- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Umarim dengeleyebilirim canimUmarım artı yoktur Canım varsa da dengelersin Zaten az yiyorsun.
Olsun Canım daha ne olsun bebiş bile spor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarim dengeleyebilirim canimUmarım artı yoktur Canım varsa da dengelersin Zaten az yiyorsun.
Olsun Canım daha ne olsun bebiş bile spor
Reglden dolayi cok gitmemistir kilon canim.İyiyim çok teşekkür ederim ♥
Bilmiyorum neden böyle oldu ayni yedim aslında. Sadece regl oldum. Sağ kasığımda bir sancı vardı spor yapmadım. Ama zaten çok spor yapmiyordum. Etkiler mi bilmiyorum
@mifihafa eşler yarışması devam ediyor.yediklerimize dikkat edelim.plasticwoman bu hafta gümbür gümbür geliyor.
Yarın başlıyorum. Uzun soluklu bir diyet olacak benim için.. Yarışmalar içinde bana güvenebilirsinizçok piss gaza geldim
![]()
Muthis bir menu, sporlar harika, ipte atlarsn daha ne olsun :)
Canim cok az yemissin menun oldukca guzel :)
Aslinda bu sana ve vucuduna bagli, net bir rakam yok fakat deniliyor ki, yemeklerden once 1er bardak, yemeklerden 1 saat kadar sonra 1er bardak icersek , yaklasik 8 -10 bardak icilmesi oneriliyor gunde.
Canim hosgeldin, nasilsin :)
Canim yine guzel bir menu olmus, ipte atlarsam sahane olur:)
Canim yogun olmak ,bos durmaktan iyi, yorgunlugun dinlenince gececek ama isildayan demir pas tutmaz kuzum.
Afiyet olsun menun , sporun oldukca guzel..
bu cuma bomba gibi geleceksiin sen , zaten bugün eksi de çıkmışsın , demekki ödem yüzünden sabit çıktın . zaten o menülere o spora sabit gelmen imkansızdı .
iyi akşamlar güzel takımım , nöbetten geldim , nasıl yorulmuşum bi kalktım bi uyudum , bi kalktım bi uyudum , az önce yemek yiyince kendime geldim , niyetliydim o da bi sersemletti kafamı . menümü yazıp geçmişi okuyacağım şimdi :) yarın da nöbetim var , vay vicdansızlar vay bana nasıl kıydılar diye şarkı söyleyesim var![]()
bugün menüm
sahur : yok ( dün nöbette 23.30 da yediğimle tuttum )
iftar : 5 kaşık yeşil fasulye
salata
2 yumurtadan sucuklu yumurta
1 tanecik zeytin
1/2 kk peynir
1.5 dilim ekmek
az sonra : serçe parmak boyunda hobi çikolata yiyeceğim ( geçen hafta hemşire arkadaşın ikram ettiği çikolata buzlukta beni bekliyor hala , cuma eksi çıkayım diye yememiştim :)
1 minik muz
su : 2 bardak oldu . hala içiyorum
spor : 15 dk eliptik yaptım az önce
dambılla 5 dk kol çalıştım
Yawrukush @stitch
Menum
Sabah haşlanmış yumurta peynir zeytin
Öğlen bulgur pilavı yoğurt turşu
Akşam taze fasulye yemeği
Bugün sabah
2 dilim ekmek
30 gr peynir
Menemen
Bal 1 tatlı kaşığı
Öğle
1 tabak sebze yemegi
3 kasik pilav
Akşam yemeği resimde
Zature ilaclarimla iyiyim cok sukur.Canimmmm❤❤❤kurabiyelerimden hepinize ikram etmek istiyorum ama özgeeee beni napar bilmiyorum.
Gelicem hatta daha iyiyim yarindan itibaren menulerimi paylasim
Kpss grubunda izinsiz whatsap kurma girişiminden (yasak olduğunu bilmiyordum) banlandim.
Cuma atmam lazım di ama şimdi atabiliyorum Eki Görüntüle 2598451
Moralim çok bozuk gene sadece 200 Gr verebildim. Aslında çarşambaya kadar iyi gidiyordum. 67 lere düşmüştüm. Sonra tekrar yükseldi kilom.
Umarim dengeleyebilirim canim
Umarim canim. Cok ihtiyacim var eksi gormeyeHadi inşallah Canım :) hepimiz 1. Paylaşalım
Süpersin Canım, hırs güzel motivasyon
Bakalım Canım halen dışarıdayım
İnşallah Canım bu hafta tam tempo 1. Bizim :)
İşin zor Canım hemşireydin galiba değil mi
O da ödül olsun güzel Canım
Güzel hafif geçmiş
Güzel Canım hafta sonu dengelemek önemli hafta içi kolay oluyor
Geçmiş olsun Canım hastalık çok geri atıyor ama önemli olan sağlık
Bende fotoğraf yüklemiştim buraya merak etmiştik birbirimizi sonra sildim banlanmoştım :))
Olsun Canım sonuçta verdin hedef yaklaştıkça normal
Dengelersin Canım hem takılmıştın daha iyi olur Emin’im.
