Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsini yapabilirsin ama en etkilisi küçük beden kıyafet almak. ben aldım bekletiyorum dolapta bu hafta içine sığmam olası ama en güzel hedefimde duracak.
sana ne diyeyim ben bilmiyorum ki. 1. nereden buldun onu 2. yapan kişi tam buğday mı yoksa keçiboynuzu unu mu kullandı 3. yahu o şerbetli değil mi?
Başka çaremmi var. Bu kadar kilo sporla gidecek, birazda göbek için yaparım![]()
Başka çaremmi var. Bu kadar kilo sporla gidecek, birazda göbek için yaparım![]()
Oğlumdan dolayı uykuya çözüm bulamamCanım sporu seviyorsan yaparsın elbette kaşlarını geliştirmek için beslenmeni, uyumanı, herşeyini çok iyi ayarlaman gerekiyor yani programlı yaşamak ve hiç pes etmeden devam etmek gerekli bunları da yaptığın takdirde sorun yaşamayacaksın.
GuzelDün menümü yazarken uyuya kalmışım
Hepinize hayırlı sabahlaarr
Dünkü menüm
Sabah
1.5 yumurta
Çay
Peynir
Zeytin biraz fazla yemişim 7 8 tane
1.5 dilim ekmek
Akşam
4. Y.k bulgur pilavı
3 y.k et sote
Salata
Yoğurt
haklısın kırmamak lazım.ben kayınvalidemi irmik helvası için kırmıştım gerçi haklıydım ama olsun şimdi sağlıklı olsa keşke bende onun pişirdiklerini yiyebilsem.İyi geceler hanımlar çocukları uyuttum evleri toparlıyorum uymadan menümü bildireyim dedim yarında çocukları babaneye bırakıp mikrobileding rotüşüm var onu yaptrmaya gidicem 3.kez yapıcak yarık kaşım bir türlü boya tutmuyor son kes deniyecek bakalım merakla bekliyorum
ptsi menüm gelsin
kahvaltı
2haşlanmış yumurta 1dilim tereyağlı ekmek zeytin peynir şekersiz çay
akşam
Ispanaklı börek (iki lokma babanem yapmış kıramadım)
1kase mercimek çorbası
1tqbak ciğer sote ve ayran
ara şekersiz çay
3lt su
sıkıntı olmayacaksa tabiki git hani aklında kalır diye demiştim bencok gecmis.olsun gorunmez kaza cocuklar oyun oynarken boyle seyler.olabiliyor bu ara cok yoğunsun kendine cok dikkat et. hep kosusturmacali geçiyor günlerin beslenmene cok dikkat et.kaptinim
Beraber bi arkadaşımla gidicez cok ısrar etti fazla değil oğlum uyanana kadar gidip gelmiş olucaz
oradaki doku kesiliyor ve yeniden dikiliyor çok hafifte olsa bir kat oluyor mutlaka ama üstü yağ bağlayınca simit görünü mü alıyor. kendimden değil sezeryan olan arkadaşlarımdan biliyorum. eğer sen o bölgeyiYa bilmiyorum. Ameliyat çizgisinin üstünden ayrı Bi kat oluştu![]()
vay olmuş birileri cuma gümbür gümbür geliyor.Fotografsiz tartı günü ne zamandı?sanırım bugündü
Geçen cuma 88.50
Cumartesi 88.50
Pazar 88.50
Pazartesi 87.80![]()
tünaydın nasılsın?Günaydınlarrr![]()
köfte çok gözleme az olsaymış iyi olacakmış.Hayirli sabahlar 4.takim ben dun yazamadim menumu
Sabah 05.00 sade kahve
Kahvalti
3 dilim yumurtali ekmek az salca sos 3 yesil zeytin az peynir cay
Ara yesil cay
Ogle
Karalahana yemegi 2 dolu kepce yesil salata 1 dilim sabahtan kalan ekmek
Ara menengic kahvesi buyuk fincan
Aksam
2 kofte pirasali lorlu gozleme 1 yufkadan ceyregini kizim yedi az yesillik
Cay
Su 3kt olmustur
Spor 20 dizleri karna cekme 1 saat yuruyus 100 bel cevirme 100 bacak yana acma 100 bacak arkays one acma disardaki aletlerde yaptim puanlari sonra hesaplayim simdi yapamicam
Yawrukush
CEYDOS
stitch
diyetisyenin onayladıysa devam. kalori hesabı yaparak beslenmen çok güzel canım.Ya Ben onu aslinda gun icinde ictigim caylar için yaziyorum seker siz cay icemiyorum. Seker yerime kuru üzüm yiyenilirsin demisti diyetisyen Ben de az az kuru üzüm yiyorum. Toplam günlük kalori alimim her gun 1300 - 1500 zaten. Hedefimi asmis olmuyorum yani.
