Bunlari nasil yapiyorsun canim.
Yemek konusunda bilgim cok zayif malesef.
Boyle gorunce yapmak isterim bazen.
Bu da eminim iyidir.
Ben de son 2 gun daha detoks amacli yiyecegim aksami.
Zaten hafif besleniyorum da.
Kabak yoktu markette hayatimda ilk kez pirasa aldim ve corbasini yapacagimEki Görüntüle 2596873
Aksam soyle oldi
Eve geldim 14 de
1 dilim tost ekmegi ustune 2 soya salami 2 minik salatalik.
Gunu kapattim ekmek den dolayi. Hic keto olmadi. Plansiz hazirliksiz olunca boyle oldu.
Bol su icecegim yatana kadar.
Aksam da eliptik
Simdilik 13bin adim attim
1, 5 saat tempolu yuruyus e ciktim tost ekmegi sonrasi
Selamlar kizlar, dun gece yine cocuklarla uyuyakalmisim, menu tablosunu hazirlayacagim.
Nasilsiniz hepiniz, yarin diyet icin son gunumuz, iyi gidiyor mu her sey?
Arkadasim ameliyattan cikti dun, her sey yolunda cok sukur, dualariniza cok tesekkur ediyorum.
Bugun cocuklari okula birakip, fizik tedaviye gidecegim saat 10da.
Guya erkenden uyudum oyle halsiz kalktim ki, hicbirsey yapasim yok
Cok guzel canim, bebis nasil, sen nasilsin?
Nasilsin Aslicim, kizinin dogum gunu kutlu olsun canim:)
Menun guzel canim, keto olmamis ama bozmamissinda , yogun bir gun muydu?
Cok guzel menu canim, egzersiz yapabildin mi?
Ne kadar az yemissin deryam, guzel bir eksi geliyor desene :)
Sporunu da not ettim canim, bence gunu gayet guzel toparlamissin :)
Eki Görüntüle 2596901
Kizlar pirasa corbasi 70 kalori mantar 50 kalori...
Tabi sadece kalori hesabi yapmak dogru degildir ama corba guzel bu arada deneyin.
Detoks anlaminda da mantikli bir sebze olduguna gore.
Sonrasinda da guzel bir bitki cayi yaptim..
Denemek isteyen olursa kendi yaptigimin tarifini vereyim.
1 sogan ve pirasalari dograyip hasladim sonra rondodan gecirirken 1 kasik un,az kati zencefil ekledim.
Sonra su ekleyerek pisirirken az karabiber cok az bulyon ve tuz ekledim.bu kadar
Şoyle kallavi yemek sevenlere yavan gelebilir.
Duruma gore süt ve tereyag eklenirse daha keyiflenir.
olur mu küsürat çok önemligeçmiş olsun canım neyin var, gel sende birbirimize destek ola ola verelim şu kiloları artık.
afiyet olsun canım , güzel görünüyor tadı nasıldı ?
tamamdır canım , ben girdim iki günlük sıkı diyete , cumaya eksi gelmem lazım
ayy cuma 65 mi goreceksin super olur. Darisi cbasima yaaYawrukush sevindim arkadasin in ameliyatinin iyi gecmesine. Insallah daha iyi olacak.
Evet baya yogundu. Sabah cocuklar huysuzluk yaptim birde gece 3 de uyudum 5 30da kalktim ama kendime gelemedim. Cocuklarda huysuzluk yapinca cok kotu bir sabah oldu.
Is de cok yogundu.
Benim hosuma gitmedi bugun. Umarim sirf bugun yuzunden Cuma 65 i gormemezlik olmaz.
bugün menüm (niyetliydim )
sahur : 1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1kk peynir
1dilim tb ekmek
iftar : 6 kaşık ıspanak
1 minik kase yoğurt
6 tane fırında köfte
1dilim tb ekmek
2 kuru erik
su : 1 bardak ( daha yeni açtım orucumu , çay içiyorum suya da devam edeceğim az sonra )
spor : 40 dk tempolu yürüyüş
(eliptik yapacağım azda , yemeği sindireyim de )
Yawrukush stitch plasticwoman CEYDOS
Merhaba hoşgeldinSelam hayırlı geceler ben geldim
Ergen benim başım da da var hafta da 1 gün kesin kavga ediyoruz beni cok uzuyorMaşallah canım inşallah sağlıklı huzurlu ömürleri olsun benmki 2 buçuk yaşında laf dinlerdi de ergenliğe girdi bu aralar beni geriyo
Çok çok geçmiş olsun insallah tedavisini olup sağlığına ve evlatlarına kavuşurSelamlar kizlar, dun gece yine cocuklarla uyuyakalmisim, menu tablosunu hazirlayacagim.