Sen azimli bir kadinsin, bazen inis cikislar oluyor diyetinde ama genelde hep toparliyorsun.Umarim canim. Cok ihtiyacim var eksi gormeye
Versem super olur. Coook sagol canimherzamanki destegin icin.Sen azimli bir kadinsin, bazen inis cikislar oluyor diyetinde ama genelde hep toparliyorsun.
Az kaldi trye gitmene. haydi kemerleri sIkalim canim :)
gerçekten karpuz mu yazıyor.iki gün önce sayıklıyordum inanamıyorum çok kıskandım.menün güzel hımm yaş pasta?
baska yiyeceklerde vardi ama inu yedimgerçekten karpuz mu yazıyor.iki gün önce sayıklıyordum inanamıyorum çok kıskandım.menün güzel hımm yaş pasta?
gene de afiyet olsun. bende aynı şeyi çilek için yapıyorum.baska yiyeceklerde vardi ama inu yedimve tadi da guzel degildi acikcasi. Niye yedim diye kizdim kendime hadi tadi guzel olsa bir nebze anlayacagim.
Benim esim ve kizim ne zaman markete gitsek karpuz gorurlerse aliyorlar. Ama bu mevsimde tadi hiic yok. Ne rengi renk, ne tadi tad. Yoksa brn 3 dilimle birakmazdim.
Esin geri dondu canim gozunaydin :)Benim gecen hafta ki esim blanckahkul 4,5 gundur yok mu ben mi farkedemedim mesajlarini.
Oy oy oy cok mu yoruyorlar kuzum seni, gelelim mi takim olarak, hepsine yeteriz :)iyi akşamlar güzel takımım , nöbetten geldim , nasıl yorulmuşum bi kalktım bi uyudum , bi kalktım bi uyudum , az önce yemek yiyince kendime geldim , niyetliydim o da bi sersemletti kafamı . menümü yazıp geçmişi okuyacağım şimdi :) yarın da nöbetim var , vay vicdansızlar vay bana nasıl kıydılar diye şarkı söyleyesim var![]()
Cok guzel canim ,Allah kabul etsin..bugün menüm
sahur : yok ( dün nöbette 23.30 da yediğimle tuttum )
iftar : 5 kaşık yeşil fasulye
salata
2 yumurtadan sucuklu yumurta
1 tanecik zeytin
1/2 kk peynir
1.5 dilim ekmek
az sonra : serçe parmak boyunda hobi çikolata yiyeceğim ( geçen hafta hemşire arkadaşın ikram ettiği çikolata buzlukta beni bekliyor hala , cuma eksi çıkayım diye yememiştim :)
1 minik muz
su : 2 bardak oldu . hala içiyorum
spor : 15 dk eliptik yaptım az önce
dambılla 5 dk kol çalıştım
Yawrukush @stitch
Ne guzel bir kurs, sana ve senin yardimini alacak herkese cok faydali olur umarim canim..
Sagol canim benim, iyiyim saclarimi boyadim 2 gun once , cocuklarla aynen devam canim.muhteşem olmuş . bebeklerle iyi yapmışsın canım .
eline sağlık özgecim , bizi motive eden şeyler bunlar harikasın :)
vuhhuuuuu bu ne kız muhteşem kilo vermişsin , sportein ve sebze ağırlıklı beslendim demişsin acilen proteine ağırlık vermem lazım benim de :)
hahahah çok iddalı konuştun hadi bakalım takibimdesin görelim seni :)
afiyet olsun diyeceğim ama çoktan yapmışsınızdır kahvaltıyı :) nasılsın özgecim ?
Her zaman tam destegim, seni cipcitir gormek istiyorum kalbi guzel arkadasim..Versem super olur. Coook sagol canimherzamanki destegin icin.
Hahaha sag ol canimEsin geri dondu canim gozunaydin :)
Egzersiz yapabildin mi canim, ya da ev isi?Menum
Sabah haşlanmış yumurta peynir zeytin
Öğlen bulgur pilavı yoğurt turşu
Akşam taze fasulye yemeği
Menun gayet guzel canim afiyet olsun :)Bugün sabah
2 dilim ekmek
30 gr peynir
Menemen
Bal 1 tatlı kaşığı
Öğle
1 tabak sebze yemegi
3 kasik pilav
Akşam yemeği resimde
Yine cok guzel birgun olmus :)İyi aksamlar hanimlar
Sahur
3 hurma 2 kuru erik 1 kase pirasa 1 kupa sade kahve
Ara
yok malum☺oruc
İftar
1 kase tavuk corbasi 3 kasik pirasa 3 kasik kuru fasulye 5 kasik soslu yogurtlu makarna havuclu yesil salata
Su henuz 1 lt devam
Spor 250 ip atlama
Apartman olunca gurultu olacak diye pek yapamadim
Yawrukush
CEYDOS
Canimm cuma gunu kurabiyelerini al aksam cayina gel, bekliyoruzzzzzz :)))Zature ilaclarimla iyiyim cok sukur.Canimmmm❤❤❤kurabiyelerimden hepinize ikram etmek istiyorum ama özgeeee beni napar bilmiyorum.
