- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Canım sporla toparlarsın dediğimi yapmalısın bence, çokta kötü değilsin dediğin gibi kendini sev
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yuzun guzelmis , guler yuzlusun![]()
![]()
teşekkür ederim kesin öleyim.. :)yuzun guzelmis , guler yuzlusun![]()
![]()
DİKKAT
Yarın HEEL TOUCHES EGZERSIZI yarışmamız var kuzucuklarım.sağlık sorunu olanlar dışında tam katılım bekliyorum.10-20-100 fark etmez.mutlaka yapmaya çalışalım.hadi bakalım yanlardaki simitlerimiz gitsin.
aşağıdaki videoda hareketi nasıl doğru yaparız bilgisine ulaşabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2600358
GÖRMEDİK DUYMADIK YOK
Arrietty_
DeryaOnDiet @angelnesss @Kelebeknefes
plasticwoman @isimsiz965 @milkk
AppLesma
asena87 @BlancKahkul @DDeeRRiiNN41
melisa- @fmad @fyzanur @gulum7 @istanbula @Kozmogirl17 @Meryem1306
mifihafa @MigiMadid @Puuff
stitch
Yawrukush @zeynebzeyneb
İşte bazen aldım bazen verdim şimdi bahar geldikçe tekrar aynı enerjiyi hissedip yüklencem spora inşallah yinede kışı fena atlatmadımBu eve yeni tasindim.
Ama cok ses geciriyor.o yuzden riske atamam.
Ama sozum havada kalmasin diye 10 dk boyunca
Yere direklerim uzerine yarim uzanip dizlerimi karnima cektim.
Bacaklarim ve karnimi etkiledi.
Sabah yuruyemezsem sorarim sana
Alllah Allah cok sasirdim.
Bir kac gun menulerine dikkatli bakacagim.
Yani bu yemeye hic kilon gitmiyorsa sporla da anca sıkılaşirsin.
Ama birakmamissin azmedip bu guzel olmus.
Çok haklısın olumsuzlukta insanın başarısını etkiliyo bugün daha bi mutlu uyandımm dediklerini empoze edicemm kendimeböyle deme ben bu hafta 67 li rakamları göreceğim. hafya boyu bunu aşıladım vücuduma. lütfen sende bu hafta 61 göreceğim diye empoze eder misin önce beynine sonra vücuduna.beyin farklı bir oluşum ben buna inanıyorum inanmazsa değişen bişey olmuyor.
afiyet olsun canimYedim yemeğimi çokta güzel yapmışım :))) kerevizi çok yiyemedim, kabağın yarısını yedim ama diğerlerini bitirdim.
cok fena degilsin canim, az bir kilo verip spor yapsan yeticek. Hic de diger resimde 135kg'luk haldeyim dedigin gibi deglilsin, haksizlik etme kendine.
bence hepsi olur, ama havucu haslamak yerine az yagla biraz sotele sonra yogurtla. ben cig havucu da salatalik ile rendeleyip yogurtluyorum bazen.Kizlar yarina hafif olsun diye yemek pisirmeyeyim diyorum da evdehavuc var.rendeleyip haslasam sonra da yogurtlasam nasil olur
Yani glisemik indeks falan muhabbetleri havuc mantikli mi yarin icin?
Vazgectim evde kereviz de varmis onu da ekleyecegim
Hahhaa ondan da vazgectim kereviz havuc yemegi yapacagim daha saglamEki Görüntüle 2600626
Bence de daha iyi ben tavuk gogus eti de ve az da nohut koyuyorum cok guzel oliyorKizlar yarina hafif olsun diye yemek pisirmeyeyim diyorum da evdehavuc var.rendeleyip haslasam sonra da yogurtlasam nasil olur
Hahhaa ondan da vazgectim kereviz havuc yemegi yapacagim daha saglamEki Görüntüle 2600626
Bol bol oynarsin spor olurAkşam kına çıktı bir deeve gidip yatma hayali kurarken
((((
bence de kereviz havuz gayet guzel, bir de yogurt missKizlar yarina hafif olsun diye yemek pisirmeyeyim diyorum da evdehavuc var.rendeleyip haslasam sonra da yogurtlasam nasil olur
kına mi...Akşam kına çıktı bir deeve gidip yatma hayali kurarken
((((