• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:KK5:***TAKIM ICI ES LISTEMIZ***:KK5:

1. @mifihafa & CEYDOS CEYDOS
2. @diyetlikadn & @AppLesma
3. @plasticwoman & @fyzanur
4. @angelnesss & @milkk
5. @asena87 & @BlancKahkul
6. Arrietty_ Arrietty_ & @DeryaOnDiet
7. Z Zeruss & Yawrukush Yawrukush
8. @MigiMadid & @zeynebzeyneb
9. @Meryem1306 & @isimsiz965
10. @Puuff & DDeeRRiiNN41 DDeeRRiiNN41

Arkadaslar cuma gunune kadar, birbiriyle es olan arkadaslarim , biribirlerinin menulerine yorum yapacaklar, birbirlerine destek olacaklar, spora tesvik edecekler, diger es gruplariyla saygi cercevesinde rekabet edecekler.:p
Cuma yarismamizda , yuzde olarak en cok kilo veren es grubumuz 1. olacak ve diledikleri bir seyi odul olarak yemeye hak kazanacaklar.:kk77:
Rekabetimiz bol olsun.:KK36:

PUff rakibem nerdesin :KK19: :spor:

canım takım arkadaşlarım yarın mekik günü malum.yatmadan önce sizlere mekikle ilgili tavsiyeler vermek istiyorum.

1.mekik çekerken bacaklarınızı 45 derecelik açıyla ve onuz hizasında açık bırakınız.

2.ellerinizi mümkünse başınızın arkasına kenetlemeyin.bu başınızı çekmenize neden olarak omurganızı zedelemenize neden olabilir.kulaklarınıza yakın bir yerde konumlayarak bunu engelleyebilirsiniz.dirsekleriniz hareketi yaparken kapanıyorsa bilin ki boynunuzu çekiyorsunuz.

3,çeneniz göğsünüze yapışmasın. sabit bir nokta belirleyin hareketinizle orantılı o noktayı takip ederek bunu engelleyebilirsiniz.

4.doğru nefes çok önemli.matınıza uzanırken derin nefes alıp,hareketi yaparken nefesinizi yavaşça bırakın ve tamamen karın kasınıza odaklanarak kasıldığını ve titrediğini hissedin.odak noktası neresiyse en çok orası çalışır.nefesinizin tümünü tüketmeden gevşemeye geçmeyin.hızlı yapmanız daha fazla çalıştırmaz tam tersi daha çabuk yorulmanıza neden olur ve kaslarınızın aktif çalışmasını engellemiş olursunuz.

5.yemeklerinizi mekik çekmeden en az bir saat önce yemiş olun.set aralarında mümkünse su içmeyin şişkinliğe neden olup çalışmanızı engeller.ihtiyaç hissedersenizde sadece 1 yudum ıslatın ve bırakın.
6.soğuk nescafe içmek bir nevi l-carnitine etkisi gösterebilir 30 dk önce içebilirsiniz.yağ yakımını hızlandırır.

aklıma gelenler bunlar.ekstra bilgi eklemek isteyen.yok hayır bunu yanlış biliyorsun diyerek düzeltme yapmak isteyen olursa her zaman yeni bilgilere açım.lütfen paylaşın.

2 gun once rofle seti alip,evde kendim saclarimi boyadim kizlar.
Burada bu tur islemler 400-500$ dan basliyor.
Ben 25$'a hallettim ☺
IMG_20200227_144530.jpg
IMG_20200227_144354.jpg

harika olmuş.çok beğendim.amerikada fiyatların uçuk olduğunu duymuştum. bende kendi saçını boyayan ve kesen biri olarak kuaförlere verilen paraya şiddetle karşıyım.
Ben Turkiyede olsam isin pirlerine giderim, hatta kuzenimin kuaforu var.
Fakat burada inanilmaz paralar aliyorlar.
Yilda 2 kez sac kestiriyorum, kesim 75$ dusunun...

Back
X