Gelicem hatta daha iyiyim yarindan itibaren menulerimi paylasim
Tamam canim, bebisinin oldugunu bilmiyordum kusuruma bakma, kendini cok zorlama yeni dogum yaptiysan..Spor yarışmalarıniza katılmam çok zor. Bebek uyuduğu zaman tek boş zamanım ozamanda dinleniyorum yada uyuyorumLeslie başlıcam 1 mil le. İlerleyen günlerde 2 mil, 3 mil yapmayı düşünüyorum.
Gecmis olsun canim, merak ettim seni..Kpss grubunda izinsiz whatsap kurma girişiminden (yasak olduğunu bilmiyordum) banlandim.
Tesekkur ederim gec de olsa ozen gosterip paylastigin icin.Cuma atmam lazım di ama şimdi atabiliyorum Eki Görüntüle 2598451
Moralim çok bozuk gene sadece 200 Gr verebildim. Aslında çarşambaya kadar iyi gidiyordum. 67 lere düşmüştüm. Sonra tekrar yükseldi kilom.
Canim senin yeniden menulerini gormek ne guzel :)Kizlar bugunden basliyim bari menulerime
Sabah 10.30
1 yumurta
4 5 incecik dilim sucuk
3 4 ince dilim kasar
2 tam bugday ekmegi
3 bardak sekersiz cay
Oglen
Sekersiz turk kahvesi
Yanina kurabiyelerimden ilk kez birtane almistim tadina bakmak icin bi ısırik almistim ki esim yiyiverdi bide dalga geciyor kucucuk kurabiye 10 seferdemi yenilirmis at agzina diye dahada yemedim sonra hevesim kacti
Aksam ustu 16.00
Annem ispanakli pide yapmis getirmis 2.5 dilim kadar yedim bucugu oglumdan kalmisti
Aksam 18.00
Kayınvalideme geldik
2 kasik pilav
2 kasik firinda patates tavuk
1 kase salata
Ara 20.30 cay
Sonrada
1 dilim portakal
1 dilim mandalina
Gunu kapadim
Su cok yok 1 litre anca
Sporda yok esim evdeydi hic bisey yapamadim bugun yarin sabah ta fotografli kilo bildirimi yapicam
Cok cok guzel menu , cok begendim, su miktarinda iyi, egzersizinde, tebrikler canim..Selam kızlar
Bu gün evdeydim fazla spor yok ev işleri ve 20 dak duvarda mekik ara setler halinde yaptım 50 ip atlama özellikle üstte var benim kilom bacaklar ince.. Hafta içi spor salonuna gidiyorum daha aktifim
Menüm
1 dilm Peynir
5 zeytin
Domates, yeşillik
1 dilm ekmek
Ben yumurta yiyemiyorum
Ara..
1 elma
Öğlen..
Salata
Yoğurt
Akşam..
Sebze yemeği
Ayran
Ara..
Şekersiz Çay
1 galeta
1 portakal
2 lt su
30 dk spor
Iyi geceler canim :)Hahaha sag ol canimaynen ya dert ettim bir kac gun.
Iyi geceler herkese![]()
Olabilir mi daha önce sürekli tarilmadigim için bu dönemlerde kilo değişimini bilmiyorum hiç.Reglden dolayi cok gitmemistir kilon canim.
Valla gelmeyince merak ettim ben de icsellestirmisim seni farkinda olmadan:)
Bu hafta es olacak miyiz bilmiyorum ama menu paylasip yorumlasalim yine![]()
Aaaaa foto atmakta mi yasak ama ben görüyorum bazen atıyorlar. Kıyafette estetikte saç renginde falan. Demek ki bu grup içindeki etkileşimler yasak :)Hadi inşallah Canım :) hepimiz 1. Paylaşalım
Süpersin Canım, hırs güzel motivasyon
Bakalım Canım halen dışarıdayım
İnşallah Canım bu hafta tam tempo 1. Bizim :)
İşin zor Canım hemşireydin galiba değil mi
O da ödül olsun güzel Canım
Güzel hafif geçmiş
Güzel Canım hafta sonu dengelemek önemli hafta içi kolay oluyor
Geçmiş olsun Canım hastalık çok geri atıyor ama önemli olan sağlık
Bende fotoğraf yüklemiştim buraya merak etmiştik birbirimizi sonra sildim banlanmoştım :))
Olsun Canım sonuçta verdin hedef yaklaştıkça normal
Dengelersin Canım hem takılmıştın daha iyi olur Emin’im.