Biz birinci olmalıyız bu hafta çok hırslandımGuzel bir gun olmus canim, cok begendim, bu hafta zafer bizim olacak canim esim :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz birinci olmalıyız bu hafta çok hırslandımGuzel bir gun olmus canim, cok begendim, bu hafta zafer bizim olacak canim esim :))
Bu haftanin 2. olduk aslinda, ben sabah tartildim :)Biz birinci olmalıyız bu hafta çok hırslandım![]()
Biz birinci olmalıyız bu hafta çok hırslandım![]()
yarışma olunca piskopata dönüyorum ben.Bu haftanin 2. olduk aslinda, ben sabah tartildim :)
Ha gayret biraz sIksak disimizi 1. oluruz, korksunlar bizden.![]()
Aynen şeker tüketmeyi bıraktım ya güzel kilo veririm diye düşünüyorum bende bu hafta sende verirsin 1.oluruz inşBu haftanin 2. olduk aslinda, ben sabah tartildim :)
Ha gayret biraz sIksak disimizi 1. oluruz, korksunlar bizden.![]()
Haydi kapışak bana uyaryarışma olunca piskopata dönüyorum ben.kapışalım yavrular.
İyi geceler kızlar..yarışma olunca piskopata dönüyorum ben.kapışalım yavrular.

Canim fotograftaki sen misin, masallah cok guzelsin :)İyi geceler kızlar..
Bu tür yarışlar güzel oluyor sevdim tatlı rekabet hadi bakalım görücez kim daha güzel kilo veriyor![]()
Kapisiriz tabi :))yarışma olunca piskopata dönüyorum ben.kapışalım yavrular.
Evet canim, acilin yoldan sampiyonlar geliyor :))Aynen şeker tüketmeyi bıraktım ya güzel kilo veririm diye düşünüyorum bende bu hafta sende verirsin 1.oluruz inş![]()
PUff rakibem nerdesin
***TAKIM ICI ES LISTEMIZ***
1. @mifihafa &CEYDOS
2. @diyetlikadn & @AppLesma
3. @plasticwoman & @fyzanur
4. @angelnesss & @milkk
5. @asena87 & @BlancKahkul
6.Arrietty_ & @DeryaOnDiet
7. Z Zeruss &Yawrukush
8. @MigiMadid & @zeynebzeyneb
9. @Meryem1306 & @isimsiz965
10. @Puuff &DDeeRRiiNN41
Arkadaslar cuma gunune kadar, birbiriyle es olan arkadaslarim , biribirlerinin menulerine yorum yapacaklar, birbirlerine destek olacaklar, spora tesvik edecekler, diger es gruplariyla saygi cercevesinde rekabet edecekler.
Cuma yarismamizda , yuzde olarak en cok kilo veren es grubumuz 1. olacak ve diledikleri bir seyi odul olarak yemeye hak kazanacaklar.
Rekabetimiz bol olsun.

Evet canm benim Allah razı olsun senin güzelliğin..Canim fotograftaki sen misin, masallah cok guzelsin :)
Canim rakip degil, essiniz.PUff rakibem nerdesin![]()
![]()
Insallah canimEvet canm benim Allah razı olsun senin güzelliğin..
sevdim sizleri güzel sohbetlerimiz olur birlikte hedef kilolara ulaşırız inşAllah![]()
harika olmuş.çok beğendim.amerikada fiyatların uçuk olduğunu duymuştum. bende kendi saçını boyayan ve kesen biri olarak kuaförlere verilen paraya şiddetle karşıyım.2 gun once rofle seti alip,evde kendim saclarimi boyadim kizlar.
Burada bu the islemler 400-500$ Dan basliyor.
Ben 25$'a hallettim ☺
Eki Görüntüle 2598536
Eki Görüntüle 2598537
Maşallah sende çok güzelsin..2 gun once rofle seti alip,evde kendim saclarimi boyadim kizlar.
Burada bu tur islemler 400-500$ dan basliyor.
Ben 25$'a hallettim ☺
Eki Görüntüle 2598536
Eki Görüntüle 2598537
Ben Turkiyede olsam isin pirlerine giderim, hatta kuzenimin kuaforu var.harika olmuş.çok beğendim.amerikada fiyatların uçuk olduğunu duymuştum. bende kendi saçını boyayan ve kesen biri olarak kuaförlere verilen paraya şiddetle karşıyım.
Evet cok kotu olmadi, bir kuafor gibi cok fazla acamadim rengini ama bu yazi idare ettirecek bir sac oldu, kisa Allah kerim :))Maşallah sende çok güzelsin..
saçlarda güzel olmuş canm kendin yapmana rağmen gayet iyi yakışmış![]()
Haklısın önceden biz grupta böyle rakip oluyorduk bir birimizi ateşliyorduk bir an öyle düşündüm canm eski alışkanlıkCanim rakip degil, essiniz.
Siz ikiniz diger es gruplariyla rakipsiniz:)
Siz esinle birlik olup, diger es gruplarina ates edebilirsiniz :)))Haklısın önceden biz grupta böyle rakip oluyorduk bir birimizi ateşliyorduk bir an öyle düşündüm canm eski alışkanlık![]()