hayırdır nereden geldi bu heves. neden doğu? gelin gelin ben bir kars aşığıyım ve erzincan doğunun yaşanabilecek en rahat en medeni şehirlerinden.Bizi de bırakırlarsa bu sene bizde Doğuya doğru geleceğiz.
dar olan değil sana hiç olmayan bulacaksın.9 mart menüsü
Sabah 1.5 yumurta
Zaten bir iki kıyafetim dar oluyor evkenirken bol oluyırdu aaah ah
Ama tekrardan başarabişilirimm
o tatlıyı çok iyi bilirim kuzum ya ah ah yapma böyle şeyler kendine orjinalinde keçiboynuzu unuda kullanıyor adalılar. üstüne kaymak yada kremşantide var .kendi kendine gol atıyorsun dikkat et.Kayınvalidem yapmıştam buğday unu diye yazmışım ama galeta unuymuş
evet şerbetli velhasıl baya sağlıksız bir tatlı
Bi daha yemicem
tamam bugün olmuşDün menümü yazarken uyuya kalmışım
Hepinize hayırlı sabahlaarr
Dünkü menüm
Sabah
1.5 yumurta
Çay
Peynir
Zeytin biraz fazla yemişim 7 8 tane
1.5 dilim ekmek
Akşam
4. Y.k bulgur pilavı
3 y.k et sote
Salata
Yoğurt
hayırlı olsun şimdiden eksilerinPazar sabahı kilom 72.150 gr idi
Bugünkü kilom 71.850 gr
-300 gram
Hadi bismillah devamı gelsin inşallah![]()
iyi gidiyorsun son günlerde çok düzeldi yediklerin böyle devam et olur mu?Günaydın
Dün ki menü
Kahvaltı
Peynir, zeytin, çay, 1-2 dilim ekmek
öğle
Yok maalesef.
akşam
Ispanak-yoğurt, salataçorba
aralar
Havuç, dereotu, armut
Süt art çay
Petibör bisk.
Muz
su
Maalesef3 bardak
spor
500 adım
Yawrukush
CEYDOS
angelnesss
günaydın kızlar nasılsınız? bugün umutsuz günümdeyim neden . kendimi şiş hissediyorum bu da kilo vermediğim anlamına geliyor.yani o sinyali alamadım of bu yüzden cuma sendromu yaşamaya başladım hadi hayırlısı.
haklısın kırmamak lazım.ben kayınvalidemi irmik helvası için kırmıştım gerçi haklıydım ama olsun şimdi sağlıklı olsa keşke bende onun pişirdiklerini yiyebilsem.
sıkıntı olmayacaksa tabiki git hani aklında kalır diye demiştim ben
oradaki doku kesiliyor ve yeniden dikiliyor çok hafifte olsa bir kat oluyor mutlaka ama üstü yağ bağlayınca simit görünü mü alıyor. kendimden değil sezeryan olan arkadaşlarımdan biliyorum. eğer sen o bölgeyi
çalıştırırsan düzgün göstermek elinde.
vay olmuş birileri cuma gümbür gümbür geliyor.
tünaydın nasılsın?
köfte çok gözleme az olsaymış iyi olacakmış.
diyetisyenin onayladıysa devam. kalori hesabı yaparak beslenmen çok güzel canım.
