Selamlar kizlar nasilsiniz?
Dun saatler alindi ileriye, cocuklar uyuyakaldi bu sabah okula yetistiremedim :)
Sabahin 8.30unda kurutma makinasini tamire gorevli geldi her yer birbirine girdi.
Simdi kahvalti ediyorum , oradan fizik tedaviye, oradan kucuk bir sebze alisverisi ve buyuk oglumun okulunda gorevliyim bugun.
Okullarinin 120. gunu bugun , kutlama ve etkinlik yapacagiz.
Bu sebeple kucuk oglum ilk kez bugun 2 saat fazla kalacak kreste, birazda onun gerginligi var bakalim uyuyacak mi?
Sonra kucugumu okuldan alacagim, yarim saat sonra buyugumu okuldan alacagim, 1 bucuk saat parkta oynatacagim, sonrada eve gelip karinlarini doyurup, hooop buyuk oglumla anne ogul piyano dersine gidecegiz.
Bugun resitali var oglumun teyzeleri, kendisi bir sarki sunumu yapacak , foto cekip atarim.
Tabi bu kosturmacada ne ara evde olup yemek yapabilecegim bilmiyorum

Dun aksam kucuk oglum, minik bir kaza gecirdi, tahta bir oyuncagi o ve abisi birbirlerinden cekerken, kucugumun goz kapagini kesti oyuncagin sivri yeri

Gozu kipkirmizi oldu epey kotu bir aksam gecirdik, gece onunla uyudum, o sebeple takima hic bakamadim..
Cok sukur suan iyi,pansuman yapip goturdum okula,bu kadarla atlattigimiza sukurler olsun....
Hepinizi cok seviyorum, hep aralarda telden bakacagim sizlere...