Nasilsiniz hepiniz, yarin diyet icin son gunumuz, iyi gidiyor mu her sey?
Arkadasim ameliyattan cikti dun, her sey yolunda cok sukur, dualariniza cok tesekkur ediyorum.
Bugun cocuklari okula birakip, fizik tedaviye gidecegim saat 10da.
Guya erkenden uyudum oyle halsiz kalktim ki, hicbirsey yapasim yok
Benim oğlanda babasına ağlıyor hiç peşini bırakmıyor da bende az dinleniyorumayy cuma 65 mi goreceksin super olur. Darisi cbasima yaa
hic sorma benim kizim da cook huysuzdu bugun ve beni cok uzdui
butun sabah seninle degil babmla okula gitmek istiyorum diye agladi durdu
Kolay gelsin kaptanimArkadaslar cocuklari biraktim okula hizlica kahvaltimi ettim, ortaligi toplayip, fizik tedaviye gidiyorum.
Donuste gorusmek uzere.
ayy cuma 65 mi goreceksin super olur. Darisi cbasima yaa
hic sorma benim kizim da cook huysuzdu bugun ve beni cok uzdui
butun sabah seninle degil babmla okula gitmek istiyorum diye agladi durdu
Sağol. İki gündür pek durmuyodu, zor geçti. Bugün biraz daha iyiyiz. Sen nasılsın?Cok guzel canim, bebis nasil, sen nasilsin?
Nasilsin Aslicim, kizinin dogum gunu kutlu olsun canim:)
Menun guzel canim, keto olmamis ama bozmamissinda , yogun bir gun muydu?
Cok guzel menu canim, egzersiz yapabildin mi?
Ne kadar az yemissin deryam, guzel bir eksi geliyor desene :)
Sporunu da not ettim canim, bence gunu gayet guzel toparlamissin :)
Aminnölçüme geri sayım son 2 gün.su içmeye dikkat edelim,tatlılardan uzak duralım,ekmeği yediğimizin yarısına indirelim, bol protein almayı unutmayalım (kaslarımız erimesin),ödem attırıcı çaylar içelim.bizi yoldan çıkaran arkadaşlarımızla görüşmelere ara verelim. kilo birliği ile bu hafta takımlar arasında ilk 3 e biz girelim.
AppLesma @diyetlikadn @fmad @MigiMadid DeryaOnDiet asena87 @mifihafa BlancKahkul fyzanur @gulum7 Arrietty_ milkk angelnesss plasticwoman
güzel menün bugün.2 dilim ekmek toplamda 1 olsa daha iyi ama yapmışsın artıkbugün menüm (niyetliydim )
sahur : 1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1kk peynir
1dilim tb ekmek
iftar : 6 kaşık ıspanak
1 minik kase yoğurt
6 tane fırında köfte
1dilim tb ekmek
2 kuru erik
su : 1 bardak ( daha yeni açtım orucumu , çay içiyorum suya da devam edeceğim az sonra )
spor : 40 dk tempolu yürüyüş
(eliptik yapacağım azda , yemeği sindireyim de )
Yawrukush stitch plasticwoman CEYDOS
ne kadar güzel beslenmişsin bugün gözüme çarpan bişey olmamakla beraber birden çok az bile geldikahv.öncesi
Muz, kuruyemiş
Kahvaltı
Peynir, zeytin, 2 haşl yumurta, tere, çay, salatalık, havuç, domates, kepek ekmeği
akşam
Hepsinden az olmak üzere; pilav, barbunya, mercimek çorbası
aralar
tere, havuç, İki süt art çay, hoşaf, siyah kuru üzüm
Yawrukush
stitch
angelnesss
Teşekkürler Sağol.. bizimki sabah yedibuçukta uyanınca, ben de dinlendim uyudum. Daha zindeydim, daha iyi beslendimne kadar güzel beslenmişsin bugün gözüme çarpan bişey olmamakla beraber birden çok az bile geldi
temeli ketoya dayanan daha esnek bir beslenme yapabiliriz diye düşünüyorum bende. bu bir haftada belimin oyuntusu meydana çıktı demek ki etkili 1 kg dan daha az vermediğimi düşünüyorum.cuma göreceğiz. ve ilk işim 1200 gr üstü verdiysem gidip süt alıp kahve içeceğim ödül olarakplasticwoman hic ölcmedim ketonlari.
Malesef takip etmiyorum. Boyle gunlerde ketoyu birakip saglikli kendi beslenme seklimi mi bulsam diyorum. Cunku hemen keto dan cikabiliyorsun. Senin beslenme tarzi neydi canim? Sirf hurma ile nasil duruyorsun kahvalti da yapmadan. Gec mi kalkiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?