Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaşayamam herhalde hiç elim kolum kalkmaz herhalde

Canım devam edicem bayrama kadar burdayım bayramda mezun olucam ins

Aa çok güzel ama ben saguat hareketini hiç sevemedim
Tamam canim anlastik:)

5 _6 kaşık vardı bol yoğurtlu s2 gündür ekmegin yok öğlene cok acıkmış oluyorum
Tamam canim cok degilmis..

Yawrukush tamamdir

Günün özeti

Kahvalti
Cheddarli soya salamli rulo x2

Ogle
Ton balikli Salata

Ara kahve

Akdsm
Sebzeli kiyma

Su 2 L
30 dk bisiklet
45 dk Crossfit
11.800 adim
Cok guzel :)

Yagmur durdu mu canim?
Bugun menun istedigin gibi olmamis, uzme canini, nasil gecti gunun?

Canim aksm cok karbonhidratli olmus ama 2 ogun yedigin icin kalori olarak iyi, Allah kabul etsin :)

Yawrukush iyiyim özgecim çok yorulmuşum işte nasıl yorulduysam iftara da geç kalkmışım :) sen nasılsın iyimisin ?
Bende iyiyim canisi ayni kosturmaca devam :)

Harikasin :)

tamam cezami cekerim. Hazir paket kalorisi cok fazla degil diye yedim
Yok canim hazirda olsa kalorili, hemde sagliksiz, az yemissin ama diyete uygun degil gulum, odul yapabilirsin cuma gunu..

Cok guzel olmus canim menun, Allah kabul etsin :)

Cok az yemissin canim :)

Tiramisu haric cok guzel canim menulerin:)

Yawrukush @stitch @diyetlikadn
Spor
3 saat ev işi yemek bulaşık
200 yerde.bisiklet hareketi
Lesie 3 mil
Benden bu kadar iyi gclr
Cok guzel olms canim :)

cok sevindim canim arkadasin icin, umarim cabuk iyilesir
Bazen oluyor insana oyle, en guzeli kendini evden biran once acik havaya atmak
Cocuklari okula birakip dogruca fizik tedaviye gidecegim, 2 saat suruyor tedavi, oradanda hoop Arasi almaya, keske firsatim olsa temiz hava almaya..:)

Cok guzel canim, bebis nasil, sen nasilsin?

Nasilsin Aslicim, kizinin dogum gunu kutlu olsun canim:)

Menun guzel canim, keto olmamis ama bozmamissinda , yogun bir gun muydu?

Öğle: 7 hurma

Akşam 15:30 : ızgara sebze, ev yapımı yoğurt.

Eki Görüntüle 2596835

3 lt su
Beyaz çay
Yeşil çay
Karışık bitki çayı

Yawrukush @stitch

fyzanur
Cok guzel menu canim, egzersiz yapabildin mi?

Ne kadar az yemissin deryam, guzel bir eksi geliyor desene :)

Sporunu da not ettim canim, bence gunu gayet guzel toparlamissin :)

çok şükür sevindim operasyonun iyi geçmesine ama bilin ki asıl süreç şimdi başlıyor. kemoterapi ve radyoterapi alacaksa çok iyi beslenmeli ilik suyu çok önemli vücut proteinsiz kalmamalı yapay tatlandırılmış gıdaları yememeli.birden 3 yıl öncesine döndüm.
yat dinlen diyeceğim ama bu tempo ile nerde,koşturman bitmiyor.ben bazen servis anneliği yapsam en azından para kazanırdım diye isyan ediyorum. 17:30 dersaneye götürdüm birazdan bende almaya giderim.
moralin düşmüştür arkadaşına üzüldün.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet
Ceydos
fyzanur10DK D 50M
AppLesma
gulum710 DK Y
Meryem1306
BlanchKahkul SPOR?
Arrietty
milkk MUAF MUAF
plasticwoman
diyetlikadin
Asena8750 M
mifihafa10DK Y
angelnesss
@gulum7 esim neredesin, menunu yazmayi unutma:)

canim pazartesiden beri dikkat ediyorum ama hafta sonu ara verdim kotu yaptim galiba bu sabah tartildigimda arti 1 kiloydum cok uzuldum

