• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:spor:DİKKAT:spor:
Yarın HEEL TOUCHES EGZERSIZI yarışmamız var kuzucuklarım.sağlık sorunu olanlar dışında tam katılım bekliyorum.10-20-100 fark etmez.mutlaka yapmaya çalışalım.hadi bakalım yanlardaki simitlerimiz gitsin.
aşağıdaki videoda hareketi nasıl doğru yaparız bilgisine ulaşabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2600358
:halay:GÖRMEDİK DUYMADIK YOK :halay:
Arrietty_ Arrietty_ DeryaOnDiet DeryaOnDiet @angelnesss @Kelebeknefes plasticwoman plasticwoman @isimsiz965 @milkk AppLesma AppLesma asena87 asena87 @BlancKahkul @DDeeRRiiNN41 melisa- melisa- @fmad @fyzanur @gulum7 @istanbula @Kozmogirl17 @Meryem1306 mifihafa mifihafa @MigiMadid @Puuff stitch stitch Yawrukush Yawrukush @zeynebzeyneb

İşte bunu çok sevdm hiç uğraşmayın birinci ben olcammmm 😂😂

Bu eve yeni tasindim.
Ama cok ses geciriyor.o yuzden riske atamam.
Ama sozum havada kalmasin diye 10 dk boyunca
Yere direklerim uzerine yarim uzanip dizlerimi karnima cektim.
Bacaklarim ve karnimi etkiledi.
Sabah yuruyemezsem sorarim sana 😁😁😁

Alllah Allah cok sasirdim.
Bir kac gun menulerine dikkatli bakacagim.
Yani bu yemeye hic kilon gitmiyorsa sporla da anca sıkılaşirsin.
Ama birakmamissin azmedip bu guzel olmus.
İşte bazen aldım bazen verdim şimdi bahar geldikçe tekrar aynı enerjiyi hissedip yüklencem spora inşallah yinede kışı fena atlatmadım

böyle deme ben bu hafta 67 li rakamları göreceğim. hafya boyu bunu aşıladım vücuduma. lütfen sende bu hafta 61 göreceğim diye empoze eder misin önce beynine sonra vücuduna.beyin farklı bir oluşum ben buna inanıyorum inanmazsa değişen bişey olmuyor.
Çok haklısın olumsuzlukta insanın başarısını etkiliyo bugün daha bi mutlu uyandımm dediklerini empoze edicemm kendime 😘

Kizlar yarina hafif olsun diye yemek pisirmeyeyim diyorum da evdehavuc var.rendeleyip haslasam sonra da yogurtlasam nasil olur
Yani glisemik indeks falan muhabbetleri havuc mantikli mi yarin icin?

Vazgectim evde kereviz de varmis onu da ekleyecegim😁

Hahhaa ondan da vazgectim kereviz havuc yemegi yapacagim daha saglam 😁
20200305_151628.webp

Son düzenleme:
Kizlar yarina hafif olsun diye yemek pisirmeyeyim diyorum da evdehavuc var.rendeleyip haslasam sonra da yogurtlasam nasil olur

Hahhaa ondan da vazgectim kereviz havuc yemegi yapacagim daha saglam 😁Eki Görüntüle 2600626
bence hepsi olur, ama havucu haslamak yerine az yagla biraz sotele sonra yogurtla. ben cig havucu da salatalik ile rendeleyip yogurtluyorum bazen.
ama kerevize de bayilirim

Ben menümü yazayım akşam spor yattı ama Kınaya gideceğim oynarım bol bol :)
Yemeklerimi dün yaptım yanıma aldım, kızartmalı karnıyarık olarak seçmeme rağmen toplam kalori 464 ve en küçüklerini aldım

14:30 gibi: yarım küçük kabak Sandal (yarım kabağın yarısını yedim) ( kıymalı soğanlı), ufak patlıcan karnıyarık (patlıcan ve kabak ikisini bir fırında pişirdim kızartma yok)
2 yk mantar sote
1-2 çatal kereviz
2 biber dolma (bol kıymalı az Bulgurlu iç harcı)
2 küçük beyaz lahana dolması (bol kıymalı az Bulgurlu iç harcı)

Dün yaptım hepsini azar azar yemek istedim :) dolma 1 tane almıştım sabah 1 tane daha ekledim doymam belki diye iyi oldu tek öğüne düştüm malum.

Seviye 4 heyecanla bekliyorum asıl beklediğim seviye 6 :) çok az kaldı

Yawrukush Yawrukush stitch stitch CEYDOS CEYDOS

Hahhaa ondan da vazgectim kereviz havuc yemegi yapacagim daha saglam 😁Eki Görüntüle 2600626
Bence de daha iyi ben tavuk gogus eti de ve az da nohut koyuyorum cok guzel oliyor

bence de kereviz havuz gayet guzel, bir de yogurt miss

Merhaba hanımlar Sabah ilacımı içtikten sonra saat 8 den saat 2 ye kadar kalp çarpıntısı oldu şimdi yine içicem ilacı eğer aynısı olursa yarın tekrar dra gidicem p. Antibiotik alerjimi yaptı yoksa.sabaha kadar.uyuyamadim ondan mi oldu anlamadım
Oğlum.dune bakarak nispeten daha iyi uyuyor şimdi ishali azaldı sabah muz geçirdim hepsini çıkardı aksama tavuk pilav yapicam insallah yerde toparlar

Back
X