nasil gidiyor. Gunluk spor eklemedim. Ekleyeyim mi? Yapabildigin kadar yaparsin. Eliptik oncesi egzersiz yapacagim ben
Merhaba kizlar, hosgeldiniz. Asagidaki formu doldurabilir misiniz, hem sizi taniyalim, hem de grup listemize ekleyebilelim
Ben stitch, kaptan yardimcisiyim, bu aralar izindeyim ama yakinda ben de donecegim sanirim listelere :)
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Tabiki devam edebilirsin canim , hosgeldin aramiza , katilim formumuzu doldurabilir misin?
aramıza hoşgeldin canım.yaşın çok küçük metobolizman hızlıdır biraz çaba sarf ederek hızlıca kilolarından kurtulursunKullanıcı Adı :isimsiz965
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 (oglum 5 kızım 2 yasinda)
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :1.55
Kilonuz:78.3
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :hamilelik ve emzirme sureci
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Çocuklarımla daha aktif ilgilenebilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet bi takımda yarismistim ve 45 kiloya kadar düşmüştüm
Teşekkür ederim hosbulduk :)Inşallaharamıza hoşgeldin canım.yaşın çok küçük metobolizman hızlıdır biraz çaba sarf ederek hızlıca kilolarından kurtulursun
plasticwoman hic ölcmedim ketonlari.
Malesef takip etmiyorum. Boyle gunlerde ketoyu birakip saglikli kendi beslenme seklimi mi bulsam diyorum. Cunku hemen keto dan cikabiliyorsun. Senin beslenme tarzi neydi canim? Sirf hurma ile nasil duruyorsun kahvalti da yapmadan. Gec mi kalkiyorsun
evet canım hangi gün girdiğin önemli değil her cuma tüm takım paylaşıyor kilosunuBen bu cuma kilo paylasimi yapacak miyim
evet canım hangi gün girdiğin önemli değil her cuma tüm takım paylaşıyor kilosunu
ay ama ya kahvesiz hayat mı geçer.hadi kalk bir kahve hazırla kendine kötü düşüncelerini bastırsınYarın ne yesem diye düşünüyorum hiç enerjim yok kahve içmedim bugün ondan mı bilmiyorum. Çarşamba Perşembe kahve içmeyeyim diyorum sebze ağırlıklı besleneyim dedim ondan sanırım yarın kereviz ve ton balığı yerim enerjim olursa da salona gidip 1 saat yürüyüş yaparım.
tabi sağlıkçı arkadaşlar daha iyi bilir ama yumurtlama her kadında farklı oluyor.yani o tam ortadaki hafta yumurtlarsın diye bişey yok. zaten yumurta sürekli bir oluşum içerisinde biri olgunlaşıp atmaya hazırlanırken diğeri oluşmaya başlıyor.Kızlar ben ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı çıkmaması lazım regl tarihim geldi, regl yakın yumurtlama olur mu bilen var mı
ay ama ya kahvesiz hayat mı geçer.hadi kalk bir kahve hazırla kendine kötü düşüncelerini bastırsın
tabi sağlıkçı arkadaşlar daha iyi bilir ama yumurtlama her kadında farklı oluyor.yani o tam ortadaki hafta yumurtlarsın diye bişey yok. zaten yumurta sürekli bir oluşum içerisinde biri olgunlaşıp atmaya hazırlanırken diğeri oluşmaya başlıyor.
leblebi ve pilav olmamış onun dışında menün iyi canımIyi geceler herkese. Benim bugunku menum
Sahur 2 yumurta Dan omlet
2 dilim ekmek
Bol domates ve yesillik
2 kk tulum peynir
Iftar
Büyük kase salata büyük tabak kıymalı karnabahar yemegi 3-4 yk pilav
Bir avuc leblebi
Yarim muz
Yarim portakal
Bir avuc kuru üzüm
Yemekler biraz fazla kacti ama Neyse ki sabahtan 1 saat yürüyüş var
10 bardak da su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?