Canim kemoterapileri bitti, ameliyatta gecti cok sukur.
Kasim ayina kadar isin tedavisi ve akilli ilac alacak, sonra eski hayatina donecek insallah.
Cok guzel besleniyor, ilikli, kemikli corbalar dedigin gibi, anne-babasida burada, hersey yolunda cok sukur.
Servis anneligi kotu fikir degil aslinda...

Kizlar pirasa corbasi 70 kalori mantar 50 kalori...
Tabi sadece kalori hesabi yapmak dogru degildir ama corba guzel bu arada deneyin.
Detoks anlaminda da mantikli bir sebze olduguna gore.

Sonrasinda da guzel bir bitki cayi yaptim..

Denemek isteyen olursa kendi yaptigimin tarifini vereyim.
1 sogan ve pirasalari dograyip hasladim sonra rondodan gecirirken 1 kasik un,az kati zencefil ekledim.
Sonra su ekleyerek pisirirken az karabiber cok az bulyon ve tuz ekledim.bu kadar
Şoyle kallavi yemek sevenlere yavan gelebilir.

Duruma gore süt ve tereyag eklenirse daha keyiflenir.

Son düzenleme:
Afiyet olsn canim cok guzel gorunuyor, benimde aklimda, deneyecegim :)

Yawrukush sevindim arkadasin in ameliyatinin iyi gecmesine. Insallah daha iyi olacak.

Evet baya yogundu. Sabah cocuklar huysuzluk yaptim birde gece 3 de uyudum 5 30da kalktim ama kendime gelemedim. Cocuklarda huysuzluk yapinca cok kotu bir sabah oldu.

Is de cok yogundu.

Benim hosuma gitmedi bugun. Umarim sirf bugun yuzunden Cuma 65 i gormemezlik olmaz.

bugun yumurta yok menunde. Soganli yumurta? veya yogurtlu yumurta? hem pratik :)
veya ben bazen tavuklari baharatlarla karistirip bir tencerede once hizli sonra yavs ateste az yag ile pisiriyorum, tencere kapagi kapali, o arada yanina da salata

Aslinda aksam yemegine tavuk var.
Yumurta da guzel cozum Eve bugun yemedim. Ama gozum dondu resmen.

1 dilim tost ekmegi ustune 2 soya salami 2 minik salatalik da yanina yedim gelince. Boylece kapadim günü.

Yarin protein beslenecegim.

kusurati bosver yawf, olmussun iste. Keske ben de olsam harikasin, izinden eksi ile donemk de ayri basari
bende de hep ayni yogunluk, hastalik vs. ama kendimi toplayip geri gelmek istiyorum en kisa zamanda
olur mu küsürat çok önemli geçmiş olsun canım neyin var, gel sende birbirimize destek ola ola verelim şu kiloları artık.
Öğle: 7 hurma

Akşam 15:30 : ızgara sebze, ev yapımı yoğurt.

Eki Görüntüle 2596835

3 lt su
Beyaz çay
Yeşil çay
Karışık bitki çayı

Yawrukush @stitch

fyzanur
afiyet olsun canım , güzel görünüyor tadı nasıldı ?
tamamdır canım , ben girdim iki günlük sıkı diyete , cumaya eksi gelmem lazım

iyi akşamlar güzel takımım nasılsınız ? ben hastanede eğitime katılıyorum dünden beri oyhhh canım çıktı . işe gitmek bu kadar yormuyor , sürekli gözlerim kapandı başım felan düştü uykudan . bir ara başım dik haldeyken uyumuşum bi açtım gözümü ders veren doktor hem anlatmaya devam ediyo hem bana bakıyo nasıl utandım bant olsa göz kapaklarımı kapanmasın diye bantlayacaktım o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…