hayırdır nereden geldi bu heves. neden doğu? gelin gelin ben bir kars aşığıyım ve erzincan doğunun yaşanabilecek en rahat en medeni şehirlerinden.
dar olan değil sana hiç olmayan bulacaksın.
o tatlıyı çok iyi bilirim kuzum ya ah ah yapma böyle şeyler kendine orjinalinde keçiboynuzu unuda kullanıyor adalılar. üstüne kaymak yada kremşantide var .kendi kendine gol atıyorsun dikkat et.
tamam bugün olmuş
hayırlı olsun şimdiden eksilerin
iyi gidiyorsun son günlerde çok düzeldi yediklerin böyle devam et olur mu?
yahaha kıskanmadım desem yalan söylemiş olurum. ama hazır olun. kar hazirana kadar kalkmaz yerlerden.kendisi soğuk halkı samimi illerimizden biri.hayırlı olsun ne zaman belli olacak ???Zorunluluk Canım eşimin şark görevi var bizde Kars yazdık zaten kimse tercih etmiyor soğuk ve süresi uzun diye
yahaha kıskanmadım desem yalan söylemiş olurum. ama hazır olun. kar hazirana kadar kalkmaz yerlerden.kendisi soğuk halkı samimi illerimizden biri.hayırlı olsun ne zaman belli olacak ???
wuuwuu supersin canim, bugun spor salonuna gitmeyecegim amske filan yapmam lazim evde.
Tünaydın. Cumaya daha var, 2 güne iner belki şişkinlik. İnşaallah. Sağolgünaydın kızlar nasılsınız? bugün umutsuz günümdeyim neden . kendimi şiş hissediyorum bu da kilo vermediğim anlamına geliyor.yani o sinyali alamadım of bu yüzden cuma sendromu yaşamaya başladım hadi hayırlısı.
haklısın kırmamak lazım.ben kayınvalidemi irmik helvası için kırmıştım gerçi haklıydım ama olsun şimdi sağlıklı olsa keşke bende onun pişirdiklerini yiyebilsem.
oradaki doku kesiliyor ve yeniden dikiliyor çok hafifte olsa bir kat oluyor mutlaka ama üstü yağ bağlayınca simit görünü mü alıyor. kendimden değil sezeryan olan arkadaşlarımdan biliyorum. eğer sen o bölgeyi
tünaydın nasılsın?
diyetisyenin onayladıysa devam. kalori hesabı yaparak beslenmen çok güzel canım.
hayırdır nereden geldi bu heves. neden doğu? gelin gelin ben bir kars aşığıyım ve erzincan doğunun yaşanabilecek en rahat en medeni şehirlerinden.
o tatlıyı çok iyi bilirim kuzum ya ah ah yapma böyle şeyler kendine orjinalinde keçiboynuzu unuda kullanıyor adalılar. üstüne kaymak yada kremşantide var .kendi kendine gol atıyorsun dikkat et.
tamam bugün olmuş
yasama canim cuma sendromu bakgünaydın kızlar nasılsınız? bugün umutsuz günümdeyim neden . kendimi şiş hissediyorum bu da kilo vermediğim anlamına geliyor.yani o sinyali alamadım of bu yüzden cuma sendromu yaşamaya başladım hadi hayırlısı.
tünaydın nasılsın?
tamam bugün olmuş
inşallah canım bakalım yarın nasıl olacak.bugün daha çok yumurta yiyeceğim kaç gündür menümü savsaklıyordum. suyumuda arttırdım şimdiden 750 ml oldu. umarım yarın inmiş hissederim.Tünaydın. Cumaya daha var, 2 güne iner belki şişkinlik. İnşaallah. Sağol![]()
bende onu inceliyordum bu gece yapayım diyorum. aktif olunca daha hızlı veriliyor. hadi yapalım valla ben uyarımyasama canim cuma sendromu bakplasticwoman jiliana basladi, ben de bugun basliyorum gel bizimle jillian yap, sislinklik insin gitsin ne dersin?