Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün menüm (niyetliydim )
sahur : 1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1kk peynir
1dilim tb ekmek

iftar : 6 kaşık ıspanak
1 minik kase yoğurt
6 tane fırında köfte
1dilim tb ekmek
2 kuru erik

su : 1 bardak ( daha yeni açtım orucumu , çay içiyorum suya da devam edeceğim az sonra )

spor : 40 dk tempolu yürüyüş
(eliptik yapacağım azda , yemeği sindireyim de )

Yawrukush stitch plasticwoman CEYDOS

Canım güzel oluyor hatta evdekiler normalde yemezler sebze böyle yapınca yiyorlar. Ben yemek yapmayı çok severim çok ufak yaşta başladım yemek yapmaya, şimdi tarifler var internet sayesinde elimizin altında.
Canım zeytinyağ içerisine 2-3 diş sarımsak doğruyorum baharatlar ekliyorum (pulbiber, karabiber, kuru fesleğen, kuru nane, tuz) karıştırıp sebzelerine üzerine döküyorum sonra iyice karıştırıyorum tavuk soslar gibi 5 dk sonra tepsiye döküp 130 derecede pişiriyorum. Benim fırınım iyi pişiriyor fırına göre değişir ama zeytinyağı kullanınca 200 derece altında olması daha sağlıklı olacaktır, zaten sebze bi şekilde pişiyor.

Ketosisden çıkıyor musun hemen böyle olunca baktın mı hiç, ben bi bu duruma bakmadım pişmanım:) ne seviyede çıkıyor merak ediyorum.

Geçmiş olsun çok sevindim umarım kısa sürede sağlığına kavuşur.

Hayır Canım gidemedim kendimi çok halsiz, yorgun hissediyorum hafta sonu yine karışık geçti bu haftamı etkiledi.

Afiyet olsun Canım güzel denenebilir ama ben un kullanamıyorum ama başka çare düşünüp yapacağım :) Cuma güzel eksi gelecek seninde.

Sağol canım gayet güzel evdekiler sebze yemez pek yanı Brüksel, brokoli sevmez ama bu şekilde hepsi severek yiyor

ayy cuma 65 mi goreceksin super olur. Darisi cbasima yaa
hic sorma benim kizim da cook huysuzdu bugun ve beni cok uzdui
butun sabah seninle degil babmla okula gitmek istiyorum diye agladi durdu

Güzel Canım düne göre :) eliptik yemekten en az 1 saat sonra yap

Selam hayırlı geceler ben geldim
Merhaba hoşgeldin
Maşallah canım inşallah sağlıklı huzurlu ömürleri olsun benmki 2 buçuk yaşında laf dinlerdi de ergenliğe girdi bu aralar beni geriyo
Ergen benim başım da da var hafta da 1 gün kesin kavga ediyoruz beni cok uzuyor
Çok çok geçmiş olsun insallah tedavisini olup sağlığına ve evlatlarına kavuşur
Benim oğlanda babasına ağlıyor hiç peşini bırakmıyor da bende az dinleniyorum

Arkadaslar cocuklari biraktim okula hizlica kahvaltimi ettim, ortaligi toplayip, fizik tedaviye gidiyorum.
Donuste gorusmek uzere.

Merhaba hanımlar
Yarın son gün insallah 72 yi görebilirim sanki kendimi kilo almış gibi hissediyorum stres oldum herhalde
eşim bugün evdeydi hareketli gecti günüm aksamda dizim var gece gelebilirim hava çok güzeldi bugün yarın a boyle olursa dışarda.yuruyuse çıkmak istiyo rum
Menüm
Sabah
2 cd ekmegi
1 tereyağlı yum
2 zeytin
2 çatal krem peynir.
Ara
1 portakal
Aksam
1 kepçe k.mercimek corba(cok acikmistim)
Yoğurt kereviz ceviz cok az zyag
Su.
2 litre
2 fincan yeşilçay
Spor
2 saat ev işi
Lesie 3 mil
15 dk plates bacak hareketleri
100 yerde bisiklet çevirmece
100 ayaklari karna cekme
Yawrukush stitch @diyetlikadn
Kaptanlarımı hafta sporları hesaplayamadım kusura bakmayın siz hesaplayabilirmisiniz

Hedef oyle. Ama 1 haftada 500 gr normalde veremem. Crossfit i de ektim bugun. Vucudumu dinleyim dedim. Soyle 1 saat sonra eliptik e cikacagim.
Ya sorma. Oglum kalkmak bilmiyor kizim da giyinmek istemiyor. Surekli hadi artik demek den gina geldi. Benim 7.30 da hazir olup isime baslamam gerekiyor. Kres ve okul ters yonde. Kizimin kres donemi bitse daha basit olacak. Oglumun okulu tam is yerimin yaninda. Arada 2 ev var.

Senin spor ve Yemek isi nasil gidiyor. Gunluk spor eklemedim. Ekleyeyim mi? Yapabildigin kadar yaparsin. Eliptik oncesi egzersiz yapacagim ben

Sağol. İki gündür pek durmuyodu, zor geçti. Bugün biraz daha iyiyiz. Sen nasılsın?

Aminn

güzel menün bugün.2 dilim ekmek toplamda 1 olsa daha iyi ama yapmışsın artık

ne kadar güzel beslenmişsin bugün gözüme çarpan bişey olmamakla beraber birden çok az bile geldi

plasticwoman hic ölcmedim ketonlari.

Malesef takip etmiyorum. Boyle gunlerde ketoyu birakip saglikli kendi beslenme seklimi mi bulsam diyorum. Cunku hemen keto dan cikabiliyorsun. Senin beslenme tarzi neydi canim? Sirf hurma ile nasil duruyorsun kahvalti da yapmadan. Gec mi kalkiyorsun

temeli ketoya dayanan daha esnek bir beslenme yapabiliriz diye düşünüyorum bende. bu bir haftada belimin oyuntusu meydana çıktı demek ki etkili 1 kg dan daha az vermediğimi düşünüyorum.cuma göreceğiz. ve ilk işim 1200 gr üstü verdiysem gidip süt alıp kahve içeceğim ödül olarak

Evettt bugun ben;
09.00 1 haslanmis yumurta 2 ceviz 1 kucuk kirmizi biber az köy peyniri 4 zeytin.
14.00 1 tabak kuru fasulye-az yogurt
18.30 pirasa corbasi(70 cal)az mantar(50 cal)

Gun icinde 1 lt su, 1Turk kahvesi,1 neskafe,3 cay,4 bitki cayi...
Bugun spor yapmayabilirim emin degilim ama.kendimi biliyorum cabuk bikiyorum.
Bikmamak icin bazen 2 gunde 1 yapmak istiyorum.

BlancKahkul nasilsin neler yaptin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…