Hasibe birakti ama yeniden baslayacak yarindan itibarenGörünce mutlu oldum :) @HasibeG ile aynı sistemi yapıyorum bende arada neler yapıyor diye sizin takıma gelip sadece sessiz takip yapıp kaçıyordum :)
Hasibe birakti ama yeniden baslayacak yarindan itibaren
Bu sistemle cook guzel kilolar verdi darisi sana insallah
Sende gelince sessiz kalma artik takima yaz mutlaka
yahaha muhteşemsiniz kızlar. görünce hemen ocağa koydum. hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın asıl.ooo kimler gelmis
ben de alip kahvemi geliyim o zaman ❤ ❤
takip hanene ne yazayım kuzum yaptın mı jillian?Sizinle jillian yapmaya geldim kahveleri icip spor yapalim
Yok daha yapmadim canim ogleden sonra yapacagimtakip hanene ne yazayım kuzum yaptın mı jillian?
Hasibe birakti ama yeniden baslayacak yarindan itibaren
Bu sistemle cook guzel kilolar verdi darisi sana insallah
Sende gelince sessiz kalma artik takima yaz mutlaka
hasibenin hikayesini bilmiyorum link verirseniz bende okuyayım moral olur banada.Evet biliyorum en iyi takipçisiyim :)) ben çoktan beri biliyordum sistemi ama cesaret edemiyordum. Hasibe bilmese bile beni bu sisteme başlatan onun günlükleri oldu, her sayfasını okudum tekrar tekrar okudum, her seviyede nasıl devam etmiş dönüp dönüp baktım :) sayesinde bende cesaret bulup başladım.
olsun yarın başlıyorlar kalabalık bu kez bitirir bence çok iradeli o da, başaracağına inanıyorum. Benim onun kadar hızlı gitmiyor ama gidiyor Ocak 22 başladım 13 kg verdim. Oruçlar olduğunda daha çok gidecek diye düşünüyorum.
Arada aklımdan geçiyordu ama yazmıyordum iyi oldu bu yazarım :)
ay hadi inşallah bende karar verirsem hangisini yapmak istediğime güzel olacak karman çormanım. pilates zumba jillian hoplama zıplama. ya biri yada hepsi olacak gücüm yetene kadar.Yok daha yapmadim canim ogleden sonra yapacagim
Yine cook guzel kilo vermissin 13 kilo iyi bir rakam tebrik ederimEvet biliyorum en iyi takipçisiyim :)) ben çoktan beri biliyordum sistemi ama cesaret edemiyordum. Hasibe bilmese bile beni bu sisteme başlatan onun günlükleri oldu, her sayfasını okudum tekrar tekrar okudum, her seviyede nasıl devam etmiş dönüp dönüp baktım :) sayesinde bende cesaret bulup başladım.
olsun yarın başlıyorlar kalabalık bu kez bitirir bence çok iradeli o da, başaracağına inanıyorum. Benim onun kadar hızlı gitmiyor ama gidiyor Ocak 22 başladım 13 kg verdim. Oruçlar olduğunda daha çok gidecek diye düşünüyorum.
Arada aklımdan geçiyordu ama yazmıyordum iyi oldu bu yazarım :)
Hosbuldum canim tesekkur ederim iyiyim bendeyahaha muhteşemsiniz kızlar. görünce hemen ocağa koydum. hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın asıl.
hasibenin hikayesini bilmiyorum link verirseniz bende okuyayım moral olur banada.
Yine cook guzel kilo vermissin 13 kilo iyi bir rakam tebrik ederim
Hosbuldum canim tesekkur ederim iyiyim bende
Hasine 107 kilodan 69 a kadar dustu bazi olaylar yuzunden diskalifiye oldu ama diyet gunluklerinde sayfasi var adresi kopyalarimhasibenin hikayesini bilmiyorum link verirseniz bende okuyayım moral olur banada.
Aslinda bugun cok asiri spor yapmasan guzel olur, bizim kizlar jillian sornasi tartida genelde arti goruyoray hadi inşallah bende karar verirsem hangisini yapmak istediğime güzel olacak karman çormanım. pilates zumba jillian hoplama zıplama. ya biri yada hepsi olacak gücüm yetene kadar.
wohoooSizinle jillian yapmaya geldim kahveleri icip spor yapalim
zipzip pro uye canim, gorup hemen yakalar gizli ziyaretcileriGörünce mutlu oldum :) @HasibeG ile aynı sistemi yapıyorum bende arada neler yapıyor diye sizin takıma gelip sadece sessiz takip yapıp kaçıyordum :)
o zaman sadece zıplıyorum bugün zumba belkiHasine 107 kilodan 69 a kadar dustu bazi olaylar yuzunden diskalifiye oldu ama diyet gunluklerinde sayfasi var adresi kopyalarim
Aslinda bugun cok asiri spor yapmasan guzel olur, bizim kizlar jillian sornasi tartida genelde arti goruyor
Ben listede değilim sıkıntı olmaz :))
Artik normal uyelerde gizleyebiliyor canimzipzip pro uye canim, gorup hemen yakalar gizli ziyaretcileri
Zipzip yarışı mi yapsak buguno zaman sadece zıplıyorum bugün zumba belkiplasticwoman dediğine geldim canım
açmıştım ben o özellikleri hala mı kapalı.gizli takılıyorum yav vallahi çakalım.Artik normal uyelerde gizleyebiliyor canim
Su an ceydos ve plastic görünmüyor:))
ben de bugun jillian yapip yarin cikacagim arti icin onu mu suclasamo zaman sadece zıplıyorum bugün zumba belkiplasticwoman dediğine geldim canım
düzenleyen sen olacaksan ben varım yaaaaa ben herşeye varım. iş zayıflama olsun hiç hayır demem.Zipzip yarışı mi yapsak bugun
zayıflamanın en önemli kuralı kalan yiyecekler tedavülden kaldırılır. çöpe at komşulara dağıt dondurucuya koy ama senden gitsin. pazar günü gelen o ev yapımı bir adet yediğim çiğ köftenin kalanı tamamen çöpe gitti. ah ahben de bugun jillian yapip yarin cikacagim arti icin onu mu suclasam
gecen haftasonu dogumgununden mamalar hala bitmedi, kilo alma diyetinde gibiyim bu hafta
2-3 hafta once kesfettim bu durumu :))kapali görünüyor yesil de yanmiyor aktif değilmissin gibi görünüyor su an :)))açmıştım ben o özellikleri hala mı kapalı.gizli takılıyorum yav vallahi çakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?