• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya ne bileyim irademe sahip olamıyorum bu aralar niye böyle oldum biraz zayıflama hikayesi mi dinlesem yada çıtır kuzların güzrl fiziklerine bakıp motive mi olsam 🙄🙄
hepsini yapabilirsin ama en etkilisi küçük beden kıyafet almak. ben aldım bekletiyorum dolapta bu hafta içine sığmam olası ama en güzel hedefimde duracak.

Iyi geceler oğlum sukur düzeldi ama bu sefer de kucuk kızım hastalandı cok ateşli ishali var.
Yarın 1 saatliğine bi arkadaşa mevlute gidicem hiç gitmek istemiyorum çocuklar hastayken dışarı çıkmak zorunda kaldim.

Iyi geceler oğlum sukur düzeldi ama bu sefer de kucuk kızım hastalandı cok ateşli ishali var.
Yarın 1 saatliğine bi arkadaşa mevlute gidicem hiç gitmek istemiyorum çocuklar hastayken dışarı çıkmak zorunda kaldim.
gitmesen söyle kızım hasta de. mazerette değil gerçek.
Sabah
1 omlet peynir(Sabah canim hiç bişey istemedi)
Öğlen
1 kinoali büsküvi ve yogurt
Aksam
Bulgur pilavı.salata yoğurt
Aksam
Biraz çekirdek yedim
Su 2 litre
Spor yok
Yawrukush Yawrukush stitch stitch CEYDOS CEYDOS
güzel olmuş canım.

İyi geceler hanımlar çocukları uyuttum evleri toparlıyorum uymadan menümü bildireyim dedim yarında çocukları babaneye bırakıp mikrobileding rotüşüm var onu yaptrmaya gidicem 3.kez yapıcak yarık kaşım bir türlü boya tutmuyor son kes deniyecek bakalım merakla bekliyorum

ptsi menüm gelsin

kahvaltı
2haşlanmış yumurta 1dilim tereyağlı ekmek zeytin peynir şekersiz çay

akşam
Ispanaklı börek (iki lokma babanem yapmış kıramadım :işsiz: )
1kase mercimek çorbası
1tqbak ciğer sote ve ayran

ara şekersiz çay
3lt su

Selamlar kizlar nasilsiniz?
Dun saatler alindi ileriye, cocuklar uyuyakaldi bu sabah okula yetistiremedim :)
Sabahin 8.30unda kurutma makinasini tamire gorevli geldi her yer birbirine girdi.
Simdi kahvalti ediyorum , oradan fizik tedaviye, oradan kucuk bir sebze alisverisi ve buyuk oglumun okulunda gorevliyim bugun.
Okullarinin 120. gunu bugun , kutlama ve etkinlik yapacagiz.
Bu sebeple kucuk oglum ilk kez bugun 2 saat fazla kalacak kreste, birazda onun gerginligi var bakalim uyuyacak mi?
Sonra kucugumu okuldan alacagim, yarim saat sonra buyugumu okuldan alacagim, 1 bucuk saat parkta oynatacagim, sonrada eve gelip karinlarini doyurup, hooop buyuk oglumla anne ogul piyano dersine gidecegiz.
Bugun resitali var oglumun teyzeleri, kendisi bir sarki sunumu yapacak , foto cekip atarim.
Tabi bu kosturmacada ne ara evde olup yemek yapabilecegim bilmiyorum :KK43:
Dun aksam kucuk oglum, minik bir kaza gecirdi, tahta bir oyuncagi o ve abisi birbirlerinden cekerken, kucugumun goz kapagini kesti oyuncagin sivri yeri :KK43:
Gozu kipkirmizi oldu epey kotu bir aksam gecirdik, gece onunla uyudum, o sebeple takima hic bakamadim..
Cok sukur suan iyi,pansuman yapip goturdum okula,bu kadarla atlattigimiza sukurler olsun....
Hepinizi cok seviyorum, hep aralarda telden bakacagim sizlere... :KK200:
cok gecmis.olsun gorunmez kaza cocuklar oyun oynarken boyle seyler.olabiliyor bu ara cok yoğunsun kendine cok dikkat et. hep kosusturmacali geçiyor günlerin beslenmene cok dikkat et.kaptinim

gitmesen söyle kızım hasta de. mazerette değil gerçek.

güzel olmuş canım.
Beraber bi arkadaşımla gidicez cok ısrar etti fazla değil oğlum uyanana kadar gidip gelmiş olucaz

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım
mutlaka deneyeceğim şimdi çıkıcam ama aktar kapamıştır yarın alırım.
yahaha tabi canım bende öyle diyorum,yok öyleee eksi çıkmazsam o eksi gelecek
moralini bozma şaşırt vücudunu ne bileyim 1 gün full yoğurt ye mesela
kesinlikle öyle bu gece elmalı pişi yapıcam ben biliyor musun?

sezeryan göbeği değildir canım kilo göbeğidir o , normal doğum yağmış olmama rağmen benimde var o zaamn kilo göbeği ve evet sporla ve diyetle biraz toparlıyor kendini. üst karın kastlarım ideale çok yaklaştı mesela benim ama alt karın hala acınası halde.yanlar fena edğil simidim eridi az kaldı.
Ya bilmiyorum. Ameliyat çizgisinin üstünden ayrı Bi kat oluştu 😭

Pazartesi menüsü kahvaltı =
1 b. Çay
Yarım muz, 2 ince dilim portakal
2 yumurta +1 yumurta beyazı (sarisini ogluma yedirdim 😍)
Akşam =
Sadece 7 kaşık yoğurt
2.5 lt su

