• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Beklenen menü:

Öğle: 7 hurma

Akşam: yoğurtlu, cevizli kereviz salatası, ton balığı ama yemekhanede bana uygun yemek varsa onu yerim belki ton balığı yerine

Spora gidemem grip oluyorum gidersem Zaten hastalık kesinleşir :)

Cok sukur canim eminim cumaya guzel eksiler gelicek bende evde cuma ya yarisiyorum kendimle kimseye solemeden dikkat etmeye basladim gerci gunduz yiyorum ama aksam yediklerimi kestim

İnşallah Canım bugünü de sebze ile atlatayım da yarın güzel bi Bulgurlu, etli bir menü yapacağım :) bundna sonra Çarşamba Perşembe sebze günü :) sadece Cuma günleri bulgur.

Başta adapte olurken söylemek istemiyor insan bende öyleydim, bi seviyeye gelince söylüyordum :) aman işimiz zor valla, bu kadar koştur birde sağlıklı beslenmeye çalış.

Gunaydin guzel arkadaslarim, yine asiri yorucu bir gunun gecesindeyim.
Menu tablomuzu affiniza siginarak sabah hazirlayacagim, cocuklari uyuttum gozlerim kapaniyor.
Tarti icin bugun son gunumuz,menulerle,bol su icmeye dikkat edelim.
Hepinizin Regaib Kandili mubarek olsun,Allah gonlunuzden gecen seyleri hepinize versin.♥
Seviyorum sizi , gorusmek uzere ☺

Kolay gelsin Canım, hayırlı kandiller

Hayırlı kandiller arkadaşlar, ben hasta oluyorum olmamak için direniyorum vitamin falan bakalım umarım daha kötüsü olmaz :( spora gidemem muhtemelen iyi değilim kafamı kaldıramıyorum :(
Bende ayniyim canim gecmis olsun butun vucudum kiriliyor bogazlarim patlicak gibi agriyor aman cocuklarima gecmesinde ben ayakta atlatirim bugun bende evde hic bisey yapmayip dinlenicem

Bende ayniyim canim gecmis olsun butun vucudum kiriliyor bogazlarim patlicak gibi agriyor aman cocuklarima gecmesinde ben ayakta atlatirim bugun bende evde hic bisey yapmayip dinlenicem

Valla aynıyım kuzum, bende oğluma geçmesin diye izin bile almadım geldim işe akşama kadar takviyelerle toparlamaya çalışacağım. Akşam öksürmekten uyuyamadım. En güzeli dinlenmek Zaten bir de tavuk çorbası yap mis. Bende akşam yapacağım yarın içerim artık.

Kullanıcı Adı :isimsiz965
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 (oglum 5 kızım 2 yasinda)
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :1.55
Kilonuz:78.3
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :hamilelik ve emzirme sureci
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Çocuklarımla daha aktif ilgilenebilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet bi takımda yarismistim ve 45 kiloya kadar düşmüştüm
Hosgeldin, masallah yasin da kucuk, hemen gidecektir o kilolar yas avantajiyla ;)
ekledim listemize seni, yarin fotografli bildiirm yapmayi unutma :KK36:
kurallar cok basit aslinda, ptesi fotosuz, cuma fotogarfli kilo bildiriyoruz. gunluk menu,su,spor bildirimi yapip diger arkadaslarin menulerine yorum sohbet muhabbet.
ayrica motivasyon icin takim ici yarismalar duzenliyoruz ;)

Bende 1 martta Karatay a baslicam. Beni de aranıza alır mısınız? 93 kiloyum
tabiki, asagidaki formu doldurursan hem seni taniriz, hem de takim listemize ekleyebiliriz :)

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Dünkü menüm
Sabah: 6:30 kepek ekmegindem yoğurtlu burschetta
Öğle 12:00
Ezogelim çorbası fırında patatesli köfte barbunya salatası ayran
Akşam 20:30 annemdeydım
Patates yemeği
Fırında tavuk
Kerevizli havuçlu turplu yoğurtlu meze
Ara: çaylar
Spor : 30 dk yürüyüş
çok olmuş sanki akşam yediklerin.bugün daha çok dikkat et olur mu?
Cocuklar cok sukur daha iyiler ama ben dun yine grip oldum sessiz sakin kendimce yediklerime dikkat etmeye calisiyorum ozellikle saat 5 6 dan sonra bisey yemiyorum hizla kilo alimini durdurdum eksiye gecmeye cbasladim sukur sen neler yapiyorsun
kurtulamadın bir hastalıklardan.senin ki çöküş gribidir ben öyle diyorum. çocuklar iyileşene kadar kendini o kadar çok sıkıyorsun ki sonunda sen çöküyorsun.
kızım o pastaları ben yapsam kesin tavan yapmıştı kilom şirinler ne harika.mezuniyet pasta mı betty boop lu şimdiden sipariş ediyorum full kremalı olacak.:halay:
ben bu hafta süper gidiyorum gibi henüz hiç feyk beslenmem yok.
CEYDOS CEYDOS
Selam kandilin mübarek olsun öncelikle
Dün iyi uyumuş ve dinlenmiştim ve de daha iyi beslendim
Bebeğim tam üç kere doydu sütümle. Sevinçten ağlamıştım. Hatta gülücükler saçtı. Bir 60 lık mama yemişti sütler hariç.Sonra tesadüf eseri Yaklaşık 12 saat sonra (huysuzluk yapmayınca alt değiştirmek aklıma gelmedi) altını değiştirdim ve kuş gibi hafif bezi :KK43: çok az yapmış acaba o an doydu ama sütüm mü kalitesiz yaramadı. Ama yaramasa da çiş nerde?Kesin kilo almaz mı bu durumda :KK43:
Toplam 4 kere veriyorum da, istisnai durum oldu. Doydu sanınca iki mamayla günü kapadım
kaka olmaması yediklerini güzel sindirdiği anlamına geliyor.ama çiş olunca beni düşündürdü az çiş normal değil canım enfeksiyonu olabilir.bugünde az olursa bir sağlık ocağına götür istersen.(küçük kızım benim sütümü içince hemen kaka yapardı ve kilo alımı yavaştı.doktora götürdüğümde sütüm çok yağlı olduğundan çocuğa yaramadığını hemen vücuttan attığını söyledi.)
Hayırlı kandiller arkadaşlar, ben hasta oluyorum olmamak için direniyorum vitamin falan bakalım umarım daha kötüsü olmaz :KK43: spora gidemem muhtemelen iyi değilim kafamı kaldıramıyorum :KK43:
kıyamam sana neden böyle oldu.regl öncesi halsizlik olabilir mi? thylol içsen bana çok iyi geliyor.hastalığı yaşamadan direk iyileşme yaşıyorum.

kandiliniz mubarek olsun kızlar.ettiğiniz tüm dualar tuttuğunuz oruçlar kabul olur inşallah.

son günümüzde diyette yapılmaması gereken hataları gözden geçirelim.
1. doyana kadar asla yemek yenmemeli
2. gıdaları birbirlerinde ayırarak beslenilmeli. özellikle protein ve karbonhidrat bir arada yenmemeli
3. 2 lt den az su içilmemeli
4. en geç yemeğiniz 19 da yenmiş olmalı.yemeği yedikten sonra en az 4 saat uymamalı
5. karbonhidrat oranı yüksek olan kuruyemişler yenmemeli.işlenmemiş ve tuzsuz olanlar tercih edilmeli.

şimdilik bu kadar geldi aklıma daha yeni uyandım.
6. uyku saatlerine dikkat edilmeli.

Aah çok geçmiş olsunn :KK43:

Teşekkürler

kurtulamadın bir hastalıklardan.senin ki çöküş gribidir ben öyle diyorum. çocuklar iyileşene kadar kendini o kadar çok sıkıyorsun ki sonunda sen çöküyorsun.
kızım o pastaları ben yapsam kesin tavan yapmıştı kilom şirinler ne harika.mezuniyet pasta mı betty boop lu şimdiden sipariş ediyorum full kremalı olacak.:halay:

kaka olmaması yediklerini güzel sindirdiği anlamına geliyor.ama çiş olunca beni düşündürdü az çiş normal değil canım enfeksiyonu olabilir.bugünde az olursa bir sağlık ocağına götür istersen.(küçük kızım benim sütümü içince hemen kaka yapardı ve kilo alımı yavaştı.doktora götürdüğümde sütüm çok yağlı olduğundan çocuğa yaramadığını hemen vücuttan attığını söyledi.)

kıyamam sana neden böyle oldu.regl öncesi halsizlik olabilir mi? thylol içsen bana çok iyi geliyor.hastalığı yaşamadan direk iyileşme yaşıyorum.

Sağol canım benimde var bi İlacım ama çok terletiyor bu nedenle ancak yarın akşam içebilirim. Olabilir canım hepsi bir araya geldi sanırım.

Dün sabah
1 muz
Öğlen sade türk kahvesi
Akşam 2 yumurtadan sucuklu yumurta
7000 adım

Canım çok az olmuş sanki

kandiliniz mubarek olsun kızlar.ettiğiniz tüm dualar tuttuğunuz oruçlar kabul olur inşallah.

son günümüzde diyette yapılmaması gereken hataları gözden geçirelim.
1. doyana kadar asla yemek yenmemeli
2. gıdaları birbirlerinde ayırarak beslenilmeli. özellikle protein ve karbonhidrat bir arada yenmemeli
3. 2 lt den az su içilmemeli
4. en geç yemeğiniz 19 da yenmiş olmalı.yemeği yedikten sonra en az 4 saat uymamalı
5. karbonhidrat oranı yüksek olan kuruyemişler yenmemeli.işlenmemiş ve tuzsuz olanlar tercih edilmeli.

şimdilik bu kadar geldi aklıma daha yeni uyandım.
6. uyku saatlerine dikkat edilmeli.
sagolc anim bilgi icin.

Sağol💕

Back
X