30 dk leslie 210 puan

asena87 asena87 evet malesef pahali oluyor. Ben bugun rondodan cektim Bademi, oyle kendim Un yaptim.
Cok yorulunca uyuya kalmisim ee simdide uyandim hadi gelde uyu :(
Boyle uyku duzenimi bozuyorum

Vereyim bir tarif. Yarin aksam yemegim olacak kendileri

Malzemeler
Brokoli
1 yumurta
2 dal taze sogan
120 gr rendelenmis cheddar
Sarimsak tozu
Tuz

Brokoliyi 2 dk tuzlu suda hasliyoruz
Daha sonra ince ince dogruyoruz. Taze sogani da halka halka dograyip tum Malzemeler karistirilir. 5dk dinlenmeye birakilir.
Ardindan sekil ver. Yuvarlak veya kroket seklinde. 200 derece firina 18dk da hazir.

Yanina Kremali mantarli tavuk yapacagim.

Ya bilmiyorum. Ameliyat çizgisinin üstünden ayrı Bi kat oluştu 😭

Bende iki acil sezeryan ile dogum yaptim.
Gobegim cok kotu. Alt Karin sarkiyor. Ama spor ile gidiyor.
Insta da birini takip ediyorum Oda ayni sekilde 2 sezeryanliydi. Foto da atmisti ayni benim Gobek. Neyse gitti karni. 40gun önce 3 sezeryan i oldu. Simdi yine spora baslayacak. Yani demem o ki, bence kilo dan sezeryan ile alakasi yok :)

Hayirli sabahlar 4.takim ben dun yazamadim menumu
Sabah 05.00 sade kahve
Kahvalti
3 dilim yumurtali ekmek az salca sos 3 yesil zeytin az peynir cay

Ara yesil cay

Ogle
Karalahana yemegi 2 dolu kepce yesil salata 1 dilim sabahtan kalan ekmek

Ara menengic kahvesi buyuk fincan

Aksam
2 kofte pirasali lorlu gozleme 1 yufkadan ceyregini kizim yedi az yesillik

Cay

Su 3kt olmustur

Spor 20 dizleri karna cekme 1 saat yuruyus 100 bel cevirme 100 bacak yana acma 100 bacak arkays one acma disardaki aletlerde yaptim puanlari sonra hesaplayim simdi yapamicam

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS stitch stitch

diyette kuru üzümün pek yeri yok canım hatta tazesininde yok. kabak çekirdeği okey ama.
Ya Ben onu aslinda gun icinde ictigim caylar için yaziyorum seker siz cay icemiyorum. Seker yerime kuru üzüm yiyenilirsin demisti diyetisyen Ben de az az kuru üzüm yiyorum. Toplam günlük kalori alimim her gun 1300 - 1500 zaten. Hedefimi asmis olmuyorum yani.

teşekkür ederim canım
mutlaka deneyeceğim şimdi çıkıcam ama aktar kapamıştır yarın alırım.
yahaha tabi canım bende öyle diyorum,yok öyleee eksi çıkmazsam o eksi gelecek
moralini bozma şaşırt vücudunu ne bileyim 1 gün full yoğurt ye mesela
kesinlikle öyle bu gece elmalı pişi yapıcam ben biliyor musun?

sezeryan göbeği değildir canım kilo göbeğidir o , normal doğum yağmış olmama rağmen benimde var o zaamn kilo göbeği ve evet sporla ve diyetle biraz toparlıyor kendini. üst karın kastlarım ideale çok yaklaştı mesela benim ama alt karın hala acınası halde.yanlar fena edğil simidim eridi az kaldı.

Sezeryan da ne yazık ki kestikleri için kasların toparlanması çok daha zor. Doğum yaptım çocuk doğdu ama göbek aynı şekilde kaldı hiç bir şekilde inmeden, sonra birilerinin söyledikleri ile sporla vs iyi hale geldi ama bir gerçek eskisi kadar sıkı olmayacak ama gidecek.

:KK200::KK19:

çok sevindim şimdi o zaman eksi göreceğiz cuma günü diyorum ben.

:KK200::KK200:

İnşallah Canım spor işini çözersem veririm

Ben spor yapmayı seven bi insanım ve spor hep hayatımda vardı ta ki istanbula taşınalı beri yani 1,5 yıldır yok kendime uygun salon bulamıyorum😢ama her ay bu ay kesin bulcam die söz veriom bu ay inşallah😀

Canım hangi ilçedesin yardımcı olayım deneyimlemediğim salon yok sanırım :)

Bende iki acil sezeryan ile dogum yaptim.
Gobegim cok kotu. Alt Karin sarkiyor. Ama spor ile gidiyor.
Insta da birini takip ediyorum Oda ayni sekilde 2 sezeryanliydi. Foto da atmisti ayni benim Gobek. Neyse gitti karni. 40gun önce 3 sezeryan i oldu. Simdi yine spora baslayacak. Yani demem o ki, bence kilo dan sezeryan ile alakasi yok :)
Ya bunları duymak nasıl rahatlattı bilemezsin. İçime su serpildi resmen. Adını banada gönderir misin bende takip edeyim 😊

evet erzincandayım ben. demişler ki çok gezen mi çok okuyan mı bilir ben hepsiyim. :21:
ama kestirme ben sana turkish tarif yazayım soğanı oyacaksın. köfte hazırlayacaksın ekmeksiz.köfte harcını altına dolduracaksın üstüne mozerella veya başka peynir bir kat daha köfte ve peynir. sonra ver fırına pişsin.afiyetle ye.

Bizi de bırakırlarsa bu sene bizde Doğuya doğru geleceğiz